|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc cz. II
Cytat:
![]() Mnie ostatnio tutaj nie bylo bo bylam zajeta praca. Kupilam sobie ta okragla szczotke z rossmana i jestem z niej bardzo zadowolona, po masazu cale cialo bylo czerwone ![]() ![]() Powiem wam, ze teraz moja figura ulegla zmianie - bo mam bardzo smukle nozki, jak naloze szpilki to sa proporcjonalne do gory ![]() Ostatnio nalozylam czarne rajstopki do szpilek i moj chlopak powiedzial, ze wygladam jak modelka ![]() Zostalo mi jeszcze tylko ujedrnic troche nozki. Ale mysle, ze do lata spokojnie sie wyrobie. Pozdrawiam was dziewczynki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
uwielbiam_owoce nareszcie jesteś
![]() Wklej proszę linki do pilatesu ![]() ![]()
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
Pewnie o ten pilates chodzi, a jak nie, to i tak polecam
![]() Link do part1, kolejne party już sobie klikniesz ![]() http://www.youtube.com/watch?v=I-m8ACLKfxs
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
Tak o ten
![]() ![]()
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
Kolejne opakowanie maski Tołpy zakupione
![]() Pierwsza bitwa z tym dziadostwem wygrana, na udach zmniejszył się bardzo bardzo widocznie a w poniedziałek zabieg lipo royal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
A co to za maska Tołpy?
Ja mam wielki plan: mam 18 wejść na fitness (na różne formy, jakieś TBC, Cellustop itp.) jak się skończy karnet, to wykupuję 20 wejść na Vacu Activ poza tym 3x w tygodniu stepper, a jak się zmobilizuję to basen, rolki, bieganie. Czyli to, co lubię ![]() Cel: schudnąć nadwyżkę kilogramową, czyli ok. 6kg, jak najbardziej zniwelować cellulit, być piękna i zadowolona z siebie ![]()
![]() |
#247 |
Przyczajenie
|
Witajcie Kobitki ponownie
![]() Muszę się się pochwalić, ze od prawie 2 tygodni jeżdżę regularnie godzinkę na rowerze ( najpierw był stacjonarny, a w tym tygodniu już na zwykłym ![]() ![]() chciałam kupić sobie balsam antycellulitowy ale jak weszłam do drogerii to było ich tyle, że nie mogłam się zdecydować i takie moje pytanko jaki macie sprawdzony preparat antycellulitowy??? Pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
amor vincit omnia
|
no i wprowadziłam w życie pilingi kawowo-solne, które świetnie wygładzają moją skórę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#250 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
Aha, ale taką zmieloną czy gruboziarnistą?
![]() |
#252 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
amor vincit omnia
|
noszenie tych majtasów cały dzień prawie mija się z celem, bo tylko utrudnia życia i funkcjonowanie... a przecież nie chodzi to, żeby o trupach do celu dojść, a powoli lecz skutecznie zwalczyć cellulit
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
No dokładnie tak.
![]() Ja dzisiaj troszkę na rowerze pojeździłam, już fajnie ciepło można wyjść. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
amor vincit omnia
|
ja miałam dziś poro pracy, ale oczywiście znalazłam 30 minut na steper ... potem poszłam się wykąpać i chyba z 5 minut przyglądałam się jak zmieniły się moje uda i pupa przez ostatnie 6 tyg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny!
Zbliża się lato, więc zaczęłam dbać o moje ciało, w końcu czas kiedy będzie można pokazywać się w bikini nieubłaganie się przybliża. Nie mam dużego cellulitu, jednak skóra nie jest gładka i jędrna jak bym tego oczekiwała. Dlatego zabieram się za peelingi, balsamy + aktywność fizyczna (bieganie, rolki i rowerek) ![]()
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
O Boże! Postanowiłam upiec dietetyczne ciastka - jajko, musli, otręby, bakalie, łyżeczka miodu, bez cukru i mąki, przepis znalazłam w necie - i zupełnie niezjadliwe są! Z wierzchu się spaliły, w środku nieupieczone i kompletnie bez smaku
![]() ![]() ![]()
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Ja niestety nic nie mam, jem normalnie ale z rozsądkiem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
Dla mnie bardziej rozsądne jest zjedzenie własnoręcznie zrobionego ciastka z musli, a nie Delicji :P
![]() |
#262 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny ja mam swoje lata niestety nie zawsze dieta i ćwiczenia wystarczają. Edytowane przez Boz Czas edycji: 2011-04-04 o 14:56 Powód: błąd stylistyczny ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
Boz a jakie są Twoje pozostałe wymiary?
![]() Ja mam w pasie 61 cm więc tak z ciekawości pytam ![]()
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
Witam!
Od dzisiaj rozpoczynam walkę! Co będę robic? 1. Cwiczenia, rozpoczełam dziasiaj serię brazil butt lift i zamierzam wg planu kontynuowac cały program, oprocz tego raz w tygodniu chodzę z TŻtem na taniec towarzyski, i planuje min 1 moze 2 razy w tygod. basen. 2. dieta, minimalizajca spozycia cukru i smażonego, piję tylko zieloną i ziołową herbatę, do tego min 1.5l wody niegazowanej 3. pielęgnacja, codziennie masaż syrenką w czasie kąpieli, 2 razy dziennie serum antycel eveline połaczone z masażem, 1-2 razy w tygodniu serum kawowo-cynamonowe+folia i godzinka pod kocykiem. Myślę jeszcze o zakupie baniek chińkich, ale nie wiem czy znajdę czas na to... Pozdrawiam wszystkie walczące z Panem C |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
biust 85 talia 62 biodra 90 teraz jak co roku o tej porze jestem w 12 dniu 6W licze na ładną rzeźbe, ale wymiary raczej się nie zmnienią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
Woow! To prawie klasyczne 90 60 90
![]() Nie masz problemu z kupnem ubrań? Ja muszę się długo długo naszukać żeby znaleźć dopasowaną w tali bluzkę, koszulę itp.
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Kurczę mi też przydałoby się powalczyć z cellulitem przed latem,ale kiedy znaleźć na to czas?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
zapuscilam sie, jestem totalnie ohydna mam chyba 3 stopien cellulitu
dlugo mnie nie bylo, watek tylko tak "przelecialam" wzrokiem i co do picia wody ja pije 3-4 litry tyle potrzebuje po prostu, bylam u lekarza nie mam cukrzycy ani zadnych braków witamin czy soli , jedynie troche nizszy ciezar wlasciwy moczu a tak wszystko ok. a cellulit i tak dalej jest echhh |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Rozeznanie
|
A ja byłam zdziwiona, bo obwód bioder spadł mi o całe 2 cm! Szok, a smaruję się balsamem z Eveline tym czerwonym. Słodyczy ani chipsów nie umiem sobie odmówić... ;P Czasami pojeżdżę na rowerku, no i raz w tygodniu chodzę na siłkę. Cellulit mam, ale niewielki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.