|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C. cz. 5
widziałyście lipcową kolekcję mineralną?
http://www.specktra.net/forum/thread...ious-july-2011 ja już się nie mogę doczekać tych MSFów
|
|
|
|
#122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na pewno będzie z niej jakiś skinfinish i może róż, ale poczekam na więcej zdjęć.A z surfingowej to tylko Hibiskus przemawia. ![]() PS. Witam i pozdrawiam cały nowy wątek
Edytowane przez palina_malina Czas edycji: 2011-04-10 o 19:41 Powód: naleśnik mi się przypalał i nie przeczytałam przed wysłaniem :) |
|
|
|
|
#123 | |
|
Moderator
|
Cytat:
) bo szczerze mówiąc, nie zachwycają mnie jakoś te cienie Mineralne MACowe (prócz tych z kolekcji In The Groove
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#125 |
|
Moderator
|
może zmasowany atak mailowy uświadomi tę panią że towar który sprzedaje nie jest w 100% oryginalny?
http://allegro.pl/mac-firmowy-puder-...548442013.html |
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#128 |
|
Kici kici miau miau
|
moze.. bo aj juz pisalam do MAC i onimi odpisali ze obserwuja... nic wiecej
|
|
|
|
#129 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez palina_malina Czas edycji: 2011-04-10 o 22:39 |
||
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A za mail należą się brawa ![]() Zgłosiłam już, ale znając ich politykę nie spodziewam się zbyt wiele... A te nowe MSF cudne Edytowane przez tiniaczek Czas edycji: 2011-04-10 o 22:33 |
|
|
|
|
#131 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do MSF to nie miałam cuda, ale chcę mieć i już chciałam teraz nabyć, ale te nowe takie śliczne, więc się wstrzymam i poczekam.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Kasia cieszę się że Aqua się podoba
![]() Mnie z Surf Baby jedynie cienie interesują, poza tym chyba mój portfel w najbliższym czasie odpocznie bo ani cienie w musie ani minerały mnie nie porywają... jedynie planuję parę szminek z Fashion Flower. W ogóle w maju jaka kolekcja wchodzi u nas bo się już pogubiłam? Widać że kreatywność podróbkowiczów nie ma granic |
|
|
|
#133 | |
|
Moderator
|
![]() Cytat:
) jest taki... intensywny... Z SB. na pewno będzie na tapecie szmina, cienie i ten róż z kwiatkiem W maju Surf Babe
|
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#135 |
|
Kici kici miau miau
|
ja juz przestalam pisac Allegrowiczom i wystawiajacym o tym ze wystawiaj lub kupuja podrobe.. nie spotykalo sie to z odzewem, jedynie zglaszam to Allegro, czsami zdejmuja aukcje, szkoda ze czasami.
MSF sliczne, chyba sie zlamie i nabede jeden z nich
|
|
|
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
ślicznie dziękuję za rady dotyczące Fix +
ciut przytłaczające, ale jaka frajda z próbowania nowych sposobów )pudry mineralne to jest to, co tygryski lubią najbardziej![]() Niepotrzebnie zerknęłam w ten link z Allegro, bo tylko pogorszyłam sobie i tak fatalny nastrój. Nawet komentować to szkoda.... |
|
|
|
#137 | ||
|
Raczkowanie
|
Daaawno mnie nie było a tu takie ciekawe rzeczy
![]() Na swatchowy wrzuciłam fotę makijażu z MACowego eventu autorstwa jak zawsze genialnej Natalii. Niestety nie widać dobrze tych intensywnych fioletów, ale jeśli dziewczyny z MACa prześlą mi foty lepszej jakości, to dorzucę. Usilnie próbuję powtórzyć ten efekt przeplatania ciemnego i jasnego w domu, ale jak na razie średnio mi idzie Cytat:
![]() O, właśnie, ktoś wspominał, że szuka czegoś łatwego w użyciu do rozświetlenia powieki - polecam właśnie paint pot Bare Study. Idealny jeśli ma się 0 min 0 s na poranny makeup! Cytat:
Długo chorowałam na shy girl, ale niedawno odkryłam freckletone i jestem nią zachwycona. A z intensywniejszych korali mój ulubiony to vegas volt ![]() Ostatnio próbowałam sobie dobrać jakąś czerwoną pomadkę i stwierdzam, że moja ulubiona czerwień (i fuksja) to były błyszczyki/pomadki Kissable Lipcolour z Peacocky. Jak ja chcę, żeby one weszły do stałej oferty ![]() Poszukuję właśnie nowego czegoś do zmywania makijażu na mokro i zastanawiałam się nad MACowym Cleanse Off Oil - czy któraś z Was miała może przyjemność? Aha, i na koniec chciałam zapytać o depotowanie - bo w tym temacie jestem zupełnie zielona. W necie widziałam sporo różnych metod, ale są sprzeczne informacje dotyczące tego, w jakim stanie trzeba je oddać do b2m. Czy jest jakaś metoda, że tak powiem, definitive&idiotproof?
|
|
#138 | |||||
|
Moderator
|
Cytat:
wtedy tak ładnie będzie widac ten efekt! ja nie mogę nadal wyjść z podziwu nad tym cieniowaniem, trzeba będzie Nati poprosić następnym razem, żeby zrobiła face charta. Cytat:
) bardziej chyba jest tylko Sweet&Punchy! ) a Surf musze mieć ![]() Cytat:
tylko w większej ilości kolorów! ale ta formuła jest boska! Cytat:
jak mnie nic nie uczula tak jak mi kiedyś dziewczyny zmyły nim makijaż to miałam bolące, zaczerwienione powieki do końca dnia. (Cytat:
łe to Ci mogłam ostatnio pokazać moje opakowania jak je oddawałam. Miałam powyginany plastik ale nie przeszkadzało to w niczym. generalnie jasne że zawsze robię tak, żeby jak najmniej było zniszczeń, ale nie zawsze wychodzi, zwłaszcza z cieniami a'la pikoki. A co do definitive: jedni wolą na prostownicę, inni na świeczkę (ja wole ta druga metodę) ale chodzi o to samo, żeby rozgrzać klej który trzyma srebrnego pana.
|
|||||
|
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
Też się tu o depotowanie dopytywałam (wątek 4) i dostałam linka do wyczerpującego filmiku, poszukaj. Generalnie - cienie i róże nie muszą mieć tych "środków", z których wydłubujesz wkład, wystarczy zewnętrzne opakowanie. A co do metody, to ja wypróbowałam "na świeczkę i z pęsetą", polecam. Nawet średniozdolna technicznie istota jak ja dała radę, więc Ty też. Tylko nie dawaj facetowi pudełek do wyłamywania - ja w ten sposób straciłam Chrome Yellow (uległ pokruszeniu na pył, a wtedy jeszcze nie wiedziałam, że można go sprasować z powrotem, o nieszczęsna).
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Przy okazji również melduję się w kolejnej części mojego ulubionego wątku .Nie zawsze się udzielam, ale codziennie podglądam, to już nałóg .
|
|
|
|
|
#141 |
|
Kici kici miau miau
|
ja polecam olejek myjacy z BU
|
|
|
|
#142 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- ![]() ![]() klask i:---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- LEMI -- fantastyczny make up! Niebieska krecha czym była robiona? |
||
|
|
|
#143 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#145 |
|
Moderator
|
hej! przyszłam Wam się pożalić, wiem, że tak ni z gruchy ni z pietruchy... ale muszę się wypłakać i gdzie jak nie na ramionach moich współMAComaniaczek... kurde zamówiłam sobie podkłady z Lucy minerals i mnie cholerny urząd celny złapał
(( |
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#147 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
a musze się pochwalić nowymi wkładami, a co
![]() Niedługo to juz nie będe miała co kupowac z regulanej, pozstaną tylko LE
|
|
#148 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
Za to z niecierpliwością czekam na Surf baby.
|
|
#149 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Swatche w wolnej chwili.
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
Lemirka a co jest na dolnej powiece?
Natalia - też widzialam ten makijaż na żywo i mnie po prostu zachwycił Corii a co to za niebieski cień? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.

Lush & China Glaze lover!

ciut przytłaczające, ale jaka frajda z próbowania nowych sposobów
to jest to, co tygryski lubią najbardziej

jak mnie nic nie uczula tak jak mi kiedyś dziewczyny zmyły nim makijaż to miałam bolące, zaczerwienione powieki do końca dnia. 
klask i: