|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Maja ma chyba cos z kompem?
![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Czesc
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3003 | ||||||||
|
BAN stały
|
Wolałbym morską zieleń wpadającą w szmaragd, no ale skoro się upierasz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Miałem kiedyś fazę na czerwone buty ![]() Cytat:
Poza tym, jeśli nie chcesz ~20kg zrzucić, to po co fogle marudzisz i drążysz ten temat? ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale do życia towarzyskiego to wrócę najwcześniej za 10kg mniej ![]() Z czystego lenistwa się zgadzam ![]() Cytat:
![]() --- Odbyłem przed chwilą długą rozmowę z P., no i bez sensu jakoś, jakby się nagle o 10 lat "mentalnie" postarzał, ciągle tylko rozkminki nt. oszczędzania, no i oczywiście Bożyszcza najodpowiedniejszą ilustracją wszelkiej tezy ![]() I zapomniałem, że nad zlewem od piątku mięso z kurczaka siedzi, odkryłem to przypadkiem dzisiaj
|
||||||||
|
|
|
#3004 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A już zwłaszcza warzywnych, one są konieczne w diecie?Ostatnio odzwyczaiłam się nawet od żółtego sera, koniec świata. |
|
|
|
|
#3005 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale Rozterka pisała niestety, że tylko i wyłącznie świeżo robione (musiałbym sokowirówę od siostry pożyczyć)
|
|
|
|
|
#3006 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ach wiesz co, właśnie od kilku dni mam avka zmienić na wiosennego bardziej
Zrobię to w tym miesiącu A mnie nie Choć boje się, że za parę lat będę się musiała dokształcić, przekwalifikować, dokwalifikować itp A mi się wcale nie chce, już mam dosyć uczenia się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Muszę dotyć, żeby mieć do zrzucenia 30 kg, bo łatwiej pójdzie? ![]() Cytat:
Masz nas jakby co ... ![]() A tak naprawdę to może Ci brak... hmm.. yhymhyh... <kaszle>..... no.... tej tego no żony ![]() kobiety, no... ehyheyhey... no wiesz no ![]() Fajny żart Tylko nieśmieszny at all ![]() Ale ja właśnie zrezygnuję z życia towarzyskiego na chwilę (jak się uda ), żeby nie mieć do zrzucenia 23 kg ![]() I z czego rży? ![]() A to zdanie podkreślone przez Cię odnosiło się tylko do barów - nie sprzątania, zakupów itd - to tak dla ścisłej ścisłości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-06 o 16:19 |
|||||
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
Z warzywnych to lubię chyba tylko wodę z pomidora ![]() Ale może warto się przełamać i spróbować, tudzież samemu zrobić ![]() Boję się trochę, coby nie oddać tego po spożyciu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3008 | ||||||||
|
BAN stały
|
13 już się kwalifikuje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3009 |
|
Nindżopesz
|
Ja bym chyba oddała przed spożyciem, po i w trakcie
Zresztą owocowe też mi nie wchodzą, jedyne co lubię to gazowaną wodę z cytryną. Właściwie dochodzę do wniosku, że jedzenie jest niedobre - za wyjątkiem białego chleba, sera i wina
|
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadam chałwę
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie jakoś słabo się kwalifikuje ![]() Dobra przekonałeś mnie ![]() No ale so? Źle mówię? ![]() Mi się wydaje, że mam rację ![]() ![]() Nio ![]() To się cieszę, że humor poprawiło ![]() ![]() A Flo o tym wie, że Wy sobie tak rozmawiacie za jej plecami? ![]() Aaa rosumiem ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
Owoce oki, choć soków nie piję za dużo, czasem robimy jakiś sok, ale rzadko
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3012 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ciekawe, że sok jest już nie do przyjęcia.
|
|
|
|
|
#3013 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No baa! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dla mnie to mix Flowerbomby z pomponikową Naomi C. ![]() Cytat:
) i nigdy nie nudzę się w swoim towarzystwie - co niestety zdarza się dość często przy próbach "socjalizacji" z ludźmi, którzy, jak się okazuje w trakcie, są niekoniecznie "z mojej bajki" ![]() Echh, biedny kurczaczek... Świat jest suy, bardzo suy... ![]() ------ Acha, muszę jeszcze uroczyście donieść, że loffciam mydło psorowe z Rossmanna ), zrobię zapas kilku sztuk
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-03-06 o 17:33 |
||||
|
|
|
#3014 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
doczytałam, Pandzie gratuluję schuścia i zazdraszczam konsekwencji
Cytat:
