|  2011-04-12, 17:23 | #1741 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Isa nie wiem czy aparat ją ładnie ujmie   W każdym razie jest czarna, prosta, ma rękawy 3/4, i jest tak przed kolano. Jest cała obcisła, i ma delikatny paseczek brązowy na talii. Ale nie jest taka typowo elegancka. Materiał jest taki, że może być rownie dobrze do sandałków i kapelusza na lato jak i do pracy do szpilek  A koszula biała długa, luźnawa ale z serii "skinny", z paskiem na dole. 
				__________________ You can see in my eyes that no one is my chain.. .supergirls just fly. Edytowane przez bossy Czas edycji: 2011-04-12 o 17:41 | 
|     | 
|  2011-04-12, 18:44 | #1742 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

No nie zeżarło mi wszystko co naprodukowałam   (( Cytat: 
  Za to z niewinnego wypadu do sklepu w czasie lunchu potrafię wrócić z upatrzonymi butami,2 spódnicami, sukienkami itp.  ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Faktycznie sporo nas tu w podobnym wieku  Cytat: 
  Do rurek nie umiem się przekonać, czuję się w nich jak baleron  Muszę mieć lekko rozszerzane, albo proste nogawki. Cytat: 
  Eeej co mi nie piszesz ile kasy przelewać  Giggly  A miałam nie kupować  Kusi mnie jeszcze kremowy, ale w GM nie mają Something Special (Pan nawet sprawiał wrażenie jakby nigdy o takim nie słyszał  ) a to jedyny kolor, który mi odpowiada. Myślałam jeszcze nad So Sweet So Easy bodajże, ale tego z kolei w ogóle na mnie nie widać. Cytat: 
  Na szczęście jakoś mnie też róże nie urzekły kiedy byłam w Naturze i na wszelki wypadek już się do nich nie zbliżam  Doszłam kiedyś do 3/4, ale dopadła mnie choroba i musiałam przerwać a potem już nie wróciłam. 
				__________________ Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o | ||||
|     | 
|  2011-04-12, 18:55 | #1743 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

No bo ten, dopiero teraz złożyłam zamówienie z sigmy... Ale jak tylko mi pobierze pieniądze z konta, to wszystko policzę i napiszę  A i zapomniałam w końcu, rzyrafka i Magja Was pozdrawiają   
				__________________ Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2011-04-12 o 18:57 | 
|     | 
|  2011-04-13, 07:11 | #1744 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Big Roads :D 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Ja z kolei w prostych i rozszerzanych czuję się grubiej, choć mam szeroki tyłek i biodra a nóżki chude i teoretycznie rurki jeszcze bardziej to podkreślają. Jestem z siebie dumna, bo udało mi się wczoraj w pracy zjeść wreszcie porządne śniadanie, dziś też sobie takie zrobię. Dzięki temu wieczorem nie miałam napadu głodu, a na słodko zjadłam tylko trochę lodów   
				__________________ | ||
|     | 
|  2011-04-13, 11:33 | #1745 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-12 Lokalizacja: Wlkp :) 
				 | 

Laski!!! Jakiego idiota z siebie dziś zrobiłam    Jak już Wam pisałam pracowałam przed Świętami Boż Narodz w drogerii na zlecenie. I sytuacja jest taka, że kierownik mi obiecał zlecenie też na luty/marzec (mojej koleżance też). Okazało się potem, że dwie dziewczyny z tej drogerii zaszły w ciążę i poszły na L4. Więc logicznie myśląc przypuszczałyśmy z koleżanką, że zatrudni nas obie - bo bardzo nas chwalił  Zatrudnił JĄ i dodatkowo 3 inne dziewczyny nie wiedomo skąd na zlecenia!!!! A do mnie do tej pory się nie odezwał - ani be ani me. A dziś... Zadzwoniła do mnie koleżanka z numeru drogerii i pyta czy nie pomogłabym im sprzątać przez 3 dni w drogerii za...gratisy. No to się wkurzyłam i powiedziałam żeby dała mi kierownika do telefonu i rozgoryczona powiedziałam, że skoro miał TYLE okazji do zatrudnienia mnie to niech sobie znajdzie jakąś inną głupią do sprzątanie za gratisy i się rozłączyłam. Tyle że wyszło że to był pomysł tej koleżanki żeby mnie ściągnąć  Co o tym myślicie?   | 
|     | 
|  2011-04-13, 12:45 | #1746 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ You can see in my eyes that no one is my chain.. .supergirls just fly. | |
|     | 
|  2011-04-13, 13:38 | #1747 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-12 Lokalizacja: Wlkp :) 
				 | 

Powiedział wtedy, że stawka będzie ok 630zł. za te zlecenie i ze każdy grosz mi sie pewnie przyda i jak da radę to na 2 miesiące. Plus chwalił, że dobrze pracuję i że nie ściemniam po kątach, tylko zawsze mam coś do roboty - chociażby dosuwanie towaru na półkach    | 
|     | 
|  2011-04-13, 13:52 | #1748 | 
				 | 

To niefajnie się zachował w takim razie

__________________ You can see in my eyes that no one is my chain.. .supergirls just fly. | 
|     | 
|  2011-04-14, 07:12 | #1749 | 
				 | 

Ale naprodukowałyście od wczoraj   Znów się właśnie zdenerwowałam na współpracującą z nami firmę (tym razem inną, nie tą od komputerów). Jak można wysłać maila wczoraj o 19.00 z informacją, że na dziś pilnie potrzebuje się mieć pewne rzeczy?  Nie wiem czy ludzie myślą, że jak oni siedzą po kilkanaście h na dobę w pracy to inni też?  Cycki opadają  EDIT: Dziewczyny macie jakiś sposób na zmywanie lakieru z brokatem? Ten brokatowy top coat z Essence, który kupiłam jakiś czas temu po prostu nie chce zejść z paznokci. Mimo, że mam np. kolorowy lakier i na niego dopiero daję brokat to i tak przy zmywaniu brokat trzyma się płytki tak, że niemal muszę go od niej zeskrobywać  
				__________________ Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-04-14 o 07:13 | 
|     | 
|  2011-04-14, 08:08 | #1750 | 
				 | 

Ja mam sposób Isa: Tniesz wacik na kilka kawałków, każdy przykładasz do płytki paznokcia i owijasz kawałkiem folii aluminiowej. Zostawiasz na jakieś 5 minut i delikatnie ściągasz. Może brzmi jak dużo roboty, ale uwierz, to najlepszy sposób - człowiek nie upaprze całych rąk  i każdy brokat zejdzie  Czekam na 3 paczki  Ale tak to nie chodzę do sklepów i nic nie kupuję   
				__________________ | 
|     | 
|  2011-04-14, 09:47 | #1751 | |
				 | 

Cytat: 
  Spróbuję, bo wczoraj chyba z 10 minut zdłubywałam brokat z paznokci. 
				__________________ | |
|     | 
|  2011-04-14, 10:01 | #1752 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja intensywnie regeneruję skórki, bo ostatnio mi się znowu popsuły i wyglądają okropnie... 
				__________________ | |
|     | 
|  2011-04-14, 15:38 | #1753 | 
				 | 

Ale fajnie, wiecie, od kilku dni miałam coraz większego doła, że nie mogę znaleźć stałego zajęcia, wczoraj czułam się strasznie w pracy... A dziś robię już coś całkiem nowego, uczę się nowego programu, mogę sobie to wpisać w cv, bo to już coś znaczy... i w ogóle super   
				__________________ | 
|     | 
|  2011-04-14, 15:51 | #1754 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Cytat: 
  Ja miałam dziś szkolenie z wrzucania reklam na portal. Kolejny obowiązek mi dojdzie, natomiast na wypłatę to sie nie przełoży niestety 
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | |
|     | 
|  2011-04-15, 01:25 | #1755 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Witajcie   Cytat: 
  Ja się nie nastawiałam na jakies szalone zakupy, miałam tylko listy co kupić rodzinie i znajomym. Sporą część się udało dostać. Dla siebie nie planowałam nic konkretnego więc kupiłam przy okazji w Primarku tandetne balerinki zwykłe sztuczne czarne, sweterek bladoróżowy i 6 koszulek prawie bokserek w różnych kolorach. I okukary różowe śmieszne na imprezy. Potem w HM czarne spodnie i okulary, ale na drugi dzień jednak spodnie oddałam bo za duże (a to niespodzianka  ) a mniejsze były za małe już.  A i jeszcze 4 pary stringów w TopShopie  Natomiast kosmetykowo to porażka wyszła  . Udało się dorwać żelik i wodę Aquarelle YR z gratisem w postaci masła z tej serii arganowej  6 lakierów topshop (tak wiem, upadłam na głowę), 2 lakiery gosh + paletka do brwi oraz lakier, podkład i błyszczy Bourjois -oba komplety upolowane w promocji superdruga 3 w cenie 2 i na dodatek niedostępne kolorki u nas  ; szminka Rimmel w różowym opakowaniu, w dniu wyjazdu jeszcze 2 maski Lusha (chciałam jeszcze jedną, ale nie mieli akurat, mogłam iść dzień wcześniej to by mi zrobili no ale nie wpadłam na to, że nie będzie  ) i na lotnisku 2 miniaturki moringa TBS i gratis born lippy marakujkowy  No jednym słowem MASAKRA  Na obrone mam tylko tyle, że..... zużyłam 6 próbek na wyjeździe.  No i z lakierów i podkładu nie kupiłabym żadnego u nas. No i na TopShopa byłam strasznie napalona przez głupie blogi już dawno. No i Lusha obowiązkowo musiałam spróbować tak na poważnie- chyba jako ostatnia w wątku  Cytat: 
 Ooo, gdybym ja miała taką motywacje to pewnie bym dotrwała do końca, udało mi się dojśc tylko do połowy z jednym dniem przerwy gdzieś tam pośrodku. Ale bardzo nie lubiłam któregoś ćwiczenia z zestawu, już nie pamiętam co to było nawet. Na fitness wrócę chyba w maju- teraz nie ma sensu kupowac karnetu, bo wyjazd na święta, potem zaraz przerwa majowa, a mam ważne na miesiąc. Oby pogoda bytła to nadrobię rowerkiem  Cytat: 
  wzięłam w końcu podkład jak radziłaś najjasniejszy, paletkę nudes, błyszczyka i szminki nie pamiętam, bo wybierałam tuż przed północą no i też spać musiałam się spieszyć żeby nie nadużywać gościnności "gospodyni" naszej  No to świetnie  ja już dziś na uczelni z rana byłam, ale nadal nie ma odczynnika do mojej nowej metody no i nie wiem kiedy to zacznę- przy tylu dniach wypadających  Chociaż daje mi to czas na pisanie wstępu  Odwiozłam MagJę na PKSa a potem cały dzień nadrabiałam zaległości telewizyjne z tygodnia  Z wycieczki jestem strasznie zadowolona, uwielbiam miasta! No i ta cudowna pogoda  nowej parasolki nie użyłam ani razu  Słocyczy za mało przywiozłam- tylko pomarańczowe kitkaty- wagi bagażu nie starczyło  Zmykam spać, miałam się dziś porządnie porolniczyć, ale przez telewizję zdazyłam tylko maseczkę nałożyć (wykończona SPA tajska Avonu  ) 3 godziny temu- najwyższa pora ją zmyć   
				__________________ Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2011-04-15 o 01:28 | |||
|     | 
|  2011-04-15, 07:17 | #1756 | |
				 | 

Cytat: 
  Cieszę się, że wyjazd się udał   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-04-15, 10:09 | #1757 | 
				 | 

Byłam wczoraj na otwarciu nowego centrum handlowego. Pierwsze co to musiałam iść do drogerii Wispol    Troszkę się zawiodłam, bo niby mają firmy, które są trudno u mnie odstępne czy nawet w ogóle jak Isa Dora, Pupa, Gosh, Revlon, Art Deco, Lumene, Gosh, Marion, lakiery Ados, Smackersy (co prawda tylko 4 rodzaje, ale są  ), balsamy i oliwki Palmer's, produkty do włosów z serii profesjonalnej  Joanna, Wella, Chi, to nie ma takich polskich firm jak Bell, Eveline,  Vipera - może jeszcze dotrą  Ceny mają bardzo dobre, także w części perfumeryjnej. W Douglasie wypatrzyliśmy dla TŻ czarnego Hugo Bossa - w D. 50 ml było po 226 zł, a w Wispolu 190 zł. Ilość nowości mnie przytłoczyła (teraz nawet nie pamiętam co, wczoraj w kółko powtarzałam widząc coś nowego czy ciekawego: nie wierze że to mają  ), więc wyszłam tylko z małym peelingiem Marion (w takich buteleczkach jak Joanny) truskawkowo-waniliowym. 
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | 
|     | 
|  2011-04-15, 10:39 | #1758 | |
				 | 

Cytat: 
  Mam tylko nadzieję, że to będzie dobry dla Ciebie kolor  A zakupy super, zazdroszczę takiego szaleństwa  Jej, próbujemy załatwić papiery do ślubu i w różnych miejscach mówią nam sprzeczne rzeczy  Wczoraj nic nie załatwiłam, bo mi powiedzieli, żebym poszła tam, gdzie będziemy brać ślub, dzwonię tam dzisiaj, a oni mówią, że to się załatwia w swojej parafii, a nie u nich  Oni chyba nie chcą, żeby ludzie śluby brali  Ale za to byłam wczoraj na piwie ze znajomymi ze studiów i się uśmiałam strasznie, trochę krótko spałam, ale co tam, prawie weekend   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-04-15, 15:36 | #1760 | 
| Przyjaciółka KWC  Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Południe 
				 | 

Rzyrafko ale poszalałaś, zazdroszczę.  A ja odebrałam właśnie paczkę z nagrodą IsaDora.  Jak fajnie dostać tyle kosmetyków na raz, nie mogę się doczekać testowania.   
				__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | 
|     | 
|  2011-04-15, 16:07 | #1761 | 
				 | 

Dziewczyny pamiętacie może czy Sephora wysyła zniżkowe smsiki w okresie Wielkanocy?   Bronzer mi się kończy  i chciałam błyszczyk Diora. Jak ktoś dostanie to napiszcie  to poproszę o przesłanie   
				__________________ You can see in my eyes that no one is my chain.. .supergirls just fly. | 
|     | 
|  2011-04-15, 16:17 | #1762 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

rzyrafko, cieszę się, że się dobrze bawiłyście   Cytat: 
  ja się rozłożyłam.. podejrzewam, że przez pogodę ostatnich kilku dni, rano zimno, potem pełne słońce, żeby w końcu padało i wiał silny wiatr - nawet w te zimowe mrozy mnie tak mocno nie brało, a teraz czuję się fatalnie  i czuję, że przez weekend nie wyjdę z łóżka Bossy, ja dostałam dziś sms od 15 do 23  ale nie mam Twojego numeru - jak coś pisz na pw   
				__________________ What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake | |
|     | 
|  2011-04-15, 16:32 | #1763 | ||
				 | 

ślub w innej parafii niż każde z nas mieszka... i dodatku jesteśmy zameldowani poza Warszawą  Cytat: 
  Cytat: 
  Trzymaj się ciepło, mam nadzieję, że szybko z tego wyjdziesz   
				__________________ | ||
|     | 
|  2011-04-15, 16:45 | #1764 | ||||
				 | 

Bedą, będą, może jeszcze dzisiaj jak się ogarnę trochę z bałaganu   Cytat: 
  A ja mam trochę wyrzuty sumienia, że tak dużo zwiozłam  Fajnie, za mną chyba się stęsknili bo już mam zaproszenia na 4 imprezy na dziś i jedną jutro  Cytat: 
  No, trochę poszalałam. Ale i tak bym to jakoś gdzieś dorwała więc tyle dobrze, że się opłacało bardzo  Cytat: 
  o tym różyku marzyłam i tusz mnie baaaardzo ciekawił od pewnego czasu. A jeszcze ta mini kosmetyczka taka śliczna  Cytat: 
  oj, nie dobrze. mam nadzieję, że rowerkiem się dziś nie doprawiłam, zapowiadało się słońce więc wzięłam tylko bluzę dłuższą ale cienką i szalik. a w międyczasie padało  A jaka zniżka jest? Odebrałam dziś 2 mini cienie w Sephorze na bon urodzinowy  i przysłali 10% z Douglasa też  Ale chyba nic nie kupię, nie wiem jak sie zmieścić w obecnych kartonach z tym co zwiozłam i wygrałam z ID  I trzymajcie bardzo mocno kciuki o 20 dziś, mam wizytę na komisiariacie policji w związku ze złamaniem paru przepisów wczoraj w drodze z MagJą na dworzec    aha i kupiłam korektor brązowy do brwi Delii   
				__________________ | ||||
|     | 
|  2011-04-15, 17:13 | #1765 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 To ja czekam niecierpliwie na zdjęcia. Kciuki trzymam  Co żeście tam przeskrobały?  
				__________________ | ||
|     | 
|  2011-04-16, 11:09 | #1766 | |
				 | 

Cytat: 
   Dotarła do mnie paletka Sleek Bad Girl   
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | |
|     | 
|  2011-04-16, 12:16 | #1767 | 
				 | 

A ja chyba kliknę ten zestawik Avene: http://aptekaslonik.pl/prod_info.php...-promocja.html Taki filtr o niższym faktorze będzie w sam raz na codzień do pracy (pięćdziesiątkę zostawię na opalanie) a ponieważ żelu Cleanance nigdy nie miałam (chyba jako jedyna  ) to akurat wypróbuję  EDIT: Kliknęłam razem z Biovaxem do ciemnych włosów  
				__________________ Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-04-16 o 12:25 | 
|     | 
|  2011-04-16, 12:33 | #1768 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

już mi trochę lepiej, w porównaniu do wczoraj dużo lepiej  Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
  choć na plaży z tą 30 żadna opalenizna mnie nie brała i ostatecznie stosowałam 20tkę do ciała - wtedy coś było widać  z 50tką Avene wróciłabym całkiem blada 
				__________________ What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake | |||
|     | 
|  2011-04-16, 14:45 | #1769 | ||
				 | 

Cytat: 
  dodaje też pozostałą kolorówkę z kwietnia i IsaDorę (zapomniałam obfocić kosmetyczkę malutką, śliczna jest i usztywniana  w sam raz na kolorówkę do torebki! Potestowałam troszkę i w sumie błyszczyki jednak mi się podobają, za to paletka cieni taka se- strasznei delikatne te kolory i mało napigmentowane prócz fioletu  no i dziwne- ten niby beż to lila i jaśniejszy róż to też jakiś lilak :/ No, yyy, ten tego  przepisowo pan mi naliczył 2250 zł i 44 punkty    takie tam bzdury- zakazy skrętu, pas mpk, podwójna ciągła, zakaz wjazdu itp.  Bo pod ten idiotyczny dworzec pks nie da się normalnie podjechać :/ znaczy teraz wiem jak się da bo mi nawet to wytłumaczył, ale nie sprawdzałam jak to działa  Cytat: 
  Ano dobrze i nie dobrze- 200 zł i 5 punktów tylko  No ale mandat być musiał  Ja w te wakacje co byłam na zaglach nie mogłam się opalić na rossmannową 20stkę nawet! odgruzowałam trochę twarz- dziś wypróbowałam Lusha Sacred Truth- fajne to, ma papainę i działa jak taki peeling enzymatyczny, polubimy się  i próbeczkę kremy Vanishing użyłam- jak na razie ok   
				__________________ Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2011-04-16 o 14:49 | ||
|     | 
|  2011-04-16, 15:23 | #1770 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Dobrze, że skończyło się na zmniejszeniu. Zakupy super, ja chyba nie mam tyle mojej kolorówki jeśli chodzi o cały zbiór a u Ciebie to tylko aktualizacja  Czekam na jakieś fotki lakierów. 
				__________________ | ||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.