Miłośniczki Zary - część IV - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-04-08, 17:57   #4801
pronunciation
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część IV

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
Szczerze Wam powiem dziewczyny ze kolor tej krotkiej spodniczki na zywo mnie nie przekonuje, jakis taki wyblakly... juz lepsza ta dluzsza rozowa, kolor intensywniejszy
dokładnie
jeśli ta bombka to tylko koralowa
jeśli róż to lepsza ta dłuższa z Woman
Stary 2011-04-08, 17:59   #4802
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
niestety sukieneczki nie było w ogole , chyba, że mi padło na oczy, ale chyba nie ma jeszcze tak źle ze mną

nudziaki fajne, na pewno mega wqygodne, ale narazie tez szkoda mi troche pieniązków. głównie dlatego, że obcasik jest obciągnięty tą lakierkową "Skórką", więc jak znam siebie szybko bym ją zdarła. NARAZIE mówię im nie

witamy w naszym "bagienku"
a sukienke oddaj. zauroczyla mnie na wieszaku ta czerwona, ale po przymierzeniu czar prysł. moim zdaniem jest niewymiarowa, albo ja jestem niewymiarowa. jak gora dobra, to dol na maly, jak dol dobry, to gora dużo za duża. a ten kolor wyglada faktycznie jak worek na ziemniaki z karmelowym sznurkiem

to bylam ja i faktycznie nie wierzylambym do konca obsłudze, nigdy nie wiesz czy trafisz na osobę, której naprawde zalezy i na kliencie i na sprzedazy.

kupuj i zastanawiaj sie dopiero w domu czy fajna i czy warto ją zostawić

Malwinko mam marynarkę dla ciebie, oczywiscie zakrecilam sie przy kasie z rozmiarem . za chwile napisze ci pw

w scc rozwych marynek sporo, wiecej niz pomaranczowych. neistety nie sprawdzilam rozmiarów, bo troche sie spieszylam

widzialam rowniez rozowa wersje chabrowej, ale imo jest nieciekawa. kolor tak piżdżący, ze aż mnie oczy zabolały. nie wspominając o złotych oczo......ch guzikach.

zielona tez wisiala, ale material beznadziejny, ja takiego nie lubie

no i najwazniejsze..... dziewczyny błagam was o rozgrzeszenie i obiecuje poprawe, nic nie kupie do konca miesiaca przywlokłam 2 bluzeczki, zieloną i hmmm koralową. nie moglam sie oprzec ani jednej ani drugiej. choc nad koralowa jeszcze pomysle przez te 30 dni

lenka wiem, pisalam, ze sie trzymam, ale jednak uległam pokusie

Kochana, mogłabyś się "wkleić" w tej koralowej?? Bardzo mi się ona podoba ale nie widziałam jej u nas w jakiej ona jest cenie??

Cytat:
Napisane przez agnieszka16 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, wczoraj byłam w zarze, bo napaliłam się na te krótkie płaszcze http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BTRENCH%2BCOAT

niestety strasznie sie zawiodłam przy moim 174 xs była zdecydowaaaanie za krótka, płaszczyk w sumie nie trzymał fasonu krótkiego trencza, ale dłuższej, dwurzędowej kurtki z paskiem (nie zasłaniał mi pupy). S z kolei wyglądała na mnie jak worek. więc poszukiwanie idealnego płaszcza wciąż trwa (mam w głowie trencz maggi )
tymczasem pocieszam się tym całkiem fajnym (chociaz nieco za malo kobiecym) z działu dziecięcego, kupionym miesiąc temu: http://static.zara.net/photos//2011/...=1298301933552

kupiłam wczoraj za to piękną, bardzo prostą jedwabną bluzkę (100% silk) w kolorze nude- szukałam czegoś takiego, uniwersalnego, w dobrej jakości. pięknie się układa, idealnie pasuje do obcislych dzinsow i szpilek albo do spódnic.

tu rówież prośba do Ciebie o fotkę w płaszczyku z dziecięcego - też swojego czasu nad nim rozważałam ale nie było mojego rozmiaru
można prosić?
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 18:07   #4803
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
niestety sukieneczki nie było w ogole , chyba, że mi padło na oczy, ale chyba nie ma jeszcze tak źle ze mną

nudziaki fajne, na pewno mega wqygodne, ale narazie tez szkoda mi troche pieniązków. głównie dlatego, że obcasik jest obciągnięty tą lakierkową "Skórką", więc jak znam siebie szybko bym ją zdarła. NARAZIE mówię im nie

witamy w naszym "bagienku"
a sukienke oddaj. zauroczyla mnie na wieszaku ta czerwona, ale po przymierzeniu czar prysł. moim zdaniem jest niewymiarowa, albo ja jestem niewymiarowa. jak gora dobra, to dol na maly, jak dol dobry, to gora dużo za duża. a ten kolor wyglada faktycznie jak worek na ziemniaki z karmelowym sznurkiem

to bylam ja i faktycznie nie wierzylambym do konca obsłudze, nigdy nie wiesz czy trafisz na osobę, której naprawde zalezy i na kliencie i na sprzedazy.

kupuj i zastanawiaj sie dopiero w domu czy fajna i czy warto ją zostawić

Malwinko mam marynarkę dla ciebie, oczywiscie zakrecilam sie przy kasie z rozmiarem . za chwile napisze ci pw

w scc rozwych marynek sporo, wiecej niz pomaranczowych. neistety nie sprawdzilam rozmiarów, bo troche sie spieszylam

widzialam rowniez rozowa wersje chabrowej, ale imo jest nieciekawa. kolor tak piżdżący, ze aż mnie oczy zabolały. nie wspominając o złotych oczo......ch guzikach.

zielona tez wisiala, ale material beznadziejny, ja takiego nie lubie

no i najwazniejsze..... dziewczyny błagam was o rozgrzeszenie i obiecuje poprawe, nic nie kupie do konca miesiaca przywlokłam 2 bluzeczki, zieloną i hmmm koralową. nie moglam sie oprzec ani jednej ani drugiej. choc nad koralowa jeszcze pomysle przez te 30 dni

lenka wiem, pisalam, ze sie trzymam, ale jednak uległam pokusie
Dziękuję jeszcze raz kochana

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Fajny ten t-shirt, super wygląda z marynarką ! Osobiście nie przepadam za różem i nie wiem jak bym się w nim czuła,(nigdy nie miałam NIC różowego) ale za takie pieniądze może zaryzykuje

Pędź i kupuj ! Jak się pojawi na all to najwyżej oddasz
Według mnie zachwyca ! ten kolor i leży idealnie, warta 400 zł Nie żebym Cię kusiła

Jakie to szczęście, że w moim mieście nie ma Zary Zbankrutowałabym jak nic
Ja na całe szczęście mam 86km do Zary, ale w sierpniu otworzą mi tuż przed nosem Wtedy to mąż wyrzuci mnie z domu

Cytat:
Napisane przez viera Pokaż wiadomość
Wstałam dziś o 6.25, pojechałam na ćwiczenia na godzinę 8 rano i .... pan, który je prowadzi nie przyszedł !!
Poszłam więc załatwić kilka spraw, a potem do Zary ;-)
Potwierdzam relację Celly z Galerii Krk - różowe (dresowe i Woman, ale ren róż womanowej jest megażarówiasty) i chabrowe i zielone marynarki są, i do tego takie ładne spódniczki różowe i koralowe (foto różowej, r.S).

Marynarka dresowa mnie nie zachwyciła (mam na sobie rozmiar S, XS nie widziałam), chabrowa (XS) już lepsza, ale ma za długie rękawy i jakoś nie dałabym za nią tylu $. Ale ładnie wygląda z różowym, z zielonym pewnie też

Odliczam dni do wyprzedaży (bo teraz oszczędzam), ciekawa jestem co się w ogóle ostanie do czerwca Chociaż, gdy się obronię to chyba już wiem gdzie pójdę "w nagrodę", bez czekania na wyprzedaż ;D

Wracając do spódniczki - jest naprawdę ładna, ale ja się źle czuje w takiej długości
Ja mam obronę 29 czerwca, więc wiem, że zamiast się uczyć pojadę na wycieczkę

Dzisiaj ten wątek przypomina spotkanie AA, podglądam Was stale, ale zbyt często się nie udzielam ale skoro tyle osób się ujawnia, to i ja się przyznam, żem chora, a co
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 18:09   #4804
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
dokładnie
jeśli ta bombka to tylko koralowa
jeśli róż to lepsza ta dłuższa z Woman
Mówisz o tej koralowej? Jaka jest ta dłuższa różowa z women?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2453254649_1_1_3.jpg (14,9 KB, 26 załadowań)

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 18:09   #4805
zffazoffana
Zakorzenienie

właścicielki koralowej spódniczki
jak wam się nosi? bo zaczynam się łamać i chyba po nią polecę

jeszcze ostatnio znalazłam w szafie spódniczkę kobaltową z zary z trf o której zupełnie zapomniałam

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 18:11   #4806
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Mówisz o tej koralowej? Jaka jest ta dłuższa różowa z women?
ta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara.jpg (8,7 KB, 31 załadowań)

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 18:15   #4807
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
właścicielki koralowej spódniczki
jak wam się nosi? bo zaczynam się łamać i chyba po nią polecę

jeszcze ostatnio znalazłam w szafie spódniczkę kobaltową z zary z trf o której zupełnie zapomniałam
Jeśli masz na myśli tą spódnicę, to mnie nosi się bardzo dobrze. Jest piekna i warta kupna. W ogółle, to na zdjęciach Wizażanek, ma bardzo różne odcienie, czasem sie zastasnawiam, czy to są inne kolory, czy tylko tak to wygląda.
Cytat:
ta
Dzięki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2453254649_1_1_3.jpg (14,9 KB, 10 załadowań)

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 18:23   #4808
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez funykiki Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was Drogie Wizazanki wybiera się może dzisiaj do MANUFAKTYRY? Mam tam odłożoną marynarkę. Może któraś mogłaby mi pomóc. Pieniążki na koncie miałybyście poniedziałek wtorek bo jak teraz wpłacę to po weekendzie dojdą ;( może znajdzie się jakaś dobra duszyczka?
Oj, szkoda, że wcześniej nie napisałaś, bo bym Ci odebrała.

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
napisz co to jest - pojadę dostałam "wolne" w opiece nad dzieckiem
Widzę, że Gabi, uczynna, jak zawsze, już mnie uprzedziła

Cytat:
Wstałam dziś o 6.25, pojechałam na ćwiczenia na godzinę 8 rano i .... pan, który je prowadzi nie przyszedł !!
Poszłam więc załatwić kilka spraw, a potem do Zary ;-)
Potwierdzam relację Celly z Galerii Krk - różowe (dresowe i Woman, ale ren róż womanowej jest megażarówiasty) i chabrowe i zielone marynarki są, i do tego takie ładne spódniczki różowe i koralowe (foto różowej, r.S).

Marynarka dresowa mnie nie zachwyciła (mam na sobie rozmiar S, XS nie widziałam), chabrowa (XS) już lepsza, ale ma za długie rękawy i jakoś nie dałabym za nią tylu $. Ale ładnie wygląda z różowym, z zielonym pewnie też

Odliczam dni do wyprzedaży (bo teraz oszczędzam), ciekawa jestem co się w ogóle ostanie do czerwca Chociaż, gdy się obronię to chyba już wiem gdzie pójdę "w nagrodę", bez czekania na wyprzedaż ;D

Wracając do spódniczki - jest naprawdę ładna, ale ja się źle czuje w takiej długości
Mnie się podobasz w tej kobaltowej

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 18:44   #4809
Rarrka90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Ale śliczna bluzeczka Ile kosztowała ?
oh piękna jest
Stary 2011-04-08, 18:48   #4810
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
ta
dokładnie
Stary 2011-04-08, 18:51   #4811
funykiki
Raczkowanie

[QUOTE=Iwonalodz;26237760]Oj, szkoda, że wcześniej nie napisałaś, bo bym Ci odebrała.

ślicznie dziękuje za dobre chęci
funykiki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 18:53   #4812
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
dokładnie
ona mi sie podoba, lubie takie dlugosci i intensywny kolor tylko był za duzy rozmiar na mnie:/

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Stary 2011-04-08, 18:55   #4813
patgozolek
Zadomowienie

Dziewczyny! Potrzebuje pomocy Poszukuje tej sukienki http://www.zara.com/webapp/wcs/store...LEATED%2BDRESS . Gdzie w centrach handlowych w warszawie i okolicach ją znajdę, może ktoś widział ? Byłam w Złotych Tarasach i niestety ale nie było nawet 1

Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying.

Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
patgozolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 19:09   #4814
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
no to ja mam prosbe bys pstryknela fotke tych rzeczy
Mnie też te dwie sukienki wpadły w oko

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Dziewczynki kochane, po 2 tygodniach !!!! doszła do mnie cała i zdrowa kobaltowa marynarka Jest BOSKA !!!! Zdecydowanie mój nr 2 z marynarek w szafie xD Gdybym widziała ją w Zarze kupiłabym z miejsca i za 400 zł bez wyrzutów sumienia ! cudeńko !

Ahhh jak się cieszę ! cudownie się zaczął weekend
A jaki jest ten nr 1?

Cytat:
to taki zwykly basicowy t-shirt, tylko wzielam r. S i byl b. obcisły, chcialam wziac cokolwiek rozowego zeby zobaczyc jak wyglada z marynarka

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...EVED%2BT-SHIRT
Mam ten t-shirt i polecam. Dobry gatunkowo i troszkę dłuższy, co dla mnie jest bardzo istotne. I ta cena ...

Moje Szczęścia dwa G N
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 19:10   #4815
cosma
Zakorzenienie

Moje dzisiejsze zakupy:
1) seledynowe rurki z TRF(super, naprawdę fajnie wyglądają)
2) bluzka pasiasta ( fajnie wygląda z tymi rurkami
3) spódnica bombka BIAŁA

Zastanawiałam się czy wziąć biała czy różową. Ostatecznie wzięłam białą bo można ją łączyć z wieloma kolorami. Jest świetna. Bardzo elegancka.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 552_000798 TRF.jpg (45,3 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 89,90.jpg (19,7 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 149.jpg (14,6 KB, 15 załadowań)
cosma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 19:12   #4816
pralinkax
Zadomowienie

[QUOTE=Agnes18;26238775]

A jaki jest ten nr 1?

[QUOTE]

Szara dresowa

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 19:15   #4817
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

[QUOTE=Agnes18;26238775]Mnie też te dwie sukienki wpadły w oko /QUOTE]

tylko nie wiem czy ta pierwsza nie bedzie infantylna. Narazie spodobaly mi sie na zdjeciach z Zary ale moze Cellly wrzuci real

Stary 2011-04-08, 19:17   #4818
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez funykiki Pokaż wiadomość
ślicznie dziękuje za dobre chęci
może następnym razem się przydam

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 19:23   #4819
Agnes18
Zakorzenienie

[QUOTE=Pani_Pusia;26238907]
Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość
Mnie też te dwie sukienki wpadły w oko /QUOTE]

tylko nie wiem czy ta pierwsza nie bedzie infantylna. Narazie spodobaly mi sie na zdjeciach z Zary ale moze Cellly wrzuci real
Ja też widziałam je tylko na stronie. Biorąc pod uwagę zaopatrzenie u mnie w Zarze to ich raczej nie uświadczę. Przydałyby się zdjecia real.

Moje Szczęścia dwa G N
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 19:37   #4820
cabanamoon
Raczkowanie

Cytat:
kupiłam wczoraj za to piękną, bardzo prostą jedwabną bluzkę (100% silk) w kolorze nude- szukałam czegoś takiego, uniwersalnego, w dobrej jakości. pięknie się układa, idealnie pasuje do obcislych dzinsow i szpilek albo do spódnic.
piekna, uwielbiam ich jedwabne bluzki i tuniki
cabanamoon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 20:06   #4821
owieczka-18
Raczkowanie

Jeśli któraś się waha nad zakupem tych szpileczek to polecampiękne i meeega wygodne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0068.jpg (42,4 KB, 134 załadowań)
owieczka-18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 20:11   #4822
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Piękna bluzka. Widziałam ją dzisiaj. Jeśli się nie mylę to kosztuje 199zł. Chyba wszystkie jedwabne niestety kosztują aż tyle... Ale jest

[QUOTE=Pani_Pusia;26238907]
Cytat:
Mnie też te dwie sukienki wpadły w oko /QUOTE]

Mam zdjęcia ale niestety tylko tej jasno-różowej w różyczki - tej drugiej nie było w Bonarce;/ Zaraz wrzucę tylko zjem kolacykę Mój TŻ nawet przezornie ewakuował się na basen, bo wiedział, że teraz tylko zdjęcia bym mu pokazywała
Stary 2011-04-08, 20:25   #4823
iwi88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Potrzebuje pomocy Poszukuje tej sukienki http://www.zara.com/webapp/wcs/store...LEATED%2BDRESS . Gdzie w centrach handlowych w warszawie i okolicach ją znajdę, może ktoś widział ? Byłam w Złotych Tarasach i niestety ale nie było nawet 1
Też jej poszukiwałam jakiś czas temu, w Złotych widziałam w wersji czerwonej tak samo w Arkadii, a jak pytałam Panią z obsługi to dowiedziałam się że czarnych nie było... nie wiem na ile to jest prawda. Może któraś z Was ją posiada?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2003931600_1_1_3.jpg (12,5 KB, 27 załadowań)
iwi88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 21:13   #4824
Rarrka90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iwi88 Pokaż wiadomość
Też jej poszukiwałam jakiś czas temu, w Złotych widziałam w wersji czerwonej tak samo w Arkadii, a jak pytałam Panią z obsługi to dowiedziałam się że czarnych nie było... nie wiem na ile to jest prawda. Może któraś z Was ją posiada?
oj były, były widziałam ostatnio w GM

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez owieczka-18 Pokaż wiadomość
Jeśli któraś się waha nad zakupem tych szpileczek to polecampiękne i meeega wygodne
ile cm ma obcas? sliczne oczywiscie!
Stary 2011-04-08, 21:23   #4825
Cellly
Zadomowienie

Nic niestety nie kupiłam. A może na szczęście?

1) 2) 3) granatowe spodnie ze złotym zipem - faktycznie trochę jak w piżamce się czułam, choć nie powiem - są ładne. Biały T-shirt z kieszonką z Basic oraz biała Basicowa marynarka, która mi się baaaardzo podoba, ale CZEKAM na wyprzedaż
4) 5) 6) czerwona sukienka za 149zł z białą marynarką
7) 8) różowa sukienka w różyczki - niestety na mnie za duża, bo rozmiarówka zaczyna się od M;/ Jest dość gruba - obawiam się, że w lecie było by za ciepło. Na pewno dodaje kształtów dzięki swojemu wzorowi
9) różowa razem z moją brązową kurtką - pomyślałam, że pasowałaby właśnie do takiego ciepłego brązu

Jeżeli za dużo zdjęć podobnych umieszczam to przepraszam. Po prostu nie wiem które najlepiej odda ciuszek

edit: wiedziałam, że nie dołączy mi tylu zdjęć na raz;/

Edytowane przez Cellly
Czas edycji: 2011-04-08 o 21:24
Cellly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 21:23   #4826
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Mnie też te dwie sukienki wpadły w oko

A jaki jest ten nr 1?

Mam ten t-shirt i polecam. Dobry gatunkowo i troszkę dłuższy, co dla mnie jest bardzo istotne. I ta cena ...
Ja dzisiaj wróciłam z Zary z 3 takimi t-shirtami Białymi i camelowym, fajna jakość i długość za dobrą cenę. Przy okazji przyciągnęłam do domu kobaltowy szal. A camelowy t-shirt świetnie pasuje do kobaltowej marynarki
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 21:25   #4827
klipsik
Raczkowanie

Kliknięta na Allegro. Byłam chora na tą marynarkę.... To już druga z tej kolekcji, jeszcze kobaltowa za mną chodzi....
Jak Wam się nosi ta marynarka? Mam trochę wyrzuty sumienia bo ostatnie pieniądze na nią wydałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg marynarka zara.jpg (13,2 KB, 15 załadowań)
klipsik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 21:27   #4828
Cellly
Zadomowienie

1) 2) 3)
4) 5) 6)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg b gran.jpg (51,4 KB, 121 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b gran2.jpg (97,4 KB, 99 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b gran3.jpg (79,4 KB, 106 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czerw1.jpg (92,0 KB, 102 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czerw2.jpg (94,5 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czerwona.jpg (100,3 KB, 72 załadowań)
Stary 2011-04-08, 21:27   #4829
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

Cytat:
Napisane przez klipsik Pokaż wiadomość
Kliknięta na Allegro. Byłam chora na tą marynarkę.... To już druga z tej kolekcji, jeszcze kobaltowa za mną chodzi....
Jak Wam się nosi ta marynarka? Mam trochę wyrzuty sumienia bo ostatnie pieniądze na nią wydałam
postąpiłaś absolutnie prawidłowo ja poluje na kobaltową cały czas i bez skutku jak do tej pory ale tą też mam, nosi się fantastycznie co prawda dość szybko mi się ubrudziła, ale Gabi pisała, że miała ją na sobie 10 razy i jest czysta w każdym razie - jesteś rozgrzeszona
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 21:28   #4830
Cellly
Zadomowienie

7) 8)
9)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg roz2.jpg (110,3 KB, 125 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg róż1.jpg (147,1 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg roz plus braz.jpg (106,9 KB, 104 załadowań)

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości