|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Niestety już dzisiaj nie zdążę muszę iść na uczelnie.:/ Następnym razem
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Kaaaaaaś i jak tam było na "piwku"??
![]() kto ma ochotę na kawę?? powiem Wam, ze ostatnio nie przezyję dnia bez min 2 kubłów kawy kto by pomyślał, jeszcze miesiąc temu nawet po 1 kubku rano nie mogłam wieczorem zasnąć, a teraz po 2 spię jak zabita...
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mialam tak, ze jeszcze jakis czas temu moglam pic codziennie ale tylko rozpuszczalna z mleczkiem, a teraz juz chyba z miesiac nie pilam
![]() chce weekend albo chociaz jutro i koniec nauki w tym tygodniu
|
|
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
A "piwko" było fajne, umówilismy sie, że na majówke idziemy do ZOO
![]() A ja dziś po konsultacjach z promotor i mam juz narzedzie badawcze prawie dokończone i plan... Jest dobrze
|
|
|
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo do teog dochodzi jeszcze obzeranie się z nerwów![]() Kaaś? to piwko to z tym Twoim psiapsiółem?? tak a propo, wcale się nie zdziwie jak mój Damian będzie miał mnie dosyć bo mu codziennie wypisuje tysiąc smsów i się żalę![]() Marta a powiedz jak dbasz o włosy?? bo widzę w podpisie że ostatnio jakoś szczególnie? kurde dziewczyny załamałam się dziś.poszłam na konsultacje poprawiać koło z kpk i nie poprawiłam i sobie popatrzyłam prosto w oczy pana mgr Grzegorza
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2011-04-14 o 16:09 |
|
|
|
|
|
#1776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jedna wizazanka zachwalala czerwona pu-erh z bioactive podobno smaczna wiec bede takiej poszukiwac bo herbatka tez musi byc dobra mój Damian? ![]() a tak zaczelam cokolwiek robic z wlosami bo mam przesuszone okropenie poniszczone zaczelam sie udzielac podczytywac watek blondynek a tam dziewczyny tak dbaja o wlosy wiec troche sie dowiedzialam co i jak robic jakie szampony, odzywki itd sa najlepszePrzede wszystkim staram sie uzywac ziolowych zwyklych szamponow, bez silikonow, zeby nie obciazac wlosow, odzywka w sumie jakakolwiek teraz mam Mrs Potter zeby sie latwiej rozczesywaly zastanawiam sie czy calkiem nie przerzucic sie na metode mycia wlosow odzywka zainteresowal mnie ten sposob podobno dobry i ostatnio podcialam 2cm ![]() jeszcze dluga droga przede mna zanim ogarne wlosy do naprawde dobrej formy ![]() Agatka ale jeszcze bedzie szansa na poprawe na pewno chcialam zobaczyc co sie dzieje z innymi dziewczynami czy sa na wizazu i zobaczylam co z nasza tamlin jestem w szoku nie powinnam moze pisac to tu na forum bo nie wiem czy by chciala...ale Kochana jestem calym sercem z Toba Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2011-04-14 o 16:39 |
||
|
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie z tym.
Zawsze będzie tylko kolegą, niepotrzebne dopisywanie teorii. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Marta...
Tak bardzo mi źle...................... ..................... |
|
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana jesli potrzebujesz pogadac nawet o glupotach to jestesmy tu
trzymaj sie Kochana bo masz dla kogo pamietaj o Paulince! dla niej nie mozesz sie zalamywac jestesmy z Toba |
|
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
parę razy juz o nim wspominałam przecież.ja piję właśnie ta czerwoną z bio active od jakis 3 lat z przerwami i jest naprawdę dobra, ale nie wiem co z jej własciwściami odchudzającymi, a w kazdym bądz razie nie zaobserwowałam żadnych u siebie ![]() Kochana możesz napisac nawet na klubie, jesli nie chcesz tak publicznie!
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja dzis kupilam czerwona z bioactive z soku grejpfruta i jest pyszna zobaczymy jak z dzialaniem ![]() juz ide do klubu czytac ![]() odpisalam Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2011-04-15 o 19:51 |
|
|
|
|
|
#1782 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
mam nadzieję że się bardzo nie gniewacie na ciocię Gosię że mnie tyle nie było? ale myślałam o Was często tylko łapce nie chciało się sięgnąć do myszki żeby otworzyć nasz wątek. zaraz się biorę za nadrabianie co tam u Was Kochane ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- no to nadrabiam widze jednak że mimo ze mnie tyle nie było jest niewiele![]() Cytat:
![]() a dobre filmy niestety są zazwyczaj bardzo późno Cytat:
trzymaj tak dalej. widać że wiosna nadeszła bo człowiekowi od razu więcej się chce.ja na fitness chodziłam całą zime, ale teraz jeszcze dorzuciłam sobie siłownię bo stwierdziłam, że same zajęcia to za mało ruchu i tak nigdy sobie nie wyrzeźbię ciałka więc teraz smigam 2x na fitness i 4x na siłownię a jutro mam niecny plan pobiegać rano- tzn jak wstanę![]() napisz coś więcej o tym peelingu kawitacyjnym, bo ja wciąż się go obawiam. tak samo jak mikrodermabrazji a czasem wypadałoby coś zrobić z buźką Mysza to cudowna, fantastyczna wiadomość, nareszcie!!!!![]() oby Wam się fajnie mieszkało, na pewno będzie i na 100% ze wszystkim dacie sobie radę ![]() to teraz napisz coś więcej jak Wam sie układa, jak się odnajdujesz nie tylko w nowym mieście, ale w ogóle w nowej sytuacji zyciowej ![]() Cytat:
trzymaj się Kochana ![]() Cytat:
Cytat:
a najbardziej ta przemiana- oby dalej. jak pisałam- jak się robi cieplutko, słońce wychodzi i zieleni się trawa to ludziom od razu się więcej chce.a z licencjatem będziemy męczyć się razem. ja od stycznie nie napisałam słowa ![]() pamiętamy, pamiętamy i rzeczywiście daaaaawno albo jeszcze daaaaaaawniej Cie nie było. gdzieś była? ![]() Cytat:
podskórnie czuję że coś złego się dzieje....idę więc do klubu....
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
|
|
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja az tak nie cwicze 2 razy w tyg chodze na silownie i cos tam w domu jeszcze jak mi sie chce pocwicze ostatnio 8min abs, buns, legs ale niestety nie robie tego sysytematycznie ![]() peelingu kawitacyjnego nie masz powodu się obawiać kompletnie mowi Ci to osoba ktora ma bardzo wrazliwa skore reaguje alergicznie, podraznieniami itp do tego mam jeszcze prablemu z trądzikiem co jakis czas ![]() jest to łagodny peeling, delikatny, nie bolesny! spacjalną "maszynką" bo nie wiem jak to się fachowo nazywa pani dotyka Ci twarzy przez ok 20min cały czas nawilżając przy tym skórę, po peelingu nakłada maseczke i juz skora jest wygladzona, nawilzona, oczyszczona pozniej wszelkie kremy itp dobrze się wchlaniają skora jest miła w dotyku warto sprobowac tym bardziej, że bardzo drogi nie jest to zabieg ![]() mikrodermabrazje też mialam ale to już jest "cięższy" zabieg miałam czerwoną podrażnioną twarz przez chyba 2 dni juz nie pamietam robilam 4-5 mikrodermabrazji jakis rok temu, ale szczerze Ci powiem efekty mnie nie powalily a kilka stowek poszlo
|
|
|
|
|
|
#1784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na początku mi nie smakowała, a teraz uwielbiam![]() Cytat:
![]() zazdroszczę ci tego zapału do chodzenia na fitness ja zrezygnowałam z tańców i ćwicze w domu, wczoraj np gdzies ok godzinę cwiczyłam/tańczyłam a potem pół h się rozciągałam![]() podobnop faceci lubią takie rozciagnięte tak twierdzi Damian hihi![]() jakie macie plany na sobotę?? w Lbn pogoda przepiękna wybieram się na urodziny od kolegi nie za bardzo mi się chce, ale ostatnio zdziczałam i chociaż na siłę muszę się wyrwać z domu![]() jako że daaaaawno nie było watkowego snadanka ja dziś serwuję kawę i tosty, smacznego
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Strasznie długo mnie nie było..ale miałam lekkie zawirowania w życiu..i jakoś nie miałam ochoty stukac w klawiaturę... ![]() Widzę, że sie pozmieniało dużo u Was.. Myszka gratuluję podjętej decyzji...napisz Nam jak Wam się mieszka.. ![]() Kropelka ja też zaczełam dbac o włoski..efekty są już widoczne Kropelka a co u Ciebie? masz jakis kontakt z G? czy definitywnie zakończyliście tą znajomośc..?Agatko matko ile Ty masz nauki...szoook..ja uważam, że mam dużo no ale w porównaniu do Ciebie to u mnie jest pikuś hmm...a jakoś wcześniej nam nie pisałaś nic o Damianie..? a tu teraz prawie co post ![]() ![]() Gosia słońce moje ![]() Kasia miłego i owocnego pisania pracy licencjackiej ![]() Monia.....
