|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Konto usunięte
|
Dot.: Dzielące kilometry nie dzielą naszej miłości - ZNO cz. 12
a gadałaś o tym z TŻ-em?
![]() ja to do kościoła nie chodzę.. bierzmowanie mam .. wierzę że Bóg jest .. ale do kościoła nie chodzę.. księży nie uznaję.. nie uznaję modlenia się typu : "wierzę w Boga.." "Ojcze nasz" "Zdrowaś Maryjo.." itd itd.. ale ślub kościelny chciałabym ze względu na TŻ-a bo on jest wierzący chodzi do kościoła i wgl poza tym chciałabym odbyć tą ceremonię (właściwie nie o mszę mi chodzi a o ten moment przysięgi która na cywilnym chyba trochę inaczej brzmi..) |
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Zakorzenienie
|
talk ja bym jej nie nazwała przyjaciolka
![]() no mów mów ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Ja za to cały dzień gadałam z kolegą, wczoraj też, w piatek tez ![]() masakra, zakochałam się ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Zakorzenienie
|
jest mi smutno , nie umiem sie nie przejmowac tym wszystkim [ Marta itp ] , chce , staram sie ale nie umiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() asmen - super ze sie uklada ![]() ![]() mama mowi zebym jutro poszla do lekarza ![]()
Dopiero gdy ulegamy pasji, jesteśmy naprawdę sobą. Ze wszystkich naszych namiętności najbardziej określają nas te, których nie potrafimy okiełznać. Motocykl - mój sposób na życie. ![]() Edytowane przez talkshit Czas edycji: 2011-03-27 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | |
Rozeznanie
|
W kościele przysięga brzmi:
Ja ... (tu pada imię Pana Młodego) biorę Ciebie ... (tu pora na imię Panny Młodej) za żonę i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz to że Cię nie opuszczę aż do śmierci. Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący w Trójcy Jedyny i Wszyscy Święci. a w cywilu: Świadomy praw i obowiązków wynikających z założenia rodziny, uroczyście oświadczam, że wstępuje w związek małżeński z (tutaj pada imię Panny Młodej) i przyrzekam, że uczynię wszystko aby nasze małżeństwo, było zgodne, szczęśliwe i trwałe. A język.. Rozdwojony jęzor to musi być super zabawka ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale nie da rady z nim o tym pogadać?
![]() |
#4686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem , niby jakby mu nie zalezalo to bysmy sie rozstali w weekend ten .. bo naprawde powiedzialam mu duzo nie milych slow po pewnej sytuacji , a ten mnie caly wieczor i powrot przepraszal za to ...
Dopiero gdy ulegamy pasji, jesteśmy naprawdę sobą. Ze wszystkich naszych namiętności najbardziej określają nas te, których nie potrafimy okiełznać. Motocykl - mój sposób na życie. ![]() Edytowane przez talkshit Czas edycji: 2011-03-27 o 16:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Twój TŻ Cię nie rozumie, myślę, że może być jeszcze niedorosły ![]() Gadałaś z nim o tym co Ci mówiłam?? Wytłumaczyłaś mu, że masz taki charakter, że się denerwujesz, przejmujesz, martwisz, że musi Ci pomóc czasami i Cię zrozumieć jeśli chce żeby było dobrze? A jeśli chodzi o to, że powiedział, że nie napisze bo wiesz gdzie jest- kurcze ale Tobie nie chodzi o to gdzie jest tylko było by miło jakby napisal COŚ, cokolwiek nawet "mysle o Tobie" Musisz z nim porozmawiac bo się zadręczasz i tym samym męczysz jego ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() G Ó W N O ! Co to za wytłumaczenie "taki już jestem" ? Dla osoby, którą się kocha drugi człowiek jest w stanie zrobic bardzo dużo, nagiąć swoje zachowania i przyzwyczajenia!
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4688 |
Konto usunięte
|
talk mój by powiedział "a my wgl ze sobą jesteśmy?"
