|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Umiejętności:
Pracowita Mrówka Osoby o takim potencjale zawodowym mają predyspozycje do pracy z danymi. Taki charakter zadań jest dla nich stymulujący i pozwala czerpać satysfakcję z pracy. Prawdopodobnie odnajdą się na stanowiskach o jasno określonych celach i wymaganiach oraz niezmiennych warunkach pracy. Cenią sobie bezpieczeństwo, uporządkowany styl życia i przestrzeganie norm. Będą skuteczni w zadaniach wymagających skrupulatności i uporządkowania. Cechy: Bóbr Konstruktor Osoby o technicznym typie potencjału zawodowego mają predyspozycje do pracy w świecie maszyn i narzędzi. Częściej wybierają pracę z rzeczami niż z ludźmi i danymi. Podejmują decyzje w oparciu o fakty i logiczne myślenie. Dzięki ciekawości poznawczej chętnie szukają nowych, praktycznych rozwiązań problemu. Mają rozwinięte zdolności projektowania, konstruowania, diagnozowania i naprawiania, co pozwala im efektywnie pracować z maszynami na różnym poziomie ogólności. Będą się sprawdzać w zadaniach wymagających dociekliwości i wytrwałości. Zawody najbardziej dopasowane: mechanik samochodowy, administrator baz danych, farmaceuta Zawody najmniej dopasowane: muzyk, aktor, artysta plastyk, copywriter , kulturoznawca
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cuś dla Matki Reds ![]() A mnie się właśnie ne zgadza - no owszem, lubię kreatywne i artystyczne kierunki, ale do samodzielności to ja się fogóle nie nadajeu mogiem godzinami siedzieć w biurze i cuś porojektować, ale żeby samodzielnie coś załatwiać, wypełniać papiery w urzędach, rozmaiwać z ludziami, załatwiać jakieś sprawy - a w życiu I nie lubieu zmian
|
|
#93 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://katowice.gazeta.pl/katowice/0,43845,8995908.html ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- A jeśli chodzi o mój wynik to ja nie chcem być mechaaaanikieeem
|
|
|
#94 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
haha lece ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- a jesli chodzi o moj wynik to ja łasciwie jestem wszystkim po troche oprocz webmastera i tych filmowych ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- a laski! zwlaszcza te ktorym sie nie zgadza-robiłyscie ten test na prawdomownosc co tam jest bo moze wam wyjsc ze macie tendencje do kłąmania i wynik testu predyspozycji nie jest wiarygodny ![]()
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-03-15 o 15:53 |
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Skala kłamstwa - interpretacja
Niski wynik Masz tendencję do udzielania prawdziwych odpowiedzi bez względu na oczekiwania innych. Na tej podstawie można się spodziewać, że odpowiedzi, których udzieliłeś w testach badających predyspozycje są adekwatne do rzeczywistości, a ich wyniki trafne. Ale ja dalej nie chcem być mechanikiem
|
|
#96 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
trudno-musisz ![]()
|
|
|
#97 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
to ja
Umiejętności: Matka Kangurzyca Osoby o społecznym typie potencjału zawodowego mają predyspozycje do pracy z ludźmi. Chętnie pracują w grupie, pełniąc rolę wspierającą i łagodzącą. W rozwiązywaniu problemów dążą do kompromisu. Wysoki poziom empatii sprawia, że bardzo chętnie pomagają innym i często właśnie drugi człowiek jest w centrum ich zainteresowań. Dzięki rozwiniętym umiejętnościom interpersonalnym łatwo nawiązują kontakty i zyskują zaufanie. Dlatego też rola zawodowa typu społecznego może być związana z doradzaniem i rozwiązywaniem problemów przez komunikację. Cechy: Matka Kangurzyca Osoby o społecznym typie potencjału zawodowego mają predyspozycje do pracy z ludźmi. Chętnie pracują w grupie, pełniąc rolę wspierającą i łagodzącą. W rozwiązywaniu problemów dążą do kompromisu. Wysoki poziom empatii sprawia, że bardzo chętnie pomagają innym i często właśnie drugi człowiek jest w centrum ich zainteresowań. Dzięki rozwiniętym umiejętnościom interpersonalnym łatwo nawiązują kontakty i zyskują zaufanie. Dlatego też rola zawodowa typu społecznego może być związana z doradzaniem i rozwiązywaniem problemów przez komunikację. Zawody najbardziej dopasowane: pedagog, psycholog, pielęgniarka, nauczyciel, doradca zawodowy Zawody najmniej dopasowane: muzyk, aktor, artysta plastyk, copywriter , kulturoznawca. Taaaaa,psycholog to mi jest potrzebny
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#99 |
|
grozi wypollizowaniem
|
winter-wg mnie Twoja praca jak najbardziej odpowiada tym predyspozycjom
![]() jak wroce zrobieu test na Tzu ![]()
|
|
#100 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Test prawdomówności: Niski wynik
Masz tendencję do udzielania prawdziwych odpowiedzi bez względu na oczekiwania innych. Na tej podstawie można się spodziewać, że odpowiedzi, których udzieliłeś w testach badających predyspozycje są adekwatne do rzeczywistości, a ich wyniki trafne. A najlepsze było pytanie nr 8 o oddzwanianie telefoniczne Niestety,ale nadal tego nie znoszę w końcu wzieli mnie z zaskoczenia,jak siedziałam w kibelku i łaskawie odebrałam tel
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#101 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mnie sie chyba nigdy nie zdazyło oddzwonic
|
|
#102 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Krew,wypadki,noże w brzuchu,sercu itp to mój żywioł ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak to ktoś znajomy, to czasem łąskawie napisze sms-a z grzecznym pytaniem czego? ![]() edit: to pisałąm ja - była pracownica telefonicznego centrum obsługi klienta ktora to praca tylko pogłębiła moją telefoniczną fobię poprzez stres i traumatyczne przejścia do stanu niemal chorobliwego
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-15 o 16:21 |
|
|
|
|
#104 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mmmmmm vrecik
|
|
#105 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Albo,że jestem w autobusie pełnym ludzi,albo na dyżurze,bądź bateria mi zaraz padnie Że nie wspomnę o tym,że notorycznie mam ściszoną komórkę i po kilkanaście nieodebranych połączeń od kogoś,kto miał do mnie pilną sprawę Najczęściej trafia to na męża
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale co wy, umówiliście się na darmowe jeżdżenie tramwajami? Cytat:
|
||
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
mmmmmm... włooosyyyyy.... i skórzana kieca ![]() (i te bary idealnie takie, jak lubieu )edit: aż se gugluję facetów bez koszulki i oblukuję i widzę, że na mój ulubiony efekt szerokich, prostych barów się nie zapracuje - facet musi mieć już taką budowę I za żadne skarby nie pakować mocno na siłce, bo karczycho psuje cały kanciasty efekt
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-15 o 16:40 |
|
|
|
#108 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
OESU ![]() i prawie pupe widac (oczyma wyobraźni )
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
i talię lepszą od mojej
Wiedziałam, że fota Ci się spodoba ![]() Na tej są chyba jeszcze fajniejsze, hm, widoki
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
kto mi pomoże znalezc paczke
![]() "Express Mail the tracking number rr015153042kw " |
|
|
|
#111 |
|
Nindżopesz
|
Kameno, może Cię to zainteresuje - umyłam dziś porządnie lodówkę. Zobaczymy kiedy będzie kolejny raz.
|
|
|
|
#112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale o co chosi? Nie powiedziałaś mu, że masz mensza ![]() Cytat:
Mi wyszło identycznie Jedynie psychologiem bym mogła być A co do najmniej dopasowanych, to w innych testach wychodziły mi właśnie zawody artystyczne - muzyk, aktor
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#113 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Zrobiłam test
![]() Umiejętności: Matka Kangurzyca Osoby o społecznym typie potencjału zawodowego mają predyspozycje do pracy z ludźmi. Chętnie pracują w grupie, pełniąc rolę wspierającą i łagodzącą. W rozwiązywaniu problemów dążą do kompromisu. Wysoki poziom empatii sprawia, że bardzo chętnie pomagają innym i często właśnie drugi człowiek jest w centrum ich zainteresowań. Dzięki rozwiniętym umiejętnościom interpersonalnym łatwo nawiązują kontakty i zyskują zaufanie. Dlatego też rola zawodowa typu społecznego może być związana z doradzaniem i rozwiązywaniem problemów przez komunikację. Cechy: Niebieski Ptak Osoby o twórczym typie potencjału zawodowego mają predyspozycje do pracy wymagającej nowatorskich rozwiązań. Lubią zmienne warunki pracy, w której można wykorzystać potencjał twórczy. Będą się rozwijać zawodowo na stanowiskach o sporej niezależności, pozwalających na indywidualizm i wprowadzanie eksperymentalnych rozwiązań. Dlatego też prawdopodobnie sprawdzą się w zawodach wolnych związanych z ekspresją zdolności twórczych. Zawody najbardziej dopasowane: wizażysta, kosmetolog, stylista, dziennikarz, event manager Zawody najmniej dopasowane: mechanik samochodowy, administrator baz danych, farmaceuta zgadza się Niski wynik Masz tendencję do udzielania prawdziwych odpowiedzi bez względu na oczekiwania innych. Na tej podstawie można się spodziewać, że odpowiedzi, których udzieliłeś w testach badających predyspozycje są adekwatne do rzeczywistości, a ich wyniki trafne.
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-03-15 o 17:58 |
|
|
|
#114 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie... a jednak... ![]() Pytałem się przecież, czy wg Ciebie zdążę wylaszczyć się do wiosny ![]() Cytat:
Cytat:
Ju, no wieeesz? Niemoralny to sposób oszczędzania, tj. "na niewidomego" No i czego ryczy? Niech się przebranżowi i otworzy warsztat samochodowy, niezła kasa ![]() --- Uwaga! Co Gryxowi wyszło, no kto zgadnie? Umiejętności: Matka Kangurzyca Cechy: Matka Kangurzyca |
||||
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Gryks, to mamy się od dzisiaj do Ciebie zwracać Matka Polka?
Matko Przełożona?
|
#117 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#118 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wklejaj matko kangurzyco
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna co Ty kombinujesz z tym niewidomym
![]() Gryx witaj wsród kangurów ![]() zgrzeszyłam naleśnikami
|
|
#120 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Zostałeś niańkiem na pełen etat?
![]() Cytat:
Zrób test na prawdomowność Cytat:
Przyszły Mąż Ewusi (z blazą): Moja żona... Moja żona z zawodu jest dyrektorką ![]() Fuaśnie! To nie bądź ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

, bo robota jest niby dopasowana jak w pysk strzelił, ale nie spełnia wymogu zmiennych warunków pracy 
I nie lubieu zmian 

I za żadne skarby nie pakować mocno na siłce, bo karczycho psuje cały kanciasty efekt