|
|
#1786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstalaam rano zrobilam pranie potem poszlam to wywiesic na dwor taka ladna pogoda chyba weekend spedze w domu ostatnio tyle sie uczylam, ze chyba potrzebuje odpoczac przed tv wczoraj tylko bylam z "psiapsiółem" na zakupach ![]() to udanej imprezy ![]() oj takiego tosta to bym zjadla mniam ![]() Cytat:
mam nadzieje, ze juz koniec zawirowan w zyciu i wszytsko sie uspokoilo i jest ok jak tam Filipek? ![]() w sumie u mnie duzo sie nie zmienilo tak zyciowo, ucze sie juz koncze szkole dalej mysle gdzie na studia i co dalej ![]() no ja tez widze lekką poprawe wlosow, ale i tak jeszcze dluga droga, a wczesniej w ogole praktycznie o nie nie dbalam byle jaki szampon byle jaka odzywka koniec kontakt z G jakis mamy nawet ostatnio byl u mnie w miescie spotkalismy sie rozmawialismy to jest facet ktory swietnie nadaje sie na przyjaciela, na kogos wiecej tez, ale to nie moze wygladac tak jak wygladalo, moze jakby sie zdecydowal to tak a inaczej moge tak czekac do 50 i nic sie nie zmieni mimo jeszcze bardzo wielu uczuc ktore są na chwile obecna jestem sama nie rozgladam sie ani nic tzn bylo moze w tym czasie jakis 2 ale to "przelotem" nazwijmy to tak bo nic powaznego i tyle, zreszta nawet nie wiem czy bym chciala teraz mam wazne egzaminy musze sie duzo uczyc skupic na tym koncze szkole i nie moge zmarnowac 2 lat nauki zabardzo mi na tym zalezy, poza tym nie wiem czy zostane u siebie w miescie wiec nie wiem czy jest sens teraz sie z kims wiazac troche sie rozpisalam
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2011-04-16 o 12:49 |
||
|
|
|
|
#1787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Naaataliiii.....
wracaj wracaj i to na dłużej, bo jak Ciebie brakło to się zaczął wątek sypać![]() a w ogóle to ciekawe co z Maryś nic się nie odzywa już ho hoCytat:
po co mi wydawać kasę na coś takiego jak mogę sobie w domu zrobić peeling enzymatyczny i potem nałożyć maseczkę?staram się domowymi sposobami dbać o buźkę (oczywiście z pomocą wizażu ) postawiłam na naturalne kosmetyki, biochemię urody itd. i liczę że zaczną się pojawiać efekty. w sumie już coś tam widzę ale jeszcze mi małoCytat:
![]() ja postawiłam na fitness i siłownię bo łatwiej się wtedy mobilizuję. A w sumie w domu/pokoju nie mam warunków do ćwiczeń, bo tej pokój jest taki mikroskopijny, że jak rozłożę łózko to już nie mam gdzie poćwiczyć a łózka raczej nie składam tylko nakrywam kocem,bo jak złoże to robi się z tego b. mała kanapa i jest niewygodnie.poza tym wydane pieniądze na karnet mobilizują ![]() dzisiaj rano tzn. o 10.00 poszłam pobiegać![]() tylko odezwała mi się kostka, bo jak byłam w tym Gdańsku to wiał mi boczny wiatr i ją sobie porządnie naciągnęłam śniadanko super udanej imprezki u kolegi, ja zmykam na piffffko
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
A Maryś zyje, ma się chyba dobrze.
|
|
|
|
|
#1789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potrafimy powysyłac do siebie ze 30 w jeden wieczór moja mama od roku twierdzi że on jest moim chłopakiem a teraz jak zobaczy na bioingu ile do niego wypisuje to będzie przeszczęśliwa![]() Natalka co tak u Filipka?? wrzuciłabys jakies nowe zdjęcia na maila ![]() Cytat:
![]() kurde niew iem co się stąło z moją twarzą, bo nigdy nie była idealna i zawsze miałam jakieś syfki ale ostatnio jest cała zapchana na imprezie było w porządku. u tego kolegi jest zawsze mordownia, bo cóż wszyscy piją ile się da byłam ze współlokatorką także zmyłysmy się po północy, bo nam było nieodobrze trochę![]() aa był tam taki kolega z roku, z którym zawsze się przekomarzamy i jak tylko koło nieog przechodziłam to mnie tak trącał w bok no i sama już nie wiem...fajny jest podobny do teog aktora Seana Penna![]() no nic życze Wam kochane udanej niedzieli, ja idę na się kąpać i uczyć
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Agatko czyli D to taki wymarzony ziec mamy taaak? ![]() u Filipka wszystko dobrze-rosnie jak na drozdzach mówi juz mama, tata, baba, dada, chce, gdzie, ide, da, nie ziazia, ciocia zamiast kawa to mówi awa kochany jest zdjecia wrzuce na maila ale nie mam za dużo nowych bo jak chce mu zrobic to ucieka![]() Gosia a co to jest ta bochemia..? co to za czary ranyyy Gosia normalnie szacun za mobilizacje... rety jakbym tak chciała sie zmobilizowac... chyba musze Cie zatrudnic jako mojego osobistego trenera![]() ![]() Kropelka ja tez nie dbałam o włoski..kiedyś nawet odzywki nie nakładałam.. a teraz sobie nie wyobrazam włosków bez odzywki nie wiem czy mi sie coś zdawało czy pisałas cos o myciu włosów własnie odzywką...? dobrze, że z G te relacje sa takie jak teraz i ciesze sie ze potraficie sie spotkac jak normalni znajomi..miłego dnia Wam zyczę kochane ja uciekam zjesc obiadek a później na spotkanie z koleżanka ![]()
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewuszki moje!
![]() zyje, ale czy mam sie dobrze to nie wiem.. wogole sie chyba nie mam. przepraszam, ze sie nie odzywalam. zolza jestem. i mozecie na mnie nakrzyczec i co tylko chcecie, bo to ja nawalilam, wiem. rzadko kiedy wogole mam dostep do kompa. Z Mikim mam tak roznie, ze czasami to mi sie go nie chce prosic. wchodze czytam, ale napisac to nie mam kiedy.. Zaczelam prace.. na stacji benzynowej, ale zawsze zmiany po 12 godzin, wiec jak wracam to jedyne o czym marze to polozyc sie do lozka. a weekendami Mirek przyjezdza do Poznania, a kompa nie mam to nie mam jak sie odezwac. Pozniej tydzien sie zaczyna, praca tez i tak w kolko.. przepraszam ![]() obiecuje, ze zrobie wszystko zeby tu do was znowu wrocic.. Mirek dostal prace w Poznaniu, wiec tez sie tam przenosi. Jestem szczesliwa. Zupelnie inaczej niz jak bylam z Mikolajem. Teraz jestem tak prawdziwie.. az sie boje. 7 wesele mojej siostry, wiec tez na glowie cala masa! Teraz jedyne co mi sie tak rzucilo w oczy to wiadomosc Myszki! GRATULUJE!!!! * opowiadaj wszystko! ![]() a teraz ide was nadrabiac
|
|
#1792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. co do pielęgnacji to zmieniłam kosmetyki i w dużej mierze przerzuciłam się ze sklepowych na roślinne. Jeszcze nie jestem na tyle wtajemniczona żeby robić sobie kremy ale i to można np. ZSK - zrobsobiekrem.plstronka z której przede wszystkim korzystam to: biochemiaurody.com jest sporo sklepów z podobnym asortymentem np. mazidla.pl ale ja się przywiązałam do BU na wizażu znajdziecie całe wątki i fora na ten temat: https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=109moje pielęgnacja wygląda teraz tak: rano: do oczyszczenia twarzy po śnie- hydrolat (z BU) krem nawilżający- w tej chwili już filtr Soraya +30, w lato bioderma +50 makijaż po południu: zmywam makijaż płynem micelarnym dodatkowo oczyszczam hydrolatem nakładam olej lemon z żelem hialuronowym (z BU) wymiennie z maścią na zaczerwienienia i blizny acne-derm wieczorem: hydrolat krem nawilżający/ serum na drobne wypryski- benzacne, teraz sudocrem 2-3x w tygodniu staram się zrobić peeling enzymatyczny np. Ziaja nuno bo jest delikatniejszy niż mechaniczny i tym samym lepszy dla skóry trądzikowej, naczynkowej, wrażliwej. Potem nakładam maseczkę głęboko nawilżającą np. celia algi + kolagen. Staram się też robić np. maseczki z zielonej glinki lub aspiryny - b. dobre na oczyszczaniefajnym sposobem jest też tonik z soku cytryny, który oczyszcza i rozjaśnia skórę, ale jego najlepiej stosować na jesieni i w zimę, bo sok z cytryny to lekki kwas. no chyba że używa się porządnego filtra ![]() to i tak wydaje mi się niewiele ale nie chcę też pchać na twarz nie wiadomo ile mazideł. na razie wydaje mi się że jest to w miarę zrównoważone więc nic nie zmieniam tylko czekam na efekty ![]() 3. to jak fajny to może warto się koło niego zakręcić? ![]() a jak z M.? macie jakiś kontakt? Cytat:
wszystko opisałam wyżej![]() mogę być Twoim osobistym trenerem- z miłą chęcią dzięki temu pewnie też bardziej bym się mobilizowała![]() co do dbania o włosy to tutaj się nie poszczycę. od dawna mam zamiar wgryźć się w temat ale jakoś mi się nie chce to wszystko przez moją koleżankę włosomaniaczkę bo jak mi opowiada o milionie sposobów to mi się w głowie kręci.generalnie u mnie jest szampon+odżywka do spłukiwania+ odżywka bez spłukiwania+ jedwab na końcówki. wsio. no i 1x dziennie skrzyp jako witaminy Cytat:
![]() strasznie się cieszę że dostałas pracę, co z tego że na stacji beznynowej. ważne że jest no i fajnie że Mirek przenosi się do Ciebie. W takim razie zamieszkacie razem?![]() i ja już nic nie zdążę od siebie napisać bo lecę na fitnessmiłego popołudnia
|||
|
|
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mama ubóstwia D. choć poznała go dopiero niedawno a jaka była zmieszna hahaha jak nastolatka![]() Natalka to zrób mu jak śpi a to łobuz jeden nie chce pozowac do zdjęć dla ciotek![]() Gosia- to wygląda tak że my się traktujemy jak rodzeństwo, on sam mi kiedyś pisał ze jestem dla niego jak siostra choć sama już nie wiem bo ostatnio na takie tematy rozmawiamy ze hooo jakby to był ktoś inny to bym pomyślała ze mnie. oo Jezu...pożąda??![]() a M.....nasza znajomość smsowa umarła śmiercią naturalną teraz jesteśmy tlyko na część na uczelni....
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2011-04-18 o 16:17 |
|
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki. A ja mam już dość tego tygodnia
![]() I jestem usmiechnięta i wogóle siebie nie poznaję. |
|
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia zainteresowalas mnie ta biochemia i Twoja pielegnacja zaglebie się w temat
![]() Marys czesc i zaglądaj ![]() Agata tak czytam o Twoim przyjacielu i kurcze ja z moim też tak gadam, że jakby ktoś z boku posłuchal... czasem potrafimy szczerze rozmaiwac i nam to odpowiada chociaz traktujemy sie wlasnie jak rodzenstwo ![]() Kaś czemu masz tak dość dzis dopiero poniedzialek ja dzis chcialam pochodzic po sklepach cos kupic i nic tylko apaszke wiec nie chcialo mi sie czekac myslalam, ze jak wroce nogi mi wejda w... a jak wrocilam do domu to az sie poplakalam haha PMS
|
|
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Mi nogi ostatnio strasznie puchną jak przejdę duży kawałek a dzis pół lublina przeszłam
I leżę sobie na łózku i mówię dość...Ale w sumie przyszłam, weszłam na gg a tam miła wiadomość od Dagi i mi się znów uśmiechnęło. |
|
|
|
|
#1797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agatka ostatnio p zrobil mu zdjecie bo byl tak padniety ze sie uspil pod tv wygladał jak żulCytat:
Gosia to co opisałas to dla mnie czarna magia... a czemu uzywasz tych kremów + 30, +50![]() nic mi sie nie chce.....
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Natalka mi tez nie...
wrocilam z zajec i siedze i siedze i wieczorem tylko na silownie sie zbiore bo sie z kolezanka umowilam poza tym wykupiony karnet mnie to tego mobilizuje
|
|
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
mnie gardło bli
zaczęło w środku nocy, myślałam że nie wytrzymam i spać nie mogłam, ale dzięki Bogu mam jeszcze tabletki dziś aby dos sądu musze podskoczyć i mam wolne
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
No i będę miała teraz wyrzuty sumienia, że się wczoraj przechłodziłaś
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

bo do teog dochodzi jeszcze obzeranie się z nerwów

jestem w szoku 

trzymaj tak dalej. widać że wiosna nadeszła bo człowiekowi od razu więcej się chce.

nic się nie odzywa już ho ho