X Factor Polska - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-06, 20:11   #91
HisHoney
Zakorzenienie

Dot.: I-sza edycja X-Factor Polska !

Czesław brzmi tak, jakby bardzo szybko chciał z siebie wyrzucić to co chce powiedzieć, połyka wyrazy i sam się gubi Ale jest przesympatyczny.

'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.'

'
If a book is well written, I always find it too short.'

HisHoney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-06, 20:12   #92
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Mnie kompletnie nie podszedł ten chłopak, co śpiewał "You raise me up" z tego prostego powodu, że choćby ktoś miał głos na dźwięk którego mdleją narody, to jeśli śpiewa w języku, który kaleczy, to tego się nie da słuchać po prostu Tak samo ta laska od "eee"... Jak to słyszę to mam ochotę przy następnej edycji jeździć za nimi na te wszystkie castingi z banerem "Nie umiesz angielskiego? To śpiewaj k*** po polsku!"
Na angielski tego chłopaka nie zwróciłam uwagi natomiast laska od EE... od razu zwróciła moją uwagę i moje uszy cierpiały przez to jak kaleczyła ten język. Może w chłopaka po prostu sie zasłuchałam i nie zwróciłam zupełnie uwagi to

Pan Kuźniar w porządku, spoko facet ale chyba wolę stanowczo duet Hołownia-Prokop

Czesław -> "chciałeś nam zrobić dobrze" padłam !
Stary 2011-03-06, 20:13   #93
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Mnie kompletnie nie podszedł ten chłopak, co śpiewał "You raise me up" z tego prostego powodu, że choćby ktoś miał głos na dźwięk którego mdleją narody, to jeśli śpiewa w języku, który kaleczy, to tego się nie da słuchać po prostu Tak samo ta laska od "eee"... Jak to słyszę to mam ochotę przy następnej edycji jeździć za nimi na te wszystkie castingi z banerem "Nie umiesz angielskiego? To śpiewaj k*** po polsku!"
Też nie cierpię jak ktoś śpiewa w obcym języku i go kaleczy :P. Aczkolwiek śpiewał ładnie i nie tak non stop kaleczył ten angielski, więc Mu wybaczam .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-06, 20:45   #94
Puszkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Też nie cierpię jak ktoś śpiewa w obcym języku i go kaleczy :P. Aczkolwiek śpiewał ładnie i nie tak non stop kaleczył ten angielski, więc Mu wybaczam .

Tylko rozwaliło mnie "szolder"

W oczekiwaniu na czworonożnego przyjaciela...

Puszkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-06, 20:53   #95
innamoratissima
Raczkowanie

GG do innamoratissima

Cytat:
Napisane przez kobieta_wamp Pokaż wiadomość
No to miło, że nie jestem jedyna ale im dłużej oglądam ten program tym coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że Czesław sepleni i nie umie się wysłowić
Chwilę przed X-Factor leciała Uwaga! i było o Czesławie. 23 lata mieszkał w Kopenhadze. Chyba to jest powód. Jak dla mnie jest genialny

2012 - 6

"Chciałabym, żeby kiedyś ktoś tak na mnie czekał, że z tej wielkiej tęsknoty nie mógłby zasnąć"
T. Jonsson
innamoratissima jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-06, 21:01   #96
Amy4594
Zakorzenienie

Adrianna była prześwietna. uwielbiam takich pozytywnych ludzi.
chłopak w loczkach i ta 19-latka (chyba jakieś dziwne imię miała. ) też mi się podobali.
ta laska z 'eee' masakra.
Kubańczycy i ta starsza pani b. sympatyczni, ciesze się że przeszli dalej.
ostatniego chłopaka przegapiłam.

i wkurzyła mnie reakcja widowni na widok chłopaka w długich włosach. dobrze im Kuba powiedział.

jury bardzo mi się podoba. nawet Maję polubiłam.
a Kuźniar mam nadzieję się rozkręci.
Stary 2011-03-06, 21:09   #97
HisHoney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez innamoratissima Pokaż wiadomość
Chwilę przed X-Factor leciała Uwaga! i było o Czesławie. 23 lata mieszkał w Kopenhadze. Chyba to jest powód. Jak dla mnie jest genialny
Też oglądałam, chciałam się czegoś o nim dowiedzieć

'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.'