![]() nie wiem czy są "zerżnięte" mają wyczuwalny klimat, ale to chyba dobrze? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i jeszcze nie rozumiem jak ktoś może się nudzić, tak w ogóle nudzić, jest przecież tyle rzeczuff do zrobienia, obejrzenia, poczytania.. mi nie starcza czasu na to wszystko a ludzie się nudzą?!? --- fogle jestem na etapie wybierania pralki i lodówki.. wstępnie spodobała mi się TA pralka i TA lodówka co Wizaż na to? ![]() ewentualnie jeszcze lodówka nr 2 - na razie wybieram w ciemno bo nie wiem ile mam szerokości na lodówkę, wysokości max 160 cm chyba że zdemontuję szafkę nad.. opcja pralki nr 2 to Whirlpool jak u Rodziców bo nie mam jakichś większych zastrzeżeń..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-03-06 o 17:44 |
||||
|
|
|
#3015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale socjalizować też się lubię i dobrze, że mam z kim.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3017 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie rozumiem natomiast nudzenia się z braku pracy zarobkowej, na jakimś wątku ciążowym dziewczyny się żaliły, że są np. od miesiąca na zwolnieniu i wariują z nudów a już zdążyły ugotować obiad, posprzątać, iść na zakupy, ogarnąć starsze dziecko, zrobić pranie i Bóg wie co jeszcze. I że z tych nudów chyba wrócą do pracy. Ja pitole, jakie smutne życie. |
|
|
|
|
#3018 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() pralka jak pralka, byleby nie musieć prać ręcznie
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
jak tylko znajdę do obfocenia coś bardziej wiosennego to zmienię
jak mnie dziś głowa boli ![]() ciekawe czy piwo pomoże
|
#3020 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a właśnie, może sobie otworzę piwo, wypełniłam pita to już mogę ![]() Cytat:
patrzyłaś może czy w Twojej Candy na programie delikatnym pranie się brutalnie przewala czy jest rzeczywiście delitaknie? moja schiza po Siemensie, nie mogę się patrzeć na tę siemensową "delikatność" Cytat:
co do socjalizowania się, muszę przyznać że o dziwo coraz bardziej lubię socjalizowanie Cytat:
jakoś mi ich nie żal.... Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, av zmieniony. Nie jest co prawda bardziej wiosenny, ale mniej zimowy niż poprzedni (chyba)
|
#3022 | ||
|
Nindżopesz
|
Moja droga, piwo pomaga na wszystko
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Hmm, może i ja zmienię ale nie mam weny... |
||
|
|
|
#3023 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ale jest lepiej, bo ktoś płaci i ktoś im coś KAŻE robić
|
|
|
|
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ves - fajny, wiosenny avek:) Proszem o zostawieniem
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lubię jak ktoś mi coś każe
![]() gdyż żyję wg zasady: masz ochotę coś zrobić, zrób pojutrze będziesz miał dwa dni wolnego
|
|
#3026 | ||||
|
Zakorzenienie
|
boskie
szalona ![]() Cytat:
Mayday 2 super było dawno się tak nie śmiałam (chyba ostatnio na Mayday 1 ) Cytat:
jesteś naszą skarbnicą wiedzy ![]() powitali ![]() Cytat:
![]() chyba nie widziałaś małego zamrażalnika ja mam taki mikro mikro i na 4 osoby musi starczyć Cytat:
![]() Byłam w Lidlu i kupiłam pistacje. TŻ położył je koło mnie i poszedł do swojego kompa i ja je teraz jem znaczy pycha som oczywiście, ale
|
||||
|
|
|
#3027 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
piękna ves piękna fota ja niestety też żyję wg tej zasady, jak mam coś zrobić dla siebie to olewam i odpoczywam albo robię coś dla przyjemności niewymagającego dużo energii (najczęściej czytam), w pracy za to załącza mi się odpowiedzialność i nadmierna pracowitość.. ale na swoją pracę akurat nie narzekam, w jakiejś innej może by i było inaczej
|
|
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś wie, co się dzieje z mbankiem? Strona mi nie działa. Znowu jakaś awaria?
|
|
|
#3029 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
jest Mayday 2? nie wiedziałam, Mayday 1 pamiętam jeszcze ze szkoły, to było coś najśmieszniejszego na świecie, drugiego czegoś takiego nie napotkałam
|
|
|
|
#3030 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

Organizacja w handlu, handlowa "bajerka" o takie rzeczy...... żebym tylko taka padnięta nie była

Bo że jak ja nie chce minimum 20 kg zrzucić to znaczy, że jestem gorsza?
Poza tym, jeśli nie chcesz ~20kg zrzucić, to po co fogle marudzisz i drążysz ten temat? 

Sad but true 
Ale Rozterka pisała niestety, że tylko i wyłącznie świeżo robione (musiałbym sokowirówę od siostry pożyczyć) 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Świat jest suy, bardzo suy...