|
Notka |
|
Konkurs Rossmann - Szał Ciał Załóż swój wątek na dedykowanym forum "Szał ciał" - czyli sposób na piękną figurę do lata. Opisz w tym wątku jaki masz sposób na osiągnięcie pięknej figury. Czy masz jakieś ulubione ćwiczenia, diety, czy sprawdzone sposoby na piękne, zadbane ciało? |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
moderatorka też wizażanka
|
Dot.: W drodze po piękną figurę. Smukła sylwetka do wakacji ! :)
Jedynie to jest niewielkim, naprawdę malusim usprawiedliwieniem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Kochane, moja wczorajsza rozpusta była wręcz przeogromna i doprawdy smaczna!
Dziś już niestety po staremu-ćwiczonka, bieganie i rzecz jasna koniec z ciastem..;/!
![]() |
#243 | |
|
Cytat:
![]() Zapraszamy do przyłączenia się, jednak najpierw do wyzdrowienia ![]() ![]() Bez wątpienia odwiedziny znajomych, którzy nie zwykli przychodzić z pustymi rękami może być kłopotliwe w powstrzymywaniu się od jedzenia słodyczy ![]() ![]() Co do odchudzania w szpitalu kompletnie się zgadzam, bez sensu odchudzanie, za to ograniczenie słodyczy jak najbardziej ma sens ![]() ![]() Koniecznie planowany trening skonsultuj ze swoim lekarzem żebyś się nie przemęczyła. ![]() ![]() Gratuluję pierwszej wygranej bitwy z pokusami ![]() Mam nadzieję, że wyzdrowiejesz i będziesz nam towarzyszyć w drodze do wymarzonej sylwetki ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ciepło, życząc Wesołych Świąt i owocnego wypoczynku oraz powrotu do zdrowia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Witam Kochana, dopiero wczoraj natrafiłam na Twój watek (oczywiście piąteczka leci
![]() bardzo mnie zmobilizowałaś do ćwiczeń i do ogólnego dbania o siebie (kremu ujędrniające które dawno porzuciłam...) ostatnio miałam kryzys, cały styczen i luty ćwiczyłam codziennie, niestety później odstawiłam leki na niedoczynność tarczycy od tego czasu nie mam sił na nic, trening 50min który wykonywałam na lekach już bez zadyszki (po 11 razie już go opanowałam ![]() to wszystko widać na mojej sylwetce, dorobiłam się do lutego w pupie 88cm, teraz spadło do 86cm;/ czuję że nic moje ćwiczenia nie dały i że moje mięśnie się cofnęły ![]() muszę zacząć znów ćwiczyć mimo braku sił, nie mam nadwagi ale moje ciało składa się w większości z tluszczu, brakuje mi mięśni. Szczególnie tyłek mam płaski, ale na niego już nie mam sił chcę zacząć od innej partii ciała, a mianowicie brzucha. Doczytałam na razie do 91 postu i przejrzałam pobieżnie całość w poszukiwaniu tego co najbardziej mnie interesuje- co ćwiczysz na brzuszek. ![]() ![]() nie mam problemów z boczkami, co do tłuszczyku no jest na brzuchu ale ogólnie mam szczupły brzuch 60cm w tali, 64cm w pępku tylko z wyglądu jak reszta mohego cała sflaczała, niekształtna co z tego że szczupła ![]() pozdrawiam gorąco ![]() ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
to i ja się dołączę
