|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
|
|
#4352 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczyny!
Jak Wam mija niedziela? ![]() U mnie najpierw słoneczko było, niestety teraz schowało się za chmurami ![]() Ja jak obiecywałam, tak zabrałam się za siebie. W tej chwili to już czuję się nawet ładna ![]() I tak: Twarz: - mycie twarzy żelem połączone z peelingiem - tonik - maseczka z Perfecty z aloesem - krem pod oczy - później zrobię sobie makijaż, bo będę się widziec z TŻ Ciało: - peeling cukrowy - depilacja - szorowanie gąbką - balsam na całe ciało - tarkowanie i peelingowanie stóp - krem do stóp Teraz akurat maluję sobie paznokcie u nóg na czerwono, potem pomaluję u dłoni na delikatny perłowy róż ![]() Aaaa...i pozostaje mi tylko farbowanie włosków, ale to zaraz jak koleżanka wróci. I dziewczyny, chciałam się zapytać jak dbacie zimą o stopy? Ja swoje właśnie tarkuję co jakiś czas i smaruję codziennie kremem (akurat miałam z Flos leku, wcześniej lubiłam te z avonu
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
taak, wygląda super
szukam sukienki na imprezę urodzinową i znalazłam 2 fajne (niestety są tylko w czarnym kolorze i spódniczkę co myślicie? zdjęcia 1,2 sukienka numer 1 zdjęcia 2,3 sukienka numer 2 zdjęcia 4,5 spódniczka |
|
|
|
#4354 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dużo zdrówka życzę, bo wiem jak ta choroba męczy Cytat:
![]() Cytat:
![]() o pielęgnacji kręć ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() A ja wczoraj kliknęłam sobie tuniczkę od Tż z okazji zbliżającego się dnia kobiet Miałam sobie coś wybrać Na zdj nie wygląda jakoś rewelacyjnie ale przymierzałam ją wczoraj i się zakochałam a na all była o połowę tańsza
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam za post pod postem
Cytat:
![]() pójdę za tydzień po spódniczkę, mam nadzieję, że będzie... a sukienka raczej nie wypada czarna, więc muszę innej szukać
|
|
|
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a sukienka na imprezę urodzinową tak? to chyba kolor nie ma znaczenia jak Ci się spodoba na żywo to czemu nie
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przemyślę jeszcze. |
|
|
|
|
#4359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przydałaby mi sie zdradzisz jaka firma i ile kosztowała
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
później kremik z tej samej serii (Foot works), lub też z Avonu taki z silikonem. gruba warstwa i 2 pary skarpetek.
|
|
|
|
|
#4363 |
|
Raczkowanie
|
SamaraNW- ten z oriflame pamiętam jeszcze w starej wersji, niestety nie znam nikogo kto byłby konsultantem, żeby spróbować
![]() Soph- te z avonu też są fajne. Lubię, ale nie zawsze mam dostęp do nich. Choc teraz sobie chyba znowu kupię, bo lubię te ich komplety peeling i krem.
|
#4364 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4365 |
|
Raczkowanie
|
A ja mówiłam, że będę farbowac włosy i już jestem po
w sumie jestem zadowolona bo włosy wyszły brązowe jak chciałam, więc jest dobrze
|
#4366 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dziekuję
ja zycze powodzenia w kwestii obrony i pracy. Jutro jade do biblioteki ekonomicznej, bo tam znajde najwiecej materiałow, i chyba wezme ze soba aparat, bede cykac fotki ksiazek
|
|
|
|
#4367 |
|
Zadomowienie
|
witam
niedlugo zaczne nadrabiac dzisiaj znow umylam wloski, bo jak nie mam umytych to takie sztywne jakies matowe siano a jak umyje to mam takie ładne....ale przez 1 dzien ![]() to moj piornik wlochaty na najpotrzebniejsze kosmetyki
|
|
#4368 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki mam tak nierowne wlosy ze masakra!!!!
