|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cześć
![]() Z emotka wnoskuję, że weekend udany ![]() Dziś wieczorem się wszystko wyjaśni ![]() Okazało się, że razem z nami było 4 chętnych, no i 2 już przelicytowaliśmy, tylko właściciele czekają jeszcze na odpowiedź tych 3 i wieczorem mają zadzwonić co i jak ![]() Miło mi, że się tak interesujecie, bo to dla mnie ważne ![]() Ja robiłam z przepisu dołączonego do gofrownicy. Wyszły, ale nie były jakieś zachwycające ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Wtajemniczenie
|
Martoolka a możesz mi tez pokazać mieszkanko
![]()
#3843 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
acelinko mam nadzieję że nie zmieniasz koloru włosów?? bo uwielbiam Twój kolor ![]() Cytat:
![]() ![]() Czy ja też mogłabym zobaczyć mieszkanko ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3844 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Zakorzenienie
|
martoolka,
![]() ![]() magolinka, doczekasz się, spokojnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie robilam nigdy gofrow
![]() Martoolka87 mozesz podac, znalazlam kilka w necie oczywiscie ale nie wiem ktory bylby dobry miejmy nadzieje ze Wam sie uda z tym mieszkaniem
#3847 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteście kochane, Dziewczynki ![]() Moi rodzice nawet nie zadzwonili, żeby zapytać jak było, chociaż im wysłałam smsa, a dziś mama jak dzwonił, to nawet nie pytała czy coś już wiadomo ![]() Dobrze, że TŻ mnie wspiera, i że Wam się zawsze mogę wygadać ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
1/2 szkl cukru 1/3 kostki masła 2 jaja 2 łyżeczki proszku do pieczenia 1 laska wanilii lub opakowanie cukru waniliowego około 2 szkl mleka Mieszamy wszystkie produkty sypkie. Żółtka ucieramy z cukrem "na biało", dodajemy stopione masło oraz 1- 2 szkl mleka. Produkty sypkie mieszamy z masą. Białka ubijamy na sztywną pianę i mieszamy z resztą. Ewentualnie dodajemy mleka, jeśli jest za gęste. Powinno być konsystencji gęstej śmietany, znacznie gęstsze od ciasta naleśnikowego. Można wszystko przyspieszyć, mieszając razem od razu wszystkie składniki. Ja właśnie zrobiłam tą przyspieszoną wersję i może dlatego nie wyszły idealne ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3848 |
Zakorzenienie
|
acelinka nie farbuj się. teraz są modne odrosty, takie od połowy głowy. właśnie wyczytałam w gazecie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3849 |
Zakorzenienie
|
Martoolka87 tak szybko, dziekuje
![]() ![]()
#3850 |
Zakorzenienie
|
my robiłyśmy na uczelni gofry, na kiermaszu charytatywnym, ale nie mam pojęcia jakie proporcje, bo ja tylko piekłam albo smarowałam czymś
![]() a jakiś szybki przepis na muffinki? w necie jest tego tyle... albo jakiś sprawdzony sposób na urozmaicenie ![]() ![]() ![]() ![]() bo mnie naszło na muffinki, bo małż chciał, żebym snacki usmażyła, a stwierdziłam, że te papierki trzeba zużyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3851 | ||
Wtajemniczenie
|
Martoolka mieszkanie rewelacja
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzięki za odzew, na razie chyba zrobię znów te z opakowania ![]() martoolka to może ja też poproszę o linka, trzymając cały czas kciuka i pisząc jedną ręką? ![]() ha ha ale to zabrzmiało. z opakowania foremek na muffinki ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-04-05 o 16:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bezaczku, wiem, ale mam mode gdzieś ![]() ![]() ![]() laski, mam arbuza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3854 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() certina:bardzo zdolna musi byc z Ciebie dziewczyna, bo tylko sie uczysz i uczysz ![]() ![]() Dzisiaj Tz przygotowal obiadek i jak przyszlam ze szkoly to na ławie leżały świeczki i winko i tak miło zjadłam sobie ![]()
![]() |
#3855 |
Konto usunięte
|
Hej
Martoolka ja też chcę mieskanko zobaczyć, bo tak dziewczyny chwalą. pokaż please... dziś jestem na maxa padnięta.... umieram...obejrzę usta usta wypiję karmi i zjem lodzika grycana - owoce leśne pycha! (ale trochę się popsuły) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3857 | |||||
Zakorzenienie
|
Udało się
![]() Jutro idziemy spisać umowę przedwstępną ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26177034] Martoolka ja też chcę mieskanko zobaczyć, bo tak dziewczyny chwalą. pokaż please... dziś jestem na maxa padnięta.... umieram...obejrzę usta usta wypiję karmi i zjem lodzika grycana - owoce leśne pycha! (ale trochę się popsuły)[/QUOTE] Zaraz wyślę pw. Ale masz fajne plany na wieczór ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Zakorzenienie
|
ee, nie no, w porządku
![]() ![]() zdjęcie kibelka musi być! u mnie mają za to wielkiego plusa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Umiesz - tylko nie zdajesz sobie z tego sprawy bo zapadlo w glebokie czelusci (czeluscia - do wyboru) twoich zwojow mozgowych. ![]() Ja raz w zyciu robilam gofry na nie swoim sprzecie z ich przepisu - ktory jest w Polsce. Szukalas na smacznym wizazu? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Albo ja probowalam takie zrobic z kakao, kawalkami czekolady i sokiem z pomaranczy. Trzeba dac tez skorke bo bez niej nie ma aromatu. Wtedy nie mialam mleka dalam resztki jogurtu waniliowego i szklanke soku. A co masz w domu? Moze w ten sposob wymodzimy jakies muffiny. A i takie na slono tez sa. Widzialam przepis z szynka i serem feta. Cytat:
Ja tez bardzo go lubie - szczegolnie w upalne lato, z lodowki. ![]() Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26177034]Hej Martoolka ja też chcę mieskanko zobaczyć, bo tak dziewczyny chwalą. pokaż please... dziś jestem na maxa padnięta.... umieram...obejrzę usta usta wypiję karmi i zjem lodzika grycana - owoce leśne pycha! (ale trochę się popsuły)[/QUOTE] Nie jedz jak popsute! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3860 |
Zakorzenienie
|
snacki uzależniają
![]() TŻ wpadł po pracy, zjadł coś na szybko i poszedł do kolegów, to ja mu zrobiłam te snacki i zjadłam połowę dużej miski ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- o, sjoanna, dzięki za odpo. tylko w zasadzie mi też o ciasto chodzi ![]() ![]() no bo właśnie tu coś o mleku piszesz... znaczy też fakt, że wyjęłam gorące i musiałam zaraz nałożyć drugą porcję na tą samą blachę ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-04-05 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Wtajemniczenie
|
martoolka: gratulacje mieszkanka , super
![]() mi tez mozesz wyslac na pw , chętnie zobaczę ![]() sjoanna: wlasnie żadna rocznica, tak jakoś mu przyszło do głowy , bo wolne dzisiaj od pracy miał, a muszę przyznać , że raczej rzadko z niego taki romantyk ![]() ![]()
#3862 |
Zakorzenienie
|
Kochana, super
![]() ![]() ![]() Strasznie się cieszę, że się udało ![]() ![]() Nadrobiłam Was, ale nie odpiszę wszystkim, bo padam ![]() ![]() Buziaki, nie wiem czy jutro zajrzę bo bardzo późno wrócę z pracy ![]() A do tego jeszcze padł nam komputer Tzta ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() Jeszcze się spisaliśmy z TZtem powszechnie w internecie ![]() ![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-04-05 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mokre 1 jajko - jakaz oszczednosc! 1 szklanka mleka pol szklanki oleju Suche 2 szklanki maki 2 łyżeczki proszku do pieczenia 3/4 szklanki cukru szczypta soli niekoniecznie 3 lyzeczki kakao (kopiaste a wlasciwie to daje na oko tak ze i lyzki tez moga byc ![]() Wychodzi 12 duzych muffinow. Pieke 20 min ale sprawdzam patyczkiem. Zostawiam troche w piekarniku do ostygniecia. Ale kiedys nie mialam czasu a pizze chcielismy zjesc wiec wyjelam gorace i wlozylam pizze i tez byly dobre. Nie wiem co jest z przepisami ale mi jeszcze nigdy nie opadly. Pamietasz ze sie tego nie miesza za dlugo? Lepiej krocej niz za dlugo. Nigella nawet grudki maki zostawiala. ![]()
![]() |
#3864 |
Raczkowanie
|
Hej Laseczki dawno mnie nie bylo
![]() ale widze,ze trafilam na imprezke,mozemy juz oblewac mieszkanko martoolki suuuuper ![]() ![]() ![]() acelinka sliczny brzuszek ![]() u nas od kilku dni bardzo cieplo,dalej odliczamy dni do Wielkanocy... ![]()
#3865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro zrobię z twojego przepisu. powinnam chyba mieć w domu wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() dziękuję, życzę wszystkim dobrej nocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3866 | ||||
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() ![]() Cytat:
![]() Zaraz wyślę ![]() Cytat:
![]() Zaraz wysyłam ![]() Cytat:
![]() My tez się musimy spisać, no ale najpierw zabierzemy się a sprawy mieszkaniowe ![]() Zaraz sobie zapiszę ![]() Cytat:
![]() Zaraz pokażę na pw ![]() Trzymam ![]() Dziewczyny, jestem w swoim żywiole ![]() Robię listy, grafiki i próbuję ogarnąć wszystko, co mamy w najbliższym czasie do załatwienia ![]() Trochę się stresuję, bo jeszcze mam teraz badania okresowe w pracy i muszę biegać różne badania robić i wszystko mi się zbiegło w jednym terminie, ale się pocieszam, że skoro wesele nam się udało zorganizować to i kredyt załatwię ![]() Coś nie działa wysyłanie pw ![]() Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2011-04-06 o 09:34 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3867 |
Zakorzenienie
|
cudownie!
![]() ![]() ![]() ![]() sjoanko kolor ten co zawsze ![]() ![]() ![]() silvyetta, dziękuje ![]() cały ranek nie chcial mi sie wizaż otworzyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3868 |
Wtajemniczenie
|
magolina, dziewczyneczka, sjoanna dziękuję Wam bardzo
![]() ![]() martoolka super, bardzo się cieszę ![]() a propo odrostów to może i jest to modne ale zależy na jakich włosach, ja np. swoje mam ciemby blond a maluję na jasny więc nie za ciekawie to zestawienie wygląda.... dziewczynki nie mam za dużo czasu bo jakoś tak strasznie mi leci, co nie ma przełożenia niestety na ilość materiału pozostałą mi do ogarnięcia, będę starała się czasami zaglądać, ale wszystko nadrobię pewnie dopiero w tygodniu przed świętami ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- mi też ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- mi też ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- mi też ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3869 |
Wtajemniczenie
|
Martoolka w takim razie gratuluje i strasznie się ciesze
![]() ja wcześniej nie mówiłam żeby nie zapeszać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiecie co od razu się lepiej poczułam ![]() ![]() acelinko mi tez coś rano wizaż odmawiał posłuszeństwa ah
#3870 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Nigelle ogladalam wieki temu. ![]() Cytat:
![]() Brawo za mieszkanko! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.