|
|
#1801 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Znowu zniknęłam na kilka dni, ale już jestem i też na chwilkę
Takaya piękne te Twoje butki. Gdyby tylko moje nóżki znosiły takie obcasy to sama chętnie bym sobie takie zakupiła ![]() Dark super fryzurka. Bardzo mi się podoba. Takaya współczuję decyzji do podjęcia, bo nie jest ona wcale łatwa, ale ja pewnie walczyłabym o kociaka. U mnie jak zwykle powolutku do przodu. Spisaliśmy protokół. Ksiądz nas sprawdzał i każdego z osobna odpytywał ![]() Dzisiaj zaklepaliśmy sobie wczasy w Turcji Z Tż spięcia. Ehhh ciężko tak. Oczywiście spięcia na tle teściowych. Po rozmowie z koleżanką zebrałam się w sobie i zaproponowałam Tż, żeby jednak po ślubie nie mieszkać u niego tylko wynająć jakąś kawalerkę i być tylko we 2 i docierać się ile wlezie O dziwo Tż się zgodził. Boję się tylko wydatków, bo jak patrzę na ceny to większość mieszkań chodzi po około 1000 zł za wynajem plus media...T'ai zazdroszczę przeprowadzki i jednocześnie cieszę się razem z Wami. Mam nadzieję, że i nam się uda rozwiązać nasz problem mieszkaniowy. A i dziewczynki dałyście mi do myślenia z tymi naszyjnikami i będę się jeszcze rozglądać. Tylko mam nadzieję, że wreszcie dostanę wypłatę, bo za luty to ja jeszcze ani grosza nie dostałam
|
|
#1802 |
|
Raczkowanie
|
Buciki przyszły
zaproszenia roznoszę/rozsyłam, za 4 dni pierwsza przymiarka sukni i nauka tanca, wiec jest szansa ze sie do 14 maja wyrobie ![]() czy jest tu jakas panna młoda z pomorza prócz mnie? |
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya, super, że zadowolona z butków jesteś! rzeczywiście są świetne!!
i ta zieleń...piękna. I kociaki - słodkieeeeeeeeeeeeeeeeeee !! Dark, fryzurki wyszły bardzo fajnie, i skoro chcesz z grzywką do góry to taką sobie zrób na ślub . A tak poza tym, to przestałam się przejmować..wiecie czym
|
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
Izzunia oni robią zielone na dowolnym obcasie
Tyle,że ja koniecznie chciałam mieć te 9cm Bartosia to teraz obie rozchadzamy nasze butki ślubne ![]() Dell no jasne grunt to się nie przejmować i mieć w aaa zaraz wkleję wszystkie swoje zdjęcia aby uaktualnić do listy sukien majówkowych
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
kontynuując
to jest ta moja druga para bucików.Nie jestem do nich przekonana, bo mają wg mnie za niski obcas
|
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
My po imprezie urodzinowej O mamciu chyba mi to było potrzebne! Hihi po Żubróweczce nawet kacyka nie ma ani głowa nie boli Więc doobra wódeczka!![]() Takaya jejku słodkie masz te kociaczki!!! Pisaj jak się miewa! DELLkuś piękne buciki ![]() Bartosia pokaż buciki ![]() Izuś będzie dobrze zobaczysz!!! |
|
|
|
#1807 |
|
Rozeznanie
|
Dell jak dla mnie obcasik idealny
A w ogóle to mi źle dzisiaj Tż odsypia nockę i znowu idzie na noc. A ja mam spięcia z rodzicami Ehh oni nigdy nie przestaną się czepiać Zawsze im źle, wszystko źle robię. Najlepiej jakby za mnie wzięli ten ślub wtedy by byli usatysfakcjonowani, bo zrobiliby wszystko po swojemu. Ogłaszam wszem i wobec, że niedziela jest dniem doła u mnie
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Dell fajne buciki no a niski obcasik przyda się jesli rzeczywiscie zajdzie potrzeba zmiany butków
![]() Izuś Joasiunia z malcem źle ;( Nie daje się karmić, nie będę go już dłużej mordować i karmić skoro tego nie chce. |
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś... Kochana...