nie wiem keidy mi sie wyrownaja, musialabym podcinac reguralnie koncowki
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4370 |
|
Zadomowienie
|
xxyashaxx fajne blogi
E.J ja tez ogladalam epoke lodowcowa z coreczka ![]() buahhot ładnie wyszly wloski , mi jednak wyszly na odrostach po tym syoss troche rudawe, moze dlatego ze trzymalam za krotko bo tylko okolo 30 minut a powinnam dluzej nastepnym razem tez kupie sayoss 9/5 bo ta ciemna czekolada jak narazie mi nie przeszkadza a chodzi mi glownie o moje odrosty, potrzymam dluzej i zobacze jakie wyjda, najwyzej pozniej zmienie na inna farbe.ramoncia siwetne zakupy, zaszalalas
|
|
#4371 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
||
|
|
|
#4372 |
|
Zadomowienie
|
E.J Ja znam bardzo dobrze kolegow mojego Tzta
nie wszyscy mi sie podobaja ale coz ja mu kolegow nie wybieram ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- nie wiem co mam robic, wydaje mi sie ze ten syoss buahhot mi strasznie wysuszyl
|
|
#4373 |
|
Zadomowienie
|
tutaj na tym zdjeciu widac jakie sa nie rowne, powinnam te konce sciac i juz. Nie wiem kiedy mi odrosna jakbym zdecydowala sie sciac, pozniej bede zalowac ze scielam.
|
|
#4374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4375 |
|
Zadomowienie
|
a jak zetne i za niecaly miesiac znow beda zniszczone i beda sie rozdwajac i znowu bede w punkcie wyjscia i co ?
dam im jeszcze troche czasu....---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- a moze powinnam kupic ta serie z Gliss Kura http://www.glisskur.pl/index.php?id=5249 a terazx reklamuja jeszcze te Dove Terapy
|
|
#4376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4377 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Bylam na malych zakupach kosmetycznych i nabylam: - 2 opakowania po 300 ml pantine bez splukiwania do lokow i fal - bardzo ja lubie a akurat byla w promocji po chyba 12,50 ![]() - wode brzozowa z isany - podoba mi sie zapach, uzywam nie tylko na skalp ale tez na cale wlosy, efekt jest swietny ![]() - farbe do wlosow ciemny braz z garniera (chociaz na razie nie planuje jej uzyc wiec nie wiem po co kupilam, no ale niech stoi - pianke z fructisa z ekstraktem z bambusa do wlosow kreconych - kilka maseczek w saszetkach - balsam do ciala aloesowy z isany - slicznie pachnie - lakier do paznokci wibo extreme - w opakowaniu jest rozowy ale na paznokciach taki bardziej bezbarwno - opalizujacy na delikatny roz - pilniczek dwustronny do paznokci sally hansen - blyszczyk do ust z kolagenem sally hansen - lakier do wlosow taft, nablyszczajacy - moj ulubiony ![]() I to by byl moj koniec zakupow kosmetycznych, musze przejsc na odwyk ![]() A jezeli chodzi o suplementy to zmienilam zdanie i chyba zamiast falvitu kupie body max plus - baaardzo potrzebuje dobrych witamin ogolnie na cale cialo bo jestem fizycznie przemeczona, najchetniej polozylabym sie spac i wstala za miesiac. Loluska - wracaj do zdrowia ![]() Tillavanilla - duzo zdrowka dla synka ![]() Aha - ja znam kolegow TZ
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Gliss Kur to chyba same silikony które obklejają włosy
|
|
|
|
|
#4379 |
|
Zadomowienie
|
Kasiuleczka masz racje
buahhot ten syoos chyba mi za bardzo wysuszyl wlosy, moze powinnam przejsc na loreala, one chyba maja najlepsza opinie i nie niszcza tak wlosow. Moze loreal 10,21 powinnam wziasc?
|
|
#4380 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Ramoncia moze tez wyprobujesz ta Londe? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

?

Grypa żołądkowa mnie rozłożyła i przespałam praktycznie dwa dni, dziś jest już lepiej ale cały czas mnie żołądek boli... Oby przeszło do jurtra. Planowaliśmy z Tz impreze dzis no ale wysło jak wyszło, ja chora, jemu się auto popsuło i zaraz idę spać :P Włosy dziś mierzyłam ale nie mam się właściwie czym chwalić, bo chyba Pani fryzjerka ścięła mi więcej niż myślałam, bo jest jak było 48... No ale nic, niech rosną zdrowsze.