|  2011-03-12, 17:40 | #31 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Cytat: 
  Ja używam słodzika w tabl z lidla - Cologram , nie jest na aspartamie i wypieki wychodzą słodziutkie   
				__________________ Tattoomaniaczka   Początkowa Włosomaniaczka Akcja : Zapuszczanie włosów trwa  | |
|     | 
|  2011-03-12, 18:00 | #32 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-10 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Witam w nowym wątku   U mnie dziś kilka grzeszków  , jestem na weekend u rodziców... Szczęście-nieszczęście, że już jutro jadę, więc może uda mi się już więcej nie nabroić...  W piekarniku siedzą muffinki wykwintne, ale z takiej ilości otrębów, że sama ich nie zjem i będę wtykać wszystkim domownikom  Cytat: 
  Większości z nas "spada" głównie z twarzy, cycków... U mnie oponki po 1,5 miesiąca prawie bez zmian, więc muszę się wziąć za jakieś ćwiczenia   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-03-12, 18:01 | #33 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Cytat: 
 Zawsze brałam sweet top ten niebieski w tabletkach rozkruszałam... Ale tym razem ten - nie wiem co mnie podkusiło  No ale cóż.. Ciasto do wyrzucenia i nauczka na przyszłośc   
				__________________   | |
|     | 
|  2011-03-12, 18:05 | #34 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-10 
				 | 

Dziewczyny ... a powiedzcie mi kiedy sie ważycie?? I czy codziennie?? Bo ja jakoś zapomniałam dzis rano sie zważyć... i jak "wlazłam" po obiedzie na wage... to padłam       buuuu....   | 
|     | 
|  2011-03-12, 18:09 | #35 | |
				 | 

Cytat: 
 Ja waże się codziennie rano  Najlepiej ważyc się o tej samej porze codziennie albo co kilka dni  Najlepiej rano  Po obiadku to nie wchodż na wage bron boże  Bo popiłaś, pojadłaś no i masz to wszystko w sobie   
				__________________   | |
|     | 
|  2011-03-12, 18:14 | #36 | |
				 | 

Cytat: 
  A dziś taki zalatany dzień ... ehh  Ogólnie po 1 tygodniu, łacznie na uderzeniówce i juz na 2 fazie zeszło mi ok 3 kg  to mnie cieszy   | |
|     | 
|  2011-03-12, 18:15 | #37 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-01 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

To ja też się melduję w nowym wątku   3 dni zastoju miałam, ale od dzisiaj już tylko spadki (mam nadzieję) razem już -10,3 kg, tempo nie jest zbyt szybkie chyba ale na szczęście centymetrów bardzo dużo tracę  tylko niestety mój Tż postanowił mi zrobić niespodziankę i do Polski wróci w połowie maja, chociaż miał dopiero na początku lipca.. z jednej strony cholernie się cieszę bo już się strasznie stęskniłam, ale z drugiej nie wiem czy dam radę jeszcze jakieś 12kg zrzucić, a bardzo bym chciała. | 
|     | 
|  2011-03-12, 18:16 | #38 | |
				 | 

Cytat: 
  Gratulacje   A widać efekty czy to sama woda?   
				__________________   | |
|     | 
|  2011-03-12, 18:20 | #39 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

hej laseczki i ja również sie dołączam ... nawet nie wiem kiedy minął miesiąc mojej diety... nac wadze dziś rano 63,6   mimo  mnóstwa nerwowych  chwil i ciągłych problemów nie poddaje się.. choć słodkości kuszą jak cholera jestem silna... 
				__________________ Wrzesień 2010 : 72 kg/169 cm  Luty 2011 : 70 kg  Marzec 2011: 64 kg Kwiecień: 60 kg  zakochana: 26.05.2006  zaręczona: 24.12.2010  zaślubiona: 08.06.2012  i znów walka z samą sobą: luty 2013: 70 kg mój cel: 58 kg | 
|     | 
|  2011-03-12, 18:30 | #40 | |
				 | 

Cytat: 
  Gratulacje  Bardzo dobry wynik jak na miesiąc  A co do słodkości to zrób sobie nutelkę albo jakieś ciasteczko ( tylko bez aspartamu  ) I będziesz miała własne dukanowe słodkosci które są tak samo pyszne jak normalne   
				__________________   | |
|     | 
|  2011-03-12, 18:42 | #41 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-10 Lokalizacja: Sardynia 
				 | 

ja rowniez melduje sie na nowym watku   chcialam jeszcze oznajmic ze zostaje na III  d666666 mialas racje  jestem taka happy ale czuje sie koszmarnie 
				__________________ Start 22/10 84,5 kg  I faza -3,9 kg 16/02 69,0 kg  II faza - 11,6 I cel 70 kg - OSIAGNIETY!!  zastoj  III faza - 04/03 - na razie..   II cel 68 kg III cel 65 kg | 
|     | 
|  2011-03-12, 18:42 | #42 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: miasto Scyzoryków 
				 | 

Cytat: 
 ZGRZESZYŁAM. Wypiłam 100 g wina wytrawnego. Nalałam sobie całą lampkę, ale już po połowie miałam szumek i nie dopiłam(jakiż ten Dukan ekonomiczny). Będę cały dzień jadła mięso, może jakoś mi się upiecze. Dziw, że po tym meczu nie urżnęłam się w trupa. 3-3 , 2 czerwone kartki. Szkoda gadać. Oprawy nie było  Ludzi mało było przez nowe przepisy kupowania biletów  I w ogóle   
				__________________ Dukan od14.08 waga 86 kg wzrost 160 cm | |
|     | 
|  2011-03-12, 18:52 | #43 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Witajcie w nowym wątku   Ja tak na chwilunię bo cały dzień gdzieś ganiam... Głowa mi pęka od tej pogodowej huśtawki ale co tam... Zaraz jeszcze czeka mnie wiercenie w domu to dopiero będę miała dość tylko muszę kota zaprowadzić do sąsiadów bo sie wiertarki boi (suszarki, lokówki i odkurzacza już nie). Miłego wieczorku i do później! | 
|     | 
|  2011-03-12, 19:10 | #44 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-03-12, 19:14 | #45 | |
				 | 

Cytat: 
 I to bardzo dobrze  Tak trzeba  Ja z reguły zawsze baaardzo duzo piłam wiec dla mnie to nie problem  Wystarczy, że picie lezy obok mnie to za 2 min go nie ma  Moge nawet 5 l wypić  Ale codziennie zaliczam tak około 2,5 litra   
				__________________   | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-03-12, 19:19 | #46 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-10 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2011-03-12, 19:19 | #47 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  i będzie taaakie  Cytat: 
 Generalnie jak Ci wygodniej. Wiadomo,że codzienne spadki motywują do działania ale z czasem będa mniejsze więc może raz w tygodniu wystarczy?  Tż pieczę pizze biedronkową a ja co by nie być w tyle- dukanową  Ptasie mleczko w czekoladzie nutelkowej na pocieszenie mi nie wyszło  za mało żelatyny więc część kawowa rozciapana, nutelka mi nie zastygła  jak robicie polewę ? Oczywiście i tak to wciągnęłam łyżeczką z miseczki co by się nie zmarnowało, humor się poprawił nieco ale jeszcze lepszy będzie jak zastój minie   
				__________________ Tattoomaniaczka   Początkowa Włosomaniaczka Akcja : Zapuszczanie włosów trwa  | ||
|     | 
|  2011-03-12, 19:49 | #48 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-10 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

Cytat: 
 Hehe,miło  No musi pokazać tym bardziej po zeszłorocznym mistrzostwie,byłam wtedy na fecie na Starym Rynku-super! U mnie w domu mam 3 fanatyków:tata,brat i siora... mają karnety,chodzą na mecze i w ogóle...mają bzika na punkcie Lecha  Co do wina- w końcu musiałaś czymś uczcić swoje spadki wagowe  oby tylko się nie zemściło <plu> wyplułam   P.S Ja dzisiaj zrobiłam ptasinkę (pierwszy raz)-pychaaaaa!  mniam,mniam 
				__________________ Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty...  Kamilek  ur 18.10.13 17.05.2014- Nasz Dzień  | |
|     | 
|  2011-03-12, 19:50 | #49 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Koniec wiercenia   I powiem Wam coś jeszcze.... Wątróbka z cebulką i z surówką z kiszonej kapusty a do tego 2 szklanki coli i rewolucja murowana  Dobrze, że małż szybciej trawi jedzonko to nie było wojny o tron   | 
|     | 
|  2011-03-12, 19:56 | #50 | |
				 | 

Cytat: 
 Hhaha   Tą wątróbke robisz na patelni czy w piekarniku? pytam bo ja robię w piekarniku i taka średnia mi wychodzi... 
				__________________ Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty...  Kamilek  ur 18.10.13 17.05.2014- Nasz Dzień  | |
|     | 
|  2011-03-12, 20:15 | #51 | 
				 | 

Kurcze głodna jestem  Dziś mam dzień PP.. Doradźcie co moge wszamać   
				__________________   | 
|     | 
|  2011-03-12, 20:20 | #52 | |
				 | 

Cytat: 
 Ja mam jutro i też brak pomysłu   
|     | 
|  2011-03-12, 20:26 | #53 | |
| Zakorzenienie | 

Dziewczyny mam pytanie bo widziałam tu kilka osób z Warszawy. Nie orientujecie się może gdzie w Warszawie można oddawać plastikowe zakrętki na cele charytatywne? Zbieram je już od jakiegoś czasu, ale nie mam pojęcia co dalej. Szukałam w necie, ale jedyną aktualną informacją jaką znalazłam jest to, że zbiera je Żoliborskie Stowarzyszenie Dom Rodzina Człowiek a miejsce dostarczania nakrętek to "Pub Żagielek" ul.Wybrzeże Gdyńskie 1. Niestety ode mnie to kawał drogi autobusem i na piechotę   Może orientujecie się gdzie jeszcze je zbierają? ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat: 
  Jutro mam samotną niedzielę więc mogę szaleć w kuchni   Zaraz czegoś poszukam, mam na kompie zebranie sporo przepisów, więc może coś znajdę   
				__________________ Zapraszam na naszego funpage'a pomocowego Zwierzaki z Mińska Pomóż nam pomagać potrzebującym zwierzętom! Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic  | |
|     | 
|  2011-03-12, 20:40 | #54 | |
				 | 

Cytat: 
  zrobiłam sobie budyń czekoladowy w pocieszeniu na nieudanego murzynka   
				__________________   | |
|     | 
|  2011-03-12, 20:49 | #55 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Przejrzałam moje przepisy  Większość stanowią słodkości  Chyba zrobię kurczakowe nuggetsy i do tego ukochany sosik czosnkowy  albo tortilkę też z kurczaczkiem i sosem j.w.  a może udka pod cebulką? albo pierś z kurczaka w jajku  Nie wiem, pomyślę o tym jutro   
				__________________ Zapraszam na naszego funpage'a pomocowego Zwierzaki z Mińska Pomóż nam pomagać potrzebującym zwierzętom! Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic  Edytowane przez agusia_1 Czas edycji: 2011-03-12 o 20:50 | |
|     | 
|  2011-03-12, 20:51 | #56 | |
				 | 

Cytat: 
  słodkości są najlpesze  Najgorsze jest to, że mam odpowiedni słodzik ale coś mnie podkusiło i użyłam tego drugiego i niestety nie sprawdziłam czy ma aspartam  Głupek ze mnie   
				__________________   | |
|     | 
|  2011-03-12, 21:03 | #57 | 
| Zakorzenienie | 

Zatrudnienie Cichopek jednak chyba im się opłaciło : http://allegro.pl/bio-cla-duo-tabl-n...485921490.html   Jezu, ile ludzie kupują tych świństw: http://allegro.pl/apteka-prima-aqua-...489797209.html http://allegro.pl/bio-cla-z-zielona-...488070910.html http://allegro.pl/goodbye-appetite-o...490823032.html http://allegro.pl/linea-na-odchudzan...489034883.html a to tylko kilka przykładowych aukcji   
				__________________ Zapraszam na naszego funpage'a pomocowego Zwierzaki z Mińska Pomóż nam pomagać potrzebującym zwierzętom! Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic  | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-03-12, 21:47 | #58 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-10 Lokalizacja: Sardynia 
				 | 

__________________ Start 22/10 84,5 kg  I faza -3,9 kg 16/02 69,0 kg  II faza - 11,6 I cel 70 kg - OSIAGNIETY!!  zastoj  III faza - 04/03 - na razie..   II cel 68 kg III cel 65 kg | 
|     | 
|  2011-03-12, 22:03 | #59 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ Zapraszam na naszego funpage'a pomocowego Zwierzaki z Mińska Pomóż nam pomagać potrzebującym zwierzętom! Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic  | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.