|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3032 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#3033 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
aaaaaaaaaaa, jadą do mnie przeprowadzkowcy
![]() nie zdążyłam odkurzyć ani odkocić.. szlag
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak tylko to ujęłam delikatnie O! To sobie kupię Zaraz jedziemy do perfumerii na testowanie- W się zgodził wąchać, o ile nie będą dryndusy i ulepy. Niewidomy jednak do mnie uderza- jak byłam nad morzem, napisał 3 smsy, wczoraj zaproponował rozmowę na skype. Co on sobie wyobraża? Że jak ja wyglądam? Bo głos mam dość dziecinny...Sama jestem sobie winna- wczoraj idziemy Nowym Światem, pod rękę, mijamy grupę ludzi, a M. mowi "Chyba o mnie mowią- facet z laską", a jak na to "No skąd- to o mnie" ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
|
|
#3035 |
|
Konto usunięte
|
Maja - ale pancia...
|
|
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Cię wezmą z zaskoczenia, to nie zdążysz się napanikować i najeśc stresu za długo ![]() Piniu, Twój boski av budzi we mnie napalonego faceta
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-14 o 15:59 |
|
|
|
|
#3038 |
|
Konto usunięte
|
Maja
- jesteś bezbożnicą
|
|
|
|
#3039 |
|
Wpisz tu zomzing
|
iiitam, Pani Inspiracjo:
"x: plusz zagłady i zniszcza? miciek: "paczyciel chaosu" x: ? miciek: nits, próbowalem sie wczuc w zaglade i zniszcz x: masłyciel destrukcjii kawopijec ostateczny? to ostatnie brzmi jak nazwa nietopera miciek: ale nie aż tak jak wracak dowdupnik" |
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3042 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3043 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
R jak Redukcja Ale ty to się akurat nie musisz martwić - lubisz, to wżeraj. Gorzej, że ja też lubię i to takie w polewie najbardziej. A dziś się złamałam i kupiłam sobie paczkę... herbatników na deser... ![]() Ale unożyczkowałam historię Niemiec, więc mi sie należy na pocieszenie, nie? Uwielbiam się tak usprawiedliwiać. ![]() Cytat:
Ni mam co założyć na koncert.
|
||
|
|
|
#3044 | ||
|
Nindżopesz
|
Daj znać jak znajdziesz
![]() Cytat:
biere go. Coś mnie ostatnio na blondynów wzięło.2. Panika to moje drugie imię ![]() Cytat:
Wasze avatary do siebie jakoś tak pasują
|
||
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
Głowa mnie boli
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3049 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może to jakaś ksywa nowego sałacinego matalmiensa? ![]() Biedfny - niebiedny. Pomyśl, o jakiej to świadczy miłości i pasji! Cytat:
A co? ![]() Eee, teraz to już na mur - beton zostanie. Cytat:
Pisałam o Metallice symfonicznie, że kupa, no bo kupa. Ale na przykład Deep Purple z orkiestrą symfoniczną wymiata. Posłuchaj sobie. Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Rzyg skowronka.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3050 |
|
Wpisz tu zomzing
|
[gryksiu aktualizuje kalendarz i przygotowuje darta ze zdjęciem Red]
|
|
|
|
#3051 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba ich szukać hmmmmmm sam nie wiem
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3053 | |||||||||
|
BAN stały
|
Siema, siema!
![]() Cytat:
![]() Nie było najgorzej, no. Tyle wystarczy? Cytat:
![]() Cytat:
Podłamał mnie lekko m.in. wtedy, gdy spytałem się, jak w firmie jego ojca (bo słyszałem wcześniej, że się syf robi), na co dostałem odpowiedź w stylu: "Nieee, no... OK, trzeba myśleć pozytywnie, dążyć do celu, nie roztrząsać problemów i iść do przodu, a nie mówić od razu, że coś się ✂✂✂✂✂✂✂i". Ja: Spokojnie, ku*wa! Tylko zapytałem! Cytat:
"Kind of hippie" rozumiem, ale po co to "shit" na końcu? ![]() Cytat:
Nie idź! bo w szkole się uczyć trzeba ![]() Cytat:
A Gucio w okularach po prostu Nie wszystkie dzieci są takie fajne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
![]() To z głodu na pewno, marsz do kuchni! |
|||||||||
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3055 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3057 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3058 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale z góry mówię, że nie mam pojęcia o dobrej aranżacji.Ad. 2 |
|
|
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
dobry pomysł - będzie Melk miała wzięcie, że hoho! ![]() Ale cyrki - kuleżanka co mówiłam,że po hangielsku pisuje na fb dała fotę z wakacji gdzieś w spain z facetem, a jak jakaś koleżanka dałą komentarz, że koleś prawie jak Belmondziak to jej odpisała " I don't understand what you write to me ", to się dzisiaj upierdliwiłam i "ojczystego języka nie rozumiesz? :P"A jeden koleś z pracy, z którym ponoć do niej zarywał, jak się chwaliła napisał "chwiali się, że umie trochę angielskiego i wyrwała jakiegoś :P" to jej się przysłużyłam... ![]() ubije mnie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-14 o 17:48 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

- jesteś bezbożnicą

się podłączy do neta, to se sama sprawdzi... ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)