Majowe Panny Młode - część III - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-09, 20:55   #4711
takaya
Zakorzenienie

Dot.: Majowe Panny Młode - część III

Hej dziewczynki Ostatnio coś mnie mało, ale w robo mam trochę terminów do nadgonienia a w domku nie mam jak wam pisać, bo mój laptop nadal martwy
Na dodatek zaczęłam linieć =.= włosy wypadają mi kępami! jak tak dalej będzie to wyłysieje do wesela

Malgos
tak sobie pomyślałam, że moglibyśmy Cię wziąć do nas, ale wszystkie pokoje po zajmowane a tu przychodzi koleżanka z pracy i mówi,że się będzie wyprowadzała bo jej brat przeprowadza się do Warszawy
takaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 21:02   #4712
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez takaya Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki Ostatnio coś mnie mało, ale w robo mam trochę terminów do nadgonienia a w domku nie mam jak wam pisać, bo mój laptop nadal martwy
Na dodatek zaczęłam linieć =.= włosy wypadają mi kępami! jak tak dalej będzie to wyłysieje do wesela

Malgos
tak sobie pomyślałam, że moglibyśmy Cię wziąć do nas, ale wszystkie pokoje po zajmowane a tu przychodzi koleżanka z pracy i mówi,że się będzie wyprowadzała bo jej brat przeprowadza się do Warszawy
to moze kuo jakis preparat na wlosy cos ze skrzypem ja wlasnie takowy zakupilam i zazywam aby wzmocnic wloski przed weselem
Stary 2011-03-09, 21:23   #4713
takaya
Zakorzenienie

Ewka łykam bellissę, ale ona da efekty dopiero za jakies 2 miechy akurat jak wyłysieję

Monitko pierwsza fryzurka jest super Może kok trochę przekombinowany, ale grzyweczka super! Świetnie są podniesione włoski na górze, zapiszę sobie ten fryz by pokazać jako jeden z przykładowych

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Jutro pewnie dobijemy 500 i trzeba będzie IV część zakładać
Ta'i chyba najlepiej będzie jak otworzysz wątek i zaraz od razu dasz posta by był pierwszy twój, później go edytujesz wrzucając listę Ja mam nadzieję, że nie przegapię pierwszej str i wrzucę listę linków do sukien i dodatków

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

AAAAAAAAAAAAAaaaa no ie zgadniecie!!! Dostałam dziś zwrot ze skarbówki!!! Jestem w szoku, że tak hiper szybko!

Edytowane przez takaya
Czas edycji: 2011-03-09 o 21:05
Stary 2011-03-09, 21:55   #4714
Dark lady
Zakorzenienie

Malgos dasz radę, to może trochę przerażające ale zobaczysz będzie ok.

Takaya to ja pokazałam tą fryzurkę Monicie, fajnie że komuś się spodobało coś z moich zbiorów fryzurowych

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Sorry, musiałam się pochwalić bo jestem z siebie taka dumna

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 22:04   #4715
takaya
Zakorzenienie

Dark no to dzięx , bo fryzurka jest SUPER!!!
a Monicie dziękuję, ze ją wstawiła

W FJ chyba nigdy nie śpią napisałam im maila,że przelałam kasę za obrączkę (kolo napisał mi,że mogę przelać do końca miesiąca bo u mnie ma ona być ok 3go) i odpisali mi na moje pytanie, które zadałam w mailu

Aaa no i nie pochwaliłam, się że zakupiłam sobie stylizację fryzurki (cięcie i regeneracja) za 59zł (jak na Warszawę to naprawdę tanio, bo za podcięcie moich włosów do ramion chcę 50zł;/)
http://www.groupon.pl/oferty/warszaw...arszawa/279838
Walnę sobie boba po ślubie, albo na sesję plenerową albo na ślub koleżanki 4go czerwca
Stary 2011-03-10, 07:02   #4716
ewka1368
Zakorzenienie

czesc
Cytat:
Walnę sobie boba po ślubie, albo na sesję plenerową albo na ślub koleżanki 4go czerwca
ja tez chce boba ale tz powiedzial ze jak zetne wlosy po slubie to on idzie spac do kotłowni albo ja

Edytowane przez ewka1368
Czas edycji: 2011-03-10 o 07:20
ewka1368 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 07:47   #4717
DELL
Zakorzenienie

siemanko Lachoneczki!

tak czytam Wasze perypetie z probaszczami, to współczuję.. u nas na razie idzie jak po maśle..

ale mi się dziś nie ccheeeeeeeeeeeeeeee
DELL jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 07:48   #4718
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DELL Pokaż wiadomość
siemanko Lachoneczki!

tak czytam Wasze perypetie z probaszczami, to współczuję.. u nas na razie idzie jak po maśle..

ale mi się dziś nie ccheeeeeeeeeeeeeeee
sloneczka nie ma to sie i żyć nie chce
Stary 2011-03-10, 07:49   #4719
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki! Pojawiam się na chwilę i znikam teraz mnie dopadł przedślubny kryzys w związku i chwilowo nie mam ochoty myśleć o żadnych przygotowaniach... nadrobię kiedyś zaległości w tym co napisałyście!! buziaki

Cytat:
Napisane przez qsloncu Pokaż wiadomość
Co do potwierdzeń gości to ja jestem bardzo zawiedziona
dwie pary sie wysypały bo rodzą w kwietniu i w marcu więc to zrozumiałe, ale rodzina... cioctki i wujkowie odmowili bo daleko (12 h pkp).
Wiec wychodzi na to że nasza lista gości zamknie się w okolicy 44 gości wliczając mnie i mojego TŻ ;(

a ile zaprosiliście?

Cytat:
Napisane przez izzunja Pokaż wiadomość
Aaaa i co do spraw papierkowych... byliśmy z Tż u mojego proboszcza po pozwolenie na ślub w niedzielę po mszy. Wiecie jak się niemiłosiernie na nas wydarł - a w zakrystii pełno ludzi, ministrantów, księży. Masakra. Kazał podać powód dlaczego w innym kościele, po czym uznał, że to żaden powód. Później zapytał o dokumenty z USC i inne i jak powiedzieliśmy, że chcieliśmy załatwić najpierw załatwić to pozwolenie to znowu huknął na nas aż ludzie zaczęli się wycofywać. Kazał przyjść w ten piątek, a gdy wspomnieliśmy, że pracujemy i możemy się nie wyrobić to znowu krzyk, że jak to, że do maja mało czasu i mamy przyjść w ten piątek lub za tydzień, a nam jak na złość wszystko się wali i jeszcze nic nie załatwiliśmy, bo cały czas kłody pod nogi...

może weźcie któregoś z rodziców

Cytat:
Napisane przez malgos_87 Pokaż wiadomość
Ech dziewczyny Wy z przygotowaniami, a u mnie inne problemy i zaczął się chaos... Dostałam się na ten staż 3 miesięczny co dwa razy byłam, raz na testach i w ten poniedziałek na rozmowie. Cieszę się z jednej strony, bo w końcu coś się ruszyło zawodowo i nie będę już bezrobotna. Z drugiej strony kończy mi się pewien etap, bo do tej pory mieszkałam z rodzicami od urodzenia w tym samym mieście... I te zmiany mnie przerażają... Do tego nie mam gdzie zamieszkać w Warszawie i muszę coś zacząć szukać, a nie mam kiedy. Od jutra mamy maraton zaproszeniowy z TŻtem prawdopodobnie aż do niedzieli, a w poniedziałek będę mieć chyba podpisanie umowy i od wtorku zaczynam. Chyba będę musiała ten tydzień zaczepić u brata i w międzyczasie coś znaleźć do mieszkania. Wszystko mnie przeraża łącznie z przygotowaniami do ślubu z którymi nie wiem jak sobie poradzę... Także na razie zniknę, jak z pracą jakoś zacznę i będę mieć internet gdziekolwiek mnie rzuci to się odezwę...
trzymamy

Cytat:

Jutro pewnie dobijemy 500 i trzeba będzie IV część zakładać
Ta'i chyba najlepiej będzie jak otworzysz wątek i zaraz od razu dasz posta by był pierwszy twój, później go edytujesz wrzucając listę Ja mam nadzieję, że nie przegapię pierwszej str i wrzucę listę linków do sukien i dodatków
-
nie wiem czy tyle postów naklepiemy
w pierwszy zawsze piszę powitanie i poprzednie części, ale zaraz na pierwszej stronie kalendarz wklejam
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 07:49   #4720
monita01
Zakorzenienie

Dziendoberek! Jak sie macie.... ja wczoraj mialam nastrojowo kiepski dzien bardzo. Kolejna kolezanka odmowila (w sumie nawet nie podala powodu, a to ludzie, ktorym nie brak pieniazkow i duzo podrozuja, nie maja problemow z wzieciem urlopu.... nie wiem... moze zaszla w ciaze, bo sie starali?... w kazdym badz razie bylo mi przykro, my na ich weselu bylismy) + te strajki + zaczelam stresowac sie tymi zapowiedziami i intymnymi pytaniami ... to wszytsko rowna sie beczenie w poduszke. No ale dzis jest nowy dzien, mam nadzieje, ze bedzie lepiej

