|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
ano moze być cięzko a Ona czekała czekała az poszła spac - a czemu my jeszcze nie śpimy ;>?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2012 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
Cytat:
![]()
![]() |
#2013 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też nie byłam nigdy na solarium ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiecie co, trochę wam zazdroszczę urządzanie mieszkań, wypróbowywania sprzetów i wszystkiego co z tym związane. Ja swoje mieszkanie "urządzałam" dobrze ponad 7 lat temu i już zapomniałam jak to jest. Pomijam juz fakt, że od tamtego czasu gust mi się zmienił ![]() ![]() ![]() Cytat:
Pierwsze bardzo mi się podobają, drugie nie w moim stylu, ale podobają mi się te wkrętki z nich, szukałam takich ostatnio, ale nie trafiłam. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2014 |
Zakorzenienie
|
Ja nadrabiam na wspólnej, bo dziś nie ogladałam
![]()
#2015 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do kontaktów z Rodzicami ja tez zastanawiam sie jak to bedzie. Oboje z Tzetem rozpuścilismy Rodziców i ciezko im będzie bez Nas.. aczkolwiek przeprowadzamy sie bliziutko.. niedługo sie okaze czy to plus czy minus... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2016 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie oglądałam bo byliśmy ze znajomymi na pizzy
![]() A w ogóle to kiepski dzień mieliśmy. Rano TŻ zauważył, że rura pod zlewem przecieka:/ Poprawiłam tam uszczelkę i dokręciłam, ale nie wiem czy to wystarczy i na jak długo ewentualnie.... Potem podjechaliśmy do mechanika bo moje autko ostatnio coraz gorzej się sprawowało, w czasie jazdy jakieś tarcie było słychać i gorzej hamował... Auto zostało w warsztacie, mam klocki i tarcze na pewno do wymiany, a być może coś tam jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2017 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I któraś pytała o cene garnituru ale mi nie zacytowało ![]() ![]()
![]() |
#2018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tak zawsze mówie - ![]() ![]() co do Rodziców my tez bedziemy z moimi mieszkac na jednym osiedlu ![]() ![]() Edytowane przez margolka1986 Czas edycji: 2011-03-17 o 23:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2021 |
Zakorzenienie
|
Rock a dogadaliście sie w sprawie tego wesela ? czy w końcu po prostu stawiacie na swoim pomijajac i olewając Jej ale ? jeśli mozna spytać?
u Nas w przyszła sob 1sze spotkania Rodziców... |
![]() ![]() |
![]() |
#2022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o tym, że jak pojawi się dziecko to dobrze mieć blisko rodziców to i mi mówią. W sumie racja. Nie musisz dziecka nigdzie wozić, tylko w wózek i spacerkiem do rodziców, albo rodzice przyjdą do was. Zawsze też jak nagle coś wypadnie to lepiej że rodzice blisko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Zakorzenienie
|
dobrze mi się z wami Dziewuszki rozmawia ale zmykam bo jutro wstaje i zaczynam produkcje zaproszeń itp
![]() Monika skoro i Tobie tak mówia to pewnie coś w tym jest ![]() Rock moze i dobrze ze ich nie widujesz to się nie denerwujesz. ja mam nadzieję, że u Nas to jakos fajnie wypadnie. dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2025 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja swoich kochanych rodziców mam piętro niżej ![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Cytat:
![]() Nie każdy trafia na wiedzmę wcielona ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#2026 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jenny ładne obrączki. No nic, na mnie pora do pracy, a wieczorem do szkoły. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Zadomowienie
|
hej w koncu mam chwilke dla was:d
