![]() |
#4201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Babeczki kochane na pewno się pochwalę, obiecuję
![]() ![]() ![]() Jowiszkowa drogi niestety ![]() ![]() ![]()
#4202 |
Zakorzenienie
|
Kasiu szczęka mi opadła
![]() no ale bądź dobrej myśli, może sprzedasz za rok. choć pewnie wielu jest takich jak ja, dla których, jak sama widziałaś, 40zł za śliczny turkusowy to było zbyt wiele. swoją drogą ten pierwszy ciemny niebieski, który miałam na oku poszedł za 50zeta. nie biłabym się na pewno za używkę za taką kwotę. nie wiem, może gdyby spacery polegały na spacerowaniu,a nie bieganiu po placu zabaw to myślałabym inaczej ![]() miałam do Lidla dziś jechać ale wybrałam małe przemeblowanie. przestawiłam dwa meble w pokoju i już mi lepiej ![]() lidl jutro po śniadaniu, w końcu wstajemy ostatnio o 7, zdążę i zakupy, i obiad zrobić przed południem. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-11 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4205 |
Zakorzenienie
|
![]() po 2 dawce antybiotyku, Piter nówka koleś nieśmigany! ![]() Choc w nocy goraczkowal jeszcze i nad ranem tez, ale nie wiele juz bo 38 maks. Kristi, jak widze 40 na termometrze, to nie sram żarem, tylko szybko aplikuje czopek w dupkę, i robie oklad zimny na czolo i pod kolanami. za 3-5 min spada przewaznie o 2 stopnie. Olewam dzwonienie do przychodni, bo nic mi to nie da. Piter wtedy ma dreszcze i mocno czerwone policzki. Nie mam po prostu czasu by myslec kto moglby mu pomoc, od tego jestem ja ![]() Edka mialam ogladac, ale TZ wlasnie wlaczyl jakis film. Poza tym czuje, ze napieprzac mnie zaczyna łebuś ![]() No i dzis swieto lasu. SPalismy z Piterkiem do 9.00 rano ![]() ![]()
#4207 |
Zakorzenienie
|
a ja nawet nie wiem co to za ogólnowątkowa podnieta
![]() jakoś nie mam zacięcia do oglądania filmu jak jest na niego taka nagonka itp . ![]() od kilku miesięcy mam go na kompie ale jakoś brak mi weny żeby go w końcu włączyć ![]() tv nam dziś zaszwankował, dacie wiarę, 4 lata i coś z wizją nie teges ![]() pozyczyłam od mamy tv , ale trudno sie przyzwyczaić do tak malutkiego ekranu ![]() zdrówka dla Pitera ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4208 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa
![]() ![]() ![]() ![]() To nie pytajcie ile dałam za kurtkę zimową ![]() ![]() A ja dzisiejszy wieczór spędziłam na Allegrowaniu i nic nie obejrzałam, teraz czuję się jakbym pole zaorała ![]()
#4210 |
Zakorzenienie
|
hello
OMG 110 zł za dziecięcy płaszczyk poległam Kasiulko ja tyle na swój wydałam rok temu w orsayu ![]() cos nie mogę sie zebrać do sobotniego ogarnięcia mieszkania jedynie pranie nastawione, bo piękna pogoda ze słońcem, to będzie fajnie schło na balkonie jak tam Cestusia po fryzjerze, zapodawaj fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
Zakorzenienie
|
O fotkach zapomnijcie
![]() Nie pójdę więcej do fryzjera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4212 |
Zakorzenienie
|
u la la
często to ja tak mówiłam, ale za każdym razem i tak się złamię przed pójściem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Zakorzenienie
|
Wg mojego dziecka jest "supelowo"... wg TŻta - z 5 lat młodziej
![]() A ja mam takiego wk.... że mam ochotę wrócić do tej baby i zrównać z ziemią ![]() Tak jak się obawiałam, grzywka nie taka jak powinna być (za krótka), cięcie włosów ok - ale też krócej niż chciałam ![]() ![]() ![]() Mam włosy do ramion... chcę spowrotem moje długie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Zakorzenienie
|
ale sie narobilam
![]() wymylam, 3 okna, sprzatnelam lazienke, odkurzylam kurze wytarte, zmywarka i 2prania zrobione, kuchnia sprzatnieta. teraz gotuje juz ziemniaki, kurczak upieczony i bede odpoczywac... wieczorem wybywamy na urodzinowa imprezke do miasta, mam nadzieje ze dam rade. ciekawa tylko jestem czy w tym klubie faktycznie nie beda palic, bo jak nie beda przestrzegac zakazu to ![]() ![]() tz na dole z mlodym, skuter po zimie odpala, wiec chociaz z dzieckiem dzis nie walcze |
![]() ![]() |
![]() |
#4216 |
Zakorzenienie
|
Witam
