![]() |
#2131 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
Ja mam ostatnio manię na punkcie bladego, pudrowego różu
![]()
![]() |
#2133 | |
Zakorzenienie
|
a ja mam manie na punkcie granatu
![]() Cytat:
fiolety też lubię, w brązach mi nie do twarzy, a różowego koloru nie cierpię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2134 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
obejrzałam gotowe na wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2136 |
Zakorzenienie
|
Przeglądam te palety na ebayu, są sporo tansze ale nie widzę akurat tej co mi się podoba na allegro
![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-03-13 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2137 | ||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam ochotę na kilka szminek [których na daną chwilę nei używam, ale będę ![]() ![]() W ogóle Catrice jawi mi się jako tańsza alternatywa KOBO. Szafa jest wypasiona. Cytat:
![]() ![]() ![]() Śliczna ![]() Mam taką, tylko ecru i uwielbiam ją. Ten krój... Marzy mi się kilka takich samych w innych kolorach. Co do dodatków, to nie jestem zwolenniczką pasków, raczej jakąś fajną biżu, może ciemne perły - długi sznur zawiązany w supeł? Bransoletki plus torebka plus buty - ciemne, dla kontrastu. Albo jakiś szal zwiewny? Cytat:
W wolnej chwili poszukam, to podrzucę linka, mam nadzieję, że babka jeszcze je ma. Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też ostatnio jakieś różo-brzoskwinie. Widziałam piękny cień z Essence. I Catrice. Tylko boję się, że będą zbyt podobne, a do tego mam też taki róż do polików... I ochotę na ten cień Etude House, który iedyś pokazywałam przy okazji makijażu wstawionego przez Karolinę. I z Kobo podoba mi się różyk, ale mat, więc pewnie ostatecznie go kupię [albo tańszy My Secret] i koral. Matko... znowu wpadam w szał zakupów. Aga, te droższe paletki typu 88 to podobno to samo, co daje u siebie Coastal Scents za sporo wyższą cenę ![]() Ale może na razie się wsytrzymaj z zakupami, albo zacznik od paletek 40 ![]() Catrice ma fajne zestawy do smokey w fioletach i brązach [widziałam w książeczce].
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2138 | |
Zakorzenienie
|
Tego nie widziałam
![]() Cytat:
![]() http://cgi.ebay.pl/New-88-Full-Color...item4aa93b041e Ale to strasznie tanio wychodzi i zastanawiam się czy to nie bubel jakiś ![]() ![]() Rozglądałam się za mniejszymi ale nie widziałam "moich" kolorów ![]() O, nawet znalazłam - coś takiego http://cgi.ebay.pl/40-FULL-COLOR-EYE...item2a0eb57e7f ![]() Chociaż zielonego brakuje ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-03-13 o 20:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2139 | |
|
Cytat:
Sprzedawcy kiwają ebay na prowizji, bo płacą ją tylko od ceny towaru, a reszta - wiadomo ![]() Zielenie masz z My Secret ![]() ![]() Ale też bym nie wiedziała, czy maty czy perły ![]() Znalazłam link do tych sypkich, co kupowałam. Obecnie tylko jeden zestaw w sprzedaży http://cgi.ebay.pl/24pc-Bare-eyeshad...item19c3ac4113 ale śliczniutki jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2140 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
A która elegancka się kobieta pali na ulicy ?! Niech Ci wujek Google podpowie. ![]() A co byś chciała z nią zrobić ?! Ja, tak jak i Asia, nie jestem zwolenniczką pasków do sukienek tego typu. Ona jest ładna sama w sobie. Cytat:
Cytat:
Mnie też on zaskoczył. Ma chłopak styl. Prawda ! Ciekawa jestem co pokaże w następnym podejściu, bo poprzeczkę na "dzień dobry} ustawił sobie bardzo wysoko. Miłego dnia, Zakupoholiczki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2141 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Żeby mieć, Kasiu, żeby mieć ![]() ![]() A nóż-widelec kiedyś się przydadzą? ![]() Dla Agi [i niech inne nawet nie zaglądają, bo potem będzie na mnie ![]() http://cgi.ebay.pl/60pc-power-pigmen...item20b53544ce [na widok różyków to aż mi ślinka pociekła ![]() http://cgi.ebay.pl/50-units-eye-shad...item27b5292041 - bez brokatów, śliczne pastele, brązy, róże, fiolety, zielenie i niebieskie ![]() http://cgi.ebay.pl/40-Bare-Mineral-g...item35b0a01f16 - różności http://shop.ebay.pl/kungfupanda20098...id=p4340.l2562 - więcej różności http://cgi.ebay.pl/4-Pigment-Mineral...item35b0810b5f - chyba sama kupię ![]() ![]() http://cgi.ebay.pl/New-88-Piece-Shim...item2a08c9a705 - skalibrowana pod Twoje potrzeby ![]() W ogóle wrzuć hasło eyeshadow pigment albo sam pigment i się zacznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2142 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2143 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za rady co do sukienki
![]() Znalazłam dziś stoisko Essence ![]() ![]()
![]() |
#2144 |
Zakorzenienie
|
skompletowałam strój na przedstawienie po rosyjsku
mam buty na obcasie, takie do połowy ud z cekinami u góry i na podniesionej podeszwie, czarną , krótką dopasowaną sukienke z zamkiem po środku i bez ramiączek a na to skóra ![]() ![]() osobno każda z tych rzeczy jest bardzo ładna, szczególnie sukienka wymiata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2145 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A może poeksperymentuję sobie? ![]() Cytat:
![]() Śliczna ta paleta tylko trochę droższa niż inne... Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
Tak sobie oglądam te palety na ebayu i nabieram coraz większej ochoty, żeby sobie którąś zamówić, zastanawiam się tylko czy dojdą w jednym kawałku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2147 | ||||
|
Cytat:
A z cieni niebrokatowych też jesteś niezadowolona ? Cytat:
![]() A co wpadło Ci w oko??? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zakochałam się w kolorze Guilded Coral z Orly i teraz szukam tego lakieru na ebayu i oczywiście przejrzałam aucje sprzedawcy, który go ma i chcę ofkors jeszcze inne kolory ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A te cienie z pierwszego linka, te które Ty zamawiałaś, są brokatowe czy takie lekko opalizujące? ![]() Już wiem - ta http://cgi.ebay.pl/New-88-Color-Eye-...item3f033c2081 albo ta http://cgi.ebay.pl/Pro-96-Full-Color...item439c95aeb2 ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-03-14 o 20:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2149 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bardziej podoba mi się druga paletka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy nie wolałabym zapłacić więcej (tylko na all jest to 2x więcej ![]() ![]() Mnie też bardziej ta druga - więcej róży i fioletów ![]() ![]() Nie chce mi się iść do roboty, jest coraz gorzej, plany podnoszą a ludzi nie ma ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-03-15 o 06:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2151 | |
Zakorzenienie
|
mogę wam wieczorem wrzucic zdjęcie butów i sukienki, do tego możecie sobie wyobrazic skóre i mocny makijaz
![]() Cytat:
![]() średnio, bo w sumie i tak ich nie uzywam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2152 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2153 |
Zakorzenienie
|
Na razie puder i kredka do oczu. Może i jakiś cień wpadnie
![]() ![]()
![]() |
#2154 |
Zakorzenienie
|
O kurde, Asia, wiesz, że ja dopiero przed chwilą zobaczyłam, że Ty mi przelałaś resztę kasy za Orientala? Przeglądałam wyciąg i jakoś mi się rzuciło w oczy a ja byłam pewna, że Ty ta kasę cały czas masz u siebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2155 | ||
|
Cytat:
Ci z Allegro pewnie też je ciągną z HK, a potem zapewne zwalają na Pocztę, że uszkodzone. Nie wiem... Cytat:
![]() Dam Ci znać, jak tylko wyślę, bo do tej pory nie miałam okazji ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2156 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Już wiem co ja chcieć ![]() Edit. Wkleiłam już linka do tej 96 ale znowu zaczęłam mieć wątpliwości bo w tej 88 są takie ładne zielenie ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-03-15 o 22:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2157 | |
|
Cytat:
Po prawdzie trochę jestem wystraszona ostatnio, że mi dwie paczki w ciągu miesiąca nie doszły. Niby Polska jest w bezpiecznej strefie wynikającej z opisu wskazanej aukcji, ale... trochę zaniepokoiło mnie zdanie "The postage and packaging fee will NOT be refunded", a to główne koszty. Dlatego też i trochę boję się brać odpowiedzialność za przesyłkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2158 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co się będziesz zastanawiać - kupuj oba ! No i była u mnie wczoraj ta masażystka. Miło, fajnie i przyjemnie. Dziewczyna zna swój fach. Ale jej masaże {bo ma ich gamę do zaproponowania, włącznie z masażem stóp} nie zadziałają w moim przypadku. To takie bardziej relaksujące "gniecenia ". Nie powiem - przyjemne. No i znowu jestem w punkcie wyjścia. Boli jak cholera. Chyba jednak rzeczywiście czas do ortopedy. Miłego dnia ! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2159 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na allegro jest dwa razy drożej ale to Polska i zawsze można składać reklamacje na poczcie itd a tutaj już gorzej ![]() Myślałam o założeniu konta ale mój angielski nie jest taki perfekt i nie chciałabym z byle głupotą latać do TŻ ![]() Szkoda, że te paczki tak giną teraz bo będzie problem z zamawianiem BBC a jeszcze chciałam kilka spróbować ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2160 | |
Zakorzenienie
|
ale ja się będę malowac wcześnie rano i nie będę miec czasu na robienie zdjęć, potem cały dzien będę w teatrze , a jak przyjde do domu ok 16 to makiajz się pewnie popsuc zdązy...
wezme aparat do teatru, ale nie wiem czy nas wypuszczą czy bd musieli siedziec na widowni i oglądac konkurentów ![]() będe musiała isc tak ubrana przez miasto ![]() no i włosy zaliczą prostowanko ![]() Cytat:
![]() tak tak kupuj obie paletki co tam 150 cieni ![]() tez bym chciała żeby mnie tak ktoś wymasował ![]() ![]() dostałam moją szczotke ![]() ![]() serio nie ciągnie włosów, nie elektryzuje, nie puszy... masuje skóre głowy i nie wyrywa włosów jak szczotka z naturalnego włosia, ale nie puszy włosów i nie elektryzuje jak ona ![]() niezbędnik każdej włosomaniaczki derwniany grzebien z szeroko rozstawionymi zębami, tangle teezer, szczotka z naturalnego włosia i cos do torebki ![]() gratis dostałam próbkę żelu pod prysznic lush ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.