|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
ależ dziękuję Cytat:
![]() ad2. ścigaj ją Red, ścigaj
|
|
|
#485 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. wszyyyyystko miałam robione - no prawie - dowcipne tak ze mi gardłem wyszło - szart nawet dziś więc świeżutkie, krzepliwość mam taką no przeca to gesta krew - ze się nie poddaje pobieraniu - przetestowane na 2 szpitalach i kilku przychodniach państw i priv, za miech kolejne badanka juz chyba ostatnie - bo juz sie pomysły im wyczerpały Cytat:
![]() dziekować za chęci pomocy ale niestety Furagina to mnie juz nie pomaga - jem ja miesiac profilaktycznie - a dostaąłm kolejnego zapalenia PODCZAS leczenia poprzedniego - zeby nie było - ban na seks dowcipny zrobiłąm dzięki za przytulasa - i vice versa i nie, nie zdziwisz mnie - w sumie to ja sie sobie dziwie ze wcześniej tego nei zrobiłam Cytat:
![]() i Spooro - ![]() dałas mi fajnego kopa - no niestety siąść i płakać to nie jest rozwiązanie, juz sie zbieram, i tak też porobię - jeszcze okolicznie - tyle tego naroda medycznego jest - mam na oku jeszcze kogos aha i czemu nie każesz pic pifka przy antybiotyu ? czemu ? tylko posiorbię jedno dzięki Polly za I..... za ten lek dzięki - zara go spisuję - miałąm identyko i mam dalej - i też podejrzewam że tak boli poród ( ja krzyczę wtedy i gryzę również posciel) ale że tak sie wyrażę ból nie stanowi dla mnie problemu, chciałabym powiedzieć że leje na niego sikiem prostym - no ale tego też nie mogę ufff - juz miałąm iśc sie zapłakać ale dobrze ze wróciłam Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-05 o 22:10 |
|||
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
ona go po rożku, on ją po pierożku...
Ech, ta dzisiejsza młodzież
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
T'jest!
![]() ![]() Mnie salicyl najlepiej zwęża pora O Ox2 |
|
|
|
#489 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
link? na wszelki wypadek sprawdzę lodówkę
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
nie mów "nie" do pandufff ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- mhm szczenięta niewpuperza
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-04-05 o 22:06 |
|
|
|
|
#490 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie mogę bo mi się nogi w pachwinach rozjeżdżają Autentycznie.
|
|
|
|
|
#491 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję - serio zapamiętam - spoko nie cza rozkłądać nic - ja nie śpie Cytat:
|
|||
|
|
|
#494 |
|
never say no to panda
|
paduaaaaam
że zawieśniaczę: never say no to panda!
|
|
#495 |
|
grozi wypollizowaniem
|
na mordoksiążce widzialam
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- o http://www.facebook.com/#!/charaktery i ten tytuł-od razy załozyłam ze to ona i ze sie bedzie na nergalu mscic...dopiero teraz do mnie doszło ze ten tok rozumowania jest absurdalny..cos mi sie po✂✂✂ało na synapsach...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-04-05 o 22:20 |
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Spooro - spóźnione (doczytałąm) - ale po naładowaniu akumulatorka - podpinam kable i oddaję trochę powera - nosz kutwa jeża, no
czasem cowiek załuje że nie jest bokserem ( nie psem ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]() taką ideologię dorobiłam
|
|
|
|
|
#497 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
czyli dałam sie zmanipulawac no cósz...w koncy maja tam samych profesjonalistów od tego ![]()
|
|
|
#498 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() całkiem możliwe, bo mu nie dawała uszami potrząść
|
|
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ju, Spo, Teza, Rachell Nadto speszalowe dzienksy dla Gryxa i Ves za niemoralne propozycje Red! Ile, 64? Ty potworze!!! Ważysz tyle co ja, jak Ci nie wstyd, powinnaś mieć najwyżej 35, a i do tego przyznawać się ze wstydem i czerwonym licem... Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-04-05 o 22:50 |
|
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pin - dzięks, masz jakieś kfiatki we flachonie, niuchłaś coś dziś ? |
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
od tej chwili nie jem nic
i biegam mam 2 tyg na zrzut kg nadmiernych
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
....mam podobnie..
![]() o czym tu..? ![]() ...musiałam się oddalić, bo mój osobisty samiec przywoływał mnie do porządku.. żeby żadnych spekulacji nie było tu - chodzi o psa, a konkretnie o spacer.![]() jeno ouda, ouda, ouda..w oudzie 58 i problem z doborem spodni .. ujdzie? no i co? odstresowane? mieszczę się w kanonach? Przyoszczędzę Wam dalszych szczegółów, bo nie wiem jak byście to zniosły.![]() ![]() a teraz oddalam się dobranockowo..
|
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
K*****waaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa!
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
jesu jak dopsz pójdzie to od 18 występuję w kostiumie kąpielowym
bedzie hardkor
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
się przyzwyczajaj
![]() i kolorowych
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To potworne! ![]() Co się dzieje Pińk? /edit/ Już wiem ![]() Wcale nie, to JA jestem hardkorem
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-04-05 o 23:11 |
|
|
|
|
#510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O rany, nieeeee.... Myślałam, że trzymamy sztamę z nieruszaniem ![]() Bieganie jest szkodliwe- nie słyszałaś? Lepiej szybki spacer- do Gdyni na piechotę- Idziemu trzeba wspomnieć ![]() Rozbiłaś coś? ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
Za pieniądze?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

To Micielina w następnym śnie dziewicą już nie będzie 
Chyba, że ktoś ma poniżej 49 cm - takich zwalniam bez patrzenia.
Lepszy jasiek niż lśniąca klamka,prawda?
<schyla się> 

czemu ? tylko posiorbię jedno

To potworne!