|
|
#721 | |
|
rude jest piękne:)
|
Dot.: Zuziowo- Wymiataczkowy wiosenny wywątek
Cytat:
|
|
#722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O perfumach!!!
|
|
|
|
|
#723 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() A tu mam też dylemata, czym mam pachnieć
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2011-03-12 o 23:58 |
|
|
|
|
#724 |
|
Wtajemniczenie
|
Tymeno, dzięki
![]() Czy kolor soczewicy ma znaczenie? A prosiem bardzo ![]() Babka ziemniaczana: 3 kg ziemniaków 4 cebule 0,5 kg boczku wędzonego 3 jajka 4 łyżki oleju/oliwy 3-4 łyżki kaszy manny sól, pieprz do smaku Ziemniaki i cebulę zetrzeć, boczek pokroić w kostkę i podsmażyć. Wszystko wymieszać razem i przełożyć do formy wysmarowanej tłuszczem. Piec ok. 1,5 - 2 godz. (ja piekę w prodiżu) |
|
|
|
#725 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie, że coś innego
Szanele oklepane są ![]() Ty to pomarańcze przecież... A Józiu nie pasowałby? Tak ładnie na Tobie leży ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Magnesiu, dziękuję bajdzio
|
|
|
|
#726 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia, a Chergui? Albo faktycznie Fleur d'Oranger jak sugeruje Ptaszynka?
|
|
|
|
#727 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Józio jest fajny ale pachnie na mnie nieco tytoniem musiałabym zapodać rano i stwierdzić, jak na mnie będzie pachniał tego dnia ...Magdo - spróbuję
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2011-03-13 o 00:07 |
|
|
|
|
#728 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#729 |
|
Zadomowienie
|
Katiuszka
a Szafranek? Kupowałaś zdaje się Szafranka ostatnio. On taki miluśny ale tak elegancko miluśny, wydaje mi się
|
|
|
|
#730 |
|
Piers do przodu
|
O masz rację Wróbliku, Szafranek taki milusiński i jednocześnie neutalny w doznaniach jest
Na razie to się czuję ja Christopher Walken - zabito mi ćwieka ale dam radę ... nie spodziewałam się za Chiny Ludowe ...---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- A wiesz Magdo jak u mnie to się nazywa?? Kugiel ale piekłam z wędzonymi żeberkami ustawionymi na sztorc i nie dodawałam kaszy mannej ... ale sprawdzę i Twój przepis
|
#731 |
|
Zadomowienie
|
Jakiego ćwieka?
Kto, czym i dlaczego Ci go zabił??? Oj Katiuszka ale Ty ciekawość potrafisz rozbudzać
|
|
|
|
#732 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#733 |
|
Zadomowienie
|
Aaaa... To widać ta Magda to nie taki Królik jak żeś myślała
![]() Ciesz się Katiuszka tą nagrodą, ciesz... Tak jako i ja się cieszę! Wreszcie nagroda znalazła się we właściwych rękach. Jejuuu! Jaka ja jestem ciekawa Twoich relacji z tego spotkania! Oj! Żeby tak Lutens zrobił konkurs na najlepszą recenzję jego perfum. Miałabyś kolejną kolację i w prezencie flakon recenzowanych perfum Będzie fajnie! Zobaczysz jak będzie fajnie! |
|
|
|
#734 |
|
Zadomowienie
|
Dzię dobry
![]() Sześ. Mag - ja kcem takom bapke Kasiunia - Ty siem tematykom rosmowy nic nie pszejmuj, jak Dziefczenta mówiły Onegdaj mie włoskiego pszyjaciela na kulacji tam zagadała - mię pozostało opróżniać talerze li i jedynie ![]() Perfune ja bych wziena takom, co by mie najbardziej komfortowom była. Lecem
Wymiana perfumowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373319 Edytowane przez Furkadusz Czas edycji: 2011-03-13 o 06:26 |
|
|
|
#735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kasiu-san, bedzie dobrze, zobaczysz, ty komunikatywna jestes, poradzisz sobie z panią Magdą G. Zuzia, ten Twoj Moris to prawdziwy mężczyzna ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia |
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
miłego dnia. u mnie troszkę smutno. Skarbek pojechał z dziadkami do sanatorium...juz tęsknie....
Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2011-03-13 o 09:33 |
|
|
|
#738 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Przepisa prosiem ![]() A na dobranoc śpiewam Ci, tak - Ci ![]() razem z Markiem Grechutą Śpij bajki śnij Kolorowe piękne dobre bajki W nich na łące ty Wokół ciebie niezapominajki Abyś zapamiętał sen radosny Pełen słońca i oddechów wiosny Sen gdzie powietrze niesie wiatr od gęstwin Las Sen gdzie są rzeki w których żyją kwiaty Tam wszystko jest Zdrowe jak sen dobre jak sen Twój sen Śpij bajki śnij A w tych bajkach jasny dom z ogrodem W nim owoców raj A wokoło małe domki z miodem Można zbierać wielkie kosze malin Nie ma dymu fabryk miasta spalin Tam gdzie łagodną ciszę zdobi koncert Ptak Tam tam gdzie życie się wydaje czarem Cudownym darem Takim jak ty jak dla nas ty Jak ty Śpij bajki śnij Aż nadejdzie wreszcie dzień wspaniały Gdy obudzisz się Ujrzysz nagle świat tych bajek cały Wreszcie spełni się twój sen radosny Pełen słońca i oddechów wiosny Sen Gdzie powietrze niesie wiatr od gęstwin Las Sen gdzie są rzeki w których żyją kwiaty Przyrzekam ci nadejdzie dzień Sen spełni się Już śpij[/QUOTE] Wiersz piękny pełen nadziei, wiary, miłości, dobra ... zasnęłam przy nim wczoraj ... ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Jeśli szypr to również Shalimar, to przyznam się, że kocham ten zapach...mam jeszcze odrobinę na specjalne chwile I noszę się z zamiarem kupna L'Heure Bleue i Mitsouko... i bardzo ładnie proszę o doradzenie, które pierwsze, wszak pieniędzy na dwa naraz ni ma
|
|
#739 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A mnie się zachciało i Shalimara i klasycznej Prady Ale na razie nie wolno mi szaleć
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
I mnie brakuje Shalimara EdT, bo ostal mi sie tylko EdP.
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2011-03-13 o 11:21 |
|
|
|
#741 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#742 |
|
|
czeeeeee
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli szypr to również Shalimar, to przyznam się, że kocham ten zapach...mam jeszcze odrobinę na specjalne chwile I noszę się z zamiarem kupna L'Heure Bleue i Mitsouko... i bardzo ładnie proszę o doradzenie, które pierwsze, wszak pieniędzy na dwa naraz ni ma --------------------------------------------************************* ********---------- Homo Sacerko, a moze na dzień dobry ![]() ![]() witaj ![]() To Shalimar jest szyprem? uj ,nie wiedziałam to jestem szyperkowa do kwadratu![]() gdybym to ja miała wybor czy L'Heure Bleue czy Mitsouko to wybrałabym bez wahania L'Heure Bleue Kotaaaaaaaaaaaaaaa(wołam Cię ) jestes, czy Cię nie ma? Mitsouko?Zuzia, czeeeeeeeee Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2011-03-13 o 12:03 |
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem!
|
|
|
|
#745 |
|
|
jessssssu Maaaaagda ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Homerku wybrałabym L'Heure bleue ..moze dlatego ,ze Mitsouko mam i uzywam od dlugiego czasu
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Mskladaczku, witaj
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Dzię lepszy
Katty, gratuluje Ci pieknej nagrody ![]() Ago-Aniu13, przeleci szybko, zobaczysz A jak potem bedzie fajnie, jak wroci Dostalam od goscia, od ktorego kupilam zestaw pustych flakonow, flache L'Arte di Gucci - z kilkoma mililitrami na dnie ![]() i Zuziu, musze przyznac, ze wcale, ale to wcale Ci sie nie dziwie, ze szukalas, i ze bardzo tego Gucia Artystycznego chcialas Pieknosc wlasnie wykonczylam i juz wiem, ze mi malo.... pa |
|
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko powiedz mi z jakiej soczewicy? Czerwonej, zielonej czy brązowej?
|
|
#749 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak se dżądera pięknie prezentuje, oskar za pierwszoplanowąja przedwczoraj cały wieczór nie mogłam wleźć na wizaż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Skarbek to chupinka Twoja czy zwierz jakiś ? ![]() przyjemnej niedzieli dziewczęta i chuopce ( choć Tharona to chiba ostatnio jeno przelotem widać )
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wróciłam właśnie z lasu, ubłocona po kolana. Oznak wiosny, poza słońcem i temperaturą, nie odnotowałam. Katty jestem pewna, że bez problemu znajdziecie temat do rozmów z Martą Gessler i w ogóle nie powinnaś się stresować. W ostateczności porozmawiacie o przepisach kucharskich ![]() Kseniu ja też nie jestem taka pewna, czy nie nosiłabym Cashmeranu. Wypachniłam się nawet dzisiaj Gustawem, żeby przypomnieć sobie, jak ta nuta brzmi w otoczeniu reszty, ale na mnie jest zupełnie stłumiona innymi. Nota bene sam Gustaw pachnie dzisiaj obłędnie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

lub Homisiu
na razie strój mam opracowany ale pomysłów na gadkę brak ...

Maaaaagda