|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
też już bym chciała być na etapie zapraszania gości ... choć wiem, że u nas będziemy musieli zacząć sporo wcześniej zapraszać ... chyba, że się jakoś sprężymy ...ale u każdego jakaś kawka/herbatka... a my tylko w weekendy będziemy mogli zapraszać ( chyba, że coś się w tej kwestii zmieni )
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I duużo kofeiny we krwiMy dziś w Kauflandzie zostawiliśmy 60 zł : mdleje: a kupiliśmy jedynie piwa, jogurty, serki, mleczne kanapki, oreo Odkryłam lody kokosowe w łupinkach kokosa
|
|
#4263 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale jak dorwę to się jeszcze skuszę na ten z papryką i kapustą
|
|
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie, ja dziś tylko na chwilkę.byłam dzis u rodziców, potem w Lidlu i w teatrze.W lidlu zrobilismy spore zakupy,no ale 100zł poszło.gdyby nie dwie paczki czipsów dla tżta,pepsi,czekoladki to byłoby z 12 zł mniej. no i zatankowalismy auto ...4,97 za litr. 200zł już nie nasze.jak dziś usłyszałam że tż pojechał do weta z kotem autem (7 min.drogi od naszego domu) to myślałam że go zamorduję.tak się rozleniwił że nie wiem co z nim dalej będzie.do tego tyje i tyje, ma juz drugi podbrudek.przeszkadza mi to że się spasł,ale nic do niego nie dociera.pomóżcie...co mam mu powiedziec?
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam z pracy i wzielam sie za gotowanko : dla siebie zupka z brokulami , dla tz-a spagetti ale wrocil i stwierdzil ze nie bedzie jadll tak pozno i tylko kanapke chcial
matko tak was ostatnio czytalam i wlaczylam sobie te RWT o anorektyczkach ... az mi sie jesc zachcialo i po zupie zjadlam jeszcze gofra
|
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
mnie obudziło piękne słoneczko za oknem ![]() W piątek w teatrze było na prawdę rewelacyjnie potem pojechaliśmy na urodziny do Tża koleżanki z grupy na uczelni i to co zobaczylam u niej w domu mnie zatkało! ogromny dom w środku same marmury, schody takie zawijane jak w serialach brazylijskichwczoraj rano przyjechała mama zabrać mnie na zakupy i jestem bogatsza o spodnie i bluzkę aaa i wczoraj po raz pierwszy tak swobodnie bez problemów jeździłam po Warszawie a zawsze się bałam bo a to duże skrzyżowania, duży ruch, tramwaje a wczoraj się przemogłam i troche sobie pojeździłam a dziś będzie niestety nauka ale mam nadzieję, że na jakiś spacer uda mi się wyrwać
|
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
TŻ pojechał na dyzur, a ja zostałąm sama. Wieczorem jade do Warszawy na kursy na tydzień. I to jest straszne bo nie bede miała tam kompa. Nie produkucie za dużo.
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() TŻ poszedł do pracy a ja zostałam sama na cały dzień. Za oknem piękne słońce. Jutro czy we wtorek wyciągam wiosenną kurtkę i koniec bo wczoraj się gotowałam w płaszczu. Mam ochotę na leniwy dzień, ale mam też parę rzeczy do zrobienia. Wypadałoby sobie jakieś śniadanko skołować. Cytat:
Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-03-13 o 07:48 |
|
|
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() ![]() ![]() Jaki piękny słoneczny dzień dzisiaj ![]() ![]() ![]() W związku z tym z mężykiem ogłosiliśmy dzien bez gotowania i idziemy do jakieś restauracji na obiad a co też nam się coś należyZapowiada się cudowny dzień Miłego dnia. ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Powodzenia na kursach i wracaj szybko.
|
|
#4270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle że on nie jest tłusty ale zbity, jedynie trochę przeszkadza mi jego brzuch, on się kiepsko z tym czuje i zarzeka się że zacznie biegać ![]() Cytat:
super że mama zasponsorowała Ci ciuszki no i fajnie że przełamałaś się i jednak jeździsz![]() witam ![]() ja wczoraj byłam u mamy w szpitalu, potem zrobiłam szybki obiad i poszłam z tatą do niego sprzątać bo ponad tydzień nawet nie odkurzał bo nie miał kiedy wczoraj w szpitalu złapał mnie kaszel i ból gardła i trzyma do tej pory, pewnie coś złapałam w szpitalu bo tam na każdej sali ktoś kaszle albo kicha i nie jadę dzisiaj do mamy żeby jej przypadkiem nie zarazić, ale tata jedzie z mojej mamy koleżanką więc mamusia będzie miała towarzystwo![]() Tż wrócił z nocki i znowu mnie obudził tak więc nie śpię od 6.30![]() sprzątać na razie nie mam jak bo Tż śpi, więc siedzę sobie z kawą przed kompem na obiad dzisiaj schabowe, wczorajj też były ale Tż kupił dużo schabu i musimy go zjeść ![]() cholerka- czy Twój przepis na karkówkę można wykorzystać z szynką wieprzową? bo nie było już karkówki więc Tż kupił szynkę |
||
|
|
|
#4271 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry Kochane SPD
wstałam rano, posprzątaliśmy z P. mieszkanie, ugotowałam pyszny obiad (naprawdę mój gulasz jest przepyszny nieskromnie rzecz ujmując obejrzałam Bitwę na głosy- uważam, ze naprawde super program, choc niewątpliwie jury jest jego najsłabszym ogniwem ![]() dzisiaj P. pojechał na wycieczkę skuterową, ja robię pranie (bo wczoraj nie było wody co do piątku i filmu Skąd wiesz to nam się średnio podobał, stwierdziliśmy że był dziwny i stanowczo za długi jak na taki format ratowała go jedynie doborowa obsada i moje ślinienie się do Reese (bez skojarzeń ![]() Chciałam sie Wam jeszcze pochwalić jaką mi piękną figurkę Koali wymodziła Cholerka dziekuje Kochana, jesteś najlepsza http://i17.photobucket.com/albums/b84/Rynnthevampire/koala.jpg i zmykam, życzę miłej niedzieli i obiecuję zajrzeć później
|
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Bobry
![]() U mnie również cudna pogoda. Odprawiłam tżta do pracy, zajmę się pisaniem a później wybywam na obiad do rodziców w związku z czym mam wolne od gotowania ![]() Muszę jeszcze poszukać bibliografi na jutro, może uda mi się coś przydatnego zdobyć do pracy ![]() Miłego dnia
|
#4273 |
|
Konto usunięte
|
aaa i zapomniałam o najważniejszym!
podliczyłam wydatki za luty i okazało się, że wydaliśmy na jedzenie 601zł czyli założony plan wykonany w 100% jestem z siebie dumna a co
|
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ też przytył odkad sie poznalismy. Dobił niedawno do setki.. Po nim tego nie widac bo jest wysoki (1,90) i ubity. ALe ostatnio cos sie rozbestwił i je strasznie dużo. To dla mnie dziwne, bo ja od poczatku roku odżywiam się zdrowo, a On nie chce do mnie dołączyć. Boje się że bardzo przytyje i wtedy będzie miał problem ze zrzuceniem wagi.
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Wiosna, wioosna, wioooosna!
Tak ślicznie słońce świeci i powietrze takie fajne. Wietrze mieszkanie na potęgę ![]() Mój TŻ przy 178 cm wzrostu ważył prawie 100 kg, a teraz 70 kg i wygląda jakby go z zagłodzili A w ogóle to jaka ze mnie blondynka, skopałam sobie ikony dokumentów worda Zdolna zmieniłam program domyślny dla .docx z word 2010 na word 2007 (bo miałam zainstalowany starter 2010 i mi się w nim automatycznie dokumenty otwierały) i mam teraz jakieś skopane ikony dla dokumentów
Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-03-13 o 09:16 |
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie zjadłam śniadanko i teraz sama samotna leże bo Tż pojechał na giełde a ja mam się niby uczyc ale powiedzcie mi jak skoro jest taka ładna pogoda?
Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2011-03-13 o 09:17 |
|
|
|
|
#4277 |
|
Konto usunięte
|
Nurku to na dworze się poucz
|
|
|
|
#4278 |
|
kobieta za ladą
|
witam sie niedzielnie
![]() wstawiłam rosołek ale przedemna jeszcze góra prania bo wczoraj zabalowalismy troche u chrzestnej Julki i wróciliśmy przed 21 dziewczyny jak macie netto u siebie zobaczcie ceny mięsa paczkowanego ,wczoraj kupiłam np schab w plastrach za 4,50 i karkówke w plastrach za 4,30 ,jesli ceny sie utrzymają naprawdę sie przerzucę z tesco na netto po obiedzie chyba sie wybiore z julką na spacer bo jest cudnie
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż przy wzroście 178 cm waży 67 kg
I to tylko jeśli nie ma stresów i go przypilnuję z jedzeniem. W trakcie ciężkiego okresu potrafi migiem zjechać do 64 ![]() Wygląda jak wygłodzony
|
#4281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Macie jakiś sprawdzony sposób na muffiny z gorzką czekoladą?? Koleżance obiecałam. A my dziś wstaliśmy przed 9. Wstawiłam białe pranie, moczone przez noc, rozebrałam kurczaka pierwszy raz w swoim życiu(dobrze, że kiedyś czytałam tu jak się do tego zabrać), zbieramy się i ruszamy na spacer, korzystając z pogody , bo później praca.Nie mogę TŻ spodni jeansów doprać, są smugi z kurzu i nie wiem czego.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak wpisywałam w program na komputerze to połowy mi się nie chcialo wklepywać albo zapominałam, a teraz wszędzie gdzie robię zakupy to biorę paragon i mam czarno na białym co i jak aaa to prawda że w Poznaniu wiosna, wczoraj było ciepełko dziś nie pojechałam, zrobiłam wagary i staram się pisać mgri w sumie z oszczędności tez nie pojechałam, bo mam zajęcia rozłożone na ten weekend tak że był wydała 100 zł na dojazdy U mnei też wiosna, 12 stopni na termometrze, po południu chcemy jechać do babci na wieś i trochę powietrza powdychać Cholerko masz talent Koala dla kash boska Teraz jak coraz ładniej się robi na dworze to człowiekowi nic się nie chce bo to słońce rozprasza. wczoraj Tż zalatwił mi mopa bo umył czarny balkon prawie nowym ehh ehhha na obiad dziś piersiątka w cebulce plus dla mnie kasza a dla Tż ziemniaki, tylko suróweczki brak, ale jakoś damy radę miłej niedzieli
|
|
#4283 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam SPD
Pogoda zachęca do przebywania na dworze,więc my z TŻ planujemy dzis jakiś spacerek. Ogłaszam że czas schować zimowe kurtki i buty - oby już nie były potrzebne ![]() Wczoraj bawiłam się u znajomej z dziewczynami z pracy, ale o dziwo dobrze się dziś czuję mimo wypitego alkoholu w dos dużej ilości ![]() Dziś na obiad robie zupę cebulową - pierwszy raz więc mam nadzieję że wyjdzie
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
cholerko Ty naprawde masz talenty ! śliczna ta koala
Moj tż tez jest szczupły, ale odkąd mieszkamy razem to stracił tą fajną budowe miał ładnie wyrzezbione ręce i brzuch a teraz flak ![]() A pogoda jest cudowna kurtki zimowe wyprałam i mam nadzieje, że juz ni bedzie trzeba ic zakładać![]() co do baru w domu, to jak nurek opisuje , to jakis pałac chyba ![]() My tez robimy sobie z rodzicami na połowe takie pomieszczenie w piwnicy. Zostało dobudowane, z wejsciem od zewnątrz, narazie jest w trakcie remontu, ale w planach ma być stół bilardowy, piłkarzyki dart, jakas komoda na alkogohole, kanapa i dwa fotele od nas. to bedzie taki pokój do spotkan ze znajomymi, przy grillu czy coś ![]() Narazie jeszcze daleko w polu bo dopiero pomalowane są ściany, i kupione płytki które czekają na położene ale moze juz za rok bedziemy testować
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
moj tz przy 184cm czasem ledwo 72kg ale jak go poznalam mial moze 66 wiec twierdzi ze przy mnie przytyl .
Na szczescie zdaje sobie sprawe moja chudzinka ze to za malo . |
|
|
|
#4286 | |||
|
Rozeznanie
|
Hellou
![]() Cytat:
![]() za nowe nabytki garderobiane i jazdę po mieście![]() Cytat:
![]() udanego wyjazdu ![]() a u mnie nie cudna zachmurzone niebo i wieje![]() a miało być tak pięknie ![]() Cytat:
![]() koala urocza, dla CholerkiU nas niestety to ja przytyłam tzn TŻ też już nie jest taki szczypior jak się poznaliśmy (grał wtedy w piłkę) ale ja to przesadziłam
|
|||
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj poszlismy po 16 na spacerek i do kauflanda po owoce, warzywa, ryby. Wracając z zakupów spotkaliśmy żonę brata tż i jakoś się zgadaliśmy, że poszliśmy do nich na imprezkę Szybki spontan Drinki wchodziły mi jak soczek i dziś trochę głowa boli![]() Wczoraj pracowałam, potem spacer, zakupy i impreza, więc nie byłam SPD Dziś też muszę popracować, ale pewnie nie będzie tyle tekstów ile sobie zaplanowałam. Jutro rano wstaje o 6 i będę pisała, potem zajęcia do 17 i wieczorem musze to skończyć. Ewentualnie jeszcze rano we wtorek.
|
|
|
|
#4288 |
|
Konto usunięte
|
jeśli chodzi o wagę naszych facetów to mój P. przebija wszystkich
jak sie przeprowadzalismy to wazyl 64 wiec jako swoj sukces dobrego dokarmiania traktuje te 3kg na plusie dziewczyny zaliczylam udany shopping i tym samym wykorzystałam budżet na przyjemności na ten miesiąc jak tak dalej pojdzie wszystko bede miala w paski poza tym w tesco dorwałam w końcu paputki-baleriny całe czarne (okropnie brudzę wszystkie kapcie ) za 29zł i sliczne zamszowe szaro-bezowe (taki kolor pomiedzy) baleriny stylizowane na mokasyny w deichmannie za 69zł czuje sie dopieszczona w kwestii ciuchów, jedynie brakuje mi jeszcze dżinsów ale ich zakup przesuwam na przyszły miesiac bo chcę trochę zrzucić a skórzanej kurtki czarnej nigdzie nie dorwałam wiec sprobuje tez w przyszlym miesiacu z kasy urodzinowej (bo pewnie jakas dostane )pogoda jest zaj*bista! siedze z otwartymi na oścież drzwiami na balkon i już sie ciesze na myśl włożenia trencza zamiast ciezkiej zimowej kurtki |
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Tż dopiero wstał po nocce i poszedł do kolegi więc w końcu zaraz wezmę się za sprzątanie
pogoda jest piękna, byłam z psem na długim spacerze muszę sobie jakieś baleriny jutro kupić bo mam tylko adidasy i klapki z butów nie zimowychmiałam myć okna dzisiaj ale w niedzielę raczej nie wypada, może jutro machnę po pracy jak nie będę musiała niczego załatwić
|
|
|
|
#4290 |
|
kobieta za ladą
|
kash niestety mój bije twojego tż
185---60 kg heh a pochłania takie ilości jedzenia ze szok czasami..no ale ma to dziedziczne bo teściu też szczupły zmykam na spacer bo bajka na dworzu
9 lipca 2014 godzina 2 .00 -------- 20.04 2015---świat się zatrzymał ![]() trzeba dzisiaj nie mieć czasu Edytowane przez dudipopka Czas edycji: 2011-03-13 o 13:12 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.

potem pojechaliśmy na urodziny do Tża koleżanki z grupy na uczelni i to co zobaczylam u niej w domu mnie zatkało! ogromny dom w środku same marmury, schody takie zawijane jak w serialach brazylijskich

tyle że on nie jest tłusty ale zbity, jedynie trochę przeszkadza mi jego brzuch, on się kiepsko z tym czuje i zarzeka się że zacznie biegać 

podliczyłam wydatki za luty i okazało się, że wydaliśmy na jedzenie 601zł
ale powiedzcie mi jak skoro jest taka ładna pogoda?
zachmurzone niebo i wieje
jak sie przeprowadzalismy to wazyl 64 wiec jako swoj sukces dobrego dokarmiania traktuje te 3kg na plusie