| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-08-15, 13:05 | #871 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Dot.: Krzywe nogi

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2006-08-15, 16:34 | #872 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

heh mam takie same nogi jak ona Nie wiem czy to są X czy O

| 
|     | 
|  2006-08-15, 16:40 | #873 | 
				 | 

http://www.cropptown.pl/kolekcja/produkt/7920_prod.htm Moje nogi są mniej więcej taki :/:/ | 
|     | 
|  2006-08-16, 00:18 | #874 | |
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

Cytat: 
 Nie no załamują mnie co niektóre wypowiedzi  . Jeżeli ta dziewczyna z tego linku ma krzywe nogi, to jak twoim zdaniem powinny wyglądać proste???  Tu jest forum dla osób które chcą pogadać na temat swojego problemu a nie dla dziewczyn, które chcą, aby na każdym kroku udowadniać im jakie to one są piękne i jakie mają idealne kształty. Ochy i achy znajdziesz na innych stronach. Ja nie chcę tu nikogo obrażać, więc Asia nie gniewaj się na mnie. Dla mnie krzywe nogi ma np. Kate Moss, Pamela Anderson, a te które pokazałaś są proste. Więc czasem popatrz w lustro zanim wpadnie ci do głowy pomysł na nowy kompleks     | |
|     | 
|  2006-08-16, 08:05 | #875 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  I radzę wam tak samo   
				__________________ I’m gonna live my life I can’t ever run and hide I won’t compromise Cos I’m living now I’m gonna close my eyes I can’t watch the time go by I won’t keep it inside Just freak out and let it go | |
|     | 
|  2006-08-16, 09:29 | #876 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

A mi się wydaję, że i kobiety i mężczyźni patrzą, kobiety po to, żeby podnieść sobie swoje mniemanie o sobie, zaś mężczyźni po to aby nacieszyć oko... Ja tam wiem, że w mini raczej nie wyjdę nigdy, chociaż chciałabym   Boję się, nie tyle tych spojrzeń  , boję się komentarzy jakie mogę usłyszeć... Najbardziej mnie dobija, jak koleżanki, chłopak, albo ktokolwiek zaczyna mnie przekonywać do spódniczek, że mam takie ładne, długie nogi... a w miniówkach nie chodzę... Dobra, są długie, ale co z tego jak są krzywe  Jak to mówie to moje koleżanki się ze mnie śmiać zaczynają, że zdziwiam... że sobie sama problemy robie z niczego... Taaaa szkoda tylko, że tych moich "ładnych" nóg nigdy nie widziały... | 
|     | 
|  2006-08-16, 09:35 | #877 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

Cytat: 
 Masz racje Frido, to kobiety sa najbardziej zawistne...mam taka "kolezanke", ktora zawsze musi cos wytknac innej dziewczynie, wrecz dopatruje sie uchybien na chama, a siebie za bostwo uwaza:// taaa:// A co niektore dziewczyny naprawde moglyby sie nad soba zastanowic, bo jezeli ta laska z cropp`a ma krzywe nogi...   | |
|     | 
|  2006-08-16, 09:37 | #878 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ I’m gonna live my life I can’t ever run and hide I won’t compromise Cos I’m living now I’m gonna close my eyes I can’t watch the time go by I won’t keep it inside Just freak out and let it go | |
|     | 
|  2006-08-16, 11:04 | #879 | 
				 | 

Jeżeli łydli będą umięśnione, to nawet krzywe nogi mogą wyglądać na proste   ....więęęęc jesienią zamierzam zapisać się na siłownię i jak moje przypuszczenie okaże się faktem, to na pewno dam znać  .....a dzisiaj może założę kiecę....może....hahha | 
|     | 
|  2006-08-16, 13:26 | #880 | |
				 | 

Cytat: 
  ( I nie chcę pokazywać jakie moje nogi są piękne bo wcale takie nie są | |
|     | 
|  2006-08-16, 13:32 | #881 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Dublin-Ireland 
				 | 

Ja miałam bardzo krzywe nogi. (Stojąc prosto - stawy kolanowe po prostu nie łączyły się). Z takich nabijali się wszyscy, nawet moja babcia :/ Pogodziłam się z tym faktem na dobre. Kiedy zaczęłam uprawiać sport, po jakimś czasie zauważyłam zmianę w moich nogach   Teraz potrafię prosto stać i nogi idealnie do siebie przylegają   
				__________________ Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. | 
|     | 
|  2006-08-16, 13:56 | #882 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2006-08-16, 14:07 | #883 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

|     | 
|  2006-08-16, 15:41 | #884 | |
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

Cytat: 
 1. gdy mimo że masz złączone kostki to nie łączą ci się kolana "O" 2. gdy mimo że masz złączone kolana nie łączą ci się kostki "X" 3. gdy masz złamanie otwarte :"Upss"   To ze twoje nogi nie łączą się ani w łydkach ani w udach jest najprawdopodobniej związane z tym, że jesteś osobą szczupłą (to są domniemania ponieważ nie widziałam twojego zdjęcia)   A czy sądzisz że nogi które byłyby złączone w każdym możliwym miejscu byłyby naprawdę takie ładne??   Wyglądałyby jak dwa pieńki równo przycięte.   Pozdrawiam   | |
|     | 
|  2006-08-16, 15:46 | #885 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

|     | 
|  2006-08-16, 20:46 | #886 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

ja mam pytanko do Sportsmenki86 co ćwiczysz i jak długo i od kiedy zaczęłaś byłabym wdzieczna za odpowiedz   | 
|     | 
|  2006-08-18, 11:34 | #887 | 
				 | 

czesc !!! Jestem pierwszy raz na tym forum i stwierdziłam ze ten temat jest stworzony dlamnie. Otoz jak wiekszosc z was uwazam ze ma krzywe nogi tak jest bo jak stane prosto to mam z 5 cm przerwy miedzy kolanami i mnie wkurza jak patrze na niktore fotki i dziewczyny maja takie proste nogi i pisze ze nie ubierze mini bo sa krzywe, a ja co mam powiedziec. krzywusy jak nic. | 
|     | 
|  2006-08-18, 11:39 | #888 | 
				 | 

acha jeszcze jedno. Mam pytanko ile czasu trzeba poswiecic na cwiczenia zeby wmiare nogi sie wyprosciły

| 
|     | 
|  2006-08-18, 21:08 | #889 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: wawa , lublin , łódź 
				 | 

Cytat: 
  a co to takiego ?? 
				__________________ http://www.foto1.biz <-moje fotki z podróży | |
|     | 
|  2006-08-18, 21:41 | #890 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

__________________ Marzenia się nie spełniają... Marzenia się spełnia !   | 
|     | 
|  2006-08-19, 15:13 | #891 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: podkarpacie 
				 | 

Dziewczyna  po prostu źle napisała ,a wy odrazu  szydzicie    nie przejmuj sie każdemu może się zdarzyć   | 
|     | 
|  2006-08-19, 17:18 | #892 | 
| Zakorzenienie | 

Każdemu się zdarza pomylić    A Wy się śmiejecie   
				__________________ I’m gonna live my life I can’t ever run and hide I won’t compromise Cos I’m living now I’m gonna close my eyes I can’t watch the time go by I won’t keep it inside Just freak out and let it go | 
|     | 
|  2006-08-19, 17:31 | #893 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: wawa , lublin , łódź 
				 | 

Cytat: 
   nie chodzi o szydzenie, ale o zwrócenie uwagi...   mam dość czytania - zkont ,skąt ,zkąd....jesteś  i innych błędów. Jak ja się pomyle to prosze o poprawke  . 
				__________________ http://www.foto1.biz <-moje fotki z podróży | |
|     | 
|  2006-08-19, 18:19 | #894 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

|     | 
|  2006-08-19, 22:56 | #895 | |
				 | 

Cytat: 
  Rock Fanko podejrzwam i to bardzo mocno,że TY masz ładne prościutkie nogi!!!! Chyba jednak powinnaś zamieścić zdjęcie. Jestem ciekawa jakie są ,bo z Twego opisy wynika ,że masz zgrabne nogi   | |
|     | 
|  2006-08-20, 12:18 | #896 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Uważasz,że jeśli mam dwie olbrzymie szpary a kolana są krzywe to mam proste nogi?  Proszę Cię   
|     | 
|  2006-08-21, 12:21 | #897 | |
				 | 

Cytat: 
  Proszę udowodnij to!!!!! | |
|     | 
|  2006-08-21, 12:44 | #898 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

|     | 
|  2006-08-21, 15:37 | #899 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: podkarpacie 
				 | 

Udowadniać nie będe Rock_Fanko masz racje udowadniać nie musisz bo nie o to chodzi  ale wydaje mi się ,że poto ktos wymyślił to forum abyśmy mogły nawzajem sie wspierać  i radzić sobie z naszym wspólnym problemem,i jeśli któras z nas pokazuje zdjęcia swoich nóg to chce się podzielić z innymi tym swoim nieszczęściem no chyba że jest inaczej poprawcie mnie jeśli się mylę.....??????????:: | 
|     | 
|  2006-08-21, 15:40 | #900 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ,ale przecież wspierać można bez zdjęć   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.