|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
dzień doberek
|
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
jakie macie plany na dziś?
ja tu chwilę posiedzę,pozniej sprzątanko,a o 14 przyjeżdza na weekend TŻ kochany
|
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam niestety szkołe dzisiaj
|
|
|
|
#4265 |
|
Zadomowienie
|
martusia witaj
![]() monia ja tez ma cienkie koncowki i siano
|
|
#4266 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej;*
Cytat:
Mam nadzieje, że będziesz się czesto udzielać![]() Cytat:
![]() Dziś: Peeling całości Balsam brązujący Balsam antycellulitowy Malowanie paznokci regulacja brwi zielona glinka i maseczka dotleniająca z oriflame Włoski: maska z jajka i miodu + garnier do blond ![]() pobiegać, poćwiczyć talię i pupę ![]() miłego dnia
|
||
|
|
|
#4267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() party girl no umiesz motywowac
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś zrobię sobie parówkę,i maseczkę błotną
pozniej tonik..następnie umyję głowę,nałożę odżywki,kąpiel balsam i gotowe |
|
|
|
#4269 |
|
Zadomowienie
|
ramoncia fajnie ze wrocilas na stale
a ja bym chciala takiego laptopa do kieszonki party girl mnie tymi zdjeciami zarazila i ide sie umalowac kolezanka przyjezdza z dzieciakami niedlugo wiec nie bede sama a tz ma wrocic kolo 14 po meczach ![]() tillavanilla ojej to przykre, kochany dzielny chlopiec z niego, ukochaj go odemnie ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Moja corcia jest niemozliwa Jak malowalam oczy to krzyczala do mnie : Chce oczy malowac !!! noi musialam udawac ze jej maluje ![]() Jak malowalam oczy kredka i jak zobaczyla ze to kredka to krzyczala ze mam jej dac kredke haha i musialam jej dac bo placz byl ze kredke mam jej dac i wlasnie rysuje ta kredka po kartce
|
|
#4270 | |
|
CABIN CREW
|
dzień dobry
niedawno wstałam , ale cudownie sie wyspać...zmyłam amle z włosów babydreamem i połozyłam lorysa węzowego.. (chce już go też skończyć i kupić jakiegoś innego ) jakoś po 12 jadę na zakupy... niestety dziś u mnie szaro za oknem... ![]() Cytat:
|
|
|
#4271 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
od samego rana jak tylko wstałam głowa mnie boli nie wytrzymam z nią, może ktoś chce się zamienić? ![]() idę zaraz zmyć amlę a później wyprostuję włosy...
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie piękne słoneczko, więc nawet chciało mi się wstać ![]() wypiłam latte i zabieram się za nadrabianie. |
|
|
|
#4273 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ja jeszcze trzy dni temu myslalam o nowej, krotkiej fryzurce: 271522-10-1279705443977.jpg ale mi przeszlo, bo wyprostowalam wlosy od razu inaczej sie czuje
|
|
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
blondyneczka fajna masz core
hehe ja tez bym chciala miec dziewczynke ... a co do zdjec to nie ma to jak wlasnie piekne dziewczyny ktore motywuja od zaraz hehe:P ja dzis wstalam wczesnie obejrzalam k&k take new york 2 odcinki, zjadlam sniadanie i w planach mam: mycie wlosow gloria na pol godz pod czapka plukanie zimna woda z octem na skalp woda brzozowa keratyna na wilgotne wlosy jedwab na koncowki paznokcie na czerwono zel oczyszczajacy i peeling twarzy parowka na twarz maseczka z zielonej glinki tonik matujacy krem na blizny pianka brazujaca na twarz make up mineralny i sprobuje wysuszyc wlosy zimnym nawiewem z suszarki ktora ma taka koncowke prostujaca, zobaczymy jak to bedzie wygladalo ...chce jeszcze isc na spacer z psem bo pieknie swieci slonce a tak dawno z nim nie wychodzilam. nie chce mi sie uczyc, chyba dzis z tego nic nie bedzie;/.. aha i prawdopodobnie wszystko idzie w dobrym kierunku i wyjade do niemiec do pracy na wakacje! ale sie ciesze! z 2przyjaciolkami wiec bedzie razniej, a w weekendy bedziemy zwiedzaly sobie miasto i chodzily na zakupy juz sie nie moge doczekac, oby wypalilo!
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2011-03-05 o 09:52 |
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w tym tygodniu też raz wyprostowałam włosy i od razu lepiej się poczułam |
|
|
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
a jak często prostujecie włoski? ja chcę rzucić to cholerstwo,i odbudować swoje loki..ale jak?
|
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
całości książki niestety nie znam, muszę przeczytać ![]() jestem brunetką, ale włosów nie farbuję ![]() ![]() Frambooos bardzo ładne włosy i niezła długość ![]() chcę zamówić paletkę Sleeka, ale nie wiem jaką wersję kolorystyczną i cienie My secret pojedyncze. włosy już nie wypadają mi w zastraszającym tempie, psikam skalp Radicalem i się przyhamowały ![]() wypróbowałam balsam do włosów Mrs. Potter's z aloesem i jest całkiem fajny (będę używać do OMO)
|
|
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam bedziesz miala konkretne preparaty, ja Ci nie polece bo mam prawie proste
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mniej więcej raz w miesiącu. jedna z najważniejszych zasad to prostowanie po niedlugim czasie od umycia włosów (w ten sam dzień, jak podeschną) i zabezpieczenie płynem ochronnym ( wycofali Kadusa z PL, więc teraz mam płyn Wella - Dwufazowy do Prostowania Włosów). trzeba zmienić pielęgnację, poczytać wizaż ![]() https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=126 |
|
|
|
|
#4281 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Ale dzisiaj u mnie pięknie słoneczko świeci i tak cieplutko ... bardzo wiosennie ![]() Ja niestety też będę musiała dzisiaj wyprostowac włosy, bo imprezka mi się szykuje
|
|
#4282 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja chciałam Was jeszcze zapytać czym poza oliwą z oliwek z domowych składników można naoliwić włosy??
macie jakieś pomysły? chciałam zrobić z nimi dziś coś by je odżywiły, żeby stały się bardziej lśniące...Czytałam troche o maseczce z jajka i miodu, ale sama nie wiem. Macie jakieś propozycje?
|
#4283 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
Ja taką robiłam, tylko dodałam jeszcze do tego jogurt naturalny...ale myślę ze bez jogurtu też jest ok
|
|
|
#4284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4285 |
|
Zadomowienie
|
całe jajko roztrzepałam do tego łyżka miodu i łyżka jogurtu
wszystko razem dobrze zmieszane
|
|
#4286 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wracaj szybko do nas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() rozmawialiśmy i się pogodziliśmy. zabolały mnie pewne rzeczy, ale żyję nadzieją, że będzie tylko lepiej. Cytat:
![]() dziś chyba zrobię taką maskę na włosy.. i płukanie sokiem z cytryny. |
||||
|
|
|
#4287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję bardzo a płukanie wodą z dodatkiem cytryny tak?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
hm chodzi o to, że po ostatnim płukaniu włosów (po masce/ odżywce)
włosy spłukujemy sokiem z cytryny, można go trochę rozcieńczyć wodą. |
|
|
|
#4289 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Ostatnio się nie odzywam, ale to przez to (wstyd się przyznać ) moja pielęgnacja ogranicza się do minimum. Ale jutro już biorę się za siebie, dopiero jutro, bo dziś idę do pracy, a po wczorajszych 10h nadal jestem zmęczona.![]() Ale przy okazji byłam wczoraj w Rossmannie i kupiłam sobie farbę do włosów (może jutro koleżanka mi pomaluje, jak nie to będzie leżeć i czekać aż pojadę do domu), krem pod oczy i ten olejek babydream fur mama, skoro mówicie, że jest dobry do olejowania włosów to spróbuję (w końcu 10zł nie majątek ).Była jeszcze mowa o prostowaniu włosów... ja prostuję dość długo, po każdym myciu włosów (kiedyś częściej, teraz to dwa, max 3 razy w tyg ), ale z tego względu, że moje włosy na końcach strasznie się wywijają w 50 stron, inaczej nie idzie ich ujarzmić. A mam do ramion, liczę, że im będę dłuższe tym te dziwne skręty nie będą mi przeszkadzały Aaa...często mówicie o tabletkach merz special, jak macie u siebie jakieś apteki należące do grupy aptek świat zdrowia (można znaleźć w necie jak coś), to jest za 35zł. I olej lniany (bo ostatnio była o nim mowa) za niecałe 30 zł za litr Może się Wam takie info przyda (mam nadzieję, że nie to będzie uznane za reklamę, bo wcale nie ma mieć takiego charakteru ).Miłego weekendu dziewczyny
|
#4290 |
|
Zadomowienie
|
Ja siedzę chora i zakratarzona w domu więc moja pielęgnacja ogranicza się do mycia
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

ja tu chwilę posiedzę,pozniej sprzątanko,a o 14 przyjeżdza na weekend TŻ kochany

mam 20 latek,w ubiegłym roku zdałam maturkę,ale na studia wybieram się dopiero w trym roku..mam chłopaka z którym jestem bardzo szczęśliwa,planujemy wspólne życie

może to jakiś kryzys? taki chwilowy? próbowaliście coś na to poradzić? porozmawiać na ten temat?