|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Monita, dla lepszego samopoczucia na pewno warto przecierpiec te pare tygodni
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- tak sobie akurat pomyślałam, że musze kupić majty do ślubu, bo przeciez nie pójdę bez ![]() aaa i pończochy kupić muszę. |
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
miałam was jeszcze zapytać czy na solarium kupujecie jakieś specjalne kremy ochronne?
bo wszystkich których znam opalają się bez niczego
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Magsik a nie wiem
Gdzieś tam położę Drużki będą latać i pytać po stołach czy aby na pewno każdy się wpisał! Takie im zadanie przydzielę![]() Betty u mnie torcisko już zamówiony u kuchennej Będzie piękny i smaczny!![]() Takaya weź nie gadaj wafelki mniammmmmmmm!!! Passion to super T'ai przyspieszacz Hihi![]() Co do diet-heh dla mnie to beznadziejne... Dietę trzeba by stosować całe życie. Bo jak się z diety zrezygnuje to i tak nie może się jeść tego na co się ma ochotę ![]() U mnie na moim południu też bezsłonecznie ![]() Matko ja dopiero kawkę wciągnęłam
Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2011-03-16 o 13:37 |
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie rano pochumrno, teraz slońce świeci ale jakieś takie lichawe. No chłodno jest.
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- T'ai ja nic nie uzywam ![]() chociaz teraz TŻ przyjezdza to cos by ze soboą zrobić
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie cały dzień chmurzyska i zero szans na poprawę
![]() Dell brat cukiernik/informatyk nie ma już żadnych kolegów ze szkoły bo nie utrzymywał z nimi kontaktu. Znalazłam firmę, która wypozycza stojaki a jak nie będę biegała po cukierniach i błagała by mi wypozyczyli
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
No Joasiunka, sa niestety ludzie tacy, co cale zycie sie musza pilnowac, aby trzymac wage: cos za cos
Ja np. jak przytyje troszke, to zle sie sama ze soba czuje, wiec tez nie jest mi komfortowo. Ahh....no nie mozna miec wszystkiego: jesc duzo, tlusto i byc szczuplym, albo albo. Ja jak schudne zamierzam jesc z glowa, nadal czesto i malo, bo to zdrowo i od czasu do czasu na cos szalonego (typu pizza ) sobie pozwolic Ok, zmaykamy temat diet
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam tylko jedną koleżankę coś koło 160cm, 48kg i może jeść wszystko
na studiach zjadała po nas resztki w restauracji |
|
|
|
#788 |
|
Zadomowienie
|
monitka podziwiam Cię
![]() Tai ja będę kupować przyspieszacze, zawsze tak robiłam, a na solarium za miesiąc gdzieś zaczynam chodzić, muszę zrobić porządek z buzią najpierw. u mnie świeci teraz słoneczko
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
hehe przyspieszacza to ja nie, dziękuję
chodziło mi o jakąś ochronę |
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja gdzies tak do 20 lat tez jadlam co chcialam, ile chcialam i kiedy chcialam ![]() wczoraj koleżanka mi powiedziala że schudlam i żebym nie przesadzila bo za chuda będe |
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co się zdążyłam zorientować to nie można przed opalaniem smarowac się innymi środkami ochronnymi niż te, które są z przeznaczeniem TYLKO na opalanie w solarium. |
|
|
|
|
#792 |
|
Rozeznanie
|
witajcie, chwile mnie nie bylo. jakos tak czasu mi braklo, ale pochwale sie USC zaltwione, protokol spisany i juz chyba od tej niedzieli beda wisiesc zapowiedzi
aha i wstawiam zdejcia moich butkow i obraczek i jeszcze kolczykow, ktore bede miec i ktore dostalam od babci za moja mgr ![]() a poniewaz nie da sie juz edytowac posta z suknienka to dadam ja jeszcze raz
zaręczyny 14 VIII 2010 ślub 21 V 2011 http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110521580820.html http://tickers.baby-gaga.com/p/dev308pf___.png Edytowane przez Amcizia Czas edycji: 2011-03-17 o 18:40 |
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny które kupują na tym grouponie. Nie kupujcie żadnych bonów na wycieczki czy wczasy bo nie zrealizujecie tego kupony ponieważ organizatorzy wysyłają info że nie respektują tych bonów.
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Qrde całe życie sobie czegoś żałować...