dzięki veronko wszystkim dziś stawiam wirtualnego ![]() ![]() ![]() Takuśna ja wiem że Piterek już obiecany ale czy wiesz co on sobie myśli ![]() Aniasia cieszę się że z Piterkiem już lepiej Ja wczoraj chciałam wejść na wizzaż ale mnie wywalało ![]() dobra zmykam bo mam jeszcze obrusy do prasowania |
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Zakorzenienie
|
Kristi 100 lat kochana
![]()
#4218 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Zakorzenienie
|
100 latek Kristi
![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- no wreszcie wizaz działa ![]() Cestia bidulko zatłucz babe ![]() ![]() ![]() Wiki nadal katarzy i kaszle ale temperatura juz w normie wiec jestem pełan nadziei ze na tym sie skonczy. Dzis zrobiłysmy sobie długaśny spacer i załuje ze tylko buty jej zmieniłam na wiosenne bo troche nam było ciepło. Było cudnie a jutro ma byc jeszcze cieplej ![]() ![]()
#4220 |
Zakorzenienie
|
ja jutro planuję spacer i obiad na starówce w Pniu
![]() ![]() dziś poszalała z moim bratem,byłam w szoku. najpierw został wujkiem,a potem mówiła już tylko wujećku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4222 |
Zakorzenienie
|
Kristi sto lat
![]() ![]() ![]() wiosnaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4223 |
Zakorzenienie
|
Hej babeczki
My dziś już dwukrotnie wyspacerowane, bez małża bo na podyplomówce siedzi. Wieje u nas dziś tak, że czachę urywa ![]() Ola śmiga w nowych butkach i super wygląda, poza tym na nic nie narzeka więc chyba idealnie z nóżką są dopasowane ![]() ![]() ![]()
#4224 |
Zakorzenienie
|
ja pospacerowałam trochę po rynku i normalnie padłam potem jak kobieta w ciąży
![]() ![]() ![]() Iga bez drzemki, po 2 spacerach padnie nam pięknie dziś. przynajmniej rano bez problemu do przedszkola wstanie ![]() brat wyjeżdża jutro. |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Zakorzenienie
|
witam się
bardzo dziękuję wszystkim za życzenia ![]() goście poszli i w miarę posprzątałam jeszcze załączę jedną zmywarkę i jutro zmyję podłogę bo dziś już nie mam sił |
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Zakorzenienie
|
hello!
![]() za nami fajny weekend, wczoraj u teściów, posiedzieliśmy do 21 na górze u szwagierki, Tymek wyszalał się z chłopakami, przyszedł jeszcze przyjaciel tz z z żoną i synem, śmiechy po pachy ![]() dzisiaj psióła, dzieciaki znów poszalały i koniec laby, jutro do pracy ![]() Jestem zachwycona-kupiłam sobie firankę w leroy do tymka, obszyły od razu, dzisiaj wieszałam. PIekna ![]() ![]() wywaliłam roletę rzymską (woalową) która u niego wisiała bo strasznie to niepraktyczne:/ przy zdjęciu do prania trzeba było odplątywać pełno sznurków, no robota na godzinę:/ nigdy wiecej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() miałam tak napięty weekend, że ani chwili na wizaż ![]() sobota na zakupach w galeriach zleciała, tylko z tż, dziecko u teściowej ![]() ![]() ![]() tż się obkupił, ja oczywiście nie ![]() ![]() w niedzielę pojechaliśmy z Mają na plac zabaw, więc trochę się wyszalała w kulkach i aż w szoku byłam bo zawołała w trakcie siku (ostatnie 2 razy nie chciała tam robić i wstrzymała do domu...). Potem pojechaliśmy do CCC i kupiłam jej adidaski ![]() ![]() Cestusia - ![]() ![]() Kristi - lekko spóźnione ale najlepsze życzenia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4228 |
Zakorzenienie
|
Kristi, moje też spóźnione... wszystkiego naj naj naj
![]() ![]() Maluśna, jestem wściekła, ale jakoś tragicznie nie jest ![]() ![]() Takuśna, bo te foty które kojarzysz to takie trochę przeterminowane ![]() ![]() ![]() Weekend mieliśmy boski ![]() ![]() ![]() Sobota - zakupy w Olkuszu. TŻ obkupiony w spodnie i kurtkę. A ja mam "tylko" sweterek, ale za to taki jak chciałam - kwiecisty ![]() Niedziela już w ogóle wypas bo rano wybraliśmy się pociągiem do Krakowa. Matylda oczywiście wniebowzięta bo jechała "ziółtym pociągiem dwa lazy" no i "ziamek był i śmok co palił ogieniem". Było na prawdę bosko ![]() ![]() ![]() Oczywiście foty będą - ale w moim przypadku to chyba do przewidzenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Zakorzenienie
|
lecimy na spacer, pięknaaaaaa pogoda
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.