|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zlituj się mój książę drogi i z pierścieniem padnij pod nogi! cz. 35
hej dziewczyny
![]() Peach, gothka ściskam Was mocno ![]() ja się ze swoim od tygodnia ciagle kłócę i już mam dość wszystkiego..wczoraj mu wywrzeszczałam, że ma się zastanowić nad swoim życiem i nad tym czego od niego chce..i żeby w końcu przemyślał nasz związek, bo 5 rok jesteśmy razem i nic z tego nie wynika i że w końcu czas najwyższy coś z tym zrobić, bo ja w miejscu stać dłużej nie chcę..czas wziąć odpowiedzialność za siebie..póki co ja nawet nie jestem pewna czy on chce ze mną być na zawsze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1533 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1534 |
Zakorzenienie
|
Dla Was jest, dla mnie to już nie do końca
![]()
![]() |
#1535 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ![]() ehh..no, ale ładną pogodę mam więc może zaraz wyskoczę na słoneczko i spróbuję jakoś wykrzesać z siebie resztki dobrego humoru ![]() a i Ciebie też Justyna przytulam mocno ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- gadał brednie..powiedział, że ja to tylko czekam na to by on wypłynął i żebym się go w końcu pozbyła ( nie powiem ile się w tym momencie naprzeklinałam) no i że ja myślę, że to wszystko takie proste, że odkąd ja pracuję to wydaje mi się, że znaleźć dobrą pracę to tak hop siup i jest ( a w życiu- cały czas podkreślam, że miałam niesamowite szczęście, że tak mi się trafiło) i ogólnie zaczął odpierać ataki gadając głupoty i jeszcze bardziej podgrzewając atmosferę..w końcu się wkurzyła i rozłączyłam..ale oczywiście nie oszczędziłam mu wypominania najbardziej bolesnych dla mnie błędów i zachowań, które miały miejsce w zeszłym roku i mocno rzutują na nasze relacje, bo jeszcze dużo czasu minie zanim mu to wybaczę, o ile w ogóle wybacze.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
tak tak, podobno koniec świata jednak dopiero za 2 tysiące lat
![]() wow, dopiero zauważyłam w skrzynce prośbę o zaprzyjaźnienie od gothki ![]() Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2011-04-24 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Wtajemniczenie
|
Ja już po wizycie Tż, a jutro wizyta u Niego. Tak mi się spać chce, a nie mogę zasnąć:/
U mnie w domu święta też nie wyglądają tak jak powinny. Rano kłótnia z mamą, a mój ojciec jak zwykle musiał pokazać jaki jest cudowny. Jutro na szczęście większość dnia będę poza domem. Peach współczuję, że Tż tak się odezwał. Faceci to potrafią czasem coś powiedzieć bez zastanowienie. Justyna kierowca chyba mózg przed świętami wyłączył. ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Uzewnętrzniłam się w klubie, tak na mnie działają te święta ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1538 | ||
Zakorzenienie
|
głupoty gadasz żeby nie powiedzieć coś gorszego
![]() Cytat:
![]() w ogóle to ja nie rozumiem facetów którzy w pewnym momencie nie potrafią podjąc decyzji. albo w lewo albo w prawo a nie - zostawi sobie, taki jeden z drugim, furtkę otwartą i super ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- nowy sezon miłosnej szkoły przetrwania jest na fox life ![]() a w ogóle to używałyście podkładów z astora? używam od stycznia, nie codziennie i to zmieszany z dwoma innymi podkładami a niby już się skończył ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Zakorzenienie
|
dołączam do zdołowanych przez święta; przyjechał brat z narzeczoną, uświadomiła mi że we wszystkim jestem średnia, nie mam przyszłości i tkwię na bezsensownym zapychaczu zamiast studiów i jeszcze zamierzam na zaocznych płacić za to.... nic nie wiem dziewczyny co robić ze swoim życiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1540 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja z Astora miałam tylko próbki, ale nie pamiętam nawet jak się nazywał. Nawet fajny był,l tylko kolor trochę nie mój, bo wpadał w różyk. Teraz jak mi się skończy podkład to spróbuję Lirene City Matt. Opinie są podzielone, ale jest tani, więc nie będzie szkoda kasy. Tylko nie wiem czy ten najjaśniejszy też nie wpada w róż. Cytat:
A ta Twoja bratowa niech zajmie się sobą. Ona gdzieś pracuje? Jakaś niedowartościowana skoro takimi tekstami rzucała. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Wtajemniczenie
|
u mnie tez swieta niezbyt szczesliwe... nic sie nie stalo ale mam wrazenie, ze wszedzie bardziej jest rodzinna atmosfera niz u mnie... coz nawet moich rodzicow nie ma - sa na urodzinach... plusem jest to, ze nikt nie narzeka i sama w spokoju sobie siedze...
strasznie zazdroszcze K. atmosfery w swieta... czy Boze Narodzenie, Nowy Rok, Wielkanoc tam zawsze sie jezdzi do dziadkow, jest obiad, kawka, kolacja i taki spokoj, usmiech, zadowolenie ze spotkania, wszyscy sie przytulaja na powitanie... az chce sie tam byc ![]() poza tym ostatnio mam jakiegos dola, czepialska jestem, zawzieta i nic mi sie nie podoba, odbija sie to na K., pare razy sie mu dostalo i oczywiscie za kazdym razie mysle, ze to on mnie prowokuje ale po przemysleniu w wiekszosci przpadkow ja stwarzam wyimaginowane problemy ![]() ![]() ![]() mam nadzieje, ze u Was jespiej niz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1542 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() No to u mojego D. tak samo jest... Urodziny, imieniny- już nie mówiąc o świętach: tam zawsze jest jak na familijnych filmach na Polsacie... Pięknie, rodzinnie i całkowicie odwrotnie niż u mnie ![]() Kochany właśnie wrócił od babci... Pędzę na gg a ten do mnie, że film będzie z siostrą oglądał. Spoko, zaczekam... ![]() Nie powiecie mi za dzisiejsze narzekanie tak jak już na jednym wątku na wizażu, że myśle, że znalazłam sobie przyjaciółki, które wcale nie mają ochoty mnie słuchać? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Narzekacie na święta. Pamiętam, jak też narzekałam. Zazdrościłam J., że u nich rodzinnie, że się wszyscy zjeżdżają, jest miło, ciepło, sympatycznie... Ale teraz jakoś jak patrzę, to nie wiem, o co mi chodziło. Dziś rano zjedliśmy wspólne śniadanie z mamą, bratem, bratową i młodą, po kościele oni przyjechali do nas na deser, pogadaliśmy, poskładaliśmy życzenia, było miło. Co prawda wszyscy dzisiaj przytrzymani, ale to raczej kwestia pogody... Nieśmiało nawet stwierdzę, że te święta mnie cieszą ![]() Co do zaręczyn, to teraz temat jest mi zupełnie obojętny - tak bezpośrednio, na żywo, konkretnie, nie wiem, jak to ująć. Chciałabym bardzo mieć rodzinę swoją własną, dom, zaręczyć się, wziąć ślub, ale na ten moment to jest dla mnie tak niesamowicie abstrakcyjne (tak, Piczko ![]() ![]() To takie luźne przemyślenia z mojej dzisiejszej jazdy po okolicznych pięknych, spokojnych, zielonych, deszczowych wsiach ![]() Głowa mnie boli.
![]() ![]() |
![]() |
#1544 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() justyna dzieki ![]() najchetniej to na wszelkiego rodzaju swieta bym do Dubaju poleciala albo gdzies ![]() Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-04-24 o 18:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do filmu z siostrą - przełknij to jakoś, fajnie, że ma taką relację z bliskimi, to też ma duży wpływ na jego zachowanie w związku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1547 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a bratowa głupiutka jest jak but tylko mało się odzywa, woli innym robić przytyki i ich analizować (skończyła psychologię i robi teraz coś z programowaniem) ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi się zrobiło z tym filmem, bo miałam nadzieję pogadać za cały dzień. Ja mam chyba całodobowo i dożywotnio PMS ![]() Jeszcze coś mnie żołądek boli. Prawie cały dzień nic nie jadłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1549 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1550 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1551 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja czuje sie przezarta ![]() odnosnie filmu to postaraj sie uspokoic, wez kapiel albo cos ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
![]() Madzia gdzie jest bo ona od tych perwersyjnych rzeczy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1552 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do interesu - cóż, nie dowiesz się, póki nie spróbujesz. Nawet gdyby powinęła Ci się noga, to przy dobrej organizacji nie stracisz wiele, a zyskasz doświadczenie. ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja chyba jakieś winko wyciągnę, na refleksje mi się zebrało i muszę to przepić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i mnie chodziło tylko o to, że gruba jestem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Doszłam do wniosku, że jak dostanę wypłatę, to sobie poprawię humor o tym: http://www.stylowebutki.pl/products/...aranczowe.html ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Zakorzenienie
|
www.listy-do-wojtka.blog.onet.pl
Trochę fikcyjnie, trochę serio o moim życiu i kimś, kogo już w nim nie ma. Jeśli ktoś zainteresowany- zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Gothka Peach maja przytulam mocno. ![]()
#1557 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1558 |
Zakorzenienie
|
woooow to będzie wyróżnienie!
Napisz jeszcze książkę o naszym wątku. To byłby niezły hit. ![]()
#1559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehehehaha, wlazłam na prywatnego bloga Mraza, tam w jego profil, zawód: turystyka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1560 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jasne jasne gruba ![]() ![]() justyna ladne buty i podziwiam, ze umiesz w takim czyms chodzic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.