![]() cieszę się, że znalazłam Twój wątek, bo znowu się bardzo zmotywowałam i naprawdę podziwiam Cię za to co robisz dla swojego ciała - pozazdrościć samozaparcia ![]() mam 170 cm i ważę 56 kg, ogólnie myślę, że wyglądam nienajgorzej, ale lepiej czułabym się we własnym ciele, gdybym trochę ubyło tu i ówdzie.. najbardziej zależy mi na brzuchu i na udach, ale nie bardzo wiem co z tym robić. Od jakiegoś miesiąca zmieniłam dietę - staram się odżywiać zdrowiej, staram się w ogóle nie jeść słodyczy i fast food'ów, a jak już się zdarzy to bardzo rzadko i w możliwie małych ilościach. Staram się to zastępować owocami, warzywami, jem jajka, twarożek, serki wiejskie, jogurty, płatki owsiane, odstawiłam jasne pieczywo, piję głównie wodę. Na początku codziennie ćwiczyłam na orbitreku, ale z rozmowy z moją nauczycielką wf-u wywnioskowałam, że to bez sensu i jakoś tak przestałam.. może jednak warto do tego wrócić? jak sobię przypomnę to kręcę hula hopem, teraz robi się cieplej i mam więcej czasu, więc wracam do rolek, może rower? no i chciałabym zacząć biegać, ale jestem w tym tak beznadziejna, że muszę zacząć naprawdę małymi krokami ![]() na razie nie widzę żadnych efektów, ale na pewno nie chcę zupełnie zrezygnować, wiem, że ćwiczenia są najważniejsze a mi zazwyczaj strasznie brakuje motywacji.. dlatego tu przyszłam, mam nadzieję, że z Wami w końcu uda mi się coś osiągnąć ![]() pozdrawiam i mokrego poniedziałku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
gratuluję wytrzymałości ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro wracamy! ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Rozeznanie
|
I jak tam po świętach?
Ja niczego sobie nie odmawiałam jeśli chodzi o jedzenie, ale nie żałuje ![]() żałuję tylko, że jutro nie mogę iść na siłownie ![]() ![]() I tak wogole to myślę o tych suplementach, które mi polecałaś. Myślisz, że lepiej kupić osobno błonnnik, osobno Lkarnitynę czy może być preparat typu 2 w 1? http://www.✂✂✂✂✂✂✂/apteka/ p46014-Blonnik__L-karnityna_kapsulki_60_szt I chyba zamówie sobie w tej aptece właśnie, bo jest wszystko to co polecałaś, a nie chce mi się szukać po stacjonarnych aptekach ;p
"Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala Ci wytrwać." dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego Edytowane przez MyLastHope Czas edycji: 2011-04-25 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
|
MASECZKI II Maseczki, maseczki ![]() ![]() 1. Dax Perfecta do naczynkowej skóry. 2. Avon, Peel Off z Ogrókiem- ściąga wszystko ze skóry ![]() 3. Avon, Planet Spa- sake z ryżem- ładnie pachnie, miałam na buzi dwa razy więc jeszcze wcześnie by sądzić, bo efektów od ręki nie zauważyłam ![]() 4. Lirene, maszeczka zwężająca pory i wygładzająca- dzięki uprzejmości MyLastHope mogę ją testować ![]() 5. Rossman Synergen- dzisiaj nałożę na buzię, bo chcę żeby wypaliło to okropieństwo na mojej twarzy ![]() 6. Collagen- Bielenda już o niej pisałam i polecam jeszcze raz ![]() 7. Planet Spa- błotko, maseczka do ciała. Stosuję na biust, po niej biust jest przyjemniejszy w dotyku ![]() 8. Planet Spa z oliwkami- dobrze nawilża ![]() 9. Maseczki Ziaji- polecam wszystkie, są cudowne i stoją na moim podium wśród maseczek ![]() 10. Eco Care z glinką białą- o niej też wspominałam. 11. Lirene Peel Off- szału nie ma, słabo się odekleja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | |
|
Cytat:
![]() Dziękuję i bardzo się cieszę, że pomagam w motywacji ![]() Niestety, czeka Cię ponowna droga do powrotu do formy, ale chyba nie będzie łatwiej skoro bez lekarstw męczysz się szybciej? Czy możesz w takim wypadku w związku jak mniemam chorobą- wykonywać wszystkie ćwiczenia? Niestety mięśnie niećwiczone i nie karmione białkiem zostają spalone przez nasz organizm ![]() ![]() ![]() ![]() Na brzuch: polecam wchodzenie pod górkę ![]() ![]() ![]() Doskonale wiem, że można być szczupłym i mieć "farfocle", że tak powiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