'

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-06, 21:19   #98
klatka
Zakorzenienie

Trudna sprawa z tym Czesławem. Ja go kocham i tak ale na razie Kuba go zdominował. Czesław w wywiadach i na koncertach mówi bardzo dużo i to co mówi ma sens a tutaj jeszcze nie miał okazji..

klatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-06, 21:30   #99
HisHoney
Zakorzenienie

Wiesz, jak to z Kubą - ciężko jest zaistnieć z taką osobowością

'

Stary 2011-03-06, 22:11   #100
m0niq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ashaai Pokaż wiadomość
Na angielski tego chłopaka nie zwróciłam uwagi natomiast laska od EE... od razu zwróciła moją uwagę i moje uszy cierpiały przez to jak kaleczyła ten język. Może w chłopaka po prostu sie zasłuchałam i nie zwróciłam zupełnie uwagi to

Pan Kuźniar w porządku, spoko facet ale chyba wolę stanowczo duet Hołownia-Prokop

Czesław -> "chciałeś nam zrobić dobrze" padłam !
Cytat:
Napisane przez Puszkaa Pokaż wiadomość

Tylko rozwaliło mnie "szolder"
dziewczyna z e-rodziną..no faktycznie jej nie poszło i ten angielski, co do chłopaka bardzo mi się podobał jego czysty głos i mniej uwagi zwróciłam na język, aczkolwiek na jego "szolder" zareagowałam no ale może to tylko takie przypadkowe było, kto wie, zobaczymy jak dalej sobie poradzi.

też by mi lepiej przypadł do gustu duet Hołownia-Prokop - kocham ich!

Aby stać się lepszym, nie musisz czekać na lepszy świat.`

m0niq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-06, 23:04   #101
Seona
Zakorzenienie

O co chodziło z tym ostatnim chłopakiem, co go tak poklepywali, mówili, że fajny jest, że takich ludzi więcej, że nigdy jego twarzy nie zapomną itp. chociaż fałszował i beznadziejnie śpiewał?

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-06, 23:11   #102
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
O co chodziło z tym ostatnim chłopakiem, co go tak poklepywali, mówili, że fajny jest, że takich ludzi więcej, że nigdy jego twarzy nie zapomną itp. chociaż fałszował i beznadziejnie śpiewał?
Chodziło o to, że miał niesamowitą osobowość, że był taki uroczy, dobry i skromny :P.

XOXO
Stary 2011-03-06, 23:12   #103
Sondrina
BAN stały

Spodobała mi się ta brunetka śpiewająca "stop". Obsada jurorska i prowadzący bardzo mi się podoba. Majka jest spoko, cieszę się, że już nie jest menedżerką Górniak, bo jej nie trawię, a Majka jest kulturalna, fachowa. Wojewódzki jak walnie jakiś tekst, to jest śmiesznie. Czesław ma problem z wysławianiem się i odniosłam wrażenie, ze przy paru występach był na nie, a potem na tak, chociaż mówił, że mu się nie podoba
Jarek Kuźniar, uwielbiam go. Pasuje mi jako prowadzący, jest przystojny, elokwentny.
Nie wiem od kiedy Kuba ceni w ludziach pokorę i skromność
Lady Dżaga to była totalna porażka, nie dziwię się jej dzieciom, że się jej wstydzą. Moja mama na szczęście nie lata i nie robi mi obciachu jako Lady Dżaga;p
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-07, 00:57   #104
sadie
Zadomowienie

Mnie najbrdziej zainteresował chłopak od Niemena. Gdyby jeszcze nie kręcił tych pirutetów jak, nieprzymierzając, bączek, to byłabym kompletnie poskładana! Swietna interpretacja, pachnąca trochę hippisowskimi klimatami.
sadie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-07, 05:29   #105
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sadie Pokaż wiadomość
Mnie najbardziej zainteresował chłopak od Niemena.
Świetne wykonanie.
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-07, 07:21   #106
klatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Był poczciwym, dobrym chłopakiem i dobrze, że Kuba go nie wyśmiał tylko na swój sposób docenił.

klatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-07, 07:39   #107
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HisHoney Pokaż wiadomość
Czesław brzmi tak, jakby bardzo szybko chciał z siebie wyrzucić to co chce powiedzieć, połyka wyrazy i sam się gubi Ale jest przesympatyczny.
Dokładnie ,on za szybko mówi przez co wyrazy mu się zlewają i wychodzi ztego nie zrozumiała breja ,nie podoba mi się jego styl ubierania ,te więzienne czapeczki.

koleś od Niemena -super głos ale ta otoczka ?ni to trans ni mężczyzna ,ni kobieta .
nie potrzebuje takich przebieranek a jedynie prowokuje nie wiadomo po co.

Młody loczek, norweg i ta dziewczyna w koszuli w kratę -b. fajnie.

Blondynka -no sorry ,nikt w szkole muzycznej jej nie powiedzial ,ze nie ma głosu ?
Górnik- nie lubię takiego użalania się , poklepywania i mówienia:ale mily,skromny,dobry" bo dla mnie to poniżające ale rozumiem ,że on tego tak nie odbiera.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-07, 08:34   #108
suszarka
Buc

Obejrzałam z 20 min X Factora i zasnęła, więc dziś muszę to nadrobić.
Jedyne co mogę powiedzieć po tych 20 minutach, że program jest zrobiony porządnie i ma duuuuży potencjał w stosunku do Must Be The Music na Polsacie, który to jest kompletnym nieporozumieniem.
Stary 2011-03-07, 08:34   #109
sniegowa7
Raczkowanie

GG do sniegowa7

Jeśli chodzi o jury to komentarze Kuby i jego spostrzeżenia co do występów i uczestników bardzo trafne moim zdaniem. Spodobała mi się również jego postawa kiedy widownia zaczęła wyśmiewać tego gościa z lokami. Bardzo fair zachowali się również w stosunku do tego górnika. Nie wiem czy to kwestia wieku Kuby w każdym razie mam wrażenie że troszkę wyluzował z tymi swoimi głupimi tekstami.
Maja - jakoś jej wypowiedzi były bardzo krótkie. Fajnie , nie fajnie, podobało mi się .... troszkę za mało mówi.
Czesław - nie spodobało mi się to że nie trzyma się swojego zdania. Chodzi mi tutaj o duet tych kubańczyków. Do Mai powiedział podczas występu, że mu się nie podoba nie ,czuje ich, Maja mu odpowiedziała żeby zagłosował jak uważa a on zagłosował na tak bo Kuba cisnął.
Mister prowadzący Kuźniar - ogólnie go uwielbiam , jednak narazie odnoszę wrażenie że jeszcze nie wczuł się w swoją role , mało mówi i zero dowcipu niestety .

Jeśli chodzi o uczestników to nie podobał mi się występ tego kolesia co śpiewał piosenkę Niemena. Ten makijaż , świecące usteczka .... ( muszę przyznać że piękne miał włosy) Ruch sceniczny nie pasował mi kompletnie do piosenki którą wykonywał. Normalnie bolały mnie oczy kiedy na niego patrzyłam ...
sniegowa7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 10:26   #110
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sniegowa7 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o jury to komentarze Kuby i jego spostrzeżenia co do występów i uczestników bardzo trafne moim zdaniem. Spodobała mi się również jego postawa kiedy widownia zaczęła wyśmiewać tego gościa z lokami. Bardzo fair zachowali się również w stosunku do tego górnika. Nie wiem czy to kwestia wieku Kuby w każdym razie mam wrażenie że troszkę wyluzował z tymi swoimi głupimi tekstami.
Maja - jakoś jej wypowiedzi były bardzo krótkie. Fajnie , nie fajnie, podobało mi się .... troszkę za mało mówi.
Czesław - nie spodobało mi się to że nie trzyma się swojego zdania. Chodzi mi tutaj o duet tych kubańczyków. Do Mai powiedział podczas występu, że mu się nie podoba nie ,czuje ich, Maja mu odpowiedziała żeby zagłosował jak uważa a on zagłosował na tak bo Kuba cisnął.
Mister prowadzący Kuźniar - ogólnie go uwielbiam , jednak narazie odnoszę wrażenie że jeszcze nie wczuł się w swoją role , mało mówi i zero dowcipu niestety .

Jeśli chodzi o uczestników to nie podobał mi się występ tego kolesia co śpiewał piosenkę Niemena. Ten makijaż , świecące usteczka .... ( muszę przyznać że piękne miał włosy) Ruch sceniczny nie pasował mi kompletnie do piosenki którą wykonywał. Normalnie bolały mnie oczy kiedy na niego patrzyłam ...
Podobalo mi sie jak spiewal, moze nie idealnie, w sensie ze jego interpretacja byla taka sobie, ale nie falszowal i ma mocny glos.
Za to nie rozumiem dlaczego chche sobie robic krzywde tym wygladem? Wlosy ma piekne
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-07, 12:12   #111
HisHoney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
Obejrzałam z 20 min X Factora i zasnęła, więc dziś muszę to nadrobić.
Jedyne co mogę powiedzieć po tych 20 minutach, że program jest zrobiony porządnie i ma duuuuży potencjał w stosunku do Must Be The Music na Polsacie, który to jest kompletnym nieporozumieniem.
Mnie się Must Be The Music podobał rownież, choć lepszy organizacyjnie i realizatorsko jest X-Factor

'

Stary 2011-03-07, 12:18   #112
suszarka
Buc

Cytat:
Napisane przez HisHoney Pokaż wiadomość
Mnie się Must Be The Music podobał rownież, choć lepszy organizacyjnie i realizatorsko jest X-Factor

o wiele lepszy, choć musze przyznac, że po tym kawałku co widziałam, jestem lekko zawiedziona.

