Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. 19 33,33%
Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. 23 40,35%
W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. 2 3,51%
W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. 0 0%
Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. 5 8,77%
Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. 1 1,75%
Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. 0 0%
Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. 5 8,77%
Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. 1 1,75%
Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. 1 1,75%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-23, 11:15   #661
dusia81
Raczkowanie

GG do dusia81
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Ja mam dywany tylko pod stołem takie małe a tak wszędzie mam panele, raczej specjalnie nie bede kupowala dywanu, pojde w kierunku takich pianek ktore podala Monika w linku, rozkladasz kiedy chcesz i jakos ludzko wygladaja, a nie kuisz dywan ktorego tak naprade nie chcesz...
To wymysł teściowej
Ja to się wyłamuje, nie mam dywanu, firanek... ale co tam, mi do szczęścia nie są potrzebne

dusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 11:16   #662
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja bym nie brała najbezpieczniejsze sa foteliki Maxi Cosi

popieram , fotelik niewiadomego pochodzenia , no i co ważne to nie wiadomo czy firma jakieś testy przechodziła. Wg mnie na tym nie warto oszczędzać, a w sumie mc wersja city ,nówka to koszt 370zł w moim przypadku bo kupiłam zeszłoroczną kolekcję (kolory) i z tego względu była promocja na nie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
ja mam butki na maluszka na jesien, raczej to atrapy, bo to takie lekkie, miekkie kapusie stylizowane na adidaski
jedne kupilam w lumpku, drugie to te co wklejalam wyzej od siostry
kosztowaly grosze, w wojciku po tyle sa skarpetki

do dresikow beda idealne

porzadne buciki jak maly zacznie chodzic

cos mi nudno a dzisiaj do pozna sama bede, moze wiec do sklepu sie wybiore? poszukam butow na wiosne, bo w leginsach teraz glownie smigam i nic procz kozakow mi do nich nie pasuje

rozmawiacie o ziolach, ja nic nie umiem wyhodowac, nie wiem czy to moja wina czy klimatu w mieszkaniu, sucho tu i cieplo bardzo
kupilam wczoraj kielki rzodkiewki i zajadam sie nimi do wszystkiego co tylko jem
Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
dusia - mozesz kupic piankowe puzzle na podloge i sprawa zalatwiona. o cos takiego http://www.swiat-zabawek.pl/index.ph...owe-misie-duze ale wybieraj raczej takie wzory bez oczek czy nosków wyciaganych bo dziecko taki maly krążek gotowe zjesc (wiem po swoim - zjadłby). te sa fajne http://allegro.pl/puzzle-piankowe-ku...489632606.html
szczęściara!!! ja już dłuuuuugo się do kozaków nie mieszczę kiedyś w łydce a ostatnio jak przymierzyłam to już na wysokości kostki zamek się zatrzymał !!!
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 11:19   #663
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym wolała kupić droższy a bezp
zob pozniej ile kosztuje te wieksze foteliki
Dokładnie! Na czym jak na czym, ale na foteliku na pewno nie będę oszczędzać!
My kupujemy maxi cosi CABRIO FIX. Ma najwyższe noty w testach niezależnych od 2 lat.
Stary 2011-03-23, 11:20   #664
83monia
Zakorzenienie

tu http://fotelik.info/pl/testy/ znajdziesz testowane foteliki, na bank cos wybierzesz. moja siostra miala jakis chyba chicco, ja no name (ale wtedy wlasnie uzywany kupilam i na smietniku wyladowal jak sie dowiedzialam ze moze byc nim cos nie tak - ale wtedy juz wyrósł...)

na te puzzle to uwazajcie - nie kupujcie najtanszych, mi zafarbowaly podłoge i mam pomarańczowe plamy, malo widoczne ale jednak (chinski shit chyba byl...)

kilka zdjec z moim raczkujacym wtedy i puzzlami
http://www.photoblog.pl/artur2008/28...ukladanki.html
http://www.photoblog.pl/artur2008/34...e-i-mysle.html
http://www.photoblog.pl/artur2008/31...ie-zlapie.html

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2011-03-23 o 11:23
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 11:21   #665
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
My kupujemy maxi cosi CABRIO FIX. Ma najwyższe noty w testach niezależnych od 2 lat.
tak cabrio mają najlepsze wyniki ale to dlatego że są montowane na bazie isofix, bez tej bazy każdy fotelik mc ma zbliżone wyniki testów. No my niestety nie posiadamy na tyle nowego auta żeby mieć isofix więc będziemy montować na pasach bezpieczeństwa.
Stary 2011-03-23, 11:24   #666
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dusia81 Pokaż wiadomość
To wymysł teściowej
Ja to się wyłamuje, nie mam dywanu, firanek... ale co tam, mi do szczęścia nie są potrzebne
Ja dywan tak jak pisałam pod stołem, aby panele mi się nie rysowały od stołu, a firany to makarony, choć mój D w ogóle by ich nie chciał...
Tylko nasze zasrane społeczeństwo jest tak ciekawskie, że szok!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 11:28   #667
dusia81
Raczkowanie

GG do dusia81

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Też nastawiliśmy się na ten model, ale jednak jest różnica w cenie między nowym a używanym, ciekawe czy to jakoś można sprawdzić czy nie jest czasem powypadkowy czy coś takiego
Z drugiej strony (ja nie mam doświadczenia) ale może się tam coś popsuć??

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Ja dywan tak jak pisałam pod stołem, aby panele mi się nie rysowały od stołu, a firany to makarony, choć mój D w ogóle by ich nie chciał...
Tylko nasze zasrane społeczeństwo jest tak ciekawskie, że szok!

Mnie na tym 8 piętrze na szczęście nikt nie widzi
Tylko w jednym oknie mam namiastkę firanki - wkleję zdjęcie jak znajdę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg firanka.jpg (34,5 KB, 59 załadowań)

Edytowane przez dusia81
Czas edycji: 2011-03-23 o 11:33

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-23, 11:33   #668
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
tu http://fotelik.info/pl/testy/ znajdziesz testowane foteliki, na bank cos wybierzesz. moja siostra miala jakis chyba chicco, ja no name (ale wtedy wlasnie uzywany kupilam i na smietniku wyladowal jak sie dowiedzialam ze moze byc nim cos nie tak - ale wtedy juz wyrósł...)
'
Nie widze w tych testach X-lander albo ślepa jestem
Ja niestety nie mogę sobie pozwolić na drogie rzeczy dla bobaska, bo kurczę mamy 1 wypłatę

Stary 2011-03-23, 11:33   #669
83monia
Zakorzenienie

ja mam firany bo blok obok zbyt blisko ale w kuchni juz nie mam, z przystanku (200 m) widze czy ktos mi po kuchni chodzi dywany mam bo też w sumie lubie.

zanta - a bo nie wszystkie firmy stac na testy. to tak jak nie kazda woda mineralna ma atest instytutu matki i dziecka a nie kazda firma jest teraz polska (tu tylko dajesz wyniki i placisz, dajesz sprawozdanie i placisz i masz!). nikt mi nie da pewnosci ze nie istnieje fotelik leszy a niestestowany niz najlepszy a testowany...

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2011-03-23 o 11:35
Stary 2011-03-23, 11:36   #670
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie na tym 8 piętrze na szczęście nikt nie widzi
Tylko w jednym oknie mam namiastkę firanki - wkleję zdjęcie jak znajdę
No to masz plus. Ja mieszkam w domku i wszystko widać, bo zaraz mamy ulicę i szkołę ale jakbyśmy gdzieś mieli w domek na "Zadupiu" to pewnie byśmy nie inwestowali w firany jak byłam w Danii to tam bardzo mało ludzi w domkach miało firany i nikt im nie zaglądał do środka, tak czułaś totalnie że nikogo nic nie obchodzi - totalną wolność

Stary 2011-03-23, 11:39   #671
sygine
Zadomowienie

No wiecie co? Poszłam tylko do motoryzacyjnego po wszelkie filtry do auta i olej a wy już napisałyście ponad 2 strony Gaduły
Stary 2011-03-23, 11:39   #672
dusia81
Raczkowanie

GG do dusia81

Cytat:
No to masz plus. Ja mieszkam w domku i wszystko widać, bo zaraz mamy ulicę i szkołę ale jakbyśmy gdzieś mieli w domek na "Zadupiu" to pewnie byśmy nie inwestowali w firany jak byłam w Danii to tam bardzo mało ludzi w domkach miało firany i nikt im nie zaglądał do środka, tak czułaś totalnie że nikogo nic nie obchodzi - totalną wolność
Gdybym miała szczęście mieszkać w domku też bym się pewnie na jakieś firanki zdecydowała... bo wiadomo jak to jest jak ulica blisko, zawsze ktoś zerknie ciekawski kraj