co do bliskości rodziców tesciów bede miał bardzoo blisko bo w tym samym domu a potem beda pod nami ale kontakt poki co z nimi dobry....za to moj łobuz jakos sie zabardzo z moja mama i babcia nie polubili toleruja sie ale sie irytuja wzajemnie o byle co wczesniej i ja sie z nimi dogadac nie mogłam i teraz jest ciezko bo mnie do konca nie zakceptowali ale teraz kiedy za miesiac mam sie wyproadzic to zaczeli sie starac i jest lepiej choc zaluje ze dopiero teraz ...ech dlatego bedziemy mieszka na poczatek u niego bo u mnie to bys my musieli sie szybko przez kłótnie wyprowadzic ![]() ![]() powiem wam ze sie obawiam jak to tam bedzie bo wszystko mi sie zmieni swiat sanie do gróry nogami po slubie na szczescie łobuziak mnie wspiera i tez sie martwi jak ja to przezyje i jak to bedzie ale mam nadziejie ze wszytsko sie ułozy bo inaczej nie moze byc... a wicie co postanowilam kupic sobie grilowa patelnie i chce zaszalec i moze zeliwna sobie kupie moze znaacie jkies dobre ![]() ![]() ![]() jutro jedziemy w koncu wziasc miare na garniak ![]() a ja zastanawiam sie nad czyms na głowe woalka toczek jakas spinka???napewnio nie welon i prawdziwy kwiat cos eleanckiego w starym stylu..c o o tym myslicie suknia koronkowa w stylu lat 50 dawnego holywood a fryz cos podobnego jak na tym zdjeciu na gorze w tej reklamie o konkursie welli i brouna:P troche sie rozpisałam no nic ide pilates ciwiczyc dzis podwójna dawka czyli 2 h:P miłego dnia dziewczynki zycze moze chociaz dzis bedzie jaka tak pogoda bo wczoraj przez te anomalia tak zle sie czułam ![]() ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- a co do solarim byłam raz przed stdniowka i juz nie pojde :P
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2028 | |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki!
Ale leje za oknem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() happy jesteś rewelacyjna, jestem pod wrażeniem twojego rymowanego talentu ![]()
![]() |
#2029 |
Wtajemniczenie
|
Witam w ten wspaniały deszczowy dzień
![]() ![]() ![]() No to jak obiecałam to stawiam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2030 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
happy2gether - jestes niesamowita z tymi wierszykami ![]() ![]() ![]() ten drugi wierszyk dla Jenny tez sobie skopiowałam, przyda sie! my coprawda chcemy prosic o wino i ksiazki/poradniki jakies ale zawsze cos moze dopisze ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- tak wogole to witajcie ![]() przypomnijcie mi jak sie liczy ilosc wódki na osobe?? i czy kupujecie juz soki? i jakie? czy mozna je kupowac az 4 miesiace wczesniej? ![]() i czy kupujecie gazowane napoje? tez wczesniej ![]()
![]() |
#2031 |
Zakorzenienie
|
Sto lat! Sto lat!
Niesforna życzę Ci: dużo miłości, zdrowia, owocnych przygotowań do ślubu i spełnienia marzeń! ![]() ![]() ![]() Wszystkiego Najlepszego! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piękny torcik - sama piekłaś? ![]()
![]() |
#2033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() potwierdzam z doświadczenia po jednej nie boli ![]() wniosek: kupiliście za dużo ![]() Niesforna wszystkiego naj z okazji urodzin, zdrówka, szczęścia, uśmiechu, miłości i spełnienia marzeń
![]() Edytowane przez T'ai Czas edycji: 2011-03-18 o 07:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2034 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() gratulacje! ![]() u mnie też wrr ![]() Cytat:
my wszystkie napoje mamy w cenie, musimy kupić jedynie alkohol - a na to jest jeszcze trochę czasu ![]() Niunia, a dobrze popatrzyłaś ?? ![]() ten kalkulator podaje wino i szampana w butelkach, a wódkę w litrach mi na 75 os potrzeba wg niego 38 litrów wódki czyli 76 butelek 0.5 ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Dzisiaj piątek ![]() 85ddś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my właśnie kupimy mniej więcej według tego, wyszło jakieś 45 litrów a kupi się ciut więcej 100-110 butelek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2038 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- My liczymy 1 l na parę. Kupujemy zatem 200 butelek 0,5l czyli 100l. Powinno wystarczyć, a podejrzewam, że nawet zostanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2039 | ||
Zadomowienie
|
Witam i ja
![]() ![]() Cytat:
![]() gdzie ty ogladasz nw jak przegapisz, na necie? woo pozno troche, ja naszeczescie jestem juz po ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2040 |
Zadomowienie
|
u mnie juz 43 dni:P
niesforna wszystkeigo naj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez booziaczek Czas edycji: 2011-03-18 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.