|  2011-04-05, 10:17 | #2731 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Dot.: Majowe Panny Młode - część IV

na temat podziękowań dla rodziców   https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=112823 | 
|     | 
|  2011-04-05, 10:20 | #2733 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Poludnie 
				 | 

DELL, a z jd style w koncu nie dalo sie nic zalatwic?

| 
|     | 
|  2011-04-05, 10:30 | #2734 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-04 
				 | 

Cytat: 
  ja sama się zastanawiam. U mnie napewno będą śląskie kawałki, moi rodzice je uwielbiają i reszta rodziny również więc nie może dla nich zabraknąć. Będzie też disco polo. Hm takie kawałki jakie teraz przychodzą mi na myśl to: Iwan i Delfin: czarne oczy Czarno Czarni: nogi Anna Jantar: baju, baj Maryla Rodowicz: ale to już było Póżniej taka: jedzie pociąg z daleka na nikogo nie czeka.... Kaczuchy tradycyjnie Masters: żono moja Golec orkiestra: Pędzą konie Big cyc: facet to świnia Ada Krawczyk: weselny klimat Ich troje: zawsze z tobą chciałbym być, a wszystko to bo ciebioe kocham Big cyc: makumba Golec Orkiestra: Bo lato rozpala akcent: Pszczółka maja Brathanki: czerwone korale Ania Wyszkoni: Czy ten Pan i Pani Bartek Wrona: Jedna na milion Bayer Ful: Majteczki w kropeczki Mydełko fa Farba: chcę tu zostać KASA: Macho; piękniejsza Kombi: słodkiego miłego życia Piersi: całuj mnie Pectus: oceany; jeden moment PIN: niekochanie Volver: volveremos ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- T'ai byłam na tym poście ale ja chciałabym wiedzieć co Wy dajecie swoim rodzicom  ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Dell powiem Ci tak: ładna ta księga gości ale to zależy co lubisz.. moim zdaniem taka za skromna ale nie widziałam jej na żywo, więc też nie wiem jak wygląda w rzeczywistości. | |
|     | 
|  2011-04-05, 10:31 | #2735 | 
				 | 

Ja raczej disco polo nie chce. A problem z wiekszoscia polskich piosenek jest taki ze... sa malo taneczne i rytmiczne, no. taki "jedzie pociag z daleka", "pedza konie"... w sumie zadnej z tych piosenek nie da sie zatanczyc bez pary, a tak raczej ludzie sie beda bawic (w kolku, jak na dyskotece). Jestem w kropce. Nawet te czerwone korale maja momenty wolne i szybkie...

| 
|     | 
|  2011-04-05, 10:33 | #2736 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Passion, dzięki   wiedziałam, że w tej kwestii moge na Ciebie liczyć  I_K - no mi niby też się podoba, ale boję się, że ta para młoda na księdze nie wytrzyma otwierania i zamykania tej księgi przez 100 osób  ryzyk fizyk, co? Monitka, nie udało się, bo niestety z tym tempem ich reazacji obawiam się, że nie zdążyliby do maja  ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Agnes, ja też jej na żywo nie widziałam | 
|     | 
|  2011-04-05, 10:37 | #2737 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

Agnes witaj w gronie majówieczek    my dajemy album z dedykacją (dla kochanych rodziców itd...) z paroma naszymi zdjęciami a potem dokleimy ślubne. Wiem że naszym rodzicom to się spodoba więc dostaną. ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Podoba mi się właśnie że jest taka skromna i delikatna, no a czy wytrzyma?...hmm nie wiem... | 
|     | 
|  2011-04-05, 10:44 | #2738 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Monita moja taka kiedyś wstępna lista  1. 2 plus 1, Chodź, pomaluj mój świat 2. 2 plus 1, Iść w stronę słońca 3. Anna Jantar, Przetańczyć z Tobą chcę całą noc 4. Anna Jantar, Baju baj 5. Bajm, Nie ma wody na pustyni 6. Bajm, Ta sama chwila 7. Bajm, Piechotą do lata 8. Blenders, Ciągnik 9. Blenders, Owca 10. Bolter, Daj mi tę noc 11. Breakout, Kiedy byłem małym chłopcem 12. Budka Suflera, Jolka Jolka 13. Czerwone Gitary, Nie zadzieraj nosa 14. Czerwone Gitary, Kwiaty we włosach 15. Czerwone Gitary, 10 w skali Beauforta 16. Czerwone Gitary, Baw się razem z nami 17. Czerwone Gitary, Ciągle pada 18. Czerwone Gitary, Tak bardzo się starałem 19. Czerwone Gitary, Dozwolone od lat 18-stu 20. Czerwone Gitary, Powiedz stary 21. Czesław Niemen, Pod papugami 22. Dżem, Czerwony jak cegła 23. Elektryczne Gitary, Włosy 24. Halina Frąckowiak, Bądź gotowy dziś do drogi 25. Irena Santor, Już nie ma dzikich plaż 26. Iwan i Delfin, Czarne oczy 27. Izabela Trojanowska, Hi Fi 28. Jerzy Połomski, Bo z dziewczynami 29. Kancelaria, Zabiorę cię 30. Kasia Sobczyk, O mnie się nie martw 31. Karin Stanek, Chłopiec z gitarą 32. Kayah i Bregovic, Prawy do lewego 33. Kobranocka, Kocham Cię jak Irlandię 34. Kombi, Słodkiego miłego życia 35. Krzysztof Krawczyk, Jak minął dzień 36. Krzysztof Krawczyk, Ostatni raz zatańczysz ze mną 37. Krzysztof Krawczyk, To co dał nam świat 38. Krzysztof Krawczyk, Parostatek 39. Kukiz i Piersi, Całuj mnie 40. Lady Pank, Mniej niż zero 41. Lady Pank, Kryzysowa narzeczona 42. Lady Pank, Marchewkowe pole 43. Lady Pank, Zawsze tam gdzie ty 44. Lady Pank, Tacy sami 45. Lady Pank, Tańcz głupia tańcz 46. Maanam, Cykady na Cykladach 47. Maanam, Wyjątkowo zimny maj 48. Maanam, Kocham cię kochanie 49. Maria Koterbska, Serduszko puka w rytmie cha cha 50. Maryla Rodowicz, Małgośka 51. Maryla Rodowicz, Ale to już było 52. Maryla Rodowicz, Kolorowe jarmarki 53. Maryla Rodowicz, Wsiąść do pociągu 54. Oddział Zamknięty, Andzia 55. Perfect, Ale wkoło jest wesoło 56. Perfect, Co się stało z Magdą K. 57. Perfect, Nie mogę ci wiele dać 58. Perfect, Znowu pada deszcz 59. Piotr Szczepanik, Goniąc kormorany 60. Piotr Szczepanik, Kochać 61. Róże Europy, Jedwab 62. Rudi Schubert, Córko rybaka 63. Ryszard Rynkowski, Jedzie pociąg z daleka 64. Skaldowie, Wszystko mi mówi że mnie ktoś pokochał 65. Skaldowie, Wiosna 66. T. Love, Chłopaki nie płaczą 67. Top One, Biały miś 68. Urszula, Konik na biegunach 69. Zbigniew Kurtycz, Cicha woda brzegi rwie | |
|     | 
|  2011-04-05, 10:47 | #2739 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2011-04-05, 10:55 | #2740 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

My też będziemy robić fotoksiążki   | 
|     | 
|  2011-04-05, 10:57 | #2741 | 
				 | 

Dziewczyny, bardzo dzikeuje za propozycje piosenek   Bede dzis po poludniu siedziec i sluchac i sprawdzac, czy da sie do nich tanczyc w koleczku   | 
|     | 
|  2011-04-05, 10:58 | #2742 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Muszę sobie zapisać te listy piosenek i z nich skorzystać    | 
|     | 
|  2011-04-05, 11:08 | #2743 | 
				 | 

Znalazłam fajną stronę, tylko ceny trochę duże: http://www.slubnezakupy.pl Dziękuję za pomysły ale gdzie można zrobić taką fotoksiążkę? Moja świadkowa chce się tym zajmować ale pódzie dopiero na kurs i zrobi nam tradycyjny album. | 
|     | 
|  2011-04-05, 11:12 | #2744 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-04-05, 11:18 | #2745 | 
				 | 

Passion dziękuję   ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Betty zapomniałam dodać super fryzurka - chciałabym mieć takie włosy  niestety mam do ramion. ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Podobał mi się pomysł z jedną kartką na stole i z listą gosci na niej wypisaną, czy można gdzieś znaleść coś takiego? Propo prezentów dla rodziców TŻ napisał mi sms, żebyśmy przeznaczyli max po 500 zł. Myślę, że za tą kwotę już coś fajnego można zrobić... a może zafundować im weekend w górach - świeże powietrze  ale jak oni by tam dojechali? | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-04-05, 11:21 | #2746 | |
				 | 

Monita, na weselu nei może zabraknąć Żono moja  przynajmniej u mnie tak jest że to jest na każdym weselu nie nie po razie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Kankana wszysycy zatańczą, no ale to nei polskie  Mi sie jeszcze podoba Baciary co ja zrobiłem że sie ożenilem  fajna i szybka  Marylę już dziewczyny pisaly  No i jeszcze Wodecki chalupy, ale to juz trochę wolniejsze  ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-04-05, 11:25 | #2747 | 
				 | 

No wlasnie problem jest taki, ze Hiszpanie parami sie nie bawia, tylko w kolku, parami moze cos wolnego zatancza, a moi polscy goscie tez nie wszyscy beda sparowani, zeby pokazac co i jak i "zrobic tlum", wiec szukam piosenek, do ktorych da sie fajnie zatanczyc, ale widze, ze polska muzyka ma z tym problem. Trudno, najwyzej same wolne kawalki puszcze, a szybkie bede przeboje zagraniczne.  Passion, dziekuje za rady, przeslucham w domu, bo nie kojarze "zono moja" .... | 
|     | 
|  2011-04-05, 11:25 | #2748 | 
				 | 

photoksiążkę nam będą robić nasi fotografowie   Dla tych dziewczyn co chcą zrobić, a nie mają tego w ofercie od fotografów, proponuje te strony: http://www.fotoksiazka.pl/ http://www.cewe-fotoalbumy.pl/?p=fotoalbumy | 
|     | 
|  2011-04-05, 11:32 | #2749 | 
				 | 

Ja chyba zdecyduję się na to http://allegro.pl/szyta-fotoksiazka-...523043183.html Wygląda nieźle, komentarze też bardzo pozytywne. Muszę zacząć saknować zdjęcia  Zaczynam szukac jakiegos podziękowania/wiersza dla rodziców ktory będzie w tej fsiążce. Zaczynam sie brać, bo znou obudze sie na ostatnia chwile ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  Edytowane przez passion80 Czas edycji: 2011-04-05 o 11:33 | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-04-05, 11:35 | #2750 | 
				 | 

Nudno mi dziś jakoś...

| 
|     | 
|  2011-04-05, 11:36 | #2751 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

A no to i ja napisze co nam zostało: - koszula, krawat, skarpety(zielone), i może buty dla TŻta - wino - lody (kupujemy sami) - moja bielizna (majtochy, pończochy i może stanik) - bibułki matujące i puder do torebki - tkanina do uszycia wstęg na krzesła - winietki na stół i mapa stołów - blachy na tort - wypożyczenie stojaka na tort - uzgodnienie z DJem jak maja wyglądać oczepiny | 
|     | 
|  2011-04-05, 11:38 | #2752 | |
				 | 

Pierwsze co znalazłam i już mi sie podoba  Gdyby tak chcieć policzyć te chwile, Pełne zrozumienia, miłości i opieki, to jesteśmy pewni, że było by ich tyle, że liczenie nie godziny, lecz zajęło by wieki. Gdybyśmy na kartkach zapisać chcieli, poświęcone lata i bezcenne wspomnienia, to kartki za szybko pełne by się stały, a zdania by dłużej szły bez wytchnienia. Aż w końcu gdybyśmy tylko od siebie, prosto i szczerze tworzyli piękne słowa, to życie za szybko by upłynęło, a słów by nie padła nawet połowa. Dlatego też dzisiaj w dzień ten oficjalny, gdy Nasze serca w jedno złączone, niech sens podziękowań będzie tu zawarty, proste... lecz z serca... oto i one: Za każdy dzień matczynej miłości. Za dobroć, wsparcia, bezcenne porady. Za ojcowską opiekę, chwile pełne radości. Za burzliwe młodości zalety i wady. Za siłę, wychowanie i wykształcenie. Za rozsadek i szacunek wpajany od lat. Za między dobrem a złem odróżnienie. Za to jak dzisiaj widzimy ten świat. Za to kim jesteśmy, co prezentujemy. Za to co umiemy i za to co już mamy. Kochani Rodzice - Serdecznie Dziękujemy. Jesteście wspaniali i bardzo was kochamy ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-04-05, 11:38 | #2753 | 
				 | 

No tak, oczywiście o dekracjach też zapomniałam   , piszcie to może jeszcze odkryję czego mi brak   | 
|     | 
|  2011-04-05, 11:44 | #2754 | 
				 | 

Do zalatwienie: buty moje, welon, jutro chyba probna fryzura  dla TŻ buty, koszula, mucha, majty, psaek wybor bukietu(kwiaciarke juz mam) dekoracja auta-tablice i jakies wstążki na klamki(starczy ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) ) zanieśc papierki do kościoła spowiedz reszta zakupów dla kucharki zakup balonów(Dark Ty wtedy byłaś?) zamówić fotoksiążki no rozdać zaproszenia  eee, nei jest tak źle  aaa i musze kupić jakis porządny podklad i tusz do rzęs(tu akurat mam sprawdzony). | 
|     | 
|  2011-04-05, 11:49 | #2755 | 
				 | 

Passion mam już 200 balonów, ale kupimy jeszcze na wszelki wypadek, a co kupić ci? Balony mam wypróbowane i z pewnością dadzą radę i do twojego wesela (u mnie w domu wisiały ponad miesiąc i nie miało im się na zgon, ale nie chcieliśmy żeby wyglądało jakoś dziwnie więc wyrzuciliśmy je).

| 
|     | 
|  2011-04-05, 11:54 | #2756 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

Cytat: 
  u nas w regionie też Passion | |
|     | 
|  2011-04-05, 11:55 | #2757 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

aaa no i ja jednak musze zaliczyć solarkę. Dziewczyna od makijażu powiedziała mi, ze mam ciemniejszą buzię od szyi i dekoltu. Suknia bez ramiączek to będzie to strasznie wyglądało więc albo solarka albo samoopalacz a już widzę jaka wyjdę żyrafa jak się wysmaruję takim śmierdzącym specyfikiem   Będę miała szyję w łaty i pasy | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-04-05, 12:03 | #2758 | |
				 | 

Cytat: 
  ha ha haaa, na każdym weselu to grają   | |
|     | 
|  2011-04-05, 12:07 | #2759 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Ni mamy jeszcze załatwionego: -musznik, kamizelka, krawat na zmianę, buty, pasek dla TŻ - bukiet dla mnie i świadkowej, dekoracji kościoła, dekoracja samochodu - wódka ( do piątku ma być kupiona) oraz napoi - podziękowania dla rodziców (będzie fotoksiązka) - welon, buty, bolerko ( mam nadzieję,że w tym tygodniu to załatwię) - balony do przystrojenia podwórka, będzie tylko sam łuk nad bramą - płatki róż do sypania, myślałam o czymś taki żeby świadkowa naszym znajomym rozdała przed ślubem torebeczki z płatkami hm jak cos jeszcze mi się przypomni to dam znać  Coraz bardziej się denerwuje, nie moge dojśc do porozumienia z TŻ, eh ci faceci jak zawsze na wszystko mają czas   | 
|     | 
|  2011-04-05, 12:07 | #2760 | 
				 | 

Takaya, polecam Ci te chusteczki: http://znam.to/recenzje/11934/CHUSTE...ELIOS-LINGETTE mam je wypróbowane  nie pozostawiają smug, i nie pachną aż tak tragicznie jak samoopalacz. | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.