|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maluszki nasze rosną a buzinkę mają wciąż radosną:)
Ja jestem żeby nie było. Ale nie mam sił na odpisywanie. Mam jakiśpaskudny humor. I w ogóle od tygodnia tak w kratkę.
Ale byliśmy dziś po wózek - kupiliśmy fioletową Espiro Metro pierwszy spacer zaliczony - rewelacja. Eh nie jestem w stanie dłużej siedzieć
|
|
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Kakusia powrotu do formy! Może dopadło Cie przesilenie wiosenne...ostatnio tak miałam i nie chciało mi się z łóżka podnosić nawet.
Gratuluje zakupu wózka! Też bym wybrała fioletowy Prosimy o fotki w nowej bryce Uważam, że ta firma ma super wózki, bo nie takie byle co, wygodne dla dziecka i lekkie jednocześnie. Dlatego mojego nie zmieniam już![]() Trzymaj się ciepło
|
|
|
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zakupNa nk super fotki. Jak udało Wam się złapać Dominiczkę do zdjęcia dowodowego? Ja czasem jak chcę zrobić ładną fotkę Michałowi muszę się natrudzić... Moje dziecko dziś podniosło ciśnienie tatusiowi Poszli robić jajecznicę i tz jak to tz nie myśli co robi. Wyjął taką dużą wytłaczankę jajek, postawił na stole i odwrócił się po cebulę, w tym czasie Misiek ciekawy świata zrobił jajecznicę na podłodze![]() O 12 zmykam a jeszcze nie ubrana, nie umyte włosy mam, wywrotka w czarnej foli zawinięta...
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie czeka nudna niedziela- choć może kumpela wpadnie na kawe...a jutro kolejna
tak, że się ciesze, że ostatnio nieco życie towarzyskie się ożywiło i to nawet to mnie odwiedzają koleżanki Sama też mam wiecej chęci do wyjść.
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() kakusia mnie też jakiś paskudny humor złapał ostatnio i też jakoś nie bardzo mam chęci do kompa zasiadać na długo...ehh co to może być ![]() to gratulacje dla weruczka będzie Tadzio![]() lindsley uuu ale Tż chyba zły na syna nie był za te jajka? nadal co nd jecie jajecznicę na śniadanie? zeberka była kawka z kumpelą? My dzisiaj wstaliśmy późno, pojechaliśmy do Kościoła, później spacer z psem, obiad i do ogródka poszliśmy Tż grabił liście itd. a ja taras zamiatałam (czeka mnie mycie i to na kolanach bo inaczej nie da rady)
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Olliwka powiedzmy...kumpela była ale bratowa się podpieła na wypad do mnie. A okaząła się mega dzikuską taką co nie wzbudza sympati jakiejś i siedziałyśmy z pół godziny na podwórku po czym zaczeła jęczeć żeby już wracać
Kumpela wpadnie, w któryś dzień sama to nadrobimy sobie kawe
|
|
|
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale mu wytłumaczyłam, że w sumie to jego wina bo ja od dawna truję że wszystko ma daleko na stole czy blacie ustawiać bo Misiek ma coraz dłuższe ręce Jajecznica jest co niedzielę o ile tz nie idzie na rano do pracy... Czasem z tego powodu przesuwamy na sob lub pon. Mi się podoba taka tradycja, dzięki temu mam raz w tyg podane śniadanie i kawkę Byliśmy u brata... W sumie od ok 13 do 18. Chłopcy obaj zadowoleni z ciężarówki, nie wiem czy Misiek nie bardziej ale on to fan wszystkiego co jeździ... Muszę pochwalić moje dziecie bo ładnie w aucie wytrzymał (50km w jedną str) Co prawda w pierwszą trochę marudził ale ewidentnie przez ząbki... W drugą dostał długie chrupki i miał zajęcie - długo trzeba było w wannie mordkę moczyć żeby mu te chrupki zmyć ![]() Zgrałam już zdjęcia to wrzucę do albumu...
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Boska ta wywrotka!!! Też taką chce
![]() Michaś uroczy ale ma włosów w porównaniu z kuzynem Fajna ta fotka z maluchami wizazowymi, bo karzde coś memla |
|
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
lindsley kuzyn Miśka to taki łysolek jest a w wieku podobnym chyba są tak?
Twój brat mieszka 50km od Ciebie? to czemu wydawało mi się, że nad morzem?
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miedzy chłopcami jest 8 dni rożnicy - Michaś jest młodszy ![]() Mam zły dzień
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
lind ahaaaa to już wiem
![]() czemu zły dzień? tż w domu? wkurza mnie babcia.... od 8 rano!!! myje okna, odkurza na ojca piętrze ![]()
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Taki śliczny ten twój Michaś, ze normalnie mógłby być dziewczynką
A czemu to??
|
|
#2293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Babcia niezla... Cytat:
Później w klubie opisze co mi "dolega"... Pokaż Krzysia
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
abz a Ty dzisiaj już w pracy jesteś i małego zostawiłaś z babcią?
czy to był tamten poniedziałek? ![]() lindsley to nic tylko czekać jak w K skrobniesz ale leje u nas zjadłam rożka z biedronki pycha
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Skrobnęłam pare słów...
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam...też nie pisze dzisiaj nic, bo nie wiem nawet co taka podminowana jestem.
|
|
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Gryzoń mi palce u nóg gryzie... Muszę po skarpetki skoczyć...
A noc była masakryczna, chyba mi coś dziecko opętało ![]()
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Michaś ma pierwsze samodzielne kroczki za sobą
No i ma też pierwszy podwórkowy uraz za sobą - przewrócił się przy traktorku i brodę obtarł Polałam wodą utlenioną, szybko się zagoi... Właśnie puścił meble i sam usiadł powoli No i oczywiście chwilę potem przywalił czołem w ławę Pogoda się zrobiła, byliśmy 2h na spacerku - wózkiem Spacer - sama przyjemność. Michał grzecznie siedział i podziwiał okolicę - chyba już zapomniał jak wygląda Nawet chwilę w lesie byliśmy - zwykle protestuje jak tylko drzewa zobaczy a dziś pochodziliśmy, psy leśniczego oglądaliśmy i mu się podobało
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje pierwszych kroczków! Piotruś jakoś podobnie zaczynał przed roczkiem
Ciesze się, że wózek masz sprawny Nie wyobrażam sobie jak musiałaś się umordować tak wychodząc z dzieckiem na rękach! Piotrka rzadko nosze po polku chodzi za rączke, rączki albo w wózku jeździ. Padłabym z rozpaczy jakby mi tak przyszło go nosić![]() Spacer mielismy spokojny raczej, bo pogoda taka sobie:P ale Piotrek miał ardoche, bo w domu miałam psice taty uciekła wczoraj mu z pod garażu i dzisiaj ją znalazłam. Do popołudnia była w domu i Piotrek miał radoche. A, że jest mega łagodna zniosła wszystkie pieszczoty dzielnie
|
|
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Wózek nie jest sprawny. Tz dopompowal rano jeszcze koło ale nie jest dobrze, mysle ze dentke bedzie trzeba szukac bo widac ze balon sie robi
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Pieski Michal uwielbia, brat ma dwa yorki i sobie wyobraźcie jaki szał był ![]() Na spacery jak chodziłam to tez za rece czy przy traktorku chodził ale duzo tez na reku... Teraz 2 dni tz ma wolne i to on bedzie na spacery chodził...
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
A nie możecie w sklepie to załatwić? Naprawy dętki czy wymiany? Tzn. tam gdzie kupowaliście.
|
|
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zawsze na all
wózek, fotelik, sprzęty z allegro miałam.
|
|
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
Przepraszam że nie piszę, ale gorsze dni wciąż się utrzymują. Ale czytam Was Lindsley gratuluję pierwszych kroczków Michasia ![]() Co do dentki nie musicie kupować nowej, wystarczy zakleić dziurę My już mieliśmy schować dużą spacerówkę, ale ja czuję, że jeszcze może się przydać (do lasu np.) Narazie jeżdżę Metro i spisuje się świetnie trzeba się tylko przyzwyczaić do małych piankowanych trzeszczących kółek, jeżdżąc prawie 10 miesięcy na dużych pompowanych to z początku takie przejście to szok ![]() Ale ta lekkość woow ![]() No i rączki są wydłużane więc dla mnie kolejny plus no i jest wysoko - nie trę jużdnem koszyka o krawężniki.A Dominiczka oprócz małyc wybryków to jakby grzeczniejsza ![]() reszte potem (kuzynka idzie) |
|
|
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak z ząbkami Ładuję baterię do aparatu to potem nagram filmiki![]() Dętkę chyba będzie trzeba kupić bo jak się pompuje to robi się balon z jednej strony... Łatanie dziury nie wystarczy Co myślicie o tym http://allegro.pl/najlepszy-interakt...499990003.html? Tz chce kupić Michasiowi w nagrodę za ząbki i kroczki... Michaś ma chrypkę od wczoraj. Mam tantum verde do psikania i co jeszcze mu mogę dać? Jak będzie bardzo bolało to dam nurofen... Byliśmy dziś na zakupach, teraz chwila relaksu. Posprzątam trochę i na korki lecę na 17... ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Można gdzies kupic gume do niekapka TT? Mamy dziurę
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Kakusia miło Cię widzieć
A to kuzynka była Jakbym się ciebie spodziewała wziełabym worek z rzeczmi dla Dominiczki, ale sama się siebie tam nie spodziewałam dzisiajWózek z wyglądu bardzo fajny, a przejście z pompowanych kół na jakikolwiek inny wózek jest dziwne. Tako miał wielkie i super amortyzacje a czułam róznice(przez te pasy skórzane co w gondoli miałam nic nie było miękksze). A potem z tako na sprinta to też wielka różnica. Zostawiałabym ten tako co miałam gdyby miał przednie koła skrętne, bo jak dziecko zaczeło warzyć ok. 10 kg wogóle nie był już zwrotny dla mnie , poza tym wszystko mi w nim odpowiadało...Najważniejsze, że jesteś zadowolona no i masz wózek do zadań specjalnych w piwnicy i do lasu też wyjdziesz Lindsley musiałby Tż wyjąć dętke i moczyć wodą z płynem i patrzeć gdzie bąbelki są. może być większa dziura a to wtedy większa łata i może wystarczyć. Zabawka wygląda interesująco Nogi mnie bolą...Piotruś śpi w ganku w wzóku, usnął w autobusie A ja trąba jestem, bo tata mnie zawoził i tak mnie popędzał, że nie wziełam portwela i nie miałam na bilet ![]() Piotrusiowi zrobiłam dzisiaj rybe w śmietanie pierwszy raz i smakowało ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Lindsley nie wiem czy można dokupić zaworek...nie pytałam nigdy. Mam pęknięty, ale nic nam się i tak nie leje więc nie wymieniałam...i tak już od dawna jest.
|
|
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam Misiowi pierwszą szczoteczkę http://stomatologia.annapapuga.pl/dl...-step-0-2.html
Michaś dalej chodzi Ale chrypka go męczy, do tego ząbek tuż tuż... Ta noc może być ciężka Z dętką to nie rozumiecie mnie... Tam nie tylko jest dziura ale też robi się balon - o coś takiego Dostałam dziś Mamo to ja i jak kogoś interesuje to nie ma żadnych prezentów przy prenumeracie za to jest tańsza - 21zł
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Lindsley taką szczoteczke mamy
A to nie wiem co z tym Waszym kołem ![]() Ide usypiac bestie, bo mi jojczy:F |
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie Oliwka? O reszcie już nie wspomnę
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.

Prosimy o fotki w nowej bryce
Uważam, że ta firma ma super wózki, bo nie takie byle co, wygodne dla dziecka i lekkie jednocześnie. Dlatego mojego nie zmieniam już

za zakup
zrobił jajecznicę na podłodze

zjadłam rożka z biedronki pycha