|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 33,33% |
Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. |
23 | 40,35% |
W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. |
2 | 3,51% |
W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. |
0 | 0% |
Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. |
5 | 8,77% |
Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. |
1 | 1,75% |
Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. |
0 | 0% |
Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. |
5 | 8,77% |
Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. |
1 | 1,75% |
Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. |
1 | 1,75% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Dobrze, że u Was wszystko ok ![]() Ja wczoraj byłam na badaniach okresowych-oczekałam się w kolejce 2h ![]() Po południu też mam okulistę, ale to już idę do swojego-będę miała badane dno oka-tzn.tak mi się wydaje, bo lekarz ma się określić, jak mam rodzić-czy SN, czy CC. Za tydzień poznamy już płeć ![]() Poza tym dół i deprecha, jest coraz gorzej-mam dosyć. Sytuacja z moimi rodzicami mnie przerasta-niby jest ok, ale to tylko obłuda i kłamstwa. Jeszcze mąż twierdzi, że trzymam ich stronę, ale tak nie jest, po prostu czasem powie coś z czym się nie zgadzam, mam do tego prawo!!!Nie mam zamiaru go do nich przekonywać, po tych wszystkich rzeczach, które się wydarzyły....BOŻE kiedy to się skończy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 | ||
BAN stały
|
Witam
![]() trzymam kciuki za wizyty ![]() Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
bella bedzie dobrze nie ma co się stresować
![]() ![]() ![]() ja do internisty nie ide bo nie mam po co ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Zanka a nie mozecie go jakos przekupic, zagadc aby wzial lek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [QUOTE=youyou;25882519]hej mamusie ![]() Ja mam dziś wizytę na 16 więc prosze o trzymanie kciuków ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#399 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na te nieszczęsne wypadki też ma niestety wpływ antykoncepcja, często jest tak że kobieta się zabezpiecza tabletkami w między czasie bywa tak że mało odwiedza gina pod kątem sprawdzenia czy wszystko jest ok, bo idzie tylko po recepte, a potem chce zajść w ciąże i są problemy... Niestety znam dużo takich przypadków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Polecam Wik taki krem którym się smaruje klatkę piersiową i koło nosa i na czole, świetnie pomaga oddychać. Wiem co przechodzi boroczek, bo Ja miałam to nie dawno ![]() Cytat:
![]() ![]() ~~*~~ Co do pracy kiedy czułabym się w niej doceniona, to pewnie bym siedziała w pracy właśnie teraz... no ale nie raz oczy się za późno otwierają. Ja nie narzekam na siedzenie w domu, dostałam maszynę od czasu do czasu cos uszyję i uwielbiam gotować ![]() ![]() No i oczywiście WIZAŻ co jakiś czas trzeba tu zaglądać bo potem tyle stron do nadrobienia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
CrazyMachine gratuluję wczorajszej wizyty ![]() Zanka to niedobrze u Ciebie, jak nie chce lekarst brac... youyou, bella ![]() Oliweczka nie wiem co tam sie u Ciebie dzieje, ale trzymam kciuki żeby się wyprostowało, bo teraz to Tobie stresować się nie wolno! Zmalowana ma chyba kontakt z Nerolą, wiadomo co u niej? Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Muszę czekolady, więc ktoś sobie zrobi spacer... i to nie będę ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam o najważniejszym !
Wczoraj przez przypadek z głupoty weszłam na allegro i zaczęłam sobie oglądać dresiki, bo któraś z Was wystawiła tą świetną krówkę i znalazłam taki piękny brązowy z H&M a ta firmę po prostu uwielbiam ![]() ![]() Co prawda pisze że to dla chłopczyka, ale jak się okaże dziewczyną założymy piękną błękitna opaskę na główkę i będzie wyglądała sportowo. Tak więc to mój PIERWSZY zakup dla dzidziusia ! ZARAŻACIEEEEEEE!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam 3 króliczki miniaturki, przez jednego to nawet leżałam w szpitalu bo ugryzł mnie w palec i jakieś zakażenie się w darło do kości, ale nic strasznego. Wszyscy chcieli ją udusić że takie coś mi zrobiła, a gdy Ja leżałam w szpitalu tato mi mówił, że królik nie chce jeść, pić i w ogóle wychodzić z klatki, chyba czuła że coś jest nie tak ze mną, potem miałam dwa siusiaki to takie zboczeńce ![]() ![]() Ja kocham zwierzęta i mogłabym mieć ich masę, ale niestety wiem że jakbym kupiła sobie teraz królika np to on nie ma nawet gdzie pobiegać w domu, bo mam same panele a na panelach z doświadczenia wiem że się będzie ślizgał, a po za tym czekam na moment aż dostanę wymarzonego psa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.maan.bielsko.pl/firma.html
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Zaneta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
BAN stały
|
![]() zostawic Was same na kilka dni to trzeba szukac nowego wątku, zatem witam w kolejnej juz czesci mamuski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |
Raczkowanie
|
Witam w tak słoneczny dzień - nareszcie i u mnie słonko
![]() Cytat:
Wiem że to brzmi brutalnie ale ja nie potrafiłam połknąć ogromnej tabletki jeszcze do niedawna i w zasadzie zawsze miałam antybiotyk w zastrzyku ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Obudziłam sie dziś z katarem ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Zaneta śliczny dresik ![]() Zanka zdrówka dla Filipa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Wtajemniczenie
|
youyou, bella
![]() U mnie pięknie świeci słoneczko za oknem i z chęcią poszłabym na spacer, ale nie lubię tak sama maszerować ![]() Bartessa a co to za doły? Ale dobrze, że już po i powróciłaś. Nerolka gdzieś jest? Mam nadzieję, że to tylko kłopoty z komputerem ![]()
#411 |
BAN stały
|
no znam ten ból jak dzieciak nie chce przyjmowac leków, moj maly o do tego stopnia ze nawet nie chce syropu slodziutkiego pic, antybiotyk na chama ze strzykawki do buzi albo do butli z mlekiem bo innego wyjscia nie ma. inhalacje przez sen zeby sie nie obudzil bo inaczej to bedzie ryk niesamowity, nawet nosa wydmuchiwac nie chce... ciekawe po kim to takie uparte
![]() zastrzyki dla malucha są szybciej dzialające, chwile poplacze i juz, jak nie wymyslisz na niego sposobu to powiedz lekarzowi i popros o zastrzyki, dobrze miec zaufaną znajomą pielęgniarke, moja sąsiadka np mojemu malemu robila zastrzyk za 4 zl bo normalnie biorą okolo 10 zl, a jak masz serie to troche wychodzi dodatkowo... co prawda jezeli chodzisz normalnie a nie prywatnie to Ci sie to przysluguje na kase chorych.. ale ta nasza stara to szkoda gadac wogole.... No Zanka niech Ci się maly kuruje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja już zaliczyłam okuliste i wszystko jest w porządku moge rodzić SN . Ciekawe jak będzie u Ciebie napewno też ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
dołaczam do niewyspanych
dziec budzil sie co 2h, w koncu popuscił w portki i sie poryczal (drugi dzien bez pampersa noca, wczoraj sie zsikal, dzis juz tylko popuscil lekko), szybko go na nocnik zaprowadzilam, rpzebralam spodnie i po krzyku. narzeka tylko na ból gardla, psiknelam hascoseptem i spal. maż ma rotawirusa wiec mnie wybudzal łązeniem do wc... podobno malemu sie zaczelo od rota a od wymiotow zdarl gardlo i stad sie angina wziela... a mnie boli gardlo, pije herbate z miodem, mam jakies cukierki olbas, zobaczymy jak bedzie... ja planuje pracowac jeszcze z dwa miesiace. nie mam klimy w biurze, a okna na południe, latem tu jest temperatura nawet 35 stopni, to mam gdzies kiszenie sie tu... zanka - ja mojemu wmuszalam lek i straszylam ze go gardlo bedzie bolalo nadal... skutkowalo (ma prawie 3 lata, chyba twoje tez...) mam strzykawe do lekow i to dobry patent. ale mozna tez z piciem dawac jak pije. |
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mam 1.04 wizyte i mam nadzieje ze poznam wkoncu plec ![]() Monia Zanki mały ma 2 latka od jest 3 mies starszy od mojego ja posprzatałam caly domek podłogi pomyłam , odkurzyłam.A Oli zazyczyl sobie bulke -caly dywan w okruszkach a teraz chrupki wysypal na podloge ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2011-03-22 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
BAN stały
|
Cytat:
ano taka jakas melancholia mnie dopadla, ostatnio wogole nienajlepiej się czulam, tu straszą japonią tu wojna, nie poczekają z wybuchami az urodzimy chociaz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- widac juz was wiosne? u mnie nie ma ani jednego zielonego listka, szukałam wszedzie i nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#417 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Zadomowienie
|
dobry znowu słonko za oknem
![]() to napiszę troszkę do Was i zmykam z grabiami do ogródka znaczy do tego miejsca, które mam zamiar przekształcić w ogródek przeprowadziliśmy się i od jakiś 7 lat nie było tam koszone jakiś stary króliczok ta stoi stare okna i długa trawa uuuuuu będzie się kurzyło i jeszcze muszę wyciąć stare torki ![]() Ewessa ja miałam szczurzycę Wishy się nazywała i była cudna najcześciej siedziała u mnie w rękawie albo pod arafatką jak miałam na szyji ![]() ![]() ![]() Beatko no to bajka jak zeszła taka skórka to prawidłowo jak będziesz smarować regularnie nawet jak już nie będzie świerzbić to nie będzie żadnego śladu tylko wysmaruj całą tubkę ![]() brumek, jacieee, zmalowana, crazymachine super że wizyty udane ![]() Brumek co do takich określeń miłych lekarskich to mnie lekarz zapytał jak się czuję to ja mu z bananem na ustach, że fantastycznie ![]() ![]() Dusia no dla mnie to jesteś w 20tc ![]() ![]() Bella, youyou trzymam za Was mocno będzie dobrze ![]() ![]() Nerola nie wygłupiaj się gdzie jesteś ??? nie ładnie nas straszyć!!!! hallooooooo ![]()
#419 | ||||||||
Rozeznanie
|
dzień doberek, u mnie znów pięknie świeci słońce
![]() jak ja tęskniłam już za taką pogodą.. humor popsuł mi tylko bąbel na ustach, z którym się obudziłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AgaGuernsey- udało Ci się zdobyć próbkę podkładu? Jestem ciekawa, czy Ci podpasował ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() rozpisałam się z rana jak wariatka a tu słoneczko za oknem, zabieram brzuszek na dłuuuugi spacer ![]()
![]() |
#420 |
Wtajemniczenie
|
Czesc Mamusie!!!
I ja sie melduje w nowej czesci. Troche Was zaniedbalam, ale obiecuje poprawe. Ja wizyte mam 7 kwietnia. Mam nadzieje ze dowiem sie kto w brzuszku mieszka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.