|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
Dzień dobry!
Ja to chyba najbardziej podpasowuję się pod posty heroine, bo z moją dietą i motywacją jest tragicznie. Nie wiem jak odzyskac motywację i chęci do dalszej walki... Igunia u mnie z kg podobnie, bo mam ok 162 a waga 67-69 :/ Paula udanej majówki ![]() kasiarzynaa witaj w naszych progach ![]() Reszta dyskusji została zamknięta, więc nie będę dodawać swoich opinii. Przepraszam Was za to, że ostatnio tak mało się pojawiam, ale mam troszkę problemów. Szukam nowej pracy, bo obecnej mam dośc, niestety moje miasto to totalna dziura i bezrobocie sjest wielkie, do tego wszystkie małe firemki bankrutują i ciężko jest znaleść jakąś normalną pracę.. Mam nadzieję, że do końca czerwca uda mi się coś znaleść, bo inaczej zwariuję tu gdzie jestem :/
#4682 |
Żona Idealna :)
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
hejo
![]() będę póki co rzadko zaglądać, bo mam trochu spraw do przemyślenia, itd itp;/ wczoraj miałam ostatnie zajecia więc mam już WAKACJE ![]() w drugiej połowie maja mam ino 1 egzamin i ew 1 zaliczenie, a zajęć już niet ![]() Paula udanego wyjazdu ![]() kasiarzynaa witam ![]() Igunia dawaj pyska ![]() ![]() Mordsith też szukam innej pracy, najlepiej w zawodzie, ale zadowolę się każdą, bo ta mnie też już delikatnie mówiąc wkurza ![]() przedwczoraj i wczoraj biegałam krótko ale szybko.. plus zrobiłam trochu innych ćwiczonek.. dziś też już godzina ćwiczeń za mną ![]() ![]() dziś wyjęłam notatki na egzam, i powoli zaczynam je czytać 8 str A4 za mną.. nudna ta dydaktyka jak byk ![]() z jedzeniem u mnie różnie.. niby mało jem a waga rośnie.. mam nadzieję, że to tylko przez zbliżającą się @ papasie ![]() mykam na obiadek (zupka jarzynowa ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#4683 |
Zakorzenienie
|
Mordsith - witam.
![]() ![]() ![]() aassiia1988 - witam również ![]() Ja dzisiaj oglądałam ślub Kate i Williama jeżdząc na rowerku i dobrze, że coś robiłam bo inaczej chyba bym zasneła z nudów ![]() czas na drugie śniadanko czyli Activie ![]() a na obiad pierś z kurczaka i brokuły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Wtajemniczenie
|
Wyruszam do znienawidzonej przeze mnie pracy... wysłałam wczoraj 2 cv i dzisiaj trzecie, może ktoś się odezwie
![]() ![]()
#4685 |
Wtajemniczenie
|
Mord trzymam kciuczki za prace
![]()
![]() |
#4686 |
Zadomowienie
|
Bryy! ;*
Paulaa, miłego wyjazduu ;* Asiaa, wakacjeee? ![]() ![]() pyszny masz obiadeek ![]() oo taak, ćwiczenia na problemy najlepsze ![]() Yess ![]() ja jak jestem zła i idę biegać, to mam takiego kopaa, tak mi się fajnie biega, z taką złością i siłą zarazem ![]() Mord, trzymam kciuki, żeby Twoja motywacja wróćiła ![]() no i za pracę też trzymam ![]() Iguniaa ![]() ![]() kasiarzynaa ![]() ![]() a jak wrażenia po ślubie? ![]() ogłaszaaaam dłuuugi weekeeeend ![]() ![]() jeejuuu, ależ jestem zmęczonaaa ![]() ![]() ![]() znowu mam tyle planów na ten weekend ![]() ![]() ![]() ![]()
#4687 |
Konto usunięte
|
A mi się plany wakacyjne zmieniły i lecę do Luksemburga chyba w sierpniu z TŻem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4688 |
Zakorzenienie
|
Witam chciala bym do was dolaczyc
![]() Jestem mama 14 miesiecznego Szymonka ![]() Ale co najgorsze moja zmora sa slodycze i wszelakie Fast Foody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
Napisałam tu takiego długiego posta nacisnełam coś i mi wszystko poszło wrr
![]() paollino - Luksemburg świetne miejsce ![]() elcia0787 - witamy ![]() ![]() Mysteriness - no czasem zapomni się i jest dla mnie miła ![]() ![]() ![]() elcia0787 - witamy ![]() ![]() ![]() dzisiaj jeżdziłam prawie 2h na rowerku stacjonarnym i tyłek mnie boli...ale chociaż wiem jak się geje czują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Konto usunięte
|
Gdzie moja kultura
![]() ![]() Moja mama zmilczała kwestię mojego przyszłego lotu samolotem, ale widziałam że jej to absolutnie nie w smak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
paollino zazdroszcze wakacji...
![]() ![]() elcia0787 a jaki masz wzrost , że dążysz do tak niskiej wagi hm?? pozqa tym przy dziecku też mozna schudnąć. Popatrz: abawa z dzieckiem przez 30 minut 160 kcal - zabawa klockami przez godzinę 70 kcal - skakanie przez 15 minut 150 kcal - czołganie się z dzieckiem po podłodze przez 30 minut 400 kcal - schodzenie po schodach przez 30 minut 182 kcal - spokojny spacer z wózkiem 100 kcal - spacer w umiarkowanym tempie 120 kcal - ubieranie i rozbieranie dziecka 118 kcal - sprzątanie porozrzucanych zabawek 80 kcal - czytanie dziecku bajek 150 kcal - wałkowanie ciasta 170 kcal - ubijanie ziemniaków na purée 170 kcal - zmywanie po dużym obiedzie 157 kcal - chodzenie po sklepach (przez godzinę) 157 kcal - dekorowanie mieszkania 247 kcal - szybkie tańce (przez godzinę) 306 kcal - oglądanie telewizji (przez godzinę) 18 kcal mozesz posadzić bejbi na swoim brzuszku i robić skłony w przód itd a dla twojego dziecka to będzie super zabawa ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4692 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
korzystaj jak tylko masz okazje;* ja uciekam.. mam dość na dziś... godzina spacerku godzina ćwiczeń i praca, potemw domu i leci jak z bicza strzelił... papapa;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Zakorzenienie
|
kasiarzyna dzieki
![]() ![]() malenka ja mam 162 przed ciaza wazylam 49 kg i nie bylam jakos szczegolnie wychudzona nawet brzucha nie mialam plaskiego ![]() dzieki za cwiczenia od jutra zaczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4696 |
Zadomowienie
|
Paoll, pewniee, korzystaj jak się da
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasiarzynaa ![]() ![]() nieee, nie jestem nauczycielką ![]() ![]() ![]() ![]() ale Kate sukienką miała ładną, to trzeba przyznać ![]() Malenkaa , łooszz , nawet oglądanie tv spala kalorie? ![]() ![]() Kochaana, jeszcze całe życie przed Tobą, na pewno pojedziesz w jakieś wspaniałe miejsce z jakąś wspaniałą osobą ![]() ![]() Witaaaj elciaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Honey! miłej majóweczki ![]() pobiegałam 30 min ![]() ![]()
#4697 |
Wtajemniczenie
|
i ja witam
![]() ![]() ![]() ![]() w ogole widze, że nasz watek cieszy sie duża popularnoscia ![]() Myss, Ty nauczycielką? nono ![]() ![]() Maleńka: ja na wakacje tez nigdzie chyba nie pojade, no chyba ze sama sobie za nie zapłace, czyli pewnie tylko na 2 dni gdzies wybyje, a poki co nie mam z kim.. paoll: super, ciesze sie ze jedziesz ![]() ja dzis pobiegałam 30 minut, mmm kocham to! ![]() ![]() ![]() Majóweczka w domu, niestety ![]() ![]() dobrej nocki ![]()
Edytowane przez yessabell Czas edycji: 2011-04-29 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Konto usunięte
|
A ja zrobiłam 550 kroków na stepperze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje za mile powitanie
![]() mysteriness oj tak slodycze to moja najwieksza zmora ![]() ![]() yessabell oj tak moj TZ tez uwielbia slodkie i je dosc sporo tyle ze po nim nie widac chudy jak palec a po mnie tak mam juz oponke i chce sie jej pozbyc |
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
Zakorzenienie
|
Mysteriness - a bo podobno głupoty o sobie gadam, bla bla, a to na nią działa jak płachta na byka
![