Wczoraj sprobowalam fryzurki z wyciagnieta grzywka (tzn wlosy zaczesane do gory i grzyweczka (w sumie kosmyk wlosow, bo grzywki juz dawno nie mam -wyciagnieta, zaczesana na bok) i ladnie to wyglada, wiec chyba wybiore ktoras z tych fryzurek na boczek Tylko nie wiem jaki koczek z tylu.... ale moze niech juz fryzjerka sie o to pomartwi
monita01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 07:50   #4721
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka1368 Pokaż wiadomość
a u mnie mega słońce

tylko wam powiem jakaś nieprzytomna w tym tygodniu jestem i źle śpię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 07:52   #4722
DELL
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monita01 Pokaż wiadomość
Wlasnie z mama przez maile ustalamy fryzurke probna
nie ma to jak wsparcie mamy

Cytat:
Napisane przez I_K Pokaż wiadomość
Już wróciłam, mam 2 cheeseburgery i 2 x małe frytki, połowa dla Ciebie . Po pracy jedziemy od razu z zaproszeniami wiec znów nie zjem obiadu... a taki McDonald na obiad to samo zdrowie
Brzuszek-łakomczuszek

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki! Pojawiam się na chwilę i znikam teraz mnie dopadł przedślubny kryzys w związku i chwilowo nie mam ochoty myśleć o żadnych przygotowaniach... nadrobię kiedyś zaległości w tym co napisałyście!! buziaki
a coż to za kryzys..ojjjj niech szybko minie!!

Cytat:
Napisane przez qsloncu Pokaż wiadomość
Co do potwierdzeń gości to ja jestem bardzo zawiedziona
dwie pary sie wysypały bo rodzą w kwietniu i w marcu więc to zrozumiałe, ale rodzina... cioctki i wujkowie odmowili bo daleko (12 h pkp).
Wiec wychodzi na to że nasza lista gości zamknie się w okolicy 44 gości wliczając mnie i mojego TŻ ;(
co za ludzie!!

Cytat:
ja dzisiaj dzwonie do mojego proboszcza o prtokul a on mi mowi zebym sie nie stresowala bo mamy czassssssssssssss
i dopiero za tydzien mamy isc do niego a o zadnych papierach z urzedu nie mowil
hehehee, kolejny typowy facet ma czassssssss

Cytat:
Napisane przez malgos_87 Pokaż wiadomość
Ech dziewczyny Wy z przygotowaniami, a u mnie inne problemy i zaczął się chaos... Dostałam się na ten staż 3 miesięczny co dwa razy byłam, raz na testach i w ten poniedziałek na rozmowie. Cieszę się z jednej strony, bo w końcu coś się ruszyło zawodowo i nie będę już bezrobotna. Z drugiej strony kończy mi się pewien etap, bo do tej pory mieszkałam z rodzicami od urodzenia w tym samym mieście... I te zmiany mnie przerażają... Do tego nie mam gdzie zamieszkać w Warszawie i muszę coś zacząć szukać, a nie mam kiedy. Od jutra mamy maraton zaproszeniowy z TŻtem prawdopodobnie aż do niedzieli, a w poniedziałek będę mieć chyba podpisanie umowy i od wtorku zaczynam. Chyba będę musiała ten tydzień zaczepić u brata i w międzyczasie coś znaleźć do mieszkania. Wszystko mnie przeraża łącznie z przygotowaniami do ślubu z którymi nie wiem jak sobie poradzę... Także na razie zniknę, jak z pracą jakoś zacznę i będę mieć internet gdziekolwiek mnie rzuci to się odezwę...
dasz radę!!

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Ewka, u nas mega świeci. Piękna pogoda!
Stary 2011-03-10, 07:54   #4723
passion80
Zakorzenienie

Jestem i ja, lżejsza o jakies 5kg
Stary 2011-03-10, 07:57   #4724
DELL
Zakorzenienie

Cytat:
Dziendoberek! Jak sie macie.... ja wczoraj mialam nastrojowo kiepski dzien bardzo. Kolejna kolezanka odmowila (w sumie nawet nie podala powodu, a to ludzie, ktorym nie brak pieniazkow i duzo podrozuja, nie maja problemow z wzieciem urlopu.... nie wiem... moze zaszla w ciaze, bo sie starali?... w kazdym badz razie bylo mi przykro, my na ich weselu bylismy) + te strajki + zaczelam stresowac sie tymi zapowiedziami i intymnymi pytaniami ... to wszytsko rowna sie beczenie w poduszke. No ale dzis jest nowy dzien, mam nadzieje, ze bedzie lepiej

