|
|
#481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Dokładnie. Zastanawiam się nad wersją z atłasu albo czegoś innego "lejącego", wykończoną jakąś koronką na dole sukienki. A tak na poważnie to totalnie brak mi pomysłu. Tłumaczę sobie, że to jeszcze sporo czasu ale zaczynam się nerwowo rozglądać.
|
|
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym widzę piękny uśmiech i to najważniejsze, bo ma się Tobie podobać
|
|
|
#483 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja bym z długiego welonu jednak do niej zrezygnowała - sama suknia jest bardzo efektowna. Cytat:
|
|||
|
|
|
#485 |
|
Raczkowanie
|
JESSIOREK - nie wyszłabym w takiej sukni,tak jak poprzedniczki,ale Ty wyglądasz slicznie
![]() KALA - jest zniewalająca ... Ja lubie takie skromne . Dotta a ile placicie ? Zaraz sobie ich poszukam. |
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#487 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam wszystkim ślicznie
![]() Jak tak patrzę na te fotki to dół wygląda na falbany a to falbany nie są (dziwne :P) i powiem Wam, że w rzeczywistości ten dół jest o wiele bardziej delikatny, lekki. Zostanę przy tym welonie (modelka na katalogowym zdjęciu sukni miała właśnie taki i bardzo mi się to spodobało), nie będzie już więcej dodatków oprócz biżuterii widocznej na zdjęciach. W ogóle jak będę miała już tę suknię w domu to strzelę fotkę z bliska bo ten dół naprawdę jakoś inaczej wygląda :P A co do salonu to zwykły, prywatny zakład mojej krawcowej Bo suknię szyłam na wzór i dzięki temu z ponad 6 tysięcy zeszłam do 1900 zł (z welonem i w ogóle wszystkim)
|
#488 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#489 |
|
Zadomowienie
|
Jenny mam pytanko takie nie dyskretne łazi mi po głowie (jak to babie z ciekawości ) ile daleje w Arkadii za osobę. Bo 2 lata temu było 140
|
|
|
|
#490 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witaj kalaaa ![]() Cytat:
Ja bym w takiej chętnie do ślubu poszła ale podobnie jak dziewczyny, nie z długim welonem. Lepiej nie chudnij bo teraz wyglądasz idealnie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A kiedy to mniej więcej będzie? Upatrzylaś juz sobie biżu? |
||||||||
|
|
|
#491 | ||
|
Raczkowanie
|
Kasiek1987 te srebrne buciki będą idelanie pasować do Twojej sukni ze srebrnymi elementami. Wklej koniecznie jak będziesz miała zdjęcie już gotowej sukni, bo prototyp bardzo mi się podoba i jestem ciakawa ostatecznej wersji.
![]() kalaaa83 tutaj mają kilka "spokojniejszych" modeli, w tym z koronką - http://www.verosposa.pl/galeria.html Może coś Cię zainspiruje Cytat:
Cytat:
A jakie masz/będziesz miała buciki? Niech ten uśmiech już Ci się nigdy z twarzy nie odkleja!
Edytowane przez betterw Czas edycji: 2011-03-31 o 03:32 |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
taak myślę że jeszcze przed świętami. muszę porównać mój grafik z mamy i zadzwonić i się umówić.
co do biżu to na dzień dzisiejszy mam pożyczony od bratowej taki: 1.jpg 3.jpg i na mnie - sorki ale taka nie umalowana i nie uczesana jestem 2.jpg |
|
|
|
#493 |
|
Raczkowanie
|
Za jakis czas wychodzę za mąż i szukam wizażystki lub wizażysty z Jastrzębia Zdroju lub okolic bardzo mi zależy
pozdrawiam
|
|
|
|
#494 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() u mnie do przodu,wczoraj kupiliśmy garnitur i wszystkie dodatki dla Tż, zamówiłam bolerko (chciałam coś innego ale tylko bolerko mi pasowalo) i byłam na 3 przymiarce wszystko ok zostały już tylko poprawki odbiór 20tego dalej szukam biżu bielizny sukienki na poprawiny |
|||
|
|
|
#495 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I tu jest przykład, że czasem warto sprawdzić i porównać, bo cena nie zawsze znaczy NAJLEPSZA jakość. Ja się zaczynam stresować co to będzie z moim tortem, bo mamy go w cenie sali i mam nadzieję, że będę miała możliwość wyboru z zewnątrz, jak i smaku. Gdzieś za 2 tyg jedziemy ustalać menu, więc wszystko się okaże... Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#496 |
|
Zadomowienie
|
Cieszę się, że tylu osobom podoba się torcik
Muszę go wreszcie zamówić, bo jeszcze tego nie zrobiłam. Martwi mnie tylko, że będzie jechał aż z Bielska (do Katowic).Jessiorek - ciekawa sukienka, ładnie w niej wyglądasz ![]() kalaaa83 - super sukienka, na cywilny będzie idealnie pasować ![]() U mnie powoli się wszystko kompletuje.. Powoli.. Suknia jest, kolczyki, bransoletka są, buty wybrane, muszę zamówić.. może jutro, welon będzie długi, bukiet coś w ten deseń.. Bolerko - nie mam pojęcia... Bieliznę kupić.. TZ ma garnitur, ale na tym koniec
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-03-31 o 20:03 |
|
|
|
#497 |
|
Raczkowanie
|
no i tu właśnie zaczyna robić się śmiesznie bo od dodatkowych rzeczy zaczełam
Buty już mam.
Edytowane przez kalaaa83 Czas edycji: 2011-03-31 o 20:14 |
|
|
|
#498 |
|
Raczkowanie
|
Przy okazji wrzucam wizytowniki które mnie totalnie zauroczyły i zamówiłam takie bordowe oraz księgę gości z bordowymi akcentami. Postanowiliśmy, że poprosimy każdego z gości żeby nam coś napisał a na pozostałych kartach wkleimy zdjęcia - zrobimy własny album ślubny.
|
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#500 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#502 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i ładnie w niej wyglądasz ![]() Cytat:
i boskie buciki, gdzie je zamawiasz? Takich właśnie szukam, wiesz jakiej wysokości mają obcas?Cytat:
Od Jenny zgapiłam A ja dzisiaj w Aparcie mierzyłam cudną bransoletkę cały czas o niej myślę, jest koszmarnie droga. Wklejam link, choć w rzeczywistości wygląda o niebo ładniej. http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,4986 Edytowane przez Africa_Sun Czas edycji: 2011-03-31 o 22:22 |
|||
|
|
|
#503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja chciałabym 7cm. Czeka sie ok. 3 tyg. Niestety obcas jest plastikowy. na allegro jestkilka ofert sprzedaży, niestety mojego rozm. nie ma... Bransoletka jest piękna, a cena no cóż tyle takei rzeczy kosztują.. Może ktoś z Twoich znajomych ma kartę, jest 5 lub 10% zniżki. Aaa a jakby co, ja mam 10% rabatu na obrączki w Kruku. Dostalismy jak TZ kupował garnitur w Vistuli.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#504 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze a my obrączek nadal nie wybraliśmy...
Ja mam pytanko trochę z innej beczki: powiedzcie mi proszę, czy wysyłałyście jakieś zawiadomienie do swojej pracy kiedy ślub itd?? Tzn wydaje mi się, że skoro wszyscy wiedzą, że się pobieramy, to by wypadało wręczyć np. kierownikowi jakieś zawiadomienie, że ślub będzie wtedy i wtedy tu i tu. Może ktoś z pracy będzie chciał przyjść do Kościoła. Tylko nie bardzo wiem jak to sformułować... Może któraś z was ma taki tekst?? Ja u siebie zapraszam swoich współpracowników, bo jest nas AŻ czwórka ( w tym jedna para) i bardzo się lubimy, ale u Tż jest duża firma i on nikogo na wesele nie chce zapraszać, ale myślę, że wypada wręczyć takie ogólne zawiadomienie. Będę wdzięczna jakieś pomysły
|
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#506 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do Was pytanie cukiernicze
![]() Czy któraś z Was widziała w jakiejś cukierni w okolicy Gliwic/Zabrza/Knurowa ciasteczka tzw. ule? Jedliśmy je kiedyś na weselu i chcielibyśmy też na własne
|
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

Teraz przez niecałe dwa miesiące jej nie zobaczę bo przeczeka na ślub u krawcowej (nie będzie zajmować miejsca i w razie gdybym z nerwów schudła pani mi ją parę dni przed slubem zwęzi). 
:rolle yes:
Ja lubie takie skromne . 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Też jestem "tylko" cywilna, a mimo to będę miała normalną białą suknię i normalne wesele