|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
Cytat:
to moze ja poczekam i za tydzien pofarbuję
|
|
|
|
|
#3902 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry blondynkom
![]() Jestem w trakcie nadrabiania ![]() Agata Nr 613 najbardziej pasuje pod Twoje włoski ![]() A chcesz przedłużyć czy zagęścić? Bunny Ja zaraz pogrzebie i również wyślę Ci zdjęcia po rozjaśniaczu ![]() Trzymam kciuki, aby rozmowa przebiegała zgodnie z planem ![]() hehe też to oglądałam Najbardziej mnie rozwalił ten gość w różowej koszuli 'alfons', który przyszedł ze swoją panną ![]() Fajne te Twoje zakupki Sweterek mi się bardzo podoba A mi ostatnio Mama kupiła, bo była promocja, Wbisa i tym razem jeszcze zrobię nim W przyszłym tygodniu, jak @ się skończy I dostała w prezencie szampon Loreala czerwony
Edytowane przez _eNchaNted_ Czas edycji: 2011-03-04 o 08:44 |
|
|
|
#3903 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a o do solariów mam takie samo zdanie, teraz tylko myślę czy pójść, ale jeśli dorwę ten samoopalacz o którym pisała Asia to nie pójdę ![]() Cytat:
![]() ale londa Ci przypasowała to może mi przypasuje Twój samoopalacz ![]() też to dziś widziałam |
|||
|
|
|
#3904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrób najpierw kąpiel rozjaśniajacą a potem kładź farbę. Cytat:
Proponuje farbe rozrabiac stopniowo- bo ja ostatnio nakładalam ponad 40 minut farbe i kilka pasm mam żle rozjaśnionych, bo farba się juz lekko utleniła Poprawie nastepnym razem.Cytat:
Bo sam popiel mialaby bardziej szary...
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() garnier ma super jasny popielaty blond i bardzo jasny popielaty blond ![]() jaśniejszy chyba bardziej kusi
|
|
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nature mam na poziomi 6-7 tak mi moja fryzjerka kiedys powiedziala. Spore mam odrosty,dlatego boje sie ryzykowac i wybiore sie do fryzjera |
|
|
|
|
#3907 |
|
La Moderatoiure
|
Dzięki, w takim razie zrobię pasemko.
Pozdrawiam! (Ale z was gadulce, nie mogłam odnaleźć swojego posta )EDIT: blondbunny- dzięki, tego własnie się najbardziej obawiam, takiej "sraki" na głowie ![]() A kąpiel rozjaśniającą czym konkretnie ? Mam włosy w dobrej kondycji bo używam bardzo drogich odżywek z salonu i póki co nie narzekam
Edytowane przez La Monica Czas edycji: 2011-03-04 o 08:15 Powód: dopisek |
|
|
|
#3908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lady super zakupy! Ja mam odwyk zakupowy odwołany! Bo postanowiliśmy z tż że wysterylizujemy Lolę za rok jak znów bedzie ta akcja sterylizacja- jest o połowę taniej i przez rok na pewno uzbieram te 200zl ![]() Takze rozglądam sie za kurtką/plaszczykiem wiosennym
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
hej juz jestem z kawka i zabieram sie za czytanie
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
bo zazwyczaj te salonowe to kopalnia silikonow i innych oblepiaczy wlosow nie posiadaja one nic co wplywa na zdrowie wlosa a tylko poprawiaja jego stan do nastepnego mycia![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- zazwyczaj ogladamy film w tv wczoraj lecial na tvn "amerykanski gangster" moj tz lubi filmy w tv
|
|
|
#3910 | |
|
La Moderatoiure
|
Cytat:
Ale ja tu nie o odżywkach Jak wygląda ta kąpiel rozjaśniająca?
|
|
|
|
|
#3911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak mnie to zainteresowalo bo wiele osob zyje w blednej swiadomosci ze jak cos jest z wyzszej polki to super i dziala cuda...szkoda ze nie moge zobaczyc skladu tych odzywek wtedy bym wiedziala czy oblepia czy nie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3912 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no coraz śmieszniej w tych rozmowach w toku ale czasami to gębę otworzę szeroko co za ludzie jak im nie wstyd ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
o to super ![]() no płaszczyk wiosenny się zastanawiam też podobał mi się taki też niefirmowy był 159 zł tylko zastanawiam się nad kolorem najlepiej sie czuję w czarnym do wszystkiego pasuję ale jasny też był ładny taka kawa z mlekiem albo nude tylko martwię się że mi się to z włosami zleje przymierzałam niby ładnie ale wiecie Tżtowi to zawsze się podoba byle jak najszybciej wyjść to go nie wezmę ze sobą żeby mi powiedział ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
a jak umyjesz w domku to sianko ![]()
|
|||
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja
![]() Mam zdjęcia tego tuszu ale wyszło badziewnie bo w złym swietle robiłam i aparat mi się zaraz rozładował więc nie ma sensu wstawiać. Chociaż wstawię, widać tylko zarys rzes, ale nawet dobrze wydłuża, nie skleja jakoś strasznie, jest nawet ok. I podkład na policzku jakby kogoś interesował-widac ze on tylko kolor wyrównuje, lekko kryje, ale różową buzie i tak przez niego widać. Niestety jak już napisałam źle robiłam zdjęcia, potem dam lepsze. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...on.html&next=1 enchanted chcę delikatnie zagęścić i przedłużyć,ale to dopiero na wiosnę tak za kilka tyg. Cały czas się zastawiam ![]() Z jednej strony chciałabym obciąć z drugiej mieć długie
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-03-04 o 08:55 |
|
|
|
#3914 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie do bunny Jaki jest poziom blondu, którego zdjecie wrzuciłam i czy jest to odcień ciepły czy zimny ?
