| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-03-10, 19:03 | #4771 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

http://www.youtube.com/watch?v=45tiT...layer_embedded widziałyście ?   Padłam jak zobaczyłam   | 
|     | 
|  2011-03-10, 19:04 | #4772 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Czesc dziewczyny   Ale sie fatalnie czuje  W pracy kolo 14 strasznie mnie zaczal bolec brzuch, ledwo wytrzymalam do 15, w domu doszly mi nudnosci iaz sie skrecalam na lozku  Wzielam leki po czym 3 razy zwymiotowalam, nie wiedzialam ze posiadam az tyle soku zoladkowego  Powinnam pisac prace naukowa ale ledwo zyje, jak sie tak bede rano czuc to chyba sie przejde do przychodni po zwolnienie na ten 1 dzien i do poniedzialku sie wykuruje. I glowa mnie boli. Zlapalam jakas fatalna wirusowke jelitowa. A chcialam jutro zrobic TZ pyszna kolacje z winem z okazji Dnia Mezczyzny  Cytat: 
 Cytat: 
  Mi TZ skladal zyczenia  Ide sie polozyc dalej   | ||
|     | 
|  2011-03-10, 19:25 | #4773 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Cytat: niezłe  było: prysznic maska na włosy mycie włosów odżywka na włosy do spłukania serum na włosy balsam do ciała peeling twarzy żel punktowy na wypryski krem pod oczy krem nawilżający na dzień ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Talullah zdrowiej   | |
|     | 
|  2011-03-10, 19:48 | #4774 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Caate świetny makijaż    Nie było mnie kilka dni, net chodził jakby chciał a nie mógł więc od soboty nawet kompa nie włączałam, nie nadrobie przepraszam  Witam nowe dziewczyny   Mój tŻ nie obchodzi dnia mężczyzny, bo jak to ja i on w ten sam dzień święto, nie ma mowy :P Spadam do łazienki się wykąpać a potem oblać w towarzystwie tŻ moje oczko   Miłego wieczoru   
				__________________ . | 
|     | 
|  2011-03-10, 20:09 | #4775 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Ja lecę zjeść jakąś kolację, doprowadzić moją twarz do porządku i spać, kolorowych snów , bo pewnie nie wpadnę tu już      | 
|     | 
|  2011-03-10, 20:27 | #4776 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

[QUOTE=samaraNW;25639469]witam   a zadałaś jej jakieś pytanie, czy napisałaś tylko jakie wybierasz kolory? bo jak tylko to drugie, to przecież nie musi Ci odpisywać  zadalam pytanie :/ poprosilam o odpowiedz a tu jak grochemu o sciane.... ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- [QUOTE=samaraNW;25639469]witam  a zadałaś jej jakieś pytanie, czy napisałaś tylko jakie wybierasz kolory? bo jak tylko to drugie, to przecież nie musi Ci odpisywać  zadalam pytanie :/ poprosilam o odpowiedz a tu jak grochemu o sciane....   
				__________________   | 
|     | 
|  2011-03-10, 20:28 | #4777 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-03-10, 21:13 | #4778 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Małopolska 
				 | 

Hej   Cytat: 
  tak myślałam, że to jakiś wirus jest, to samo mam, męczę się od wczoraj   | |
|     | 
|  2011-03-10, 21:23 | #4779 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Talullah, Shadii zdrówka   Ehh to i ja się pożalę..  przeszło mi zapalenie z pęcherza na nerki (dokładnie to samo co miałam ponad 3 lata temu), poszłam dziś do lekarza na szczęście był jeden numerek czekał akurat na mnie chyba  Dostałam antybiotyk i no spe forte.. Jest już trochę lepiej ale plecy mnie bolą i ciągną, że masakra  a rano zaczęło się od brzucha  Ale miałam prezent dla Tż to najważniejsze  ucieszył się bardzo, wydrukowałam nasze ulubione zdjęcie, kupiłam ładną ramkę i taką większą pocztówkę miłosną   
				__________________ | 
|     | 
|  2011-03-10, 21:34 | #4780 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: Królewskie miasto S-rz 
				 | 

Shadii i Talullah  wracajcie do zdrowia  Ja już: -umyłam sie -nałożyłam odżywkę na paznokcie -rycynę na twarz(mam nadzieję że mnie nie zsypie po nim) i rzęsy -zaraz balsamuję się -wetrę rycynę w paznokcie i skórki Coś mnie głowa boli nie mam sił jak skończę to idę spać Dobranoc ślicznotki  (coś mi się zablokowało i nie mogę pogróbienia wył) | 
|     | 
|  2011-03-10, 21:41 | #4781 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

hej, możecie polecić dobry i w rozsądnej cenie korektor pod oczy?    | 
|     | 
|  2011-03-10, 21:46 | #4782 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Mam ochotę na jakiś ciuch z all, ale nic fajnego i taniego nie mogę znaleźć    | 
|     | 
|  2011-03-10, 21:53 | #4783 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Cytat: 
  ? tez maluje i rysuje, dlatego pytam  Cytat: 
  i Talullah i Shadii rowniez  my z tZtem poszlismy na pizze, nic nowego, bo taaakie korki byly, ze utknelismy w centrum i poszlismy zjesc to co lubimy,, TZ byl zly wiec zgodzilam sie   
				__________________ blog  GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal | |||
|     | 
|  2011-03-10, 22:11 | #4784 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Cytat: 
  Choć my dzisiaj nie obchodziliśmy dnia mężczyzny, tylko tak mu powiedziałam "wszystkiego najlepszego". Egzamin mi w sumie dobrze poszedł. Tylko był taki ścisk przed, że myślałam, że mi ludzie kości połamią. Każdy się pcha, rozpycha łokciami byle wejść, jak najszybciej. U Was też tak jest?  Wstawiłam zdjęcia do albumu ze sobotniej imprezy.   
				__________________ "If you want to get promoted start acting instead of just talking about it!" https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png 01.02.2009r   04.08.2018r  | |
|     | 
|  2011-03-10, 22:21 | #4785 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Małopolska ;) 
				 | 

Byłam dzisiaj na małych zakupach   kupiłam sobie pokrzywę do picia ... od jutra zaczynam pic!  nabyłam również krem do rąk i tusz do rzęs https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...t-curl-up.html (ten srebrny  , złoty też kiedyś miałam) powiem Wam, że jak za taką cenę to na moje rzęsy jest świetny!  ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Talullah i Shadii dużo zdrówka   
				__________________ http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130615311120.html PM 2013   zapuszczam włosy ...  51cm cel-> 70 cm | 
|     | 
|  2011-03-10, 22:36 | #4786 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Dolnyśląsk 
				 | 

Cytat: 
  poszukaj na stronach ZSK,BU,Naturalis itd, poczytaj watki o tym   
				__________________ Uzależniona od Wizażu   Staram się spełnić marzenia...za długo odkładane   | |
|     | 
|  2011-03-10, 22:59 | #4787 | 
				 | 

ja też juz zmykam spać dobranoc    | 
|     | 
|  2011-03-10, 23:00 | #4788 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  samara i loluska dziekuje   
				__________________ blog  GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal | |
|     | 
|  2011-03-10, 23:26 | #4789 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-02 Lokalizacja: Toruń 
				 | 

Cześc dziewczyny   Dawno mnie nie było, jakoś tak czas zleciał...uczelnia, TŻ, po drodze ostatki  Ale dbam o siebie, więc nie jest źle  Blondyneczka- ładnie Ci w kitce  i tuniczka na lato też ładna (ten biały kolor w Twoją opalenizną  ). W ogóle jak czytam to u Ciebie musi być bardzo czysto  choć pewnie przy córeczce to nie takie łatwe  Amiria- witaj!  Chyba najlepiej, żeby dojśc do siebie po chorobie, to dbać o dietę. Dużo warzyw, owoców, co by organizm miał siłę się zregenerować.  Caate- jesteś śliczna i bardzo ładnie się malujesz  Twój makijaż na konkurs...cudo, aż nie mogę się na niego napatrzeć  Talullah- zdrówka  Snowhitee- znam ten ból, dlatego też muszę na siebie uważać. Zdrowiej, bo to strasznie męcząca przypadłość  A w ogóle muszę się pochwalić, że zaczęłam używać olejku babydream fur mama. Teraz mam jeszcze ładniejsze włosy  I używam go trochę do ciała jak mi się chce, na brzuch i uda  Wcześniej caate pisała o twisterze...ja sobie zamówiłam, ale jeszcze nie przyszedł, może jutro a może w poniedziałek  Szkoda, bo mam weekend wolny to bym poćwiczyła. A dziś moja pielęgnacja to to, co zawsze  chętnie bym sobie pomalowała paznokcie na czerwono, ale jutro do pracy.  Będę musiała do soboty zaczekać. A ja tak w sumie przypadkiem na dzień mężczyzny zabrałam mojego TŻ do KFC. Od nas to strasznie daleko, ale on kocha te kurczaki, więc trudno  chociaż do tej pory mi po tym jedzeniu ciężko na żołądku  Dobranoc dziewczyny   
				__________________   | 
|     | 
|  2011-03-10, 23:32 | #4790 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  dzisiaj na noc bedzie olej lniany z babydream na wloski  dobranoc   
				__________________ blog  GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal | |
|     | 
|  2011-03-11, 08:03 | #4792 | 
| Zakorzenienie | 