Stary 2011-03-23, 11:43   #673
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam firany bo blok obok zbyt blisko ale w kuchni juz nie mam, z przystanku (200 m) widze czy ktos mi po kuchni chodzi dywany mam bo też w sumie lubie.

zanta - a bo nie wszystkie firmy stac na testy. to tak jak nie kazda woda mineralna ma atest instytutu matki i dziecka a nie kazda firma jest teraz polska (tu tylko dajesz wyniki i placisz, dajesz sprawozdanie i placisz i masz!). nikt mi nie da pewnosci ze nie istnieje fotelik leszy a niestestowany niz najlepszy a testowany...

Ty jesteś taka moja Matka Teresa znalazłam fajna ofertę właśnie wózka x-lanader który ma b. dobra opinię i do tego spacerówka i właśnie fotelik i w normalnej ludzkiej cenie choć używany, ale jak wcześniej było pisane że lepiej używany ale sprawdzony i z dobrej firmy i ta firma x-lander właśnie była polecana. Gdybym Was nie czytała pewnie bym kupiłam jakiś za 500zł a potem bym żałowała, choć znając życie byłabym nie świadoma że na coś trzeba zwracać uwagę przy zakupie wózka. Ja tylko zastanawiałabym się jaki kolor wybrać

A z jakiej firmy planujesz kupić wózek itd?

Stary 2011-03-23, 11:45   #674
LadyInBlack2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Dzień dobry, przyszłam przeprosić za..."koleżankę" z wątku.
Proszę nie myśleć, że my coś tego.. No cóż, jakiś troll się nam chyba wkradł..
Mam nadzieję, że koleżanki się nie oburzyły, ani nic
Miłego i zdrowia życzę Wam i brzuchowym mieszkańcom
spokojnie, mściwe nie jesteśmy
ale koleżanka to Wam się wyrwała z tym zaproszeniem

Cytat:
Pewnie, że się przyjmie, ale trzeba podlewać. Ja w tamtym roku zasadziłam sobie tak zioła bazylie, koperek, pietruszke i szczyoiorek chyba też wszystko mi wyszlo,ale padlo jak robilam remont ten kurz z remontu się osiadł i nic nie miałam...
Ale w tym roku też sobie zasadzę, uwielbiam świeże zioła
Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość

Lady
jak ładnie będziesz podlewać to ci wyrosną ja tak miałam wiele razy więc spokojnie będzie ok
dziewczyny, dzięki
w takim razie zaraz zabieram się za wysiewy
i rzeżuszkę już kupiłam, też zamoczę od razu
jak dobrze, że jest wiosna

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
w mieszkaniu w warszawie mamy sciany chyba z 10lat nie malowane w rogach widac ze jest ciemniej i wypadaloby je odswiezyc, nie wiem czy zdazymy przed latem
my się przeprowadziliśmy niecałe 2 lata temu ale kuchnię muszę odświeżyć nie wiem co mnie wtedy podkusiło, żeby malować kuchnię zwykłą, pokojową farbą a nie taką do kuchni i łazienek. Fakt, że jest zmywalna, niestety kropki po bitej śmietanie czy odciśnięte paluchy po chipsach (pamiątka po parapetówie ) już nie schodzą tak fajnie. Więc zamierzam tym razem pomalować kuchnię właściwą farbą

No i małemu trzeba urządzić pokój.

Cytat:
jak ktoś nie lubi/nie może mieć dywanów a boi się porysowania paneli to polecam takie filcowe naklejki specjalnie do nóg stołów i krzeseł. W IKEA można kupić takie komplety. W takich zwykłych sklepach RTV/AGD chyba też.
LadyInBlack2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 11:48   #675
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Gdybym miała szczęście mieszkać w domku też bym się pewnie na jakieś firanki zdecydowała... bo wiadomo jak to jest jak ulica blisko, zawsze ktoś zerknie ciekawski kraj
BARDZO ciekawski - DZIADY choć i tak z moim D mamy zupełnie inne podejście do tego wszystkiego, bo np moja teściowa ona ma świra na punkcie firanek, jedną aż kupiłam za tysiąc złotych , ma manie że jak idzie w miasto to nie patrzy co ludzie robią( jak wiekszosc polaczków), tylko jakie firany mają i jak u Nas kupowaliśmy firany i dowiedziała się że to będą makarony to była lekko zniesmaczona, bo to w ogóle nie jej styl, ale jest tolerancyjna i szybko zaakceptowała że idziemy w innym kierunku, wiesz my zupełnie nowocześnie prosto i nie zagracone, a ona retro takie królewskie, zupełnie dwie inne opcje
dla sprostowania mieszkamy z teściami, oni na dole my na górze

Stary 2011-03-23, 11:50   #676
margaret82
Zadomowienie

U Nas są dywany i chodnik w przedpokoju ( wiadomo nie na całą podłogę ) a to ze względu ze mieszkamy na parterze i od spodu nie ma nas kto grzać i mimo że sa panele a pod nimi ta najgrubsza pianka to od podłogi bywa zimno, zwłaszcza jak jeszcze sie sezon grzewczy nie zacznie albo jak się skończy a mury jeszcze się od słońca nie nagrzeją. My mamy pokój nad suszarnią ( tylko z nazwy bo nikt tam nic nie suszy tylko stoi pusta ) i planujemy podkleić tam na sufit styropian żeby w pokoju było cieplej.
Zazdroszczę tym co mogą nie miec firanek w oknach u Nas na parterze nierealne Czułabym się jak w Big Brother ciągle obserwowana
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 11:52   #677
dusia81
Raczkowanie

GG do dusia81

Cytat:
BARDZO ciekawski - DZIADY choć i tak z moim D mamy zupełnie inne podejście do tego wszystkiego, bo np moja teściowa ona ma świra na punkcie firanek, jedną aż kupiłam za tysiąc złotych , ma manie że jak idzie w miasto to nie patrzy co ludzie robią( jak wiekszosc polaczków), tylko jakie firany mają i jak u Nas kupowaliśmy firany i dowiedziała się że to będą makarony to była lekko zniesmaczona, bo to w ogóle nie jej styl, ale jest tolerancyjna i szybko zaakceptowała że idziemy w innym kierunku, wiesz my zupełnie nowocześnie prosto i nie zagracone, a ona retro takie królewskie, zupełnie dwie inne opcje
dla sprostowania mieszkamy z teściami, oni na dole my na górze
Jak bym o mojej czytała dobrze że my mieszkamy sami

Dziewczyny ja myślałam o takim wózku - zna go któraś?
http://www.bobowozki.com.pl/product_...5&%3CosCsid%3E

Stary 2011-03-23, 11:54   #678
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja mam firanyale tylko dlatego że mieszkam na parterze i moi sasiedzi lubia patrzec prze okno ja mam w domu 3,6 wys sciany i trudno jakies fajne firany kupic
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 11:57   #679
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyInBlack2 Pokaż wiadomość
jak ktoś nie lubi/nie może mieć dywanów a boi się porysowania paneli to polecam takie filcowe naklejki specjalnie do nóg stołów i krzeseł. W IKEA można kupić takie komplety. W takich zwykłych sklepach RTV/AGD chyba też.
Słyszałam o takim czymś, ale zupełnie mi wyleciało z głowy, mam ochotę dywan dać w inne miejsce
Dobrze, że wspomniałaś - trzeba rzeżuchę zasadzić Ja ją zawsze wysiewam na watę. Mmm ale bym zjadła taką rzeżuchę z rzodkiewką na kanapce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-23, 11:59   #680
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
na te puzzle to uwazajcie - nie kupujcie najtanszych, mi zafarbowaly podłoge i mam pomarańczowe plamy, malo widoczne ale jednak (chinski shit chyba byl...)
Dokładnie Czytałam tez gdzieś, że te tanie zawierają szkodliwe składniki, ale nie pamiętam jakie i nie powinny być w ogóle dopuszczone do sprzedaży.

