Fryzjer w Rybniku - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-04-26, 07:45   #91
dph
Rozeznanie

Dot.: Fryzjer w Rybniku

Cytat:
Napisane przez mała82 Pokaż wiadomość
Idę we wtorek poświętach
Koniecznie zdaj relację jak było i czy jesteś zadowolona pozdrawiam
Stary 2011-04-27, 14:07   #92
mała82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dph Pokaż wiadomość
Koniecznie zdaj relację jak było i czy jesteś zadowolona pozdrawiam
No i byłam
Salon taki zwyczajny, a ceny wg mnie zawyżone, np. koloryzacja półdługich włosów 115zł (1kolor).
Miałam na kuponie niby koloryzację, maskę regeneracyjnę i metamorfozę fryzury...a za strzyżenie musiałam dopłacić 20zł
Koloryzacja, no cóż chciałam kolor o 2 tony jaśniejszy, a wyszłam z tym samym co mam, bo Pani powiedziała, że nie będzie mi niszczyć włosów zdejmowaniem koloru.
Nawet nie wiem kiedy nałożyła mi tą niby maskę (ponoć po myciu włosów) le jak tak, to nawet minuty jej na włosach nie miałam.
Plusy są na pewno takie, że szybko, bo wyszłam po godzinie i 15min. Mają saunę parową na włosy, co przyspiesza efekt koloryzacji.
Ale reasumując więcej tam nie pójdę
Stary 2011-04-27, 14:15   #93
dph
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mała82 Pokaż wiadomość
No i byłam
Salon taki zwyczajny, a ceny wg mnie zawyżone, np. koloryzacja półdługich włosów 115zł (1kolor).
Miałam na kuponie niby koloryzację, maskę regeneracyjnę i metamorfozę fryzury...a za strzyżenie musiałam dopłacić 20zł
Koloryzacja, no cóż chciałam kolor o 2 tony jaśniejszy, a wyszłam z tym samym co mam, bo Pani powiedziała, że nie będzie mi niszczyć włosów zdejmowaniem koloru.
Nawet nie wiem kiedy nałożyła mi tą niby maskę (ponoć po myciu włosów) le jak tak, to nawet minuty jej na włosach nie miałam.
Plusy są na pewno takie, że szybko, bo wyszłam po godzinie i 15min. Mają saunę parową na włosy, co przyspiesza efekt koloryzacji.
Ale reasumując więcej tam nie pójdę
Dzięki za obszerną relację Czyli potwierdza się teza że usługi z gruponu traktowane są po macoszemu :/ no chyba że w tym salonie z reguły robią ekspresowe maski na włosy :P A z obcięcia jesteś zadowolona?
Stary 2011-04-27, 14:28   #94
mała82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dph Pokaż wiadomość
Dzięki za obszerną relację Czyli potwierdza się teza że usługi z gruponu traktowane są po macoszemu :/ no chyba że w tym salonie z reguły robią ekspresowe maski na włosy :P A z obcięcia jesteś zadowolona?
Z obcięcia tak Ale na goupon już się nie skuszę
W sumie kosztowało mnie to 88zł +paliwo
Stary 2011-05-04, 20:22   #95
szevis
Przyczajenie

Kupony z Gruponu to ściema,ja tez sie kiedys skusilam i nie było wcale tak jak obiecywali...jestem tego zdania,że aby mieć super fryzurkę to trzeba za nia zapłacić...moja fryzjerka przeniosła się do Studia "WHY NOT" przeszła szereg szkolen i teraz mam na glowie cudo.. polecam p.Izę-ona ma talent...512009167
szevis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-16, 13:48   #96
lumia7
Przyczajenie

Witam wszystkich,
chcialam sie dowiedziec czy ktoras z Was byla moze w salonie Lumenise na makijazu permanentnym? Chcialam sie tam wybrac na makijaz oczu i brwi. Wiecie moze jakie tam maja barwniki i czy dobrze jest wykonywany?
Dziekuje z gory za odpowiedzi.
Pozdrawiam
lumia7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-08, 22:06   #97
Apali
Wtajemniczenie

Może nie z Rybnika, ale z Żor... polecam studio SHINE i Panią Kasie - właścicielke. Niskie ceny, a zawsze wychodzę zadowolona Odkryłam ją jakieś 4 miesiące temu i po 5 wizytach szczerze polecam. Farbowanie + obcięcie + modelowanie ok 170zł (długie włosy) Moja mama z krótkimi włosami wita ten salon co trzy tygodnie i zawsze jest zadowolona. Polecam
Apali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-21, 13:24   #98
Piekielny_Aniolek
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
Czy znacie jakiegoś dobrego fryzjera w Chwałowicach? Byłabym ogromnie wdzięczna za opinie...

po prostu "Łobuziara na obcasach"

Kocham Cię R

http://www.suwaczek.pl/cache/c57bb5fe5d.png
Piekielny_Aniolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-29, 16:27   #99
Usmiech89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Apali Pokaż wiadomość
Może nie z Rybnika, ale z Żor... polecam studio SHINE i Panią Kasie - właścicielke. Niskie ceny, a zawsze wychodzę zadowolona Odkryłam ją jakieś 4 miesiące temu i po 5 wizytach szczerze polecam. Farbowanie + obcięcie + modelowanie ok 170zł (długie włosy) Moja mama z krótkimi włosami wita ten salon co trzy tygodnie i zawsze jest zadowolona. Polecam
Właśnie zastanawiam się nad p. Kasią bo mieszkam w budynku, w którym przyjmuje Jest to nowy salon, ale wiem, że wcześniej pracowała w Atelier K&D, gdzie ceny mają z kosmosu!!! Ale szczerze - 170zł za obcięcie i farbowanie to nie jest aż tak mało na długie włosy. Może ja tak uważam, bo włosy farbować muszę co max.3 tyg (rosną jak szalone!)
Usmiech89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 16:09   #100
papilio89
Przyczajenie

Pani Anna Stawarczyk uczyła mnie fryzjerstwa w szkole TEB Jest świetna w tym co robi a pozatym to bardzo miła kobietka
papilio89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-05, 06:21   #101
bacha221
Przyczajenie

A ja wam powiem że skorzystałam z usługi Pana fryzera w salonie le belle visage na rynku tam gdzie żelezna,i musze powiedziec ze obcięcie chinskim nozem super,włosy się nie rozdwajają i daje to fajny efekt,ale... Pan fryzer sie wogule do tego nie nadaje,nie umie obcinac,Miało byc farbowanie z lekkim obcięciem ,tak mi facet włosy poobcinał ze maiłam ich o połowe mniej i wyszo to okropnie a wszystko trawało ze 4 godziny,masakra. Dziwne pytania zadawał tak jakby pierwszy raz robił cos z włosami trzeba go było kierowac.Także ja nie polecam.
bacha221 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-03, 00:17   #102
anita103
Przyczajenie

Nie polecam studia SHINE w Żorach. Ta właścicielka nie jest profesjonalistką, nie jestem zadowolona z farbowania. Najlepszy salon w Żorach to AVANTI i Pani Ala
anita103 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-15, 23:04   #103
krysia1239
Przyczajenie

A ja polecam nowy salon na ul. Korfantego 5 -nad fotografem. Fajna i miła obsługa, ceny jak na bliskość do rynku tanie, a farby Loreal i Goldwell. Dla mnie żel tonujące siwiznę i po krzyku ja i moja dziewczyna byliśmy zadowoleni

http://pl-pl.facebook.com/pages/Salo...442500?sk=info
krysia1239 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-15, 23:58   #104
krysia1239
Przyczajenie

Dot.: fryzjer / stylista RYBNIK

to ja Ci polecam salon na ul. Korfantego 5 koło poczty-nad fotografem. Fajna i miła obsługa, ceny jak na bliskość do rynku tanie, a farby Loreal i Goldwell. Dla mojego faceta żel tonujący siwiznę był gratis ja i mój mężczyzna byliśmy zadowoleni
Stary 2012-02-15, 23:59   #105
krysia1239
Przyczajenie

to ja Ci polecam salon na ul. Korfantego 5 koło poczty-nad fotografem. Fajna i miła obsługa, ceny jak na bliskość do rynku tanie, a farby Loreal i Goldwell. Dla mojego faceta żel tonujący siwiznę był gratis ja i mój mężczyzna byliśmy zadowoleni
Stary 2012-02-16, 00:01   #106
krysia1239
Przyczajenie

Dot.: Szukam dobrego fryzjera z Katowic lub okolic (Rybnik, Gliwice, Raibórz), błagam

Stary 2012-03-25, 13:41   #107
biba123
Przyczajenie

Hej. Niedawno przeprowadzilam sie do Rybnika i poszykuje naprawde dobrego fryzjera-styliste. Taki co by mi doradzil kolor i sciecie i dobrze to wykonal. Co polecacie? pozdr.
biba123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-25, 17:43   #108
biba123
Przyczajenie

Arrow Fryzjer stylista w Rybniku???

Witam. Niedawno przenioslam sie do Rybnika i szukam dobrego fryzjera -styliste. Mam zamiar zafundowac sobie mala metamorfoze. I kolorek i sciecie. Mozecie mi kogos polecic??? Z gory dzieki.
Stary 2012-03-25, 18:02   #109
martapolska
Raczkowanie

Dot.: Fryzjer stylista w Rybniku???

Także jestem z Rybnika orientujesz się gdzie są Nowiny ? jest tam zakład fryzjerski, na blokach.
martapolska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 22:30   #110
dph
Rozeznanie

A gdzie dokładnie?
Stary 2012-03-28, 18:05   #111
biba123
Przyczajenie

Poszperlam troche w sieci i zapisalam sie do Why Not. Wybieram sie krotko przed swietami. Zobaczymy co mi wyczaruja na glowie. potem Wam napisze. pozdr.
Stary 2012-03-29, 10:20   #112
dph
Rozeznanie

A gdzie jest ten Why Not? Daj znać koniecznie czy jesteś zadowolona.
Stary 2012-03-30, 18:33   #113
biba123
Przyczajenie

To jest na Slawikow 6. Ale jak tam dojechac i kolo czego to jest nie mam pojecia bo jeszcze nie poznalam tak dobrze tego miasta.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-19, 16:46   #114
shonyen
Zakorzenienie

Szukam salonu z Rybnika i okolic (Wodzisław, Radlin, Świerklany, Rydułtowy itp), gdzie dobiorą mi dobrze kolor oraz fryzurę - pierwszy raz będę farbować włosy na kolor zupełnie różny od naturalnego, wolałabym nie wyjść stamtąd z płaczem
shonyen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-30, 20:13   #115
kiyamka
Przyczajenie

Cześć, dużo słyszałam o fryzjerze w Czernicy. Tylko w Czernicy fryzjerów jest dwóch Któraś z dziewczyn pisała, że wysiada się na drugim przystanku, ale nie doprecyzowała czy od strony rybnika, czy rydułtów?
kiyamka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-07, 10:45   #116
kropka7_07
Przyczajenie

szukam dobrego fryzjera w rybniku ktory zrobi mi podnoszenie wlosow!!!!!!!jesli ktos cos wie pomozcie
kropka7_07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-23, 19:47   #117
zuzannahanna
Przyczajenie

Haj takie podniesienie robilam nie dawno w LUMENISIE na Zebrzydowickiej w Rybniku i super ,fajne mam wlosy ,nie loki ale nie proste
zuzannahanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-27, 12:05   #118
mexxo12
Przyczajenie

Ja mogę polecić pana Grzegorza-szefa w House of Beauty.
Co ten facet wyprawia to jest magia.Polecam!!!
mexxo12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-21, 13:08   #119
Shhhbaby
Przyczajenie

Rybnik - Przedłużanie włosów

Hej dziewczyny ;* Wątek być już może się pojawił, wybaczcie jestem tutaj "nowa" a zależy mi na tym byście podpowiedziały mi kilka rzeczy...
Chodzi więc o to, że przez długi czas byłam blondynką... swoje włosy mam ciemny blond, ale zachciało mi się farbowania ;/ Zauważyłam, że włoski mam strasznie zniszczone i łamią mi się na czubku głowy ;/ Przefarbowałam więc wlosy na ciemniejsze by zaprzestać ciągłemu rozjaśnianiu.. Aktualnie włosy wypadają i ubywa mi ich... chciałam zdecydować się na to by zagęścić i przedłuzyc Polecicie mi jakies dobre i w miare tanie salony zajmujace sie tym ? Rybnik/Wodzisław Śląski i okolice. Jakja metoda najlepsza ? Dołączcie zdjęcia i podzielcie się waszymi spostrzeżeniami Buziaki i pozdrawiam
Shhhbaby jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-26, 13:53   #120
GAMS
Przyczajenie

Fryzjer w Rybniku

JA tez poszukuje dobrego i niedrogiego fryzjera czyli płeć brzydka tzn faceta. Znacie jakiegos dobrego w Rybniku albo okolicach? Mam krotkie włosy lekka falujace i marzy mi sie jakas zwariowana fryzura. Ale jakos nie znalazlam nikogo kto by mi doradzil. A najwazniejsza impreza w roku idzie wielkimi krokami
GAMS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości