|
Notka |
|
Konkurs Rossmann - Szał Ciał Załóż swój wątek na dedykowanym forum "Szał ciał" - czyli sposób na piękną figurę do lata. Opisz w tym wątku jaki masz sposób na osiągnięcie pięknej figury. Czy masz jakieś ulubione ćwiczenia, diety, czy sprawdzone sposoby na piękne, zadbane ciało? |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | |
moderatorka też wizażanka
|
Dot.: W drodze po piękną figurę. Smukła sylwetka do wakacji ! :)
Cytat:
![]() Możesz ćwiczyć po kolei, codziennie coś innego, staraj się jak możesz powstrzymywać się od ćwiczeń tej samej partii dwa dni pod rząd. Wiem, że jest ciężko, ja uwielbiam ćwiczenia na ręce i jak idę na siłownię, widzę hantle to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pomyślę nad jakimś lekkim ćwiczonkiem, bo też nie ma sensu obciążać organizmu, kiedy w ciągu dnia będziesz ćwiczyć ![]() Cieszę się, że mogę się tą wiedzą podzielić, pomóc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() 1. Czy kasza gryczana na noc z mlekiem jest dobra? tzn na kolacje ( tak zestepuje dawne kolacyjne kanapki , a przesuwam je na posilek wczesniej.) 2. Czy pół brzuszki tez moga wywolac ten ''szeciopak'' o ktorym wczesniej wspominalas na temat brzuszkow. Jesli tak , to jakie cwiczenia nalezy wykonywac aby wzmocnic te obszary miesni? 3.Czy dobrze jest jesc na podwieczorek przed kolacja chleb (mowa o razowym) zalozmy dwie kromki godz 17 ( bo tak zazwyczaj je jem) . Czy pieczywo jest raczej tylko zalecane na pory przedpoludniowe?. Pytania dotycza chudniecia ![]() ![]() A i bardzo zainsteresowal mnie ten blonnik w najblizszym czasie o nim pomysle,popatrze w sklepach,poczytam opakowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, ecrulo
![]() ![]() ![]() Moja dieta... Stosuję ją od dwóch tygodni, póki co mam 2 kg mniej na wadze. Śniadanie: niemal zawsze serek wiejski, kromka razowego chleba i pomarańczę/pół grejpfruta, czasami jest to owsianka (5 łyżek płatków, 1/2 szkl mleka i 1/2 szkl wody) z 1/3 wieśniaka, łyżeczką miodu, cynamonem i bakaliami (odrobina rodzynek, suszona żurawina, suszona morela). Drugie śniadanie: w dni wolne od szkoły (mniejszy wysiłek intelektualny i fizyczny) jem zazwyczaj dwa jajka i ok. 1/4 papryki, w dni szkolne grahamkę z chudą wędliną i dużą ilością jakiegoś warzywa, a potem jeszcze jabłko. Obiad: pól torebki ryżu brązowego/szklanka makaronu razowego, pierś z kurczaka (zazwyczaj pieczona albo smażona be tłuszczu), pół brokuła/warzywa z patelni/ fasolka szparagowa. Podwieczorek: zazwyczaj o tej porze spada mi cukier i pozwalam sobie na dwie kosteczki gorzkiej czekolady ![]() Kolacja: jogurt naturalny/jajecznica i pomidor albo inne warzywko. Ponadto: dwa razy w tygodniu mam dość wyczerpujące, 2-godzinne treningi capoeiry (sztuka walki połączona z tańcem, generalnie gratka dla fanów latino, samby, forro, bachaty itd. ![]() ![]() ![]() ![]() Treningi odbywają się wieczorem, capoeira między 18 a 20, bieganie i ćwiczenia 19 a 20, niedługo po nich jem kolację. Spać chodzę ok. 22, staram się jeść regularnie co 3 godziny. Poza tym piję ponad 2 litry wody dziennie (nie muszę się starać- po prostu takie mam naturalne zapotrzebowanie ![]() Czy myślisz, że to co aktualnie robię jest w porządku i przyniesie w miarę szybkie efekty? Co byś zmieniła w tym planie? Z góry dziękuję za odpowiedź, jesteś aktualnie moim dietowym guru ![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata Edytowane przez dance makabre Czas edycji: 2011-04-11 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
|
Cytat:
![]() Ad.1. Kasza gryczana trochę błonnika ma, więc coś tam zapcha ![]() Ad.2 Jeśli półbrzuszki robisz pulsacyjnie to tak, proponowałabym jeszcze do tego obciążenie kłaść na pódbrzusze zacząć od o,5 kg. Brzuszki w różnych wariantach, ciężko tak opisać, ale jeśli bardzo potrzebujesz, to na dniach poszperam za zdjęciami i krótkim opisem (z doświadczenia wiem, że łatwiej coś zrobić jak widzi się obraz ![]() ![]() Ad.3. Moim zdaniem, nawet jeśli chodzi o diety i ćwiczenia to mamy idnywidualne potrzeby. Wiadomo, że węgle najlepiej do południa, ale na ten chlebek możesz sobie pozwolić, zwłaszcza po treningu np. z jajkiem ![]() Na pewno lekko spowolnią, ale ja jestem zwolenniczką stopniowego odchudzania, niż na hihip hurra i wycieńczyć organizm. ![]() Jeśli mieszkasz w dużym mieście to proponuję kupować przez internetet- apteka Dbam o zdrowie z odbiorem w aptece, a produkty wychodzą taniej niż jakbyś poszła do apteki i zakupiła tak "z marszu" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Witaj dance makabre ![]() Gratuluję zrzuconych kilogramów ![]() Przeczytałam rozkład Twoim posiłków i jestem pod ogromnym wrażeniem ![]() ![]() Bardzo "surowa" dieta jak dla mnie, ale widzę, że chcesz sporo rzucić, więc popieram taki plan przynajmniej na sam początek a potem bym już tylko modyfikowała ![]() Capoeira jest bardzo ciekawa, na pewno pozytywnie wpłynie na Twoje ciało i kondycję. Co do treningu nie mam najmniejszych zastrzezeń. Jestem ogromną zwolenniczką biegania, więc jak tylko mogę nakłaniam, bo jeżeli chcemy chudnąć, to spalanie tłuszczyku najlepiej poprzez cardio ![]() Jeśli masz dni "jak ten" to może tabata? Przyspiesza metabolizm i również spala tłuszczyk ![]() ![]() I pijesz ładnie ![]() ![]() Czy bierzesz jakieś suplementy? Witaminki? Cokolwiek? A jak z kosmetykami? Ćwiczenia to jedno, ale o jędrność ciała warto również zadbać w ten sposób ![]() Dieta: ![]() Ćwiczenia: ![]() Naprawdę świetny plan ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Wtajemniczenie
|
Baaardzo się cieszę, że Ci się mój plan spodobał- będę oczywiście na bieżąco zdawała raport z postępów
![]() Achhh ta tabata brzmi całkiem nieźle, wygląda straaasznie męcząco, ale to w końcu tylko 4 minuty i koniec treningu na jeden dzień, prawda? Na takie brzydkie, leniwe dni jak znalazł ![]() Cytat:
![]() ![]() Z kosmetyków- codziennie pod prysznicem masuję całe ciało syrenką (od kiedy robię to regularnie zauważyłam dużą zmianę- i w gładkości, i w jędrności, i w ujednoliceniu koloru... uwielbiam!), poza tym używam balsamów nawilżającym, a na uda i pośladki Ziajowego reduktora cellulitu ![]() ![]() Skurczów nie mam, przemęczenie dokucza mi o dziwo dużo mniej niż przedtem (u mnie wysiłek fizyczny uwalnia nowe pokłady energii, no i nieskończenie dużo endorfin ![]() Jedne co mnie martwi to takie... jakby czerwone, grube żyłki na biodrach- zastanawiam się, czy nie tak wyglądają rozstępy w początkowym stanie ![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
|
dance makabre,
Niecierpliwie czekam na relację z postępów ![]() Dokładnie, tabata i koniec treningu, bo ona straaaaaasznie męcząca jest. Uciekam się do niej jak naprawdę nie mam czasu na siłownię a trzeba coś ze sobą zrobić żeby się nie rozleniwić ![]() Urozmaicić w jakim sensie? Jak popijasz witaminki to bym odpuściła inne witaminy ![]() ![]() Może magnez i błonnik ![]() ![]() ![]() ![]() Polecam to, co w poście o kosmetykach, ale używałam już wielu maziajków. Na biust, najlepszy Avonowy ( o którym pisałam) jędrność i nawilżenie- garnier żółty, no i ziaja, ale nie nawilża tak dobrze ![]() ![]() Może zaczełaś jakiegoś nowego kosmetyku używać?I stąd to uczulenie? Wątpię by te żyłki były początkiem rozstępów, bo one zawsze są jasne, mam okropne na kolanach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
|
PLANK (DESKA) Dla rtamy, której mało jest ćwiczeń ![]() 0402-plank_li.jpg Ćwiczenie plank. Kładziemy się na brzuchu, następnie podnosimy się i opieramy na przedramionach i palcach u stóp. Staramy się utrzymać tułów w linii prostej, wtedy ćwiczenie jest wykonywane poprawnie. Wytrzymujemy tak 10 sekund, odpoczynek 2-3 sekuny i powtórka. Zaczynamy od czterech desek pod rząd ![]() Filmik dla zainteresowanych: http://www.youtube.com/watch?v=MHQmR...layer_embedded Ćwiczenie to wbrew pozorom jest męczące ale modeluje mięśnie brzucha. Po drżeniu mięśni poczujecie, że nie tylko brzuszek pracuje ![]() ![]() Zdjęcie pochodzi z Internetu. Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-04-19 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
ecrulo,
z tym uczuleniem- mam uśpione AZS i a wiosnę często mi o sobie przypomina, jak szybko nie ucichnie to się wybiorę do dermatologa (niestety prywatnie, bo publicznie kolejki jak zwykle na 2 miesiące do przodu :/). Podejrzewam, że te żyłki też są alergiczne... Tak mnie zainteresowałaś tą tabatą, że aż ją sobie zrobiłam- kolana mi się trzęsły chyba jeszcze przez pół godziny ![]() Ooooo ja bardzo poproszę o opis Twoich pastyleczek ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
|
dance makabre,
Jak poszperasz to znajdziesz inne "opcje" ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że z uczuleniem to nie będzie nic groźnego ![]() Zatem po drodze napiszę o moich pastylkach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Kurczę Ecrulo to co robisz jest niesamowite
![]() Chciałabym tak wyglądać ; ] Ostatnio postanowiłam przejść na dietę i ćwiczenia ; D Chcę w końcu coś zmienić w moim życiu , a w wakacje chcę być całkowicie odmieniona i pięknie wyglądać ![]() No to tak : Śniadanie : musli z jogurtem lub mlekiem ( do musli wrzucam też sobie trochę migdałów) lub pieczywo chrupkie z jakimś serkiem Almette , ogórkiem , rzodkiewką itp. Drugie Śniadanie : jabłko lub banan do tego zabieram takie małe musli 50 g lub jogurt Obiad: warzywka, kurczak lub jakaś rybka ( zazwyczaj łosoś ) do tego trochę ziemniaczków ( bardzo mało ) oczywiście wszystko gotowane na parze. Między obiadem a kolacją a obiadem zazwyczaj coś przekąszę jakiś wafel ryżowy lub słonecznik. Kolacja : Serek wiejski z jajkiem lub kefir lub czasami wkrajam sobie trochę owoców do jogurtu naturalnego ; ] Do tego staram się pić dużo wody. Niestety w moim przypadku jest to max 1-5 litra zazwyczaj coś koło litra bo po prostu totalnie nie odczuwam pragnienia ( mam tak od zawsze ) i wieczorem piję sobie zieloną herbatkę. Raz w tygodniu chodzę na basen : 40 min . Wiem , ze mało niestety nasze Gdańskie baseny są tak przepełnione, że na więcej nie było mowy. Do tego staram się biegać , jeździć na rowerze jak mam czas. Codziennie robię brzuszki, pompki i do tego dwa razy w tygodniu chodzę na tańce . Niestety jakakolwiek siłownia czy fitness odpadają bo mam dopiero 15 lat ; ( Dodam , że mam 170 cm wzrostu 60 kg , kiedy tydzień temu zaczynałam było 62 ; D Moim marzeniem jest 53 ![]() Dodam jeszcze wymiary bo widziałam, że inne dziewczyny o nie prosiłaś: talia - 70 cm biodra - 93 cm uda - 54 ![]() łydka - 34 ![]() Po prostu nienawidzę moim nóg bo wyglądają jak dwa kloce .. Błagam Cię pomóż . Chciałabym w te wakacje wyglądać olśniewająco na plaży i spokojnie móc wyjść na plażę i nie mieć żadnych kompleksów. |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jesteś moją motywacją, jutro lece na siłownie ![]()
![]() |
#102 | |
|
ForbiddenFruit
Dziękuję pięknie ! ![]() Jakoże jeszcze młoda jesteś (15 lat szczęściaro ![]() ![]() ![]() Mogę oczywiście pomóc ![]() ![]() Śniadanie- w dni, kiedy idziesz do szkoły możesz dodać trochę więcej węglowodanów ![]() ![]() Drugie śniadanie- też ok, jednak jak masz dłużej zajęcia to zabrałabym na Twoim miejscu: np. banan, musli i jogurt pitny no i obowiązkowo woda przez cały dzień. Obiad- powinnaś zrezygnować przynajmniej narazie z ziemniaczków, zastąpić je sałatkami, surówkami, warzywami, szybciej zobaczymy efekty, jednak jeśli nie chcesz/ nie możesz, pójdzie wolniej i trzeba będzie trochę do ćwiczeń się przyłożyć- przynajmniej na początku. Przekąska-ok. Kolacja też ok. Z tym, że nie czujesz się osłabiona, przemęczona nowym trybem? Rozumiem z tym brakiem odczuwania pragnienia, ale naprawdę staraj się pić dużo wody ![]() ![]() ![]() Jeśli starasz się ruszać kiedy możesz i kiedy masz okazjię, to bardzo dobrze ![]() Co do wagi: proponuję zejść do 55 kg i potem już umięśniać ![]() Jeśli chcesz nóżki wyrzeźbić to: bieganie (na łydki), rower (na uda) i seria ćwiczeń na uda, pamiętaj by nie ćwiczyć pod rząd tej samej partii ! ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
ecrulo dziękuję!!
![]() Łapka piękna ![]() ![]() ![]() Czy tą "deskę" mogę dodać do ćwiczeń na boczki? Wczoraj kupiłam błonnik oraz multiwitaminę z magnezem, dzisiaj rano zaliczyłam basen i czuję się cudownie ![]() Na śniadanie zjadłam jogurt naturalny z mixem zbóż (robię go sama tzn. otręby, zarodki z sante) i dwie kromki chleba ziarnistego z szyneczką, serem i pomidorkiem. Mam nadzieję, że tak łatwo i przyjemnie będzie cały czas ![]() Czuję się naprawdę świetnie a to Twoja zasługa, bo dzięki Tobie w końcu się zmotywowałam ![]() Mogłabym Cię prosić jeszcze o ćwiczenia na uda, pośladki i łapki, które mogę wykonywać w domu? Czyli np. tak jak dzisiaj byłam na basenie + wieczorem ćwiczenia na boczki w domu; jutro planuję fitness - latino + 15 min. rowerku + 15 min. na bieżni i do tego ćwiczenia na pośladki w domu... Nie chciałabym za bardzo przemęczyć organizmu ale dać mu trochę ruchu dla danej partii, co by się nie rozleniwił i wiedział, że o niego dbam ![]() A teraz trochę słów uwielbienia dla Ciebie ![]() ![]() Jak zobaczę efekty, to chyba po stopach będę Cię całować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
|
rtama,
Dziękuję bardzo ![]() ![]() Deskę możesz dodać do cwiczeń na boczki ![]() ![]() Bardzo się cieszę, że pomogłam się zmotywować. Naprawdę jest mi baaaardzo miło ![]() ![]() ![]() Wrzucę dzisiaj ćwiczenia na pośladki już znalazłam kilka zdjęć i filmik, które pozwolą zobrazować ćwiczenia ![]() ![]() Widzę u Ciebie sporo entuzjazmu i chęci do pracy, nie boisz się wysiłku. Z takim nastawieniem, masz niemal sukces gwarantowany, obyś się nie zniechęcała i tak dalej trzymała ! ![]() Jeszcze raz bardzo dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz to ja dopiero jestem zmotywowana ![]() ![]() Czekam w takim razie na ćwiczenia na pośladki ![]() ![]() Jesteś wielka!! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
|
ĆWICZENIA NA POŚLADKI Bardzo przydatne ćwiczenia ![]() ![]() ![]() Ćwiczenie 1 Wykonanie tego ćwicznia znajdziecie tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=egITs...layer_embedded O co chodzi? Robimy takie przysiady, że wypychamy pupę w tył, przy tym musimy pilnować kolan żeby nie wychodziły przed nasze stopy. Na początku jest to dosyć trudne, do zrobienia i upilnowania, ale musimy się starać, z czasem wyuczymy sobie postawę i już nie będziemy musiały zwracać na to uwagi ![]() Najczęściej to ćwiczenie wykonuję bez ruchu na boki. Stopy twardo na ziemi, plinujemy kolan i pupę wypychamy w tył robiąc lekki przysiad. Nasz ruch: dół-tył-góra. Ćwiczneie 2 Klękamy, podpieramy się na przedramionach i unosimy nogę. Pozycję utrzymujemy przy zgiętych rękach i nogach pod kątem 90 stopni i ćwiczymy. Opuszczając nogę w dół nie kładziemy jej na ziemii, tylko utrzymujemy w powietrzu i znowu- góra. 3 serie po 6 powtórzeń na nogę, w miarę potrzeb i upływu czasu zwiększamy powtórzenia i serie. Przyjmujemy taką samą pozycję jak w ćwiczeniu nr 2, jednak prostujemy jedną nogę i krzyżujemy ją z ugiętą nogą, najdalej jak umiemy i dotykamy ziemi. 3 serie po 6 powtórzeń (z czasem zwiększamy). Ćwiczenie 4 To ćwiczenie wykonuję w leniwe dni w domu, na siłowni niestety nie ma na to warunków. ![]() Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-04-19 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Może dlatego, że strasznie grzeszyłam ostatnio ![]() ![]() ![]() Trening I lub II opisywałam ćwiczenia na łapki ![]() ![]() Dziękuję bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o ćwiczenia to myślę, że na razie postawię na cardio. Trzeba najpierw spalić ten tłuszczyk, potem spróbuję zająć się rzeźbieniem ![]() Niestety mam bardzo zapełniony tydzień różnymi zajęciami, więc za dużo czasu na ćwiczenia nie mam , ale będę się starać ![]() Na razie skonstruowałam sobie taki plan : poniedziałek : 1 h taniec do tego na razie 0,5 h biegania wtorek : basen 40 min do tego jak będę miała czas po południu postaram się np pojeździć trochę na rowerze środa : 1 h taniec i też 0,5 h biegania czwartek : w czwartek mam właściwie całe popołudnie i wieczór wolne więc postaram się jeździć na rowerze albo biegać , właściwie to na co będę miała ochotę piątek : w piątek zazwyczaj wychodzę gdzieś ze znajomymi , ale jeśli będę miała czas to wieczorkiem pobiegam weekend : w weekendy zazwyczaj nie ma mnie w domu, ale jęśli będę miała czas to myślę, że też raczej pojeżdżę na rowerze bo zdecydowanie wolę to od biegania ![]() Do tego w domku staram się codziennie kręcić 20 - 30 min hula hopem i do tego robię brzuszki i damskie pompki ![]() Wiem , że jest tego nie dużo , ale to tak na dobry początek ![]() ![]() A co do tego aby nie wyglądać jak wieszak , to się całkowicie zgadzam ![]() ![]() A co do tych ćwiczeń na nogi to może znasz jakieś ćwiczenia na wewnętrzną stronę ud godnych polecenia ? Tylko takich , które nie zajmą mi godziny , a robione codziennie przyniosą jakieś efekty . ; ] A i mam jaszcze jedno pytanie. Ile trzeba jeździć na rowerze żeby to wgl coś dało ? Ja mam taki problem, że mieszkam niedaleko centrum i tutaj to za bardzo gdzie jeździć nie mam, jedyne fajne ścieżki jakie mamy to te przy plaży, ale tam mm dosyć spory kawałek i zanim bym tam dojechała to minimum 1,5 h a niestety takim czasem niedysponuję ; ( Więc raczej zostaję mi jazda po osiedlu .. Edytowane przez ForbiddenFruit Czas edycji: 2011-04-12 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ćwiczenia na łapki też już znalazłam i również wydrukowałam, dzięki ![]() No a co do tortu, czasem dobrze jest sobie pogrzeszyć ![]() ![]() Mam jeszcze taki mały problem, może Ty mi podpowiesz, może czegoś mi brakuje... od jakiegoś czasu, bez względu na to ile zjem brzuch mam wręcz napompowany! To straszne uczucie, nie chciałabym zajadać tego żadnymi tabletkami, więc może Ty możesz coś doradzić? ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
|
SUPLEMENTY Obfociłam swoje prochy i mam przyjemność je Wam przedstawić ![]() ![]() 1. Beta- Karoten Complex, 30 tabletek nie wiem jak się sprawuje, bo zakupiłam go dopiero kilka dni temu. Obietnice: - piękny koloryt skóry latem i zimą - utrwalenie opalenizny - naturalna ochrona skóry od wewnątrz dla osób korzystających z solarium 2. Humavit, Multi Błonnik, 180 tabletek. Zapycha konkretnie ![]() ![]() 3. Omegus, Omega 3-6-9, 80 kapsułek dzisiaj zakupiłam, więc również niewiele powiem na jego temat. Kupiłam kwasy omega 3, bo ryb nie jadam ![]() ![]() ![]() Produkt wspomaga: - prawidłową pracę serca i układu krążenia - utrzymanie prawidłowego poziomu cholesterolu i trójglicerydów - utrzymanie prawidłowego ciśnienia krwi - funkcjonowanie układu nerwowego Kwasy te są dla mnie bardzo ważne, ponieważ w rodzinie mam choroby serca, stąd miłość do treningów cardio i postanowienie kupna kwasów omega 3. ![]() 4. Therm Line II, 120 kapsułek. Ma wspomagać odchudzanie oraz redukcję tkanki tłuszczowej. Dostałam wczoraj. Jakbym nie dostała to pewnie bym nie kupiła ![]() ![]() ![]() 5. Ambio, L-karnityna + zielona herbata i chrom, 60 kapsułek. Zalecana: 1 lub 2 kapsułki na dobę, jem zawsze 1 z jednym wyjątkiem: gdy nie ćwiczę biorę 2 ![]() 6. Plusssz multiwitamina magnez, 24 szt. stosuję na zmianę z magnezem w tabletkach. Nie zawsze mam ochotę pić plusssza, a magnezu potrzebuję, żeby skurcze nie wracały ![]() 7. Silica, został mi ostatni listek, miałam już skrzypowitę i belissę, różnicy żadnej nie odczułam. Każdy z tych suplementów poprawiał mi kondycję włosów i paznokci. ![]() 8. Magnez B6, 50 tabletek Tak jak pisałam, zażywam na zmianę z pluszem magnez ![]() Obietnice: - zmniejsza stres - uspokaja - przeciwdziała skurczom mięśni 9. Witamina C, 30 tabletek Nie zapominam o tej witaminie zwłaszcza w zimie. ![]() 10. Błonnik Kruger,(zdjęcie z internetu) łyżka tego błonnika zawsze rano ląduje w miseczce z musli i jogurtem. ![]() ![]() Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-04-19 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Zastanawiam się nad tym błonnikiem, jesteś z niego naprawdę zadowolona? Czy bierzesz bo bierzesz, ale nie zauważasz konkretnych efektów?
#112 | |
|
Cytat:
![]() ![]() BioOgrody + Kruger wyregulowały mi pracę jelit tiptop, tego potrzebowałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- ForbiddenFruit, Wiadomo, bez ruchu nie będzie efektów ![]() ![]() ![]() Nie ma efektów bez poświęcania odpowiedniej ilości czasu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-Icu6...layer_embedded Na fitnessie kiedyś wykonywałam, niestety nigdy specjalnie się nie interesowałam wewnętrzną stroną ud w związku z ćwiczniami w domu. Na siłowni na atlasach juz tak ![]() Cała seria filmików "How to..." jest bardzo fajna ![]() Takie minimum jazdy na rowerze to 30 minut. ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- rtama, Miałam ten sam problem i byłam zrozpaczona, bo wiecznie brzuch jak balon. Pomogły mi jogurty (pite codzienne) i błonnik (również codziennie). Brałam też espumisan, ale nic mi nie pomógł, do teraz trzymam się jogurtów i błonnika, czasem jeszcze brzucho "wyskakuje" ale rzadko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam już błonnik w proszku więc mam nadzieję, że pomoże. Może kupię jeszcze tabletki, te które polecasz. A jogurty naturalne czy jakieś konkretne? Zastanawiam się też nad kupieniem L-karnityna + zielona herbata i chrom z Ambio o której pisałaś, tylko zastanawiam się czy jak je odstawię nie będzie niepożądanych efektów? Jak myślisz o moje Guru? ![]() Edytowane przez rtama Czas edycji: 2011-04-12 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
|
rtama
Powiem Ci, że piłam byle jogurt, tzn. taki na jaki miałam ochotę ![]() ![]() ![]() Jeżeli mówimy o nagłym przytyciu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Ecrulo a nie masz może nic przeciwko pokazaniu swoich nożek ? Jestem strasznie ciekawa bo brzuch masz nieziemski
![]() ![]() ![]() Tak wgl to jak mniej więcej wyglądałaś i ile ważyłaś na samym początku ? Bo jestem ciekawa czy ja też mogę osiągnąć taki efekt ; ] Może w stawisz swoje stare i nowe zdjęcia dla porównania ; D |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
Kurczę, kusisz tym błonnikiem- zobaczę jak stoję z kasę i zaraz lecę na DOZ
![]() A dzisiaj kupiłam żel rozgrzewający Ziaji Rebuild (bardzo polecany na KWC)- nic z czarnej serii Lirene niestety nie było, będę patrzeć w Naturze jeszcze ![]() No i świetny zestaw suplementów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ecrulo, Kupiłam błonnik, ten z ananasem z BioGarden i łykam ![]() Biegam o poranku ![]() ![]() Staram się jeść średnio co trzy godziny wg planu, który przestawiłaś ![]() Czuję się wspaniale i mam ochotę fruwać! ![]() A wszystko dzięki Tobie i zdjęciu brzucha ![]() Aha, i mam jeszcze takie pytanie - na błonniku napisali, że trzeba brać przed posiłkiem, a Ty że po śniadaniu, a do śniadania w proszku. Znaczy można tak? ![]() Edytowane przez wogrodniczkach Czas edycji: 2011-04-12 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na samym początku ważyłam prawie 60 kg (straciłam 6kg, po czym przytyłam 2kg -mięśnie) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nowe zdjęcia będą, teraz mam @ i brzuch jest nabrzmiały i nieciekawy... Wygląda tak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Więcej zdjęć będzie jak tylko zapanuję nad swoim organizmem po @ ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo się cieszę, że zmotywowałam ![]() ![]() Łabędzie zawsze mnie wprawiają w dobry nastrój ![]() ![]() Dopinguję Cię w ćwiczeniach ! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
60 kg ? To ty już na początku szczuplutka byłaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.