Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-11, 21:17   #4921
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
Ja ostatnio kupiłam torebke na allegro, na zdjeciu ładna a co sie okazało w domu? Taka mega wielka, od razu wystawiłam ponownie na allegro i zakupiłam sobie w tally ala chanelkę.
JESTEM zszokowana tym co sie dzieje własnie w Japonii

ja również

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
a jakiego? pamietma ze kupowalas ostatnio, ale przepraszam ja ich nei rozrozniam
proteiny mleczne
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 21:19   #4922
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Ja ostatnio kupiłam torebke na allegro, na zdjeciu ładna a co sie okazało w domu? Taka mega wielka, od razu wystawiłam ponownie na allegro i zakupiłam sobie w tally ala chanelkę.
ja tez

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 21:28   #4923
ekomonika
Zakorzenienie

No to się na blond nie farbuję Teraz tylko czekam aż mi włosy urosną... Właśnie, jakie przyjmujecie suplementy diety ? Ja biorę vitaminer, falvit, tran i wapń czasem I przyjmujecie coś na porost włosów ? Jak tak to co ? I ile wam włosy rosną tak na miesiąc ? No, wyczerpały się mi pytania, przesłuchanie skończone (;

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

E.J - dobranoc
dianula - ja też...
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 21:30   #4924
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez blondi1985 Pokaż wiadomość
Zielone oko wszystkiego najlepszego
Ale jestem zła, umyłam dziś włoski i tak mi się farba wypłukuje z włosów, niby jak myję i spłukuję to nie leci czerwona woda ani piana tez ruda nie jest, ale widzę, że są już jaśniejsze wrr. Caate u mnie chyba będzie tak jak mówiłaś o Twojej koleżance, że dopiero po kilku farbowaniach kolor był idealny, jednak ciężko te białasy pokryć
może tak być- ja jak miałam rude pierwszy raz robione to miałam najpierw ściągany kolor (bo miałam wcześniej ciemne włosy ) a potem na te jasne kładzioną rudą farbę... i przez pierwsze farbowanie nie mogłam osiągnąć koloru wymarzonego dopiero tak przy 3 - 4 farbowaniu więc pewnie i u Ciebie tak bedzie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

zielone oko, wszystkiego najlepszego

użyłam nowego lorysa i włosy są po nim cudowne chyba nigdy nie porzucę tych odżywek...

teraz idę wypić trochę likieru
jakiego lorysa użyłaś???

Cytat:
tez o tym czytalam, dokladnie to ja robie tak, ze palcem nakladam z reki na twarz bo nie lubie brudzic rak, a tak to tylko kropeczke robie i juz

musze jakas torebke sobie kupic, bo nie wytrzymam wreszcie, bo juz od grudnia za mna chodzi, ale nic mi sie nie podoba... wczoraj widzialam, swietnie ubrana dziewczyne, az kasa od niej bila na kilometr, ale jaka miala torebke czarna taka jakby aktowka, chyba na bigiel z wielka blaszka srebrna z napisem Zara, piena byla
kocham torebki zary... też powinnam sobie jakąś kupić, ostatnio (tzn. 2 miesiące temu ) kupiłam na all taką tanią za 35 zł- wygląda fajnie, wszyscy się zachwycają ale już mi popękała.... i muszę coś nowego sobie znaleźć... może popatrzę w river island- tam mają cuda ale drogie....

Cytat:
a ja od tygodnia uzywam amli co 2-3 dni, niby włosy jako takie się wydają tylko nie wiem czy to zasługa amli czy podcięcia . Fryzjerka 45 minut ścinała mi samą grzywkę, a końcówki w 15 minut sie wyrobiła. Powiedzialam ze jak mnie brzydko obetnie to mnie wiecej nie zobaczy i jej nie zapłacę ;D
poza tym dzis peeling, maseczka, masaż syrenką.. za jakies dwa tyg włączam już z eveline chyba takie czerwone opakowanie wypalacz tłuszczu( jak to tak nazywam.)
ja może jutro jak bedą miajsca u mojej fryzjerki to podetnę końcówki...
właśnie ja też muszę sobie eveline kupić- w rossmanie chyba nawet w promocji jest teraz czas zacząć szykować się do wiosny

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 21:31   #4925
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ja również

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

proteiny mleczne
o to ta co ja chcialam, dobrze wiedziec

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
No to się na blond nie farbuję Teraz tylko czekam aż mi włosy urosną... Właśnie, jakie przyjmujecie suplementy diety ? Ja biorę vitaminer, falvit, tran i wapń czasem I przyjmujecie coś na porost włosów ? Jak tak to co ? I ile wam włosy rosną tak na miesiąc ? No, wyczerpały się mi pytania, przesłuchanie skończone (;
biore MErz Spezial, wczesniej 4miesiace Vitapil, wlosy rosna mi od 1,2cm do 2cm na miesiac, ale uzywalam w miedzy czasie Radicalu i Seboradinu. Naturalny moj przyrost to 0,5cm do 0,8cm.

A sprawdzalas moze na suplementach,czy to wszystko co przyjmujesz razem nie przekracza zalecanej dawki? wg mnie tak duzo tego troche bierzesz, ale ja sie nei znam, dlatego nie mieszam suplementow

O Japonii caly dzien ogladam i sledze na bierzaco....
straszne to jest, a ja to jeszcze inaczej przezywam....
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 21:31   #4926
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
o widziałam tą chanelke w Tally taka z kokardką za 79zł

A Japonia.. straszne

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

E.J - dobranoc
dianula - ja też...
ja teraz biorę dopellherz na włosy i paznokcie wcześniej merz special przez 3 miesiące, kilka dni temu mierzyłam włosy i urosły mi w ciągu 16dni 2,5cm

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 21:34   #4927
caate
Zakorzenienie

GG do caate

jutro bde miala makijaz nude z czerwonymi ustami, to paznokcie tez mam nude z granatowymi wzorkami, a co

Kitka, w londynie jak bylam tot am o niebo tansze byly rzeczy w RI, wiec tutaj wole nie patrzec, szczegolnei,z e jest tylko jeden sklep u mnie i to w takiej galerii, ze wjazd na parking wiekszym autem graniczy z cudem nie zarysowania go nie wiem kto to projektowal...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 21:37   #4928
Elvii
Zadomowienie

Cytat:
jutro bde miala makijaz nude z czerwonymi ustami, to paznokcie tez mam nude z granatowymi wzorkami, a co

Kitka, w londynie jak bylam tot am o niebo tansze byly rzeczy w RI, wiec tutaj wole nie patrzec, szczegolnei,z e jest tylko jeden sklep u mnie i to w takiej galerii, ze wjazd na parking wiekszym autem graniczy z cudem nie zarysowania go nie wiem kto to projektowal...
Pewnie ktoś kto robił na raz kilka projektów

a co do makijażu to ja jutro też podobnie będę wyglądała tylko z fuksją na ustach

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 21:37   #4929
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
jakiego lorysa użyłaś???
proteiny mleczne.

ja już uciekam, dobranoc
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 21:43   #4930
ekomonika
Zakorzenienie

caate - nie, nie sprawdzałam, ale muszę to zrobić
snow - jezu, kupuję wszystko
A maseczki jakieś też używacie ?
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 21:44   #4931
dianulaa
Zadomowienie

taa to eveline wczoraj kupilam w rossmanie za 13 zł ! a przychodze do tesco a tam za 10 zł ! fakt że 3 zł to nie taka roznica ale taki niesmak że w jednym budynku a takie rozbieżne ceny:|

co do torebki to ja mam taką bez kokardy, taką bardziej prostą siwawą ( chciałam czarną ale nie było a półmetek był za pare godzin więc musiałam kupić) mieści telefon i mały portfel. W sumie na lato lepsza będzie chyba jasna niz czarna
Stary 2011-03-11, 22:16   #4932
buahhot
Marcelover ♥♥♥

musze zuzyc swoje lorysyy w końcu

Stary 2011-03-11, 22:19   #4933
blondi1985
Raczkowanie

Snowhitee ale Ci zazdroszczę, przez 16 dni- 2,5 cm, u mnie to niemożliwe bo ciągle się końcówki kruszą,więc po długości to tylko się skracają, chyba też zacznę łykać te cuda co Wy
blondi1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 22:22   #4934
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dobranoc Piekne
Stary 2011-03-11, 22:38   #4935
tillavanilla
Raczkowanie

Czesc
montii cudowny synek,bardzo gratulujea co do zbednych kg to stracisz je w mig,masz takie samozaparcie,ze tylko pozazdroscic

talullah zaluje,ze moja okolistka nie byla taka jak ty,pamietam z dziecinstwa,ze balam sie do niej chodzic,bo juz od progu witala mnie chlodnym spojrzeniem,ogolnie byla nie mila,czesto podnosila glos Ty jestes lekarzem z powolania i wkladasz serce w swoja prace,podziwiam cie za toAcha i wysylam zaproszenie do znajomych

Boze dziewczyny zasluguje na baty,wlasnie wciagnelam cala paczke pringelsow,ale usprawiedliwiam sie tym,ze jutro dostane @,dlatego pochlaniam wszystko co stanie na mojej drodzeKupilismy z tztem orbitrek(o taki)tylko teraz musze czekac,az go dostarcza,a maja na to 28 dni,ale mam nadzieje,ze przywioza go szybciej I jak tylko bede go miec to zaczynam cwiczenia,przydalaby sie tez jakas dieta,ale ja za bardzo kocham jesc,wie po prostu bede jadla mniej

A co do pielegnacji,zaraz naloze na wlosy oliwe z oliwek zmieszana z rycyna i olejkiem kokosowym,a na koncowki dodatkowo poloze miod I musze sie koniecznie pochwalic,ze ograniczylam prostawanie wlosow do jednego razu tygodniowo,jestem z siebie bardzo dumnaMilej nocki

Dbam o siebie!!!

Edytowane przez tillavanilla
Czas edycji: 2011-03-11 o 22:42
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 22:42   #4936
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dobranoc.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 07:56   #4937
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Witam

Cieplutko na dworzu musez Zuzance kupic po niedzieli jakies adidaski

Dzisiaj w planach mam (wczoraj byla na wieczor depilacja, regulacja brwi i maseczka oraz peeling twarzy ):

*balsam na cialo maslo kakaowe
*krem na stopy z avonu
*odzywka na paznokcie plus krem z wit A i lakier czerwony
*oczyszczanie tonizowanie i nawilzenie skory CARE Avon 3w1
*krem ziaja kakaowy na twarz
*kulki brazujace

*makijarz oczu :
tusz z Avonu z drobinkami
Kredka z Avonu na dolna powieke,
rozowy sliczny perlowy cien w kulce z Rimmel na oczy oraz na policzki zamiast rozu
wlosy :

*maseczka
na wloski mari color regenerujaca nadajaca ladny kolor
*Szampon z avonu do lamliwych i rozdwojonych plu sodzywka

agusiownik
dobrze masz z tymi kosmetykami ze mozesz taniej kupic

E.J
co Ty wygadujsz, napewno mu nie przeszkadza, pozatym co ?Przeciez wygladasz dobrze

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Caate mi tez by sie przydala jakas ladna torebka

Ja tez jestem w szoku co teraz w Japoni sie dzieje, masakra

Czekoladowa ladnie Ci w tych jasnych wloskach

Edytowane przez _blondyneczka_
Czas edycji: 2011-03-12 o 07:49
_blondyneczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 08:28   #4938
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dzień dobry dziewczyny

Stary 2011-03-12, 08:43   #4939
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Czesc
montii cudowny synek,bardzo gratulujea co do zbednych kg to stracisz je w mig,masz takie samozaparcie,ze tylko pozazdroscic

talullah zaluje,ze moja okolistka nie byla taka jak ty,pamietam z dziecinstwa,ze balam sie do niej chodzic,bo juz od progu witala mnie chlodnym spojrzeniem,ogolnie byla nie mila,czesto podnosila glos Ty jestes lekarzem z powolania i wkladasz serce w swoja prace,podziwiam cie za toAcha i wysylam zaproszenie do znajomych

Boze dziewczyny zasluguje na baty,wlasnie wciagnelam cala paczke pringelsow,ale usprawiedliwiam sie tym,ze jutro dostane @,dlatego pochlaniam wszystko co stanie na mojej drodzeKupilismy z tztem orbitrek(o taki)tylko teraz musze czekac,az go dostarcza,a maja na to 28 dni,ale mam nadzieje,ze przywioza go szybciej I jak tylko bede go miec to zaczynam cwiczenia,przydalaby sie tez jakas dieta,ale ja za bardzo kocham jesc,wie po prostu bede jadla mniej

A co do pielegnacji,zaraz naloze na wlosy oliwe z oliwek zmieszana z rycyna i olejkiem kokosowym,a na koncowki dodatkowo poloze miod I musze sie koniecznie pochwalic,ze ograniczylam prostawanie wlosow do jednego razu tygodniowo,jestem z siebie bardzo dumnaMilej nocki
woo, jaki sprzet mam nadzieje, ze dobrze bedzie Ci sie na nim ciwczylo

ja mam zamiar dzisiaj kupic skakanke ale nie wiem jaka z obciazeniem czy licznikiem...

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
Witam

Cieplutko na dworzu musez Zuzance kupic po niedzieli jakies adidaski

Dzisiaj w planach mam (wczoraj byla na wieczor depilacja, regulacja brwi i maseczka oraz peeling twarzy ):

*balsam na cialo maslo kakaowe
*krem na stopy z avonu
*odzywka na paznokcie plus krem z wit A i lakier czerwony
*oczyszczanie tonizowanie i nawilzenie skory CARE Avon 3w1
*krem ziaja kakaowy na twarz
*kulki brazujace

*makijarz oczu :
tusz z Avonu z drobinkami
Kredka z Avonu na dolna powieke,
rozowy sliczny perlowy cien w kulce z Rimmel na oczy oraz na policzki zamiast rozu
wlosy :

*maseczka
na wloski mari color regenerujaca nadajaca ladny kolor
*Szampon z avonu do lamliwych i rozdwojonych plu sodzywka

agusiownik
dobrze masz z tymi kosmetykami ze mozesz taniej kupic

E.J
co Ty wygadujsz, napewno mu nie przeszkadza, pozatym co ?Przeciez wygladasz dobrze

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Caate mi tez by sie przydala jakas ladna torebka

Ja tez jestem w szoku co teraz w Japoni sie dzieje, masakra

Czekoladowa ladnie Ci w tych jasnych wloskach
jaki ranny ptaszek z Ciebie, ja ledwo wstalam z lozka i patrze sie w lusterko, minie troche znaim sie pomaluje

tez sie ciesze, ze sloneczko swiecie, od razu lepszy humor mam

dzien dobry
Stary 2011-03-12, 09:12   #4940
Kalpana
Zakorzenienie

Witam
Jaki ładny dzisiaj dzień Aż chce się żyć Słoneczko świeci- chyba wybiorę się na jakiś dłuuuugi spacer
Narobiłyście mi "smaka " tymi wiosennymi zakupami i sama mam ochotę kupić coś nowego i lekkiego

Nie wiem czemu, ale ostatnio (od użycia oleju kokosowego) mam jakieś takie bardziej oklapnięte włosy, mimo, iż używałam go już ponad tydzień temu.... Może to nie jego zasługa....

Strasznie kusi mnie, żeby podciąć włosy, bo mam bardzo zniszczone końcówki i chciałabym, żeby odżyłym, ale zrobię to dopiero po weselu, bo jak już kiedyś pisałam- nie chcę żeby mi przed weselem za krótko włosy ścięła, do czego wiele fryzjerek ma niestety skłonność

Ostatnio się zaniedbałam pod względem odchudzania... Wczoraj podczas brania prysznica popatrzyłam z profilu na ramiona i o zgrozo- nie wiem jak ja mam zamiar tak wystąpić w sukni bez zakrywania ramion- od łokcia w górę mam taki tłuszcz Tylko nie mówcie, że przesadzam

Od rana słucham tej piosenki i wprawia mnie ona w dobry nastrój http://www.youtube.com/watch?v=GAKrL5Ab1PQ

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 09:19   #4941
_Alessandra
Zakorzenienie

Witam wszystkie Piękności w ten śliczny, słoneczny dzień!
Stęskniłam się za Wami i za wątkiem... Ale naprawdę ten dzień miałam tak okropny, tak dużo roboty i nauki itd itp., że jedyne co to przychodziłam ze szkoły, czasami i ok.16 bo zależy jak jakieś konsultacje albo coś, jadłam obiad i nauka, nauka, nauka, kąpiel, nauka nauka i tak w kółko, spałam w tygodniu po 4h tak zazwyczaj...A wczoraj byłam na nogach dokładnie 22,5h !! Bo wczoraj musiałam wstać o 5:30, a po szkole się tylko ogarnęłam, zjadłam i spotkałam z Tż'em i jakoś tak wieczorem wylądowaliśmy na mini-domówce i wyszliśmy stamtąd ok.1:30, ale jeszcze Tż do mnie przyszedł i tak został do 4...
A teraz muszę iść coś zjeść, zebrać się, bo za jakieś 2h jedziemy z Tż'em do kina do Wałbrzycha na "Skąd wiesz" z okazji naszej rocznicy 2 lat, która była w czwartek

Także na razie się żegnam, ale dziś nieważne o której wrócę - nadrobię Was w końcu!! A trochę tego jest.... BUZIAKI, MIŁEGO DNIA KOCHANE!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 09:22   #4942
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dzień dobry wczoraj z wieczora chciałam wejść na wizaż to mi nie działał No fakt, pogoda piękna Ale i tak nie chce mi się jeszcze wstawać z łóżka

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ja teraz biorę dopellherz na włosy i paznokcie wcześniej merz special przez 3 miesiące, kilka dni temu mierzyłam włosy i urosły mi w ciągu 16dni 2,5cm
o matko ale ci zazdroszczę

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Aless, to widzę że z tż już wszystko dobrze cieszę się

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 09:31   #4943
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Olu ciesze sie, ze juz u Was okej na PW odpisze pozniej, bo tez sie spieszei juz z domku wychodze, wiec wszystkim zycze milego dnia
Stary 2011-03-12, 09:45   #4944
Soph
Zakorzenienie

witam

Cytat:

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

dziewczyny jeszcze tylko 79postow i nowy watek

ktora zaklada?
prosze tylko zacytowac moj pierwszy post, bo napracowalam sie nad nim z dziewczynami
ja się zgłaszałam
oczywiście, ze pierwszy post znajdzie sie w kolejnej części,
już o tym myślałam

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 09:48   #4945
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
mam całą buzie w kaszce oprócz żuchwy
Jak nie będzie przechodzić to zmykam do dermatologa

Kalpana może warto ze 2 cm zciąć, bo jak będziesz robić loki albo nawet koka to włosy mogą być tak na końcach przesuszone, że nie będą chciały się dobrze układać. Kiedyś miałam taką sytuację jak czesałam się na studniówkę. Fryzjerka powiedziała, że powinnam już dawno je podciąć.

Dzień dobry
Tak cudownie świeci słońce!! Ale niestety praca na mnie czeka Po wypłacie sobie odbiję
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 09:55   #4946
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

ja chce już nową część

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 10:01   #4947
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Zielone oko wszystkiego najlepszego przepraszam, że życzenia takie spóźnione
Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Zielone Oko wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez blondi1985 Pokaż wiadomość
Zielone oko wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

zielone oko
sto lat

Dziękuję

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

aha mam jeszcze pyt: mierzylam dzis buty peep toe w boti na platformie dosyc duzej, wielki obcas, czarne no cudo po prostu! tylko ze mierzylam najmniejsze i jeszcze noga wyskakiwala;/.. i tu moje pyt, czy macie jakies doswiadczenia z wkladkami takimi zeby noga ciasniej lezala i nie przesuwala sie do przodu(takie poduszeczki chyba pod palce)? czy one naprawde cos dają? bo nie mam wyjscia- albo wkladki albo zapominam o butach;/... tylko nie wiem jakie firmy wkladek sa dobre i czy rzeczywiscie pomoga..
Ja miałam te poduszeczki pod palce i pomogły oczywiście na gołą stopę , bo jak są rajstopy to i tak się ślizga.

Cytat:

zielone oko, wszystkiego najlepszego
Dziękuję

Ale piękna pogoda, zaraz idę się kąpać i idę z psem na spacer
Stary 2011-03-12, 10:03   #4948
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Ja tez chce nową część

Zapomnialam powiedziec- Snow super przyrost!

u mnie oczywiscie chmury, ale widze ze slonko powoli wyglada zza chmur

Alessandra ja rowniez sie ciesze ze wszystko u Was z Tżtem w porzadku

Stary 2011-03-12, 10:08   #4949
Kalpana
Zakorzenienie

Dodaja może masz rację... Ale znając życie fryzjerka podetnie duuuuużo więcej usprawiedliwiając się tym, że włosy są zniszczone... Chyba żeby od razu powiedzieć, że jak za dużo podetnie, to nie zapłacę

Snow super że Ci tak szybko włosy rosną Ale ja bym tak nie chciała, bo bym na farbę nie wyrobiła, a że farbuję na ciemny brąz, a naturalnie mam blond, to odrosty bardzo szybko widać

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 10:11   #4950
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Witam
Jaki ładny dzisiaj dzień Aż chce się żyć Słoneczko świeci- chyba wybiorę się na jakiś dłuuuugi spacer
Narobiłyście mi "smaka " tymi wiosennymi zakupami i sama mam ochotę kupić coś nowego i lekkiego

Strasznie kusi mnie, żeby podciąć włosy, bo mam bardzo zniszczone końcówki i chciałabym, żeby odżyłym, ale zrobię to dopiero po weselu, bo jak już kiedyś pisałam- nie chcę żeby mi przed weselem za krótko włosy ścięła, do czego wiele fryzjerek ma niestety skłonność

Ostatnio się zaniedbałam pod względem odchudzania... Wczoraj podczas brania prysznica popatrzyłam z profilu na ramiona i o zgrozo- nie wiem jak ja mam zamiar tak wystąpić w sukni bez zakrywania ramion- od łokcia w górę mam taki tłuszcz Tylko nie mówcie, że przesadzam

Od rana słucham tej piosenki i wprawia mnie ona w dobry nastrój http://www.youtube.com/watch?v=GAKrL5Ab1PQ
mówiłam więc powtarzam jeszcze raz, długie włosy nie są ładne jeśli są zniszczone... Więc jeśli chcesz mieć ładne włosy na wesele to podetnij póki czas. Poza tym do tego czasu te zniszczone albo Ci odpadną albo wykruszą... i będziesz dalej w punkcie wyjścia

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości