![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Masz pytanie? Zadaj je tu!
Ok ja mam pytanie
![]() Jakie sa cwiczenia zebvy zrzucic w udach cm i ujedrnic (podniesc) pupe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ćwiczę od pół roku trening Dj Walls oraz inne ćwiczenia z oobciążeniem 2x4kg.Efekty są świetne
![]() ![]() ![]() ![]() Ale namotałam ![]() edit": No i możesz wykonywać ćwiczenia bez obciążenia jeśli nadal boisz się o te mięśnie.Dodam tylko,że wszyscy moi znajomi mówią mi,że zeszczuplalam itd.,ale nikt nie mówi "ale masz mięśnie",więc chyba nic nie zauważają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
No a ja ponawiam moje pytanie, może ktoś wie i jest w stanie mi pomóc....
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
![]()
Tamilee też ćwiczyłam przez długi czas,ale jakoś wole Dj Walls,wydaje mi się,że Tamilee bardzo obciąża kolana,zwłaszcza jak się ćwiczy z obciążeniem no i efekty są mniejsze...wpisz wyszukiwarce Tamilee ,był o tych ćwiczeniach cały wątek i dziewczyny opisywały swoje wrażenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Czy mozecie polecić jakieś ćwiczonka dla nastolatki, które: - powiększą i uniosą pupę; - rozbudują mięsnie nóg - wyrzeźbią brzuch, aby był płaski i były jedynie lekko widoczne mięsnie; - wzmocnią mięśnie pleców; - poprawią kondycję; - nie obciążą mocno kręgosłupa i kolan, bo mam z nimi problemy W tematyce ćwiczeń jestem zielona, i pomimo przeczytania kilkunastu wątków i zadaniu kilkiu pytań na fitnessie wraz nie wiem co wybrać ![]() ![]() Z góry baaaardzo dziękuję za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
To pewnie odpowiednie byłyby ćwiczenia siłowe na te partie mięśni, które Cię interesują.
A dodatkowo pilates - wzmocni mięśnie, podtrzymujące kręgosłup, i pomoże wymodelować sylwetkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
![]()
siemka mam pytanko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
musisz też pamiętać o dodatnim bilansie kalorycznym i odpowiedniej diecie, bo bez tego efektów nie będzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A czy mogłabyś napisać coś więcej... Na czym polegać miałyby te ćwiczenia siłowe? Czy będę potrzebować do nich jakiś przyrządów? I czy mogłabyś mnie skierowac na jakiś porządny wątek o pilatesie? Byłabym Ci bardzo wdzięczna ![]() PZDR ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
mam pytanie.
podczas biegu tluszcz zaczyna sie spalac w 20-30min biegu. czy sytuacja zmienia sie gdy biegamy na czczo ? ![]()
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
dziewczyny czy wam też na diecie spada puls?? obecnie mam puls w okolicach 44-48, a przed dietą tak średnio miałam 80. czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego tak jest??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
nikt nie wie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Ja mam pytanie: jesli bede jezdzila na rowerku ujedrni i podniesie mi sie tez pupa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Alaneczka, coś jest nie tak z Twoim pulsem - to bardzo niski wynik, nie powinno tak być. Może Ty po prostu za mało jesz? A jaką masz temperaturę ciała? Zmierz sobie temp. w ciągu 2-3 dni po południu pomiędzy posiłkami i napisz średnią. Może masz spowolniony metabolizm? A nie miałas nigdy żadnych problemów z sercem, z krążeniem, z ciśnieniem? Puls w stanie spoczynku u młodej kobiety nie powinien chyba spadać poniżej 50
![]() TheCuteOne, pewnie w jakimś stopniu tak, ale chyba lepsze efekty przyniosłyby ćwiczenia na pośladki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
midi ja mam wade serca, ale wcześniej nic takiego nie miałam. Faktycznie jek jem powyżej 1500 to już zaczyna wzrastac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Ale mam nadzieję, że tę wadę serca masz, że tak powiem, kontrolowaną? Tzn. jesteś pod opieką lekarza? Bo dieta redukcyjna + ćwiczenia to jest dość ryzykowne przy takich problemach... Koniecznie zwiększ ilość kalorii, jeśli to jest związane z ich ograniczeniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
midi raz na jakiś czas mam obowiązek pojawić sie u kardiologa i nie chorować(nieźle mnie straszą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.