|
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na moim blogu jest wpis o rozjasnianiu wlosow- wejdz w archiwum luty, i tam poczytasz jak zrobic kapiel. dzieki temu sciagniesz te barwniki co masz teraz, wlosy beda rudo-zolte i polozysz nowa farbe- bedzie jasniej o 2 tony i bez sraczki. zadna farba farby nie rozjasnia i nakladanie jednej na druga jest bezsensowne bo zmienia nam sie tylko polysk na wlosach...
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewentualnie zmyty popielaty- juz bez szarosci. Cieply na pewno nie jest. Może to byc tez goły rozjaśniacz platinum.
|
|
#3919 | |
|
La Moderatoiure
|
Cytat:
Mam krem do twarzy za 20 zł i go uwielbiam i nie oddałabym go za taki co kosztuje 100zł. Po prostu dla moich włosów te odzywki są idelane. Dla innych mogą nie być, ot co, sprawa indywidualna. Miałam zwykle odżywki ze sklepu z Loreala, Glis Kura, są fajne, ale dają krótkotrwały efekt. Z chęcią podałabym skład ale mi się zamazał bo to była naklejka w języku polskim na opakowaniu, a bierze się je mokrymi rękami i wszystko mi się zamazało. Już Was nie męczę i idę poczytać o tej kąpieli ![]() miłego dnia
|
|
|
|
|
#3920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
no chyba że nazwa też się wytarła ![]()
|
||
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3922 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też coś musze poszukać, kurteczka/płaszczyk i buciki obowiązkowo Cytat:
Tak się zastanawiałam, bo swoje nie masz ani zbyt krótkie, ani zbyt rzadkie. Ale jak jesteś zdecydowana i masz pieniążki to jak najbardziej warto spróbować Może to Cię zmobilizuje do ambitnego zapuszczania lub podejmiesz decyzję, że jednak wolisz siebie w krótkiej fryzurce |
||
|
|
|
#3923 | ||
|
La Moderatoiure
|
Cytat:
![]() Cytat:
Klik |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
caskada
pomaluję, pewnie enchanted no tak swoje mam takie średniej długosci i gestości, tylko to cieniowanie mnie wkurza. Dlatego jeszcze się zastanawiam, podejmę decyzję na pewno niedługo
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
mam dziś lenia
wszystko robię w opóźnionym tempie ![]() muszę wyskoczyć na to słonko wreszcie ale od 12 czynne chociaż wolę iść wieczorkiem ![]() no i zrobić pazurki dzisiaj jeszcze ![]() korci mnie jeszcze ten płaszcz ale muszę przemyśleć jak coś to jutro podjadę rano tam i go wezmę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- La monica tu co druga poleca jakieś produkty i nikt za reklamę chyba nie ścigał nie przypominam sobie przynajmniej takiej sytuacji Bunny? Caskada? ścigał Was ktoś?
|
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my tu bez przerwy sobie cos pokazujemywygladaja ciekawie z nazw jednak kusi mnie luknac na sklad ![]() swoja droga mam mame we wloszech
|
|
|
#3927 |
|
La Moderatoiure
|
Nie wiem czy jest skład na stronie. Od razu mówię, żeby sie nie sugerować allegro, bo produkty są "niewiadomego" pochodzenia.
|
|
|
|
#3928 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie to nigdy nie korciło przedłużanie, ale to pewnie dlatego, że po prostu źle wyglądam w zbyt długich włosach Cytat:
![]() ja pazury wczoraj sobie tylko pomalowałam ale jestem dumna bo już mam je długaśne i niebawem sobie żelki zrobie tylko muszę się w mleczny zaopatrzyć, bo się skończył A robiła któraś pazurki akrylami?
|
||
|
|
|
#3929 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba jakieś uwielbienie dopadło ludzi z TVNu do Denzela Washingtona, bo tydzień temu też był z nim filma dzisiaj Madagaskar 2 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ten czerwony i fioletowy był po 26 zł a żółty po 20
|
||||
|
|
|
#3930 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny obserwuje jakis czas wątek .Mam pytanie czy lekko rude refleksy od razu po farbowaniu schodzą w miare mycia włosów zwykłym szamponem .Czasem tez kolor zółknie po kilku miesiacach .Jest na to jakis złoty srodek??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

ale od czasu do czasu muszę bo mam taką suchą skórę że szok 
ale się zastanawiam czy znów londą czy coś profesjonalnego zamówić
tylko że co do londy wiem że odrost mam super pokryty, a jak po innej wyjdzie mi marchewa to się zastrzele
i masz tu babo placek...

chyba jakieś uwielbienie dopadło ludzi z TVNu do Denzela Washingtona, bo tydzień temu też był z nim film