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
U Nas są dywany i chodnik w przedpokoju ( wiadomo nie na całą podłogę ) a to ze względu ze mieszkamy na parterze i od spodu nie ma nas kto grzać i mimo że sa panele a pod nimi ta najgrubsza pianka to od podłogi bywa zimno, zwłaszcza jak jeszcze sie sezon grzewczy nie zacznie albo jak się skończy a mury jeszcze się od słońca nie nagrzeją. My mamy pokój nad suszarnią ( tylko z nazwy bo nikt tam nic nie suszy tylko stoi pusta ) i planujemy podkleić tam na sufit styropian żeby w pokoju było cieplej.
Zazdroszczę tym co mogą nie miec firanek w oknach u Nas na parterze nierealne Czułabym się jak w Big Brother ciągle obserwowana

Całe życie się człowiek uczy. My też kupiliśmy mieszkanie na parterze i przez głowę mi nie przeszła zimna podłoga
A firanki, rzecz jasna, muszą być

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 11:59   #681
SweetAngel1984
Zadomowienie

Hej byłam dziś u lekarza robiłą mmorfologie i mocz i poszlam do nowego gina postanowilam zmienic lekarza i okazal sie strzal w dziesiatek wyszly wszystkie zaniedbania mojego wczesniejszego prowadzącego............. ...................jestem bardzo zadowolona ze zmiany

ide na krokiety z barszczem......
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 11:59   #682
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Ty jesteś taka moja Matka Teresa znalazłam fajna ofertę właśnie wózka x-lanader który ma b. dobra opinię i do tego spacerówka i właśnie fotelik i w normalnej ludzkiej cenie choć używany, ale jak wcześniej było pisane że lepiej używany ale sprawdzony i z dobrej firmy i ta firma x-lander właśnie była polecana. Gdybym Was nie czytała pewnie bym kupiłam jakiś za 500zł a potem bym żałowała, choć znając życie byłabym nie świadoma że na coś trzeba zwracać uwagę przy zakupie wózka. Ja tylko zastanawiałabym się jaki kolor wybrać

A z jakiej firmy planujesz kupić wózek itd?
ja mam toledo coneco (nazywam go podróbą xlandera, bo nawet kolor podobny). kolory wybieralabym nie czarne i nie biale w zwiazku z brudzeniem sie obu. wydaje mi sie ze jak wiesz co to za zrodlo to kupuj - xlander jest w sumie dobra firma.

a ja pewnie w okoliach kwietnia-maja tez maly remoncik robie. nie wyem czy sie na ten czas nie wyniose do rodzicow (jak maz pozwoli jechac). wprawdzie tylko pokoj duzy i korytarz (reszta przed ciaza malowana byla). bedziemy wymieniac szafy na komandora (mamy stare, pogierkowe ), nowe biurko i komoda, tv na sciane... na korytarzu zmiana instalacji elektrycznej i moze (jak ubłagam) szafa tez suwana... walcze o nia jak lew

Stary 2011-03-23, 12:01   #683
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak bym o mojej czytała dobrze że my mieszkamy sami

Dziewczyny ja myślałam o takim wózku - zna go któraś?
http://www.bobowozki.com.pl/product_...5&%3CosCsid%3E
My myślimy poważnie o tym wózku. Czytałam na razie dużo dobrych opinii

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-03-23, 12:01   #684
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Słyszałam o takim czymś, ale zupełnie mi wyleciało z głowy, mam ochotę dywan dać w inne miejsce
My kupiliśmy kawałek najzwyklejszej wykładziny i taśmę dwustronna i po podklejaliśmy stół, krzesła i kanapy i wyszło Nam to za grosze
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
Stary 2011-03-23, 12:06   #685
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

patrzcie co ta dziewczyny co podała linka napisała

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1351

blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 12:10   #686
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:

WOW ! Jestem pod wrażeniem Dziewczyna ma talent

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-03-23, 12:13   #687
sygine
Zadomowienie

Cytat:

a ja zawsze myślałam że głupich nie sieją, ale coraz częściej zmieniam zdanie na ten temat
Stary 2011-03-23, 12:13   #688
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
My myślimy poważnie o tym wózku. Czytałam na razie dużo dobrych opinii
musi być dobry bo wpłaciłam na niego zaliczkę i go już produkują
Stary 2011-03-23, 12:13   #689
margaret82
Zadomowienie

Cytat:

Dla mnie bez komentarza Nie wypowiadam się w takich tematach bo tylko sobie można nerwy popsuć a mi to nie potrzebne. Niech sobie pisze co chce
Stary 2011-03-23, 12:17   #690
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:

I tyle w tym temacie

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Jakie łoczyska duże, piękny synuś

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości