|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
|
12 | 19,35% |
| Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
|
2 | 3,23% |
| Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
|
27 | 43,55% |
| Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
|
0 | 0% |
| Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
|
3 | 4,84% |
| Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
|
3 | 4,84% |
| Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
|
1 | 1,61% |
| Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
|
14 | 22,58% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
37 tc
![]() m1 Oleńki |
|
|
|
#872 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
a ja też już mam wózeczek
mąż wczoraj przywiózł, bo był akurat w okolicy, gdzie mieszka poprzednia właścicielka Mam okropnego hopla na punkcie koloru szarego zwłaszcza w połączeniu z różem i takie właśnie odcienie posiada nasza nowa fura
Karolinka 03-06-2011 Wiktoria 18-10-2006 Edytowane przez amarcia Czas edycji: 2011-04-06 o 14:17 |
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Asiak, wow jaki duży bobas już no ale co się dziwić w końcu to końcówka ![]() Aguś, Ty rzeczywiście już dość nisko masz ten brzuch. Tak mi się wydaje
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2011-04-06 o 14:18 |
|
|
|
#874 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak już pięknie opada
nic dziwnego, że zaczęły sie przepowiadacze ![]() tik tak tik tak tik tak
|
#875 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
odczucia mialam identyczne![]() paulizia Cytat:
normalnie az mi sie ciemno przed oczami zrobilo jak przeczytalam info, przezywam twoj porod jak moj ![]() MORIACytat:
Cytat:
jakie piekne teraz to mi przykro dopiero ze zostalam jako chyba jedyna bez lozeczka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jaka piekna lampa, zakochalam sie ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- ale ci sie obnizyl! faktycznie widac !!!! Cytat:
jakbym miala miec coreczke tez bym miala wszystko w takiej gamie kolorystycznejasiak gratulacje dla duzego chlopaczka |
||||||||
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
|
|
|
|
#877 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kochana a kiedy bedziesz miala??? kwiatecek tez czeka jeszcze aguś87 rzeczywiscie opada
|
|
|
#878 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Kwiatecek;26188694]Mazianko, jak tam, ja mam w piatek wizyte, Ty tez, czy moze masz skierowanie do szpitala juz?
QUOTE] Kwiatecku na piątek mam juz skierowanie na oddział ,na sciagniecie pessara i pewnie do pon zostane,mam nadzieje,ze juz z małym wróce do domciu ![]() :pros i:a jak Ty sie czujesz? cos sie dzieje? Cytat:
,moj Gabrys tez juz powinien cos koło tego miec na wadzemam nadzieje
|
|
#879 |
|
Zadomowienie
|
MoniaK sliczny dresik!! To C&A, tak?
Przy ładnej pogodzie wraz z bodziakiem z krótkim rękawkiem myślę, że wystarczy.. Ja na wyjście przygotuję mężowi ciuszki do przywiezienia.. chyba nie będę brała do szpitala.. Zrobie dwa, może trzy zestawy.. a póżniej wedle pogody podpowiem, który ma wziąć.. taki własnie mam plan Asiak dla was!Aga87 aaallleee brrrrzzzuuucccchhhooollle eekkk ![]() śliczny ![]() Amarcia prosimy o fotki.. mi też podoba się połączenie szarego z różowym, ale na wózku takiego nie widziałam.. tym bardziej fotki wskazane
|
|
|
|
#880 |
|
Rozeznanie
|
Aguś!Faktycznie masz nisko ten brzuszek..i jaki duży
Ciekawe kiedy się rozpakujesz
|
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba działa toto już.
![]() Moniqac, super pokoik! Bardzo ładny, meble super, fura też, teraz tylko czekać na Mieszkańca! ))Kasiu łódzka, ale ładnie dopasowane wszystko! Komoda prezentuje się super! TŻ zdolniacha! ![]() Aguś, pokaźne M1, mnie to wygląda na TUŻ TUŻ |
|
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje za komplementy brzuszkowe
Cytat:
nie biore do szpiotala dzisiaj mam syndrom wicia gniazda ukladam w lozeczku kocyk, zalozylam przescieradlo przekladam ciuszki w komodzie ![]() kiedy ?? powiemm wam po 17
Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-04-06 o 14:32 |
|
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane!
ja mam dzis duzo pracy plus Wizaz chodzi jakby chcial a nie mogl, porazka.... widzialam tylko brzusiek Agus!! faktycznie nisko! az musze wyslac zdjecie mojego bo mam podobnie, az sie boje!! Camomile, Moniqac przedostatni dzien!!! dluuuzy sie jak papier toaletowy...bleeeeeeee ![]() poza tym plecy mnie tak dzis bola, ze wysiedziec nie moge ![]() caluje was wszystkie! paulizia widzialam na szybko, ze bylas w szpitalu, kurcze moja mala tez sie rusza dzisiaj niemrawo a mnie brzuch ciagnie i twardnieje mocno od wczoraj, w piatek mam wizyte u lekarza rodzinnego, moze cos poradzi... moja psiapsiola nie przylatuje..ma zapalenie oskrzeli;((((( buuuu zleee miii |
|
|
|
#884 |
|
Wtajemniczenie
|
Agus ale opadł masakra
, w ogóle jaki on jest ogromny, mój przy Twoim wydaje się mikro brzuchem
|
|
#885 |
|
Wtajemniczenie
|
Nasz wózeczek - zdjecie jeszcze z mieszkania poprzedniej właścicielki, wiec takie "allegrowe"
Na żywo jest jeszcze piękniejszy używany a jak nówka, bez plam, zadrapań - nic stoi w salonie i przy każdym przejściu obok musze nim chociaż delikatnie poruszyć Bardzo podobały mi się czarne, ciemne wózeczki i to jest alternatywa idealnie dla nas
|
|
#886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nastepny tydzien zapowiada sie bardzo owocny ![]() ciekawe co z moria44???
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
agnieszka_pe25 nie smuc sie, ja tez jeszcze nie mam lozeczka wiec nie jestes sama. Dopiero w maju kupie.
Jestem zla. Odkupilam hustawke z fisher price ta z lwem (precious planet?), no i jako ze odkupiona wypralam caly material. Oczywiscie odwirowalam ale porobily sie na tym materiale zacieki i to widoczne. Nie wiem co mam z tym zrobic, wrzuce drugi raz do prania to pewnie znowu zacieki sie porobia. |
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
nie no ten wizaz mnie dziś wpienia...
jak juz mi sie udało cos przeczytac to nie moglam przejsc na ostatnią stronę ... ale widziałam ze moria zaczeła rodzić??? jezu aż sie boje przecyztac świeższe informacje ![]() super ![]() ja mialam koszmarny poranek pobudka o 4... nie moglam juz zasnac wiec pojechałąm na zakupy... o 9 30 padłam i po 11 sie obudziłam. także cały dzien rozwalony. teraz lepie pierogi, z mieskiem z kurczaka i kus kusem. juz 40 ulepiłąm, a farszu narobiłąm chyba na 200... ![]() dobra ide czytać pełna obaw
|
#889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla SyneczkaRzeczywiście opadł . To chyba już tuż tuż Cytat:
Super Ładne kolorki.
|
||
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Lolka, tak to C&A
Amarcia, super furka! Kurczę, znów mnie w boku rwie. Chyba koniec siedzenia
|
#891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#892 |
|
Zadomowienie
|
W końcu wizaż przestał szwankować
Dziewczyn, dziękuję Wam wszystkim za komplementy pokoikowo-zakupkowe .jeszcze kilka rzeczy do dokupienia, ale czekam na wypłatę. Jakoś nastrój mi siadł, mam doła. aha - anulinka za wizytę.anula .agus - jestem strasznie ciekawa co Ci lekarz dzisiaj powie. brzucholek rzeczywiście nisko Grazin - a potem te pierogi się gotuje? czy smaży? co jeszcze w tym farszu jest? ciekawe jak to smakuje. kurczaczek przemielony rozumiem? Ty pierogowa maniaczko .
Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2011-04-06 o 14:47 |
|
|
|
#893 |
|
Rozeznanie
|
Amarcia,bardzo mi sie podoba zestawienie kolorów na tym wózku :d podobnie jak Ty, bardzo lubię szary + różowy- super to wygląda
|
|
|
|
#894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale już duży facetamarcia a jakiej firmy masz ten wózek??
|
|
#895 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje Cytat:
|
|
|
#896 |
|
Zadomowienie
|
Ide dziewczęta się pomału szykować. Wróce dopiero po wizycie. Trzymajcie kciuki!
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
hahah nie o 4
o 4 sie obudziałam do 6 leząłam próbując zasnac ale oczy mialam jak 5 zl. pojechałam po 7. w sklepie dopadło mnie takie zmęczenie i senność że myślałam że się w wózku kimnę![]() \nie mogę was doczytać bo tż wraca z pracy i musze mu te pierogi gotowac i ulepić jeszcze dwa miliony trzysta osemdziesiat cztery pierogi
|
|
#898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tylko o tym pomysle to mi sie kupe zachciewa ![]() grazin ahh juz myslalam, ze pojechala do ala tesco 24 h ![]() tez mialam dzis pierogi :P ale kupne z biednej bronki niedobre z kapusta igrzybami ale moja zupa pomidorowa m ito wynagrodzila |
|
|
|
|
#899 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak ogladam takie przepiekne foty jak twoje to juz wogole juz nie mgoe sie doczekac az zapakuje do lozeczka ta wszystko co mam uszykowane i troche miejsca w szafie mi sie zrobi i bede sie delektowac tym widokiem az do poroduCytat:
moj tz teraz przylatuje w niedziele, i tez male rozczarowanie bo zmienili mu godziny wylotu i zamiast byc w porze obiadu na miejscu to bedzie w sumie ok 23ciej ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#900 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje ślicznie
2 miesiące szukałam! przejrzałam różne modele. To jest akurat holland z Bebetto
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

mąż wczoraj przywiózł, bo był akurat w okolicy, gdzie mieszka poprzednia właścicielka
no ale co się dziwić w końcu to końcówka 

odczucia mialam identyczne
Dla mnie nie były bolesne ale lekarz zaniepokojony. Puścili mnie do domu ale przed tym wypełnili całą dokumentację przed porodem, pobrali krew do badań i jak to powiedział lekarz, mam być czujna jak ważka 
MORIA

Czekamy na Ciebie fasolko
.