|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!
Dzień dobry wszystkim!
U mnie się pogoda popsuła, zachmurzyło się a miałam mocne plany mycia okien, niedawno myłam a od zewnętrznej strony znów wyglądają tragicznie. Pewnie dlatego, że są nisko i zaraz pod naszymi oknami parkują sąsiedzi. A i chciałam się pochwalić, że w sobotę pierwszy raz w życiu robiłam karpatkę i wyszła cudownie!! Prawdziwe Karpaty Mama była ze mnie dumna, jak jej pokazałam moje cudo przez skype
|
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry;D
no u mnie pogoda tez zjechala;/ ale wlasnie mi listonoszka przyniosla moje lakiery wiec moze ubarwie sobie jakos ten dzien na paznokciach
|
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz umrę! Mam dodatkową robotę ze Stacyjki. Robię opisy katalogowe produktów do sklepu internetowego. Siedzę nad tym już 2h, zrobiłam 23 opisy i czuję, że się wyrzygam od nadmiaru słodyczy, pluszu i koloru różowego
![]() Blue, gratuluję karpatki. Daj troche
|
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja, trzym się!
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zapraszam na karpatkę razem z kawką |
|
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Niedużo w sumie, bo część rzeczy ma taki sam opis, np. wszystkie pacynki z tej samej serii. Cześć produktów też jest wpisana dwa razy- nie wiem czy to błąd, posłałam już zapytanie do szefa w tej sprawie. Najchętniej bym dziś poświęciła na to cały dzień, ale zaraz trzeba do małych lecieć, heh
![]() A potem jeszcze dłubanie takie zostanie: wstawianie wieku dzieci dla których jest dana zabawka, oryginalnej nazwy etc. Straszne pierdoły, ale im szybciej to zrobię tym szybciej ruszy nasz sklep internetowy, więc daję czadu :/ |
|
|
|
#3218 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() U mnie pogoda dalej ładna, słoneczko świeci, ale trochę wieje ![]() Byłam dziś w bibliotekach-i z 7ksiazek upolowałam 2 ![]() aQo1 tez mam ten problem-wyglądam na max 18 ![]() Kasia to intensywnie spędziłaś te 2dni Mutny spódnica bardzo mi sie podoba, ale żakieciki nie ![]() Jlys to mam nadzieję ze wypalą te wakacje Kinia to super ![]() Bluesky noo to gratuluję karpatki ![]() Gaja aż tak to słodkie trzymaj się tam
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra, co za dzień
nie dość, że poniedziałek, to w dodatku taka pogoda, że najchętniej przespałabym cały dzień ![]() W robocie dostałam zajęcie the best - prawie 3 godziny pakowałam listy do kopert i naklejałam zwrotki ![]() Paczek, o czym poszukujesz książek?
|
#3220 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamea ojj tak brzydko u Ciebie
? a praca faktycznie-baaardzo ambitna chociaż lepiej pakować listy niż się nudzić![]() a książek o kobietach w wiezieniu-ich sytuacji życiowej, rodzinnej, planach
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawy temat, a może w necie będą jakies ciekawe artykuły?
|
#3222 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie artykuły już mam, i teraz latałam za książkami;/ widzę że muszę się wybrać do śląskiej-bo tam są na 100%-ale tak nie lubie tej biblioteki ze dziś byłam w 3innych
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia gratuluje zostania prawie ciocią
![]() Bluesky a Tobie karpatki, w dziecinstwie moje ulubione ciasto ![]() Gaja no wlaczylo nam sie kombinatorstwo bo w kolko tylko morze i morze jedzimy a nie wiadomo jak z pogodą... wiec wykombinowalam plan , do którego pogody nam nie trzeba
|
|
#3224 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jak ktos lubi dzieci to pewnie, ze sie cieszy Ja sie podobno 3 godziny tylko rodzilam wiec taki szybki porod mnie nie dziwi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
fascynujace co nie? ![]() Mialam dzisiaj seminarium, 23 maja (poniedzialek po weselu) babka nam da pytania do pracy, ktorych mamy sie nauczyc U mnie pogoda z
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki, ja tylko na chwilę.
u mnie rano było ślicznie a teraz się popsuło niestety ![]() straszny problem mam, jeden koleś ode mnie z grupy ciągle po mnie jeździ i drugi się dołączył, nie mam już siły psychicznie, nic do tych typów nie trafia, a zupełnie nie wiem o co się przyczepili i ciężko mi ![]() lecę już bo zaraz mam neimiecki
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
baby ale tak bez powodu sie do Ciebie przyczepili? wiesz, kto sie czubi...
![]() ale tu cisza ![]() musze sie pochwalic ze w sobote po raz pierwszy rozpalilam sama grilla:P tylko chyba przesadzilam z podpalka bo temperatura przy grillu byla mocno za wysoka
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
NIenawidze tego "powiedzenia" kto sie czubi ten sie lubi. Gów.no prawda, że tak powiem
Baby - nie ma sie co dzieciakami przejmowac, bo dla mnie faceci, ktorzy teoretycznie powinni byc dorosli, a sie zachowuja jak gówniarze to dzieci no sory, zrobilas im cos? wątpie, wiec czemu sie czepiaja? moze im ktos czegos nagadal? tym bardziej, plotek sie nie slucha, nalezy samemu sobie zdanie wyrobic!
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od małych i co? I znowu w zabawkach. Hurra!
Skoro nie wiadomo o co chodzi to najlepiej gości zlać. Przecież nie zaczniesz im racjonalnie tłumaczyć i z nimi rozmawiać, bo nie dotrze - to tępę tłuki są. Pokaż, że jesteś od nich lepsza
|
|
|
|
#3229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,a taka prawdziwa karpatke karpatke czy z pudelka?? Mnie zawsze wychodzila karpatka ,a pieke ja juz od 10 lat ,tak sie zycie potoczylo ,ze od 15 roku zycia "siedze w garach".Cytat:
A ile km jedziesz na to wesele??Ja mam dzis chate wolna od niepamietnych czasow ,a wiecie co to oznaczaaaa??? ![]()
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak - wy tak pogadacie, ze wiesz
rozmowa to to nie bedzie ![]() Ja na wesele jade do "sławnego" Opoczna jakies 200-300 km, nie wiem ile dokladnie...
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieeeewczyyyyynyyyy;!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
mamyyy chateeeeeeeeeeeeeeeeeeee yeah!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiliscie to??????????
![]() 250 km
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
nie no az tak dobrze nie jest ale od maja ja wynajmujemy ale bede miec wakacje;D
|
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
O ja! A masz fotki w srodku?
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Ci dooobrze! Ile będziecie wynajmować (miesięcy). Poka foty
|
|
|
|
#3236 |
|
Konto usunięte
|
Wróciłam od babci. Zajęcia masakra, tzn jedne, koleś jest straszny i mam nadzieję, że nie będzie problemów i będę mogła się bronić normalnie.
![]() Mam ochotę na coś dobrego. Dzisiaj nawet nie ma co nadrabiać widzę. |
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
wstawialam Wam kiedys link no ale powtorze
http://www.finn.no/finn/travel/holid...nkode=24384764a jak tylko tam w maju pojade to porobie fotki na zywo mozliwe, ze nie wiedzialyscie jak wejsc w reszte zdjec, to tam obok tego duzego zdjecia, z prawej strony sa 3 male zdjecia a pod nimi napis Se alle bilder (16) i kliknijcie w to. chyba, ze Wam automatycznie przetlumaczy. i tam sa zdjecia jak jest w srodku![]() umowe bedziemy miec na rok narazie, ale juz facio napisal, ze w ciagu tego roku podejma decyzje czy nadal chca nam wynajmowac wiec mysle, ze bedzie ok
|
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Cały wielki Wasz? Rety, szacun
|
|
|
|
#3239 |
|
Wtajemniczenie
|
no i sie pogoda popsuła
od 16lało... a ja z Tż akurat w największy deszcz wracałam ze spaceru ale po przeczytaniu tego: http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/de...imity-radiacji juz w ogóle straciłam ochotę na spacerki w deszczu![]() Baby ignoruj ich-znudzi im się szybko Kasia no to brawo ![]() Kinia eee no to życzę udanej nocy ![]() Santom Isabelle kurcze zawsze sie musi trafić taka osoba co "straszy";/
|
#3240 | |
|
Zakorzenienie
|
cale 111m nasze;D tzn "nasze"
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
Paczek, przerazil mnie ten link |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

Mama była ze mnie dumna, jak jej pokazałam moje cudo przez skype 

wiec moze ubarwie sobie jakos ten dzien na paznokciach

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nie dość, że poniedziałek, to w dodatku taka pogoda, że najchętniej przespałabym cały dzień 
? a praca faktycznie-baaardzo ambitna

,ale ja kocham dzieciaki i nie moge sie doczekac kiedy ja zobacze
no sory, zrobilas im cos? wątpie, wiec czemu sie czepiaja? moze im ktos czegos nagadal? tym bardziej, plotek sie nie slucha, nalezy samemu sobie zdanie wyrobic!
Mnie zawsze wychodzila karpatka ,a pieke ja juz od 10 lat ,tak sie zycie potoczylo ,ze od 15 roku zycia "siedze w garach".