|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy faceci nie powinny wycierać penisów po sikaniu ?
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście, jak nie chcesz zmieniać faceta, to nie zmieniaj, może trafi ci się taki, co i po kupie się nie podetrze. Natomiast nie rozumiem, co jest MEGA OBLEŚNEGO w nienoszeniu wkładek. Jeśli ktoś nie potrzebuje, to po co ma nosić? Nie z każdej kobiety cieknie jak z kranu.
|
|
|
|
#34 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Otóż nie każda, która nosi wkładki ma problem z tym, że cieknie z niej jak z kranu. Tak, ja noszę i nie cieknie. Piłeczki nie odbiję w podobnym stylu, bo już i tak mam dziś okropny dzień ![]() I dodam, że nie uważam nie/noszenia (jak to się pisze, u licha ?) wkładek za coś obrzydliwego. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2011-04-20 o 22:18 |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
![]() bluebluesky, ![]() Kurczę, ja nie wiem czy mój wyciera siusiaka, spytam jutro. Lepiej żeby to robił.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem facetem i wycieram. ;> Dlatego nigdy nie sikam do pisuaru, bo tam po prostu brak papieru. Ale, zla wiadomosc jest taka, ze wycierania 'siusiaka' to rzadkosc... na ostatniej imprezie, na ktorej bylem, zauwazylem nawet, ze mycie rak po sikaniu to sport uprawiany przez bardzo nielicznych...
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To miało być zabawne, ale jak widać - moje poczucie humoru czasem zawodzi.Nie uważam "cieknięcia jak z kranu" za coś złego, ja właśnie noszę wkładki, bo ze mnie tak cieknie Więc jakbym chciała kogoś obrazić, to w pierwszej kolejności obraziłabym siebie ![]() Tylko po prostu kurcze jakoś tak dziwnie się czytało, że nienoszenie wkładek jest "MEGA OBLEŚNE". Więc zwróciłam na to uwagę. Nie poczułam się osobiście dotknięta. Po prostu nie lubię takich tekstów.
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
Wyniki mojej szybkiej ankiety u kolegów (wiedzą co to Wizaż, byli wyrozumiali): kolega nr 1 - nie; kolega nr 2 - tak, zawsze; TŻ - prawie zawsze. Ciekawy wątek.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
ja tu ryczę ze śmiechu przed kompem, a tż ogląda film i patrzy podejżliwie
gruby ten wątek haha
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
A mój Tż wyciera, nawet rączki myje za każdym razem
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Przyczajenie
|
Na szczęście ja swojego TŻ nie muszę edukować w tym temacie
Oczywiście, że powinni ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na szczęście mojego też nie
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż wyciera , chyba , że w warunkach "polowych"
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy mój facet wyciera i szczerze mówiąc, mało mnie to obchodzi.
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nigdy przy Tz'ecie nie korzystam z toalety ani on przy mnie . Tym samym poczulabym sie dziwnie gdyby mi powiedzial np ze powinnam nosci wkladki albo czesciej sie podmywac kiedy mam okres . No bo co on moze wiedziec na ten temat.I tak samo wizaz mnie uswiadomil ze faceci potrafia sikac na siedzaco No i wycieramy sie chyba glownie po to zeby nie brudzic bielizny czy sa jeszcze inne powody
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie miałabys problemu gdyby rozbierając sie przy tobie zobaczyła na majtach zaschniete plamy od moczu ,że o bakteriach nie wspomnę ? A już na białych slipach to porażka. |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój facet nosi często białe bokserki i jakoś nigdy nie widziałam plam od moczu u niego. Aż z ciekawości zapytałam, bo mój facet czasem się podśmiewa z wizażu i mówię mu, że wszystkie kobiety piszą jakie to obrzydliwe nie podcierać się i w ogóle, na co on stwierdził "To chyba nie znają męskiej fizjologii". Cóż, ja w to nie wnikam. Póki mój facet ma czystą bieliznę, niech sobie robi co chce. A bakterie moczowe to są nawet po wytarciu się, na klamce od toalety itp. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-04-22 o 21:52 |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Na szczescie ja nie musze nikogo w tej kwesti przekonywac uczyc i prosić co by nie strzepywał w portki lub dookoła muszli
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
Meska fizjologia jest taka ze zawsze skapnie jakas kropla o moczu pod skorka nie wspominajac.
Moj wyciera i moje dziecko ma przykazane wycierac co tez robi, Do tego ma przytrzymywac penisa bo jak stuga moczu pada na scianke toalety to odpryskuje i jest cale siedzisko obsikane od spodu. Do tego moi panowie siusiaja na siedzaco, zeby wlasnie przez takie odpryskiwanie nie obsikac polowy pomieszczenia, a niestety to sie czesto wielu panim zdarza. wystarczy wejsc do Wc u mojej mamy, czasami az widac ze opryskane kafelki i czuc zapach moczu, mimo ze tolatete wielmozny pan po uzyciu splukal |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
bakterie moczowe? raczej kałowe
zresztą jak już mowa o tych owych bakteriach to są wszędzie publiczne toalety, posadzka prysznicowa, deska do krojenia, gąbka kuchenna, przycisk do spuszczania wody, kran, klamka w publicznej toalecie straszne to....
Edytowane przez sensualangel Czas edycji: 2011-04-22 o 22:02 |
|
|
|
|
#52 | |
|
Wtajemniczenie
|
cały wątek jest mega
uśmiałam się strasznie![]() Cytat:
![]() żeby nie był OT - jutro zapytam mojego jak to z nim jest
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było sensu zakładać katalogu na jedyny na świecie egzemplarz
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli masz zakażenie dróg moczowych
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A wkładek nie noszę, z wyjątkiem długiej podróży, w czasie któtórej nie można się umyć. Nie czuję się z tym obleśna... Wkładka by mnie krępowała, kiedy mój ukochany sięgałby mi znienacka w majtki. A zdarza się...
Edytowane przez kalincia Czas edycji: 2011-04-23 o 17:00 |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Tak! Zmuśmy facetów do podmywania się od razu po sikaniu! Do stosowania wkładek!!! Do przymusowej depilacji!!! Bo my tak robimy, to muszą i faceci!!!
Kalincio jestem kobietą, więc nie mam prawa wypowiadać się za mężczyznę. Chyba to zrozumiałe. Mój post miał na celu pokazanie tego, że trochę zagalopowałyśmy się w kontroli nad facetami!!! Jak miło, że mój post takie poruszenie wywoła!!!
10.08.2008 28.04.2012 Córcia 21.04.2018 <3 Edytowane przez dziuba85 Czas edycji: 2011-04-24 o 12:45 |
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
http://img696.imageshack.us/i/unclesami.jpg/
Don't shake it, just wipe it!
|
|
#59 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój wyciera, przynajmniej tak twierdzi i twierdzi też, że sika na siedząco, ale czy to prawda- nie wiem i sprawdzać nie będę.dla mnie sikanie na stojąco nie jest wyznacznikiem męskości więc nie mam z tym problemu, wszystko mi jedno czy on stoi czy siedzi. Cytat:
ostatnio na szkoleniu u mnie w robocie (praca zagraniczna dla biura podróży) szef przypominał facetom, że jeśli zakładają koszulę i eleganckie spodnie, to sandały i białe skarpetki odpadają ![]() Cytat:
![]() za to zmieniam bieliznę jak tylko wracam do domu (czyli np. jestem na uczelni, wracam do domu=zmiana bielizny wraz z podmyciem, wychodzę znów w czystej bieliźnie) i używam wilgotnych chusteczek po każdym skorzystaniu z toalety. to jest mniej obleśne niż noszenie jednej wkładki higienicznej przez cały dzień, jak robi to wiele moich koleżanek ![]() Cytat:
wątek staje się pamiętny
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||||
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Dziuba85, w sumie zgadzam się z Tobą, ale pamiętaj, że w gronie poprawnych nie przebijesz się
Też uważam, że nie powinno się ingerować w takie czynności, dopóki facet ma czystą bieliznę, to niech strząsa sobie ten mocz z penisa. Ja tam bym nie chciała, żeby facet mnie urabiał do stosowania wkładek np. skoro nie mam takiej potrzeby. Jak zauważę, że mój facet ma brudną bieliznę czy po prostu nieprzyjemnie pachnie, to zwrócę mu na to uwagę, a póki co, uważam go za czystego i pachnącego.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

Nawet nie zdazylam obgadac tego pozadnie z TZtem, bo biedaczek mial dzis wycinany wyrostek i ledwo kontaktowal po narkozie. 

To miało być zabawne, ale jak widać - moje poczucie humoru czasem zawodzi.

. Tym samym poczulabym sie dziwnie gdyby mi powiedzial np ze powinnam nosci wkladki albo czesciej sie podmywac kiedy mam okres
straszne to....