Dzień dobry  Ja zmykam na uczelnie, bo dawno mnie tam nie było  Ciągle nam zajęcia odwołują  Miłego dnia   | 
|     | 
|  2011-03-11, 08:55 | #4793 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dzień dobry   Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 

__________________ | |||
|     | 
|  2011-03-11, 09:09 | #4794 | 
| Zadomowienie | 

witam   mało naskrobałyscie.... u mnie pada deszcz !!!!  Ale sloneczko swieci chwilami  Mialam myc okna wiec musze poczekac az przestanie pewnie po niedzieli dopiero albo jutro  co sie odwlecze to nie uciecze  Snow ja tak zrobilam na walentynki rok temu dalam kartke i zdjecie w ramce  Dzisiaj wyprobuje ta maseczke co wczoraj kupilam jestem ciekawa efektu  Zaczelam dbac o siebie regularnie bo ostatnio cos przestalam ! ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- jeanne widze ze babydream Ci tez sluzy, jak bede w ross musze sobie kupic  ale nie wiem kiedy bede bo mam dalekoo....ale poszukam moze u mnie w drogerii. A jesli chodzi o porzadek to mam czysto staram sie ale z Zuzia ciezko   
				__________________ Dbam o włoski  Zapuszczam   | 
|     | 
|  2011-03-11, 10:17 | #4795 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Hej   Jakie macie plany na dziś? Ja mam ciężki dzień - pranie, sprzątanie, sprawy urzędowe i nauka  ale wieczorem będzie SPA  Miłego dnia   
				__________________ Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2011-03-11 o 10:22 | 
|     | 
|  2011-03-11, 10:56 | #4796 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Dolnyśląsk 
				 | 

Cytat: 
  Ale jutro spaaa   
				__________________ Uzależniona od Wizażu   Staram się spełnić marzenia...za długo odkładane   | |
|     | 
|  2011-03-11, 10:57 | #4797 | 
| Zakorzenienie | 

zebym byla jakas zachwycona to nie powiem, ze jestem  ale kupila litr wiec zuzyc trzeba... mysle, ze go polubie, bo zrobilam sobie tyg z nim przerwy i pozuzywalam wszystkie maski silikonowe, w tym wlasnie l'oreala absolut repair caly zestaw z ampulka, po ktorym mialam zawsze wg. mnie ladne wlosy, to ostatnio jak zrobilam sobie 2h komprres, to powiem szczerze, ze po lnianym moje wlosy sa lepsze, bardziej miekkie i czuje to nawilzenie na koncach, tylko nie wiem czego to zasluga, bo zawsze po lnianym dodaje do masek te rzeczy z mazidel dlatego ciezko mi ocenic. moze kup sobie 500ml i sama przetestujesz, bo ja mam mieszane uczucia, dla mnie lepszy od kokosowego, ale gorszy od amly  dzien dobry   
				__________________ blog  GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal | 
|     | 
|  2011-03-11, 11:03 | #4798 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Cytat: 

__________________ . | |
|     | 
|  2011-03-11, 11:06 | #4799 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-03-11, 11:14 | #4800 | 
| Zakorzenienie | 

jakas zakrecona wczoraj bylam, wiec: zielone_oko spoznione ale szczere, wszystkiego najlepszego   
				__________________ blog  GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.