Więc wiem jakie to wkurzające. A może pogadaj z nimi co i jak i że to Wasz dzień i chcecie go mieć po swojemu!!!!!!!Takaya o nieee Matko chyba by mi serce pękło jakbym miała uśpićtakiego maluszka Ale kurka jak ma cierpieć...
|
|
|
|
#1810 |
|
Rozeznanie
|
Niestety u mnie rozmowa nie działa
Trzeba zawsze się unieść i denerwować Już normalnie psychiczne zmęczona jestem. Takaya szkoda maluszka Serce pęka na myśl o uśpieniu i na widok tego jak cierpi
|
|
#1811 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za załatwione sprawyco do mieszkania ja zawsze będę za tym że powinno mieszkać się osobno reszta jakoś się ułoży ![]() my będziemy płacić 1000 plus prąd i gaz byliśmy wczoraj na zakupkach TŻ ma już buty głównym celem była Ikea oczywiście ![]() nie wszystko z listy kupiłam bo nie odpowiadało nam jakościowo albo nie było wyboru ale cześć mam i jestem zadowolona
|
||||
|
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BYŁY ZAPOWIEDZI alez to uczucie dziwne hehe a my dzisiaj na ostatnie tance chyba ze zrezygnujemy bo taki ladny dzionek zobaczymy co tz zarzadzi milej niedzieli dziewczynki
|
|
#1813 |
|
Raczkowanie
|
hej Majóweczki :P
u nas już też po zapowiedziach ![]() orientujecie się gdzie można kupić bimberek na stół wiejski? |
|
|
|
#1814 |
|
Raczkowanie
|
ewka13.. na ile lekcji chodziliście zeby opanowac taniec?
My chcemy zaczac w tym tygodniu i nie wiem jak rozplanowac. wklejam buciki
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dalej nie mam swoich
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wygrzebałam butki, które kiedyś kupiłam w maximusie, ale mimo że sa mięciuteńkie to nie chcą się rozejść.
PIC_0072.jpg Wystawiłam na allegro razem z poprzednimi Tylko kurcze za każdą wystawioną aukcję trzeba zapłacić 1zł a przy aukcji z ceną minimalną 5zl! Na szczęście to 5 jest zwracane jeśli towar nie pójdzie, ale każde wystawienie kosztuje złotówkę... Ciekawe ile razy będę wystawiała aż sprzedam
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że już paru 'ktosiom' udało sie zrobić sesję plenerową w 'mojej' fabryce! ciekawe czy i nam się uda, bo developer mocno idzie do przodu z burzeniem
![]() http://www.monikakaminska.pl/blog/ba...si-i-marcina-i |
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
??A to są moje butki dzisiaj kupiłam. Jak Wam się widzą? Troszkę złej jakości zdjęcia. Edytowane przez monicca1989 Czas edycji: 2011-03-27 o 17:36 |
|
|
|
|
#1819 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Cały weekend was nadrabiałam i czytałam od początku ten wątek. Komentując ostatnie wpisy to:
takaya super Ci wyszły te buciki oby się rozchodziły i były wygodneDark Lady fryzurki super, szczególnie ta zaczesana - też coś takiego chcę mieć. Masz może tą fryzurkę sfotografowaną z tyłu? Jak coś Ci zaraz wyślę adres maila co byś mi zdjęcia przesłała. ![]() U mnie dzieje się masakra i czasu nic nie mam. Od dwóch tygodni jestem na szkoleniu i żyć nie mogę. Godzina na dojazd i przyjazd, praca ok 9 do 18 bo 1h to lunch. I jak wracam to zazwyczaj jestem ok. 20 i padam na twarz, a tu jeszcze trzeba się uczyć. Internet czy telewizja teraz dla mnie nie istnieją. W ogóle o ślubie to teraz nie myślę. Boję się, że przygotowania staną w miejscu w którym skończyłam je dwa tygodnie temu... że to będzie tak wyglądać, że w pewien weekend przyjadę do Kielc i wezmę ślub... Nawet jak gadałam dzisiaj z rodzicami i się dowiedziałam, że mamuś sobie kupiła buciki i torebkę do sukienki a tatuś garnitur, to jakieś to odległe i abstrakcyjne mi się wydało. Zanim wyjechałam to ostatnie cztery dni od czwartku do niedzieli rozdaliśmy prawie wszystkie zaproszenia czyli gdzieś ponad 100 zaproszeń. Zostało tylko parę dla znajomych które mamy zamiar za tydzień dać. Tak samo za tydzień mamy zamiar z TŻtem pochodzić za jego strojem.Do tego wszystkiego dochodzi poszukiwanie mieszkania. I tu jest problem po praktycznie wszystkie kawalerki się zaczynają koło 1500 A potrzebna mi kawalerka koło metra. Chciałabym znaleźć coś w tym tygodniu, żeby sprowadzić TŻta bo już z tęsknoty umieram... I boję się, że nawet nie będę miała czasu na ekscytację czy w ogóle emocje np. jak u Ciebie T'ai (gratulacje przeprowadzki ). Ogólnie to jak widać mam ogromne zawirowanie i będę u Was od wielkiego doskoku. Pozdrawiam
|
|
#1820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiem ci że bardziej mnie to jara niż ten cały ślub |
|
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Ja wczoraj kupiłam buty ślubne, więc idę w tym tygodniu suknie skracać Dla tych dziewczyn, które mają 28 maja ślub - zostały równe dwa miesiące
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dziś 40 dni
|
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, pamiętam jeszcze jak się zastanawiałam nad całą organizacją jak było 11 miesięcy, potem 7 a teraz już 2 miesiące!
T'ai 40 dni...ja już bym się schizowała Wyczytałam, że się przeprowadzasz |
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie za oknem tak szaro jest, ale widać, że słonko chce się przedostać
![]() Wkurza mnie ta pogoda, ma już być ciepło! |
|
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma w sumie powodów by schizować(na razie........) sami, będziemy wynajmować u mnie słońce ale co z tego jak rano znów było zero i z powrotem wyciągnęłam czapkę
|
|
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
cieszę się, że Wam moje buciki sie podobają... niestety mi nie
![]() tak jak pisałam-mają za niski obcas taki klockowaty, i mają czubek, i mam w nich nogę jak kajak... ciekawe kiedy moje "sreberka" dostanę ![]() a sobotę dostalismy fajną niespodziankę od znajomych - ubranka na butelki - coś podobnego do tych z załącznika |
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak w tym lać wódkę |
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
mi i TŻowi sie podobają
![]() taki bajerek ![]() jak masz to założone na butelkę, i jak chcesz nalać, to łapiesz butelkę (pod ubrankami) a nie te ubranka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Pisaj jak się miewa! 

Więc wiem jakie to wkurzające. A może pogadaj z nimi co i jak i że to Wasz dzień i chcecie go mieć po swojemu!!!!!!!
)
Jutro chyba pojadę i kupię to mleko zastępcze (tyle,że ono kosztuje 40zł!) Musze porozmawiać z TŻtem (on też nie ma serca by uśpić malca) może pójdzie z nim jutro do lecznicy i skróci jego cierpienia...

Ciekawe ile razy będę wystawiała aż sprzedam
A potrzebna mi kawalerka koło metra. Chciałabym znaleźć coś w tym tygodniu, żeby sprowadzić TŻta bo już z tęsknoty umieram... I boję się, że nawet nie będę miała czasu na ekscytację czy w ogóle emocje np. jak u Ciebie T'ai (gratulacje przeprowadzki