swoją drogą jeśli chodzi o Must Be The Music, brak mi tam napięcia, komentarzy przy ocenia uczestników, jakieś to wszystko takie mechaniczne i szybkie, aczkolwiek może się mylę bo całego nie obejrzałam.
Stary 2011-03-07, 12:37   #113
HisHoney
Zakorzenienie

Też miałam takie wrażenie, że nieco po łebkach.
Ale może to przez te ciągłe oglaszanie, że to będzie coś wyjątkowego, czego nigdy wcześniej jeszcze nie było... a tu calkiem standardowe show się pojawiło

'

Stary 2011-03-07, 12:47   #114
Naomi21
Zakorzenienie

Całkiem fajny ten wczorajszy odcinek Kuba i Maja (jaka ona ładna) bardzo pozytywnie, Czesłąw na razie trochę nudny. Prowadzący też, może później się rozkręci

Z występujących podobała mi się dziewczyna od Etty James, blondas z loczkami i chłopak od "Dziwny jest ten świat". Cała trójka fantastyczna. Nie rozumiem czemu przepuścili Norwega od Williamsa i dziewczę od "Stop". Zespoły też marne, ale rozumiem, że nie było z czego wybierać. Ciekawa jestem kolejnych uczestników
Stary 2011-03-07, 15:53   #115
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Całkiem fajny ten wczorajszy odcinek Kuba i Maja (jaka ona ładna) bardzo pozytywnie, Czesłąw na razie trochę nudny. Prowadzący też, może później się rozkręci

Z występujących podobała mi się dziewczyna od Etty James, blondas z loczkami i chłopak od "Dziwny jest ten świat". Cała trójka fantastyczna. Nie rozumiem czemu przepuścili Norwega od Williamsa i dziewczę od "Stop". Zespoły też marne, ale rozumiem, że nie było z czego wybierać. Ciekawa jestem kolejnych uczestników
Hahaha a wg mnie brzydka .
Mnie się chyba dziewczyna od Stop podobała, chciałam się upewnić słuchając drugi raz, ale nie działa mi akurat ten filmik na stronie oficjalnej . Także Stop, Tell Mama, Dziwny jest ten świat, You raise me up, baaardzo na tak . Już się nie mogę doczekać następnego odcinka .

XOXO
Stary 2011-03-07, 16:40   #116
lone bird
Rozeznanie

A dla mnie Maja jest śliczna W ogóle jest strasznie podobna do Edyty Herbuś i Nataszy Urbańskiej, taka mieszana. Wojewódzki jest najlepszy, nadaje się do tego typu programów Maja też nieźle się sprawowała a ten Czesław (przyznam, że go nie znałam wcześniej) taki śmieszny i pocieszny jest Po pierwszym odcinku mogę stwierdzić, że X Factor jest póki co najlepszy z tych wszystkich programów muzycznych i zdecydowanie ma najlepszą obsadę jurorską najbardziej podobała mi się ta Adrianna i Lona (takie dziwne imię miała) od piosenki "Stop".
lone bird jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-07, 17:13   #117
Puszkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lone bird Pokaż wiadomość
A dla mnie Maja jest śliczna W ogóle jest strasznie podobna do Edyty Herbuś i Nataszy Urbańskiej, taka mieszana. Wojewódzki jest najlepszy, nadaje się do tego typu programów Maja też nieźle się sprawowała a ten Czesław (przyznam, że go nie znałam wcześniej) taki śmieszny i pocieszny jest
A mi przypomina taką aktorkę, chyba Góralczyk się nazywa

W oczekiwaniu na czworonożnego przyjaciela...

Puszkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-07, 18:12   #118
lady opium
Zadomowienie

Czesław to kosmita , Maja sprawia wrażenie sympatycznej, ale jest niesamowicie spięta... Co do wyglądu, podoba mi się, niesamowity progres w stosunku do tego, co było w 2003 http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=28417

08.06.2012
, 17.08.2013, 06.11.2013, 03.02.2014

lady opium jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-07, 18:20   #119
m0niq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lady opium Pokaż wiadomość
Czesław to kosmita , Maja sprawia wrażenie sympatycznej, ale jest niesamowicie spięta... Co do wyglądu, podoba mi się, niesamowity progres w stosunku do tego, co było w 2003 http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=28417
noo, wyrobiła się

Aby stać się lepszym, nie musisz czekać na lepszy świat.`

m0niq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-07, 18:32   #120
HisHoney
Zakorzenienie

Maja faktyczne jest ładna Ogólnie jury fajnie dobrane, ale mam nadzieję że będzi nam dane trochę więcej Kuźniara pooglądać

'

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości