|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
|
|
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4893 |
|
Zadomowienie
|
dziś mam święto paczki, zaraz będę pakować kosmetyki ale najpierw muszę Wam powiedzieć, że ta nowa woda od Reese, ta zielona jest BOOOSKA!!!
) ale nie sądziłam, że zrobi na mnie takie wrażenie i biorę ją na 100% obojętnie czy któraś klientka się skusi czy nie, j ją muszę mieć, chociaż z 6stki to i tak mnóstwo rzeczy kupię a pozatym muszę kupić na już: kuchenkę gazową, telewizor, krzesła no i lodówkę, bo za 2 tyg zostanę bez tych rzeczy ale ta woda będzie moja! jest słodka, taka pudrowo-kremowa, czuję mocno wanilię-choć nic o niej nie jest napisane w składzie. Niewiem czemu ale jak wchodziła Far Away Dreams to właśnie tak ją sobie wyobrażałam, że tak będzie pachnieć![]() a woda Scentini, ta pomarańczowa, to mocno pachnie mandarynkami, innego zapachu nie rozróżniam w tej wodzie
|
#4894 |
|
Zadomowienie
|
Sarunieczko - dziękuję
Będę zamawiać niedługo torebkę Rachel + portfel, bo podobno w czerwonych portmonetkach dłużej pieniędze się trzymają Cieszę się, że nie kupiłam biżu. Kerri..... |
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Zdarzyło się Wam, żeby jedna paczka była w paczkomacie a druga nie?
Wczoraj wieczorem dostałam sms, że 1 paczka jest w paczkomacie, ale na stronie avon mam informacje, że wysłano mi 2 kartony Drugiego sms nie ma do teraz Tż zaraz pojedzie po odbiór tej 1 i szczerze wątpię, żeby 2 kartony były w jednej skrytce... Zadzwonię po tym do Inpostu, ale nie wiem czy coś mi powiedzą bez nr nadania paczki Czy jak zadzwonię do avon to podadzą mi nr drugiej paczki? Bo czytałam kiedyś, że którąś z Was miała z tym problem, bo nie chcieli podać... |
|
|
|
#4896 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4897 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4898 |
|
Rozeznanie
|
Monika Pogrzeba ty jestes konsultantka w Niemczech??? Przeprowadzam sie tam wlasnie na koniec roku i odrazu chce sie zapisac ale wiem ze tam sa strasznie drogie kosmetyki. Oplaca sie?? Maja tam tez ht?? I tez sa takie fajne wyprzedaze na koncowych stronach?? Wkleilabys jedna gazetke na katalogowy albo podala linka?? Jestem strasznie ciekawa
|
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26071241]w paczkomacie masz 2 paczki.[/QUOTE]
Właśnie wątpię... Zawsze gdy dostawałam 2 kartony, każdy z nich był w osobnej skrytce i dostawałam 2 sms z kodami do różnych skrytek. |
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4902 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4903 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=jagoda352;26070562]
Cytat:
|
|
#4904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Monika jest klientką nie konsultantką ![]() Monia, muszę Ci pw wysłać, bo jakaś lacura naturals się znowu u nas pojawiła
|
|
|
#4905 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
muszę wam powiedzieć, że moja plama na nodze cały czas się trzyma od poniedziałku, postanowiłam z nią nie walczyć, tylko zobaczyć jak długo ten samoopalacz się utrzymuje
i tak chodzę w gaciach
|
|
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
Torebka Karina z kat. 8 już jest moja
![]() Kuszą mnie okulary Sadira... One mają szeroki czy wąski rozstaw? Bo ja mam małą głowę i prawie wszystkie okulary mi spadają ![]() Tak piszę co mi się podoba, ale od wczorajszej paczki mam kryzys Właściwie to wszystko mogłabym zwrócić bo nic nie spełniło moich oczekiwań i mam ochotę przestać sobie kupować żeby uniknąć dalszych rozczarowań
|
|
#4908 |
|
Zadomowienie
|
Tak piszę co mi się podoba, ale od wczorajszej paczki mam kryzys
Właściwie to wszystko mogłabym zwrócić bo nic nie spełniło moich oczekiwań i mam ochotę przestać sobie kupować żeby uniknąć dalszych rozczarowań [/QUOTE]A co nie spełniło twoich oczekiwań? Jeśli można wiedzieć
|
|
|
|
#4909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkich biżuteria Kerria, nastawiłam się na coś delikatnego i ładnego a to szmelc jakiś mało. TTA Diamond to po prostu nie moja bajka, polatam dziś po klientkach i może ktoś mi ją kupi. Te rozczarowania przełożyły się na resztę rzeczy, z których jestem w miarę zadowolona. Chodzi o torbę Jenna, tą niebieską. Kupiłam niedawno w sklepie torbę w stylu i kolorze Rachel za 80zł i jakościowo jest o niebo lepsza od Jenny. Chodzi mi tu głównie o cenę, powinna kosztować na moje 40zł, ale nie od dziś wiadomo, że Avon się ceni
Kupiłam jeszcze tusz wydłużający CT, najlepszy nie jest ale za tą cenę może być. Ale Wam ponarzekałam Jeżeli ma przypominać wiśniowego Durexa to podziękuję bo podrażnia
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-03-31 o 11:42 |
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój brat mi powiedział na takie coś że w internecie krąży obrazek czym się różni kobieta od mężczyzny pod prysznicem i że on nie będzie do każdej części ciała używał co innego. |
|
|
|
|
#4914 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja tak chciałam białą kredkę mogłam zamówić odrazu a nie czekać na ostatnia chwilę .. ehh ![]() i nadrobiłam właśnie 11 stron (ostatnie 2 dni?) bo ostatnio nie chciało mi się czytać
|
|
|
|
#4915 |
|
Zadomowienie
|
no ja używałam tego 2w1 do masażu też i też mnie podrażniał... a ten pewnie będzie taki do pielęgnacji :P
|
|
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym nie ryzykowała zwłaszcza z gumką...ten żel może mieć coś co ją rozciągnie i pęknie...wtedy....ups niespodzianka...
![]() Sorki, że tak niby nie na temat, ale pomysł zastąpienia specjalnych tego typu żeli Avonowskim nie spodobał mi się hihi... ![]() Moja teściowa zażyczyła sobie tuszu który pogrubia i wydłuża...ciekawe czy z Shocka będzie zadowolona...;P Sobie wzięłam kolejne złociste cienie- niebieskie, zielone i białe- są boskie! No i chyba uzależniłam się od mgiełek...tym razem wzięłam mango-granat. A ma któraś z Was to mleczko-jogurt truskawka...rzeczywiście pachnie truskawką czy taka chemiczna woń...??? |
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bo my zbereźne kobietki jesteśmy
Cytat:
Ciekawa jestem hehe, może któraś z was czai się na niego :P Cytat:
![]() Po za tym chyba także będę zamawiać torebkę Kristina z k6. Bo tańsza:P
|
|
#4919 |
|
Raczkowanie
|
witam , mam pytanie czy moge oddać perfumy z oferty demo ??
|
|
|
|
#4920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie wiem co się stało z moją cerą Od tygodnia jest cała pokryta krostkami a skóra na policzkach schodzi mi płatami. Miałam suchą skórę w tym miejscu, ale nie aż tak! Przeważnie miałam buzię gładką z pojedynczymi krostkami. Oj chyba muszę wrócić do mojego sprawdzonego kremu z G*******
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

) ale nie sądziłam, że zrobi na mnie takie wrażenie i biorę ją na 100% obojętnie czy któraś klientka się skusi czy nie, j ją muszę mieć, chociaż z 6stki to i tak mnóstwo rzeczy kupię a pozatym muszę kupić na już: kuchenkę gazową, telewizor, krzesła no i lodówkę, bo za 2 tyg zostanę bez tych rzeczy
ale ta woda będzie moja! jest słodka, taka pudrowo-kremowa, czuję mocno wanilię-choć nic o niej nie jest napisane w składzie. Niewiem czemu ale jak wchodziła Far Away Dreams to właśnie tak ją sobie wyobrażałam, że tak będzie pachnieć