Wczoraj sprobowalam fryzurki z wyciagnieta grzywka (tzn wlosy zaczesane do gory i grzyweczka (w sumie kosmyk wlosow, bo grzywki juz dawno nie mam -wyciagnieta, zaczesana na bok) i ladnie to wyglada, wiec chyba wybiore ktoras z tych fryzurek na boczek Tylko nie wiem jaki koczek z tylu.... ale moze niech juz fryzjerka sie o to pomartwi
Monitka, nie martwusiaj się... kazdy powód dla niektórych dobry, aby odmówić niestety przykre to bardzoooooooo. Ale główka do góry! z nimi czy bez nich, i tak Wasz dzień będzie piekny!!

ooo, i fajosko, ze zdecydowałas się na rodzaj fryzurki!
Stary 2011-03-10, 07:57   #4725
monita01
Zakorzenienie

A to dlaczego Passion?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 07:58   #4726
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
oczyszczanie organizmu czasem potrzebne

Cytat:
Napisane przez DELL Pokaż wiadomość

Ewka, u nas mega świeci. Piękna pogoda!
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
a u mnie mega słońce
to ja lece do WAs
Cytat:
Stary 2011-03-10, 08:03   #4727
DELL
Zakorzenienie

Cytat:

jejku Passion, co byś się nie oddwodniła...

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
A to dlaczego Passion?
jelitówka...

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

dzisiaj DZIEŃ MĘŻCZYZNY
Stary 2011-03-10, 08:04   #4728
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
a coś ty robiła
Stary 2011-03-10, 08:05   #4729
passion80
Zakorzenienie

Jelitówka
wczoraj sie ważyłam i jest jakieś 61-62kg a było 65 odstawienie tabletek robi swoje

Przykre tak czytać, że goście odmawiają, szczególnie bliscy sercu niby sie wie, że ktoś ma jakieś konkretny powod, ale i tak przykro, że ich z nami nie będzie. Robię wesele i chcialabym żeby jak najwięcej osób przyszło
My na szczęście mamy papierkowe sprawy załatwione no jeszcze to bierzmowanie(jutro) i w kwietniu papierki z kursu
Stary 2011-03-10, 08:13   #4730
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Jelitówka
wczoraj sie ważyłam i jest jakieś 61-62kg a było 65 odstawienie tabletek robi swoje
Stary 2011-03-10, 08:16   #4731
takaya
Zakorzenienie

Passion współczuję przerabiałam to Ja tak się odwodniłam, ze mój organizm do dziś to odczuwa bo strasznie przesusza mi się cała skóra ;/ i cały czas mnie suszy
Stary 2011-03-10, 08:17   #4732
monicca1989
Zakorzenienie

Witajcie!

Właśnie przez przypadek znalazłam ten wątek i chciałabym do Was dołączyć, też biorę ślub w maju a dokładnie 7
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 08:18   #4733
passion80
Zakorzenienie

Ah i dziekuję za życzenia zdrowia
nadrobiłam wszystko, ale juz nie wracam do tematów ktore są skończone
Stary 2011-03-10, 08:20   #4734
DELL
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Właśnie przez przypadek znalazłam ten wątek i chciałabym do Was dołączyć, też biorę ślub w maju a dokładnie 7
witam
napisz coś o sobie masz juz sukienkę wybraną? buciki? fryz? coś pozałatwiane?
Stary 2011-03-10, 08:23   #4735
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie!

o moja data
już dopisuję
Stary 2011-03-10, 08:25   #4736
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie!

Witaj

Dziewczyny, wykończymy dzisiaj wątek?
Stary 2011-03-10, 08:26   #4737
monita01
Zakorzenienie

Passion, to dbaj teraz o siebie: duzo witaminek i wody A jak cera i wlosy po odstawienu tabletek?
Stary 2011-03-10, 08:27   #4738
monicca1989
Zakorzenienie

Sukienka zamówiona w salonie będzie szyta ale dopiero w kwietniu mam iść wezmą wymiary, buty upatrzone ale jeszcze nie kupione bo nie było mojego rozmiaru ale Pan obiecał że dowiezie.
U księdza na szczęście bez większych problemów, protokół spisany tylko z naukami gorzej bo TZ nie ma.
Wódka kupiona, wszystko zamówione i wesele organizujemy sami w remizie z kucharzem już się stresuję żeby o czymś nie zapomnieć.
Z fryzurą mam jedynie problem bo od dziecka chodzę w rozpuszczonych włosach albo kucyku luźno wiązanym, nie zakładam włosów za ucho, mam grzywkę i nie mam pojęcia co zrobić, ostatnio na wesele Pani mi pokręciła ale troszkę dziwnie wyglądałam może nie mogłam się przełamać bo miałam 2 raz w życiu kręcone włosy:/ no ale może coś jeszcze znajdę
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 08:39   #4739
DELL
Zakorzenienie

Cytat:

taaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk
Stary 2011-03-10, 08:40   #4740
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

to jeśli bym nie dała rady to niech któraś założy wątek
chyba że się streścicie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości