|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
mi waznosc mojego kończy sie w kwietniu 2012, wiec na te 2 miesiące bede musiała sobie wyrobić na stare nazwisko jeszcze a potem zmiana znowu....ehhh....
|
|
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
a właśnie- nie wiecie ile dni po ślubie można posługiwać się jeszcze starym dokumentem? 30 czy więcej?? |
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpisała ta dziewczyna od wczorajszej sukni tyle dobrego no to teraz coś się dowiem żebym wiedziała ile na tego busa uzbierać
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- dowody już są chyba darmowe
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co tak myślę o tej sukni co ją przed chwilą wstawiłam i raczej odpada ze względu na górę. Miałam podobną górę w sukience studniówkowej i powiem tak piersi na wierzchu. Strasznie mnie to krępowało a nie chcę takiej sytuacji na własnym ślubie a w kościele to bym się chyba spaliła ze wstydu z takim dekoltem... o nie nie jednak odpada
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o zmianę dowodu przez wzgląd na zmianę nazwiska, miejsca zamieszkania, termin ważności, zmiana ta jest bezpłatna. Jeśli sie zgubi dokument trzeba płacić.
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dam mojemu do przeczytania.
|
|
|
|
|
#1599 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oo, śliczna z Was para Przyłączam do pytań, jaką fryzurkę planujesz przy tak krótkich włoskach? ![]() Cytat:
![]() A co do ślubów w plenerze, wszystko zależy jak zwykle od człowieka, w twoim wypadku księdza. Jak znajdziesz takiego, co się zgodzi, to zorganizujecie ![]() Ja bym się trochę bała ze względu na pogodę, ale też chętnie bym gdzieś w lesie, na polanie... ![]() ![]() Cytat:
![]() Gratuluję zapisania się na nauki, szybko Wam pójdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Będziesz piękną PMką ![]() Cytat:
Ale cudne zdjęcia! I modele piękne To jakaś profesjonalna sesja, jak mniemam? ![]() Cytat:
Też bym już na jakiegoś grilla albo ognicho poszła, robisz smaka Dziewczyno Ale wychodzi na to, że jeszcze w ten weekend nie pojedziemy w lubelskie, więc dopiero po Świętach... strasznie długo jeszcze... Madziuniusia, dobry SMS, teraz tylko czekać na odpowiedź.. kicia, no co za lipa z tymi papierami, żyć nie dają! Cholera nawymieniamy się tego szajstwa i tylko płać i płać. Jak każą wymieniać, to powinni za to płacić moim zdaniem. Współczuję zimnej wody, my już 3ci tydzień nie mamy gazu...
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1602 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo. Widziałam na allegro szyte sukienki na jej wzór i jakoś nie powalają. I tak liczę ze jakas inna mi sie spodoba
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1606 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) że najważniejsze jest żeby dowód po ślubie zmienić a pozostałe dokumenty nie są tak pilne można je mieć na stare nazwiskowłaśnie zazwyczaj kategorycznie nie pozwalają dopiero jak kupisz sukienkę (wpłacisz zaliczkę) to można zrobić foto... w mniejszych salonach może przymykają oko, raczej rzadko się to zdarza Cytat:
![]() ja mam dziś 386 dni a nie dalej jak wczoraj myślałam sobie ze ostatni rok tak szybko mi zleciał ze nie wiem nawet kiedy więc ani się obejrzę a będą 2 tygodnie do ślubu a nie rok i dwa tygodnie ![]() Cytat:
leżę Cytat:
Cytat:
Cytat:
jakaś słabo dopasowana jest, zwłaszcza w biuście.... no ale to do Ciebie ma być dopasowana ![]() no i jak dla mnie za bardzo rozłożysta, no ale co kto lubi Cytat:
w ogóle piękna para ![]() W ogóle wszystkie jesteście laseczki (i oczywiście byłam zaszokowana Chatką, bo nie spodziewałam się blondynki - nie wiem czemu )
|
|||||||
|
|
|
#1607 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Moja koleżanka wymarzła sobie tą sukienkę http://www.maggiesottero.com/dress.a...=3&style=J1410 ale znalazła na allegro Panią,która ma jej taką uszyć za niewielkie pieniądze!! http://allegro.pl/suknie-slubne-sukn...536594296.html nie powiem,jak dla mnie to naprawdę odważne,jak tylko będę mieć jakieś foty to wrzucę,okaże się jak krawcowa szyje ale skoro się promuje,to myślę,że naprawde musi być niezla![]()
|
|
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba się w końcu dowiedzieć jak to jest to bym teraz prawko sobie wyrobiła tylko tym razem bezterminowe
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zaczynam bać że nie znajde nic co mi się spodoba....
Poważnie...
|
|
#1610 | ||
|
Zadomowienie
|
Oj dziewczyny, mial byc luzny dzien i taki jest
Poki co dzwonie po The Sun'ach, Telegraphah, Guardianach itp i gadam sobie z medical correspondami na takie tam medyczne tematy, o ktorrych nie mam zielonego pojecia .. Ale chyba niezle mi idzie, bo wlasnie z tych 3 gazet powiedzieli ze napisza o tym temacie, z ktorym sie do nich zwrocilam ![]() ![]() Cytat:
I moze masz racje z ta suknia Ale wczesniej niz w czwartek/piatek nie pojde bo pracuje ;/ Moze jeszcze bedzie czekala :PCytat:
Prooooosze :P
|
||
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
idę się przespać na godzinke
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
Każda z nas znajdzie, tylko wiadomo, że łaczy sie to z kilkoma dobrymi godzinami spędzonymi na wycieczkach po salonach i przymierzaniu. To, ze nie podoba nam się coś na zdjeciach może nas kompletnie zadziwić gdy ubierzemy ją na siebie. także nie ma co zakładać i martwić się, że nic nie znajdziemy
Głowa do góry!
|
|
|
|
#1613 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
świetnie....słodkich snów
|
|||
|
|
|
#1614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak po ślubie byśmy polecieli za granicę to mogę jeszcze na starym paszporcie czy musze przed wyjazdem zmienić? hmm..ale to by było dziwne bo dużo par wyjeżdża zaraz po ślubie i napewno nie zmienia bo by nie zdążyli |
|
|
|
|
#1615 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co Wam kazało myśleć, że mam ciemne włosy, przecież nawet kiedyś jak opisywałyśmy swoje images ślubne, to pisałam, że mam długie blond włosy! Ładnie, nikt mnie już tu nie czyyyta Cytat:
![]() Z tymi salonami to różnie jest, czasem kategorycznie zabraniają cykać fotek, czasem przymykają oko, a czasem otwarcie mówią, że proszę bardzo. Trzeba to wyczuć, czasem zapytać, a czasem udawać głupa i robić telefonem Teraz jak wezmę parę Przyjaciółek, to może będzie łatwiej, jak zrobią sztuczny tłok ![]() Cytat:
I w końcu każda z nas odnajdzie swoją I prawda to, trzeba przymierzać różne fasony, bo nigdy nie wiadomo, w czym nam będzie ładnie... ![]() Seagirl, z tego co wiem, to jeszcze spokojnie na swoim możesz jechać. Mówisz, że honeymoon i puszczą na pewno
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-04-12 o 13:02 |
|||
|
|
|
#1616 |
|
Raczkowanie
|
Szalejecie. Nie ma mnie 3 h, a tu mnie tyle nadrabiania czeka
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzwoniłam się pytać co z tym prawkiem no i po ślubie po zmianie nazwiska trzeba wymienić je jak najszybciej ;/ więc to samo będzie z paszportem ;/
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1619 |
|
Zadomowienie
|
chatko tak, sesje wylosowaliśmy na targach ślubnych w Katowicach, darmowa sesja walentynkowa i poszliśmy. A co, oswoic sie trzeba pora z aparatem, tym bardziej, że ja pozować nie umię. Ogółem studyjne zdjęcia mi się nie podobają, ale w końcu mamy jakieś zdjęcie, które możemy wywołac na płótnie i powiesić w nowym mieszkanku, naszym kochanym M1
![]() No i tym sposobem sie chyba zdecydujemy na tego fotografa, bo bardzo sympatyczny jest, taki luzak i dobrze sie przy nim czuliśmy, a na plener weźmiemy taka kobietkę, która zrobi nam plener w górach
|
|
#1620 |
|
Raczkowanie
|
O matko..dziewczyny jak wy produkujecie te posty!!!!
![]() Od wieczora mnie nie było o tu tyle do nadrobienia wieczorem bede miala czas usiasc do komputera, wtedy nadrobie i wstawie zdjecie - jak wszystkie to wszystkie Do wieczora! Buziaki PMki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

tyle dobrego no to teraz coś się dowiem
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub
a nie chcę takiej sytuacji na własnym ślubie a w kościele to bym się chyba spaliła ze wstydu z takim dekoltem... o nie nie jednak odpada

Dam mojemu do przeczytania.
Kurcze sama już nie wiem. z jednej strony przyzwyczaiłam się do tego 1.09:P no ale jak niektórzy goście są przyjezdni to może lepiej by pasowało w wakacje? TŻ też nie pomaga, bo mówi, że to jest najmniejszy problem...

dopiero jak kupisz sukienkę (wpłacisz zaliczkę) to można zrobić foto... w mniejszych salonach może przymykają oko, raczej rzadko się to zdarza
a nie dalej jak wczoraj myślałam sobie ze ostatni rok tak szybko mi zleciał ze nie wiem nawet kiedy
więc ani się obejrzę a będą 2 tygodnie do ślubu a nie rok i dwa tygodnie
świetnie....
Co Wam kazało myśleć, że mam ciemne włosy, przecież nawet kiedyś jak opisywałyśmy swoje images ślubne, to pisałam, że mam długie blond włosy! Ładnie, nikt mnie już tu nie czyyyta