|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. VIII
Cytat:
![]() A ile wychodzi placków z tego przepisu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#362 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Rozeznanie
|
3 w 1 bedzie w stalej ofercie teraz.
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
a w jakiej cenie i po ile pakowana?
edit juz widze 2 razy drozsza od tej biedronkowej:/ chodz i tak nei droga jak na nescaffe
Żona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BBlondyneczkAA Czas edycji: 2011-03-06 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a pro po tego Baileysa to on od niedawna wszedł do oferty? Bo nie widziałam go jakoś tak samo miód pitny dopiero od miesiąca zauważyłam. I mam pytanie co sadzicie o pina coladzie z biedronki czy likierze kakaowym??
---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- A z tymi belgijskimi to koszmar chyba nie będę wchodzić w dział ze słodyczami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kupilam dzis ten zachwalany micelarny zel. niebieski. ostatni. rozowych pelno ale zapach mnie odrzucil. u mnie w biedronce dzis przemeblowanie i polowy rzeczy nie kupilam bo nie moglam znalesc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Rozeznanie
|
u mnie wtym momencie sa 2 rodzaje nescafe. Ta co na polce kolo kaw w stalej ofercie. i wrzutka -bodajze 10 szt +2 gratis.
Jem ta kaszke czekoladowo-orzechowa.... moze byc, ale nic nie pobije waniliowej z duuuzo iloscia cynamonu... ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#370 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny powiedzcie mi czy w waszej Biedzie są kopytka.
Stęskniłam się za nimi a nigdzie już nie mogę ich dostać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Rozeznanie
|
ja u siebie widziałam je tylko raz.. zaraz potem w miejscu gdzie leżały pojawiły się bułki na parze
#372 |
Zakorzenienie
|
u mnie tak samo...
#373 |
Raczkowanie
|
Z dzisiejszych zakupów:
żel fioletowy pod prysznic (pachnie cudnie) szampon Natea waniliowo-migdałowy żel do golenia dla małża parówki drobiowe Symfonia bakaliowa x2 Rolada Toscania tiramisu mąka tortowa ser typu feta oliwki kapusta pekińska pomidory w puszce (pyszna pomidorówka z nich wychodzi) batoniki Smako (malinowe, czekoladowe i kawowe) UWIELBIAM!!! Były jeszcze cienie,zestawy tusz + błyszczyk, masła do ciała. Żeli do mycia twarzy pod dostatkiem na półce. Golarek do ubrań jeszcze nie było. No i będę polowała na patelnie grillową.
#374 |
Rozeznanie
|
Ktoś pytał o blender Brauna. Ja kupiłam przy okazji poprzedniej promocji,
jest fajny jeżeli chodzi o wymieszanie czegoś szybko np. jakieś koktaile, można zrobić fajną pastę do kanapek przy użyciu rozdrabniacza- kroi żółty ser, cebulę bez problemu(oczywiście wcześniej kroję na jakieś kawałki a nie rzucam w całości), można bez problemu zrobić zupę-krem itp. Mankamentem jest to że nie można ubić białek na pianę , albo trwałoby to baaaaardzo długo. No ale za te pieniądze podstawowe funkcje ma. Jak ktoś potrzebuje więcej to lepiej kupić coś o większej mocy. ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- I jeszcze do informacji o blenderze dodam że mój ma 300W i to jest model Multiquick 1 |
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Raczkowanie
|
a u mnie poziomkowo w domu , że hej! Wyhaczyłam dzisiaj w biedronce takie saszetki zapachowe inne niż zwykle były i pachnie mega intensywnie...ciekawe jak długo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zadomowienie
|
Rękawice całkiem fajne, saszetki zapachowe intensywnie pachną, bo jak przechodziłam obok, bardzo było czuć, tylko nie mogłam wyczaić, które najbardziej, bo się pomieszało
![]() ![]()
#378 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
zakupiłam dziś saszetkę zapachową różaną, ogólnie wszystkie te zapachy podobne do siebie, takie mydlane,niezbyt...
![]() nie dowieźli natomiast podkładek plecionych a chciałam kupić fioletową ![]() rekawice kuchenne bardzo ładne! niestety mi nie potrzebne bo mam już pod dostatkiem |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Zadomowienie
|
Ale kupisz, ja kupilam kapuste pekinska w piatek
![]() A dzis kupiła usuwacz supelków (miał ktoś) ciastoline disneya za 19,99 (to chyba jakas stara oferta bo pyla ostatnia sztuka) odswieżacze do szaf : pomarańczowy i owoce leśne (jeszcze nie wiem jak pachna) Chciałam jeszcze air wicka ale byly tylko o zapachu białych kwiatów a ja nie przepadam za kwiatowymi zapachami. Fajne były bluzeczki dla dzieci chyba za 16,99 ale nie kupilam bo rozmiaru nie bylo |
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Raczkowanie
|
Hej chciałam wam powiedzieć że te lakiery z zestawu manicure co były w promocji to sa super ja mam czerwony i poddaje go wszelakim próbom i tak kolor jest piekny
![]() ![]() wafelki Maroko za 9,90 700g pycha super grand deserami pyszne ale splchniane azotem ;/ no ten chleb i mleko i drini Izzy ale blee sobieksi ma lepsze |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zadomowienie
|
Ja kupiłam bluzeczkę z Hello kitty mojej małej. Jest już po praniu. Narazie nic się z nią nie dzieje, nadruk tak samo wyraźny jak był, nie "zeszmaciła" się, jak się na początku obawiałam, także polecam
![]()
#383 |
Wtajemniczenie
|
Ja też kupiłam saszetki do szaf, lawendową i różany ogród. Lawendowa już wisi w szafie i intensywnie pachnie
![]() Kupiłam także deski z drzewa kauczukowego (ostały się), 2 komplety pojemników na żywność (są rewelacyjne), ręcznik kuchenny i codzienną spożywkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
A widziałyście szlafroki?
![]() ![]()
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a czy polecacie tą patelnię grillową? Za tą cenę chciałabym kupić ale nie wiem jak z jakością?
![]()
#386 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Patrzylam tez na pojemniki za 5,99, fajne ale mam ich tyle ze nie kupialm w koncu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Szlafrok kupiłam sobie ten błękitny. Fajny, mięciuteńki. Chciałam kupić już wtedy jak były na 15-lecie Biedronki, ale nie dostałam wtedy niebieskiego. Nie jest bardzo cienki, ale też nie gruby (za gruby trzeba zapłacić ok. 100 zł). Wzięłam rozm. S/M (noszę S i po zawiązaniu cała jedna kieszeń jest zakryta). Kupiłam 2 saszetki zapachowe - lilia i leśna ( powiesiłam w łazience i wc i po kilku minutach już było czuć intensywny zapach). Myślałam, że w tych saszetkach jest susz z jakimś olejkiem zapachowym, a jak przeczytałam skład - sama chemia - nic dziwnego, że jest info, żeby trzymać z dala od dzieci ( i ubrań ???) Edytowane przez Kinga 72 Czas edycji: 2011-03-07 o 12:02 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Raczkowanie
|
a ja robię sobie odwyk od B.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.