|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy to minie?
Witam wszystkich,
Mam już konto na wizażu, ale to jednak intymna sprawa i nie chciałabym żeby ktoś się dowiedział o moim problemie więc założyłam nowe. Postaram się krótko i treściwie. Mam 22 lata. Z moim TŻ jestem od roku, współżyjemy od 5 miesięcy. On jest moim pierwszym partnerem seksualnym. Na chwile obecną widujemy się co 2 tygodnie (mieszkamy daleko od siebie). Układa nam się bardzo dobrze. To kochany, wartościowy człowiek, nie jest absolutnie egoistą w łóżku no ale.... Orgazmu jeszcze nie miałam. Wiem do tego trzeba czasu o praktyki. Ale mój problem polega na tym, że nie czuje żadnego podniecenia. Lubię kiedy mnie dotyka, mam ochotę na seks z nim, ale to jest raczej na zasadzie lubię i chcę, ale nie ma fajerwerków. Zero podniecenia. Odkąd pamiętam nigdy nie miałam takiej sytuacji jak np. moje znajome - patrzą na plakat z nagim mężczyzną i czują podniecenie i chęć wylądowania z nim w łóżku. Lesbijką też nie jestem. Własnoręczne poznawanie mapy erogennej mojego ciała też odpada, bo mój dotyk też nie sprawia mi przyjemności. ![]() Już nie wiem co mam z tym zrobić. <smutny> Mój TŻ o tym nie wie (wiem dostane za to baty, że go okłamuje), ale nie powiedziałam mu tego na początku a teraz to już za daleko zaszło. Proszę może jesteście wstanie mi pomóc, co mi jest? Czy to trzeba leczyć? Gdzie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
.
|
Dot.: Czy to minie?
Cytat:
moze wizyta u seksuologa? a moze po prostu nie jestes jeszcze rozbudzona seksualnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Niesttey....masturbacja to najlepszy sposób na poznanie swojego ciała. taka prawda. To nie dotyk własnej ręki ma Cię podniecać a stymulacja odpowiednich miejsc tą reką + wyobrażenie sobie jakiejś podniecającej sytuacji. No ale nie będe cię uczyć jak się masturbować bo trochę późno już na to:P
![]() powodzenia
"But you didn't have to cut me off Make out like it never happened And that we were nothing I don't even need your love But you treat me like a stranger"... Edytowane przez shirleyyy Czas edycji: 2011-04-12 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za odpowiedzi, spróbuję dostosować się do rad mimo, że to nie będzie proste
![]() Na początku wiedziałam, że na wszystko przyjdzie czas, potem zaczęłam się tym wszystkim frustrować a teraz to już sama nie wiem czego mam jeszcze spróbować. Poczekam jeśli moja "praca" nad tym nie przyniesie rezultatów chyba faktycznie wybiorę się do seksuologa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Regulator reniferów
|
A może jesteś aseksualna?
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() też się nad tym zastanawiałam, nawet czytałam na ten temat, ale nie jestem w stanie zakwalifikować się do żadnej z grup jakie występują w aseksualiźmie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Miałam to samo, gdy zaczełam współżyć. Lubiłam z partnerami uprawiać seks, jednak nie dawał mi on jakiejś wielkiej przyjemności.
I tak miałam przez jakieś 4 lata. Jednak z moim ostatnim byłym było coś zupełnie innego. Z nim prawie z każdym kochaniem się dostawałam orgazmu i czułam z tego ogromną przyjemność.
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() onastyo a robiłaś coś żeby orgazm przyszedł? czy po prostu to była kwestia zmiany partnera? nie wiem jakiejś techniki którą on stosował? a mogę zapytać jak jest z obecnym partnerem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może to dlatego, że po prostu czułam jak pragnie mnie i wiedziałam, że bardzo mnie kocha, ja jego pragnęłam i kochałam. Znał każdy zakamarek mojego ciała i wiedział kiedy jest mi najlepiej. ![]()
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.