To o człowiek z tego życia ma? Ja rozumiem-tłustego nie. Dużo nie jeść nie opychać się. Ale można zjeść plasterek boczusia... Raz na miesiąc. 10 kg od tego nie przybędzie Tak samo słodkie. Parę ciasteczek czy kawałek ciasta nikomu nie zaszkodziły No chyba,że ktoś ma cukrzycę to wtedy insza gadka Co do koleżanek. To i ja znałam taką co co przerwę-w liceum-kupowała Kinder Bueno albo Snickersa. Wcinała, a potem cały wielki obiad zjadała. I do tego kanapki jeszcze A było Jej połowę ze mnie. Taka Jej budowa. Ale była za chuda. Cycków zero Ja już wolę być taka jaka jestem Przynajmniej sukienki na mnie nie wiszą
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Heh u mojej koleżanki w rodzinie mialo byc wesele na początku maja, zaproszenia porozdawane a teraz odowłują
![]() taki optymistyczny akcent w środku dnia ![]() aaaa i jedna z cioć jak prosilam, pytała czy TZ w ogole przyjedzie na slub i wesele(kuzynki facet tez byl tam gdzie mój no i zakochal sie na zaboj i sie rozpadlo) mowię taaaak, powiedział że przyjedzie
|
|
|
|
#796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kuleczka, dzięki za info!! |
||
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiunia, jasne, ze nie mozna sobie cale zycie odmawiac, bo by czlowiek nieszczesliwy byl (przynajmniej ja, bo jesc uwielbiam!)
Po prostu jesc z glowa, byc aktywnym, jesc wiecej zdrowych rzeczy itp
|
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście, nie jem fast foodow codzinnie jakbym miała ochotę ale nie odmawiam, słodycze, ciasto, no jem wszystko. Już Wam sie chwaliłam że raz wytrzymalam na diecie pół dnia |
|
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Passion olaboga
Amcizia pięknie
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
kiedys czytałam taki miły wywiad z Anną Marią Jopek...
powiedziała tam fajnie własnie o dietach... ze ona słucha swojego ciała i spełnia jego zachcianki w nieprzesadzonych ilościach. I dzięki temu ma pewną równowagę, nie stosuje diet ale i się nie obrzera ponad to co potrzebuje. ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- galotki kupię jasne ecru - co by pod gorset pasowały, a i nie odznaczały mi się pod suknią. a pończochy kupię lekko opalane. Myslałam tez o śmietankowych, ale jakos nie mam przekonania do bladych nóg
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Amcizia post podmieniony
Ale nie wrzuciłaś kolczyków i butków ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- J atak jak Dell kupuje pończoszki które delikatnie przyciemnią nogi, nie podobają mi się takie białe do białej sukni. Co innego jak ma się krótką sukienkę i całkiem kryte białe rajstopki to ok ale białe cienkie pończochy dają efekt trupich nóżek ![]() |
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
A znow uwazam, ze calkiem kryte biale ponczochy daja efekt dziewczynki z przedszkola
Uwazam, ze na slub mozna zalozyc biale ponczoszki, ale cieliste tez pasuja Ja mam wlasciwe kolor marfil (czyli ivory, kosc sloniowa chyba), a na zmiane (jakby co) wlasnie mam cieliste.
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ponownie na chwilę.
Takaya nie wiem co z suknią, mam mętlik w głowie. Tamta ładna i ta ładna, a TŻ widział zdjęcie tej, która tak mi się spodobała zatem nie wiem czy zmieniać. Nawet nie wiem czy mierzyć. W domu miałam spięcia z tej racji . Muszę przemyśleć to.Wracam do pracy, bo więcej nie pamiętam co miałam napisać. |
|
|
|
#807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mieliśmy nauki w metanoi Cytat:
|
||
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam lubię białe kryte rajstopki, a w ogolę to uwielbiam takie z calzedonii w kwiatki
Kupuję sobie takie w faktorcu za 6zł
|
|
|
|
#809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale i tak wg mnie to najmniejszy nasz dylemat na tym forum..co do koloru pończoch i tak ich nie widać co najwyzej będzie je widać w szałowych tańcach - chulancach ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() w calzedonii one krocie kosztują |
||
|
|
|
#810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już nawet zaliczyłam jeden seans Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

Gdzieś tam położę
Drużki będą latać i pytać po stołach czy aby na pewno każdy się wpisał! Takie im zadanie przydzielę

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

To o człowiek z tego życia ma?