![]() ja bym się nie przejmowała.. są momenty na poważną rozmowę owszem.. ale wtedy kiedy on ma ochotę pogadać poważnie.. (ostatnio zaczął mi się zwierzać gada zemną na normalne życiowe tematy co mi się zaczęło podobać ![]() ale o tak na co dzień to dalej sobie wali takie durnoty do których się już przyzwyczaiłam.. czuję że to coś poważniejszego w jego życiu a nie jakiś przelotny związek.. z poprzednią dziewczyną był 2 lata.. która z nim zerwała bo jej "nie szanował" i ona tego nie wytrzymała.. wiecie o co mi chodzi z tym szacunkiem bo nieraz byłyście świadkiem moich żalów i płaczów.. ale ja wytrzymuję.. przyzwyczaiłam się a nawet ba.. niekiedy mi się to podoba.. że nie jest słitaśny i wgl ![]() myślę że 2 latato coś poważnego a nie tak jak moje poprzednie "związki" po 3-7 miesięcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak samo ja. Zazdrośnica na maxa. I walczę z tym, ale taka już jestem no! ![]()
![]() |
#4690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
on mi mowi ze ja jak sobie wbije cos do glowy to sie bede tym meczyc caly czas potem , ze sama sobie szkoda i nam przez to. O tamtym nie rozmawialam bo nawet nie bylo kiedy ![]() ![]() no wlasnie ja to wiem , ale przeciez na sile go nie zmusze, to nie jest tak ze on zawsze taki jest, raz na jakis czas wysle mi cos milego , albo jak sie spotkamy to zawsze mi cos powie ![]() ![]()
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
jestem głupia
![]() wczoraj cały dzień się cieszyłam ze dzisiaj w nocy będzie zmiana czasu i będę krócej pracować na nocy ![]() ![]() idę do pracy ![]() ![]()
![]() |
#4692 |
Konto usunięte
|
mi się po prostu wydaje że ten okres trzeba przeczekać..
widzisz u mnie na początku było pięknie cud miód i orzeszki zauroczenie staranie się i wgl.. później z czasem coraz normalniejsze życie.. pokazał jaki to on jest i wgl.. z czasem przestał się starać.. kiedy go prosiłam aby się troszkę zmienił to mówił że nie.. on taki jest a jak mi się to nie podoba to wcale z nim być nie muszę.. on się dla nikogo zmieniać nie będzie.. albo go kocham takiego albo go nie kocham.. i stuliłam ogon a on teraz same widzicie jakiś się zaczarowany zrobił.. mówi do mnie normalnie.. gadamy na życiowe tematy.. przytula się sam z siebie.. itd itd.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak druga osoba kocha i zna charakter swojej ukochanej osoby to się stara np. (przyklad podaję na sobie) mój TŻ mnie kocha i wie, ze denerwuje się jak nie napisze mi nic przez kilka godzin więc się stara dla mnie i pisze , (przyklad talk) ona by chciala uslyszec mile slowo albo tesknie za toba albo cokolwiek, on tego nie lubi ale zeby sprawic jej przyjemnosc robi to raz na jakis czas BO jak się kogoś kocha to nie zawsze się robi to co się lubi i na co się ma ochotę, czasami można zrobić coś czego nie lubimy aby sprawić przyjemnosc drugiej połówce
|
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25995159]mi się po prostu wydaje że ten okres trzeba przeczekać..
widzisz u mnie na początku było pięknie cud miód i orzeszki zauroczenie staranie się i wgl.. później z czasem coraz normalniejsze życie.. pokazał jaki to on jest i wgl.. z czasem przestał się starać.. kiedy go prosiłam aby się troszkę zmienił to mówił że nie.. on taki jest a jak mi się to nie podoba to wcale z nim być nie muszę.. on się dla nikogo zmieniać nie będzie.. albo go kocham takiego albo go nie kocham.. i stuliłam ogon a on teraz same widzicie jakiś się zaczarowany zrobił.. mówi do mnie normalnie.. gadamy na życiowe tematy.. przytula się sam z siebie.. itd itd..[/QUOTE] I właśnie o to chodzi ![]() ![]() NIE WSZYSCY TACY SĄ, ale z moich obserwacji, tak bywa.
A potem świat znowu zaczął istnieć, ale istniał zupełnie inaczej. Andrzej Sapkowski – Ostatnie życzenie Edytowane przez Cola_Ola Czas edycji: 2011-03-27 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25995048]talk mój by powiedział "a my wgl ze sobą jesteśmy?"
![]() ja bym się nie przejmowała.. są momenty na poważną rozmowę owszem.. ale wtedy kiedy on ma ochotę pogadać poważnie.. (ostatnio zaczął mi się zwierzać gada zemną na normalne życiowe tematy co mi się zaczęło podobać ![]() ale o tak na co dzień to dalej sobie wali takie durnoty do których się już przyzwyczaiłam.. czuję że to coś poważniejszego w jego życiu a nie jakiś przelotny związek.. z poprzednią dziewczyną był 2 lata.. która z nim zerwała bo jej "nie szanował" i ona tego nie wytrzymała.. wiecie o co mi chodzi z tym szacunkiem bo nieraz byłyście świadkiem moich żalów i płaczów.. ale ja wytrzymuję.. przyzwyczaiłam się a nawet ba.. niekiedy mi się to podoba.. że nie jest słitaśny i wgl ![]() myślę że 2 latato coś poważnego a nie tak jak moje poprzednie "związki" po 3-7 miesięcy ![]() no ale Twoj tez taki jest oschly w smsach ? ze napisze tylko co i jak , zapyta o cos a buziak czy cos na dobranoc i dzien dobry ?
#4696 |
Zakorzenienie
|
nadrobiłam
wróciłam do was ;* dzień doobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już napisałam wyżej, MOIM ZDANIEM (każdy z nas może mieć inne i pewnie ma) jak się kogoś kocha to się czasami nagina swoje zachowania żeby sprawić drugiej osobie przyjemnosc. ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25995159]mi się po prostu wydaje że ten okres trzeba przeczekać..
widzisz u mnie na początku było pięknie cud miód i orzeszki zauroczenie staranie się i wgl.. później z czasem coraz normalniejsze życie.. pokazał jaki to on jest i wgl.. z czasem przestał się starać.. kiedy go prosiłam aby się troszkę zmienił to mówił że nie.. on taki jest a jak mi się to nie podoba to wcale z nim być nie muszę.. on się dla nikogo zmieniać nie będzie.. albo go kocham takiego albo go nie kocham.. i stuliłam ogon a on teraz same widzicie jakiś się zaczarowany zrobił.. mówi do mnie normalnie.. gadamy na życiowe tematy.. przytula się sam z siebie.. itd itd..[/QUOTE] ja podobne slowa uslyszalam tez , fakt racja ze na poczatku jest inaczej bo sie kazdy stara , zeby wyszlo wszystko jak najlepiej ..
#4699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też podobne słowa słyszałam, ba, nawet je sama kiedyś powiedziałam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4700 |
Zakorzenienie
|
Bez sensu.
Jak się kogoś kocha to się ciągle stara o tą osobę! Niech Jego się wypowie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() po 2 .. jeżeli już piszemy to dotyczą one że zaraz po mnie przyjedzie albo że jesteśmy gdzieś tam i nie mamy czasu gadać po 3 .. na dobranoc i dzień dobry to było.. przez pierwszy miesiąc związku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
Ej, jak coś to piszcie, żebym Wam pisała prace domowe z niemca, bo to dla mnie dobra nauka :P
#4703 |
Konto usunięte
|
no ale to jest prawda w tych słowach..
bo albo kogoś kochamy za to jaki jest albo go nie kochamy .. człowieka się nie zmienia.. jak się zakochałaś w facecie to chyba w takim jaki jest a nie że ty go będziesz zmieniała aż będzie twoim ideałem.. jak się tak kogoś zacznie zmieniać to ta osoba stanie się zupełnie kimś innym.. nudnym.. pantoflem.. jak kiedyś prosiłam każdego chłopaka żeby rzucał palenie to teraz mi sięśmiać z tego chce.. ![]() jak poznałam TŻ-a i go o to poprosiłam to powiedział (już na samym początku znajomości) że nie rzuci.. a ja mu wtedy mówię żeby chociaż przy mnie nie palił.. a ten że nie będzie się dla nikogo zmieniał.. pali i już.. za swoje pali.. nie będzie się przede mną całe życie kitrał za domem stodołą żeby sobie papierosa zapalić przecież ![]() i dużo w tym racji ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4704 |
Zakorzenienie
|
a poklocilismy sie o to , ze stoimy przed barem i ja nikogo tam nie znalam praktycznie , Tz poszedl do kumpla obok i ja gadalam z chlopakami z jego klasy , mowie potem do Tz ze ide do srodka bo mi zimno, usiadlam sama przy naszym stoliku podchodzi do mnie facet i mowi zebym poszla do nich, nie bede siedziala sama , to sobie poszlam , Tz znal tego faceta to myslalam ze zly nie bedzie ... postawili mi piwo , gadamy wraca Tz wszystko okej , siedzi z nami a po chwili ze koles sie do mnie przystawia bla bla bla ze postawil mu wodke , zeby bylo ze niby wszystko okej, zeby go spic i mnie wyrwac ja taki wtf , mowie mu ze on nawet nie ma szans przy nim itp siedzimy potem normalnie i Tz poszedl na fajke , gadam z tym facetem i reszta a ten znowu z watami .. to wyszlam z baru , ten za mna to mu nagadalam , taka wiazanke wyslalam
![]() kurde, chcialabym go miec codziennie ![]() ![]() ![]() ![]()
Dopiero gdy ulegamy pasji, jesteśmy naprawdę sobą. Ze wszystkich naszych namiętności najbardziej określają nas te, których nie potrafimy okiełznać. Motocykl - mój sposób na życie. ![]() Edytowane przez talkshit Czas edycji: 2011-03-27 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25995428]no ale to jest prawda w tych słowach..
bo albo kogoś kochamy za to jaki jest albo go nie kochamy .. człowieka się nie zmienia.. jak się zakochałaś w facecie to chyba w takim jaki jest a nie że ty go będziesz zmieniała aż będzie twoim ideałem.. jak się tak kogoś zacznie zmieniać to ta osoba stanie się zupełnie kimś innym.. nudnym.. pantoflem.. jak kiedyś prosiłam każdego chłopaka żeby rzucał palenie to teraz mi sięśmiać z tego chce.. ![]() jak poznałam TŻ-a i go o to poprosiłam to powiedział (już na samym początku znajomości) że nie rzuci.. a ja mu wtedy mówię żeby chociaż przy mnie nie palił.. a ten że nie będzie się dla nikogo zmieniał.. pali i już.. za swoje pali.. nie będzie się przede mną całe życie kitrał za domem stodołą żeby sobie papierosa zapalić przecież ![]() i dużo w tym racji ![]() Tak, kocha się kogoś za to jaki jest ale czy to taki problem wyslac na przyklad smsa do drugiej osoby? przeciez to mile zreszta kazdy robi jak lubi ja na przyklad nie wyobrazam sobie byc w takim zwiazku jak Twój a Ty nie wyobrazasz sobie byc ze mną bo bym Cię tak meczyla kazdy jest inny i nie mozna porownywac gramy w cos? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Konto usunięte
|
talk on jest ZAZDROSNY
![]() mi by się podobało takie zachowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedźcie o co chodzi bo robię lekcje i nie mam jak na razie Was nadrobić ![]()
![]() |
#4708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja uwazam, ze jak sie ludzie kochaja to sie ciagle o siebie staraja ![]() i wspomnialam Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25995491]talk on jest ZAZDROSNY
![]() mi by się podobało takie zachowanie ![]() To dobry znak ![]()
#4710 |
Konto usunięte
|
nie każdy lubi wysyłać smsy
![]() tak jak nie każdy lubi gadać przez telefon tak jak nie każdy lubi słodycze tak jak nie każdy lubi kolor niebieski no kurczę każdy jest inny ![]() dla Ciebie miłe jest jak chłop pisze do Ciebie co godzinę dla mnie to już jest nachalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.