|
WŁOSY O nich nie można zapomnieć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja kolekcja w walce o piękne włosy: 1. W otworzonym pudełeczku jest Stapiz niebieski- maska ![]() ![]() 2. W żółtym pojemniczku odlewka maski Herson, dzięki uprzejmości wizażanki blair witch, która uraczyła mnie nią. Dziękuję ![]() 3.Pallium mask, odżywka z proteinami jedwabiu- ślicznie pachnie, włosy po niej się łatwiej rozczesują ![]() 4. Joanna szampon wygładzający do włosów suchych. U siebie nie zauważyłam jakieś niesamowitej regeneracji, ale mama, która ma włosy krótkie mówi, że u niej się sprawdza ![]() 5. Syoss, Repair Therapy, dry damaged hair, tutaj znowu, mam wrażenie, ze nie spełnia swojej funkcji, chociaż gdy po nim nakładam maskę pallium, widać, że włosy są bardziej błyszczące i wyglądają na bardziej nawilżone. Jednak tylko w zestawieniu z tą maską. ![]() 6. Lakier do włosów Nivea Beautiful Age-robi to co lakier robić powinien. ![]() ![]() 7. Got2b smooth and chic, anti-frizz Lotion, niby ma włosy pod kontrolą trzymać, albo moje włosy są niesforne, albo toto wcale nie działa ![]() ![]() 8. Kallos, maska Latte, jeszcze nie testowałam, czeka na swój debiut ![]() 9. Gloria maska do włosów regenerująca. Ta maska świetnie spełnia swoje obietnice ![]() ![]() 10. Eva Natura, szampon z rzepą, robi to, co szampon z rzepą robić powinien ![]() 11. Odżywka Dove pro-age. Na wykończeniu ![]() ![]() 12. Isana, Babassu-Oil. Poleciła mi ją wizażanka myszka i oj tak, sprawdza się, podkręca mój marny zaniedbany skręt. ![]() 13.Mrs Potter's Balsam, regeneruje i nawilża- testuję dzięki uprzejmości wizażanki blair witch, dziękuję ! ![]() ![]() 14. Szapon Pantene Pro-V naturefusion, włosy mają być mocne i lśnić, no cóż, lśnić lśnią ![]() ![]() 15. Garnier, odżywka z olejkiem z awokado i masłem karite- bardzo dobra odżywka ![]() ![]() 16. Joanna Naturia, szampon z odżywką z kokosem i migdałami. Ten szampon jako jeden z nielicznych poczynił cuda z moimi włosami ![]() 17. Joanna Naturia, szampon z miodem i cytryną, do włosów suchych i zniszczonych. Również nie zauważyłam szalonej regeneracji lub nawilżenia ![]() 18. Farmona, Radical, mgiełka wzmacniająca do włosów zniszczonych i wypadających. Włosy zawsze po umyciu dostają małą dawkę skrzypu, tak profilaktycznie ![]() 19. Biosilk, szampon regenerujący x2 jeden ponownie udostępniła mi wizażanka blair witch. 20. Ziaja, odżywka intensywna odbudowa do włosów zniszczonych. Odżywka jak najbardziej spełnia swoją funkcje, włosy są odbudowane i silniejsze, z małym ale trzeba uważać z dawkowaniem, bo łatwo przesadzić, a wtedy włosy są koszmarnie obciążone i już wieczorem do mycia, bo następnego dnia są kompletnie do niczego. ![]() 21. Dove Therapy, Heat Defense Therapy, również udało mi się drapnąć na wyprzedaży rossmanowej, gdy produkt miał wejść w nowym opakowaniu (nie wiem czy też w nowym składzie). Zawsze mała daweczka przed suszeniem ![]() 22. Marion, termoochrona, mgiełka chroniąca włosy przed działaniem wysokiej temperatury. Kupiłam, ponieważ spotkałam się z dobrymi opiniami kosmetyków do włosów Mariona, a ta mgiełka była tania, więc pomyślałam, że warto przetestować ![]() 23. Pianka do kręconych włosów z avocado, Subrina Professional In style. Dostałam w prezencie od współlokatorki i pianka faktycznie wyciąga z włosów skręt, do tego przyjemnie pachnie ![]() 24. Jedwab do włosów Biosilk, o nim to chyba każda wizażanka słyszała, recenzować nie trzeba ![]() 25. Serum na suche i zniszczone końcówki do każdego rodzaju włosów, Avon, Advance Techniques. Bardzo dobre serum. Chociaż mam wrażenie, że jego poprzednia wersja się lepiej spisywała i była mniej płynna, a bardziej gęsta. 26.Planet SPA, Avon, Śródziemnomorski olejek do włosów. Dla moich włosów okazał się idealną terapią nawilżającą ![]() Nie uchwyciłam na zdjęciu pianki Taft, ale kto by się tam taftem fascynował, gdy ma się piankę do kręconych włosów z avocado ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
|
Cytat:
![]() Dziękuję bardzo, ja się bardzo cieszę, że moje samozaparcie pomaga tak wielu osobom w mobilizacji ![]() Ćwiczenia na orbitreku wcale nie są bez sensu ![]() ![]() ![]() Do biegania zachęcam, bo nie tylko spala się tkankę ale dotlenia, korzystnie wpływa na serce i umięśnia łydki <3 ![]() ![]() Nie poddawaj się, nie wszystko przychodzi od razu, a już na pewno nie przychodzi łatwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
|
PRZEKĄSKI Co jem gdy do posiłku daleko a koniecznie organizm, niekoniecznie żołądek, domagają się bym zajęła czymś łapki i żuchwę ![]() - pokrojona marchewka, wzdłuż lub w talarki, taką marchewę wrzucam do miseczki i ucząc się zajadam się nią ![]() ![]() - rodzynki- jednak jedna paczka na jednym "posiedzeniu" to za dużo, tak pół ![]() - słonecznik- na początku nie znałam umiaru, teraz 1/4 paczki i czuję, że i łapki i żuchwa mają już dosyć. ![]() - pieczywo ryżowe jak Sonko - pomidor pokrojony na kawałeczki 1/8 - ogórkowe talarki, ogóraska kroję w talarki, wrzucam do miseczki i tak samo jak w przypadku marchewki, traktuję je jak zdrowe chipsy ![]() - suszone babany ![]() - chrunchy z płatków śniadaniowych, byle nie kosmicznie słodkie ![]() - w chwilach szaleństwa i totalnej słabości- żeby nie ulec słodyczom ![]() ![]() - piję dużo wody oszukując samą siebie ![]() - kroję ser w kosteczki i dziubię ![]() Zazwyczaj sporo kombinuję w tej kwestii ![]() ![]() ![]() Zdjęcie marchwi z internetu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie możesz iść i to Cię smuci? ![]() ![]() ![]() Co do preparatu przetestowałabym ten dwa w jednym, jeszcze sobie porównaj zawartości błonników w tym 2 w 1 a w jakimś przykładowym czystym błonniku, tak zamo z L-karnityną ![]() Pewnie, zamówić najlepiej ![]() ![]() Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-04-26 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
Próbuję się do Was dostać dziewczyny już od kilku dni i w końcu się udało
![]() W końcu odzyskałam chociaż częśc mojej energii i wróciły marzenia o pięknej sylwetce ![]() Rowerek czeka na kilka dni wolnego, żeby go ogarnąć po długim odpoczynku w piwnicy - ale już niedługo upragniona majówka i rower wróci do życia - a wtedy parki, lasy, ścieżki rowerowe - przybywam! ![]() Niestety basen, który mam zaraz pod domem woła trochę o pomstę do nieba.. i muszę się przemóc żeby znowu tam wrócić (i kupić środek przeciwgrzybiczny w aptece - przezorny zawsze ubezpieczony ![]() @ się skończył, święta już były a więc nie ma wymówek - instruktorzy fitness, bieżnio nadchodzę! Błagam ecrulo podrzuć mi jeszcze jakieś pomysły, żeby pozbyć się tego wstrętnego, złośliwego tłuszczu szczególnie na brzuchu i udach! No i oczywiście ohydnie wylewających się boczkach! Marzę już o ich umięśnieniu! Może masz jakiś gotowy jadłospis na tydzień, dwa? Do którego mogłabym się stosować? Mam skłonności do małych grzeszków i niestety słabą wolę jeśli chodzi o jedzenie - więc muszę mieć wszystko spisane na kartce - tylko wtedy jestem w stanie się pilnować. Myślałam, żeby odwiedzić dietetyka ale ceny w Poznaniu mnie delikatnie przerażają - tym bardziej, że nigdy nie jestem pewna elokwencji pani lub pana spisującego mi dietę - za diety z gazet bardzo dziękuję.. Poza tym jestem trochę negatywnie nastawiona po ostatniej próbie, gdzie cudowna pani dietetyk zamiast wypytywać mnie o moje przyzwyczajenia, rzeczy które lubię czy nie lubię opisywała mi piramidę żywieniową - a ją znają nawet dzieci w podstawówce.. eh.. Zamierzam także kupić trochę suplementów, które wypisałaś w poprzednich postach (oczywiście zgubiłam już kartkę na której wszystko sobie grzecznie wypisałam ![]() ![]() Masz może jakieś ćwiczenia na kolana? Kiedyś miałam pięknie smukłe kolanka a teraz jakby trochę się poszerzyły, skóra z górnej części/ nad kolana (mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi) nie jest już taka jędrna a wręcz "obwisa" na kolana - co prawda delikatnie, ale jednak. Mam też pytanie... co myślisz o urządzeniach typu roll-shaper, vacuum jet, vacu line - bieżniach, rowerkach w podciśnieniu. Korzystałaś kiedyś? Słyszałaś coś o tym? Zastanawiam się nad wykupieniem karnetu, ale nie wiem czy lepiej zainwestować w roller czy raczej ćwiczenia w podciśnieniu? Czy w ogóle inwestować, czy będzie widać efekty? |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
|
WODA Jak się okazuje woda może smakować, tj. mieć smak, jak również po prostu smakować ![]() ![]() Przedstawiam Wam moich faworytów wśród wód: 1. Naturalna woda mineralna- pochodzi z podziemnego, głębokiego źródła i taką wodą, którą zdarza mi się pijać jest Muszyna. 2. Naturalna woda źródlana- pochodzi z źródeł. Polecam: Dobrawę, Nestle Aquarel, Kropla Beskidu i Nałęczowiankę 3. Wśród wód stołowych znajduje się m.in. Bonaqua. Kiedyś mi smakowała, teraz już mniej ![]() 4. Mamy także wody zmieneralizowane, a w nich: niskosodowe, pijam np. Arctic i Nałęczowiankę. wysokosodowe, których chyba nie pijam, bądź jeszcze się nie zorientowałam, że je pijam ![]() Wody nisko-, średnio- i wysokozmieralizowane Nisko: np. Żywiec Zdrój, Średnio: Arctic Wysoko (ich nie pijam) ale podobno Zuber do takich wód należy. Raczej dla mnie nie ma znaczenia czy jest to woda wysoko czy średniozmineralizowana, mineralna czy źródlana, oczywiście mineralne sa bogatsze w minerały dlatego ich nie unikam ![]() ![]() ![]() Zdjęcie z internetu ![]() Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-04-26 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S co do moich poprzednich pytan o ten chleb czy mozna na podwieczorek to zrezygnowalam ![]() ![]() Edytowane przez cwaniara_ Czas edycji: 2011-04-26 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Śliczna włoskowa kolekcja
![]() A przekąski bardzo fajne, odpatrzę ogórki pokrojone w plasterki, bo lubię ogórki ![]() Muszę ponadrabiać trochę Twój blog ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
No, takie życie! ![]() ![]()
![]() |
#263 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą bardzo przydatna notatka o przekąskach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
|
ZĄBKI One też wymagają pielęgnacji ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-04-26 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
|
PO MIESIĄCU... Po miesiącu opisywania swoich zmagań z własnymi słabościami, opisywaniu ćwiczeń, posiłków, swojej pielęgnacji dobijamy końca tego wątku ![]() ![]() Wątek przyciągnął wiele wizażanek, które zechciały ze mną walczyć ze słabościami, boczkami, tłuszczykiem, kilogramami, lenistwem i za to Wam dziękuję ![]() ![]() Naprawdę chce się pisać, gdy się widzi, że są osoby, które chcą wspólnie dążyć do wymarzonej sylwetki, ujawniają się, wdają w dyskusje i wspierają ![]() Dlatego postanowiłam utwrzyć bloga o tej samej tematyce ! ![]() ![]() ![]() http://packrulo.blogspot.com/ Narazie nic tam nie ma, ale już niebawem ![]() ![]() Cieszę się, ze trafiłam na konkurs rossmanowski, bardzo się cieszę, ponieważ mogłam wreszcie z kimś się podzielić swoimi doświadczeniami, przeżyciami oraz wiedzą. Mam nadzieję, że się nie poddacie, jak ja się nie poddaję od listopada, przy czym mocno trzymam za Was kciuki ![]() ![]() Po miesiącu: - jestem szczuplejsza (w pupie i udach) - przyrosło mi trochę mięśni- zwłaszcza w łapkach - moje włosy są zadbane i bardziej lśniące z dnia na dzień - moja skóra jest super gładka ![]() - czuję się znacznie lepiej - jestem zmobilizowana do napisania pracy licencjackiej - poznałam wiele sympatycznych wizażanek Dziękuję ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zaskoczyłaś mnie! Pierwszą czytelniczkę bloga już masz-dopiero co się rozkręcam! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#268 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jazda na rowerze i bieganie na pewno bardzo dobrze Ci zrobią, całe moje ćwiczenia bazują przede wszystkim na tym ![]() Moja droga, niepotrzebne Ci jak narazie pomysły, bo rower doskonalne umięśni Ci udka ![]() ![]() ![]() Ćwiczysz deskę i chodzenie pod górę? To bardzo dobrze na brzuszek chodzi, a jedno ćwiczenie na boczki, które pokazywała instruktorka od striptiz aerobicu podobno działa cuda, jednak nie znalazłam na internecie, więc chyba z czyjąś pomocą będę musiała filmik nakręcić ![]() Odnośnie jadłospisu- na samym początku jadłam okropnie rutynowo, bo bardzo mało rzeczy lubię. Bez Ciebie jednak żadnego planu nie ułożymy ![]() ![]() Jeśli chodzi o suplementy, to wiadomo bez przesady,a jeśli już dużo łykamy- to często się badamy, tj. wykonujemy badania krwi i obserwujemy organizm jak reaguje. Widzę, że mamy ten sam problem z kolanami, nieznacznie obawody w kolanach posadały mi przy ćwiczeniach na nogi do tego sporo białka żeby się miały z czego mięśnie budować ![]() ![]() Jednorazowo skorzystałam, z czystej ciekawości z tego typu urządzenia, dzięki gruperowi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Świetnie, że przestawiłaś sobie węgle na rano ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Rozkręcaj, bo my tutaj walczymy do lata, a jak zechcecie ze mną zostać jeszcze dłużej... to już w ogóle super ! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Już jestem obserwatorką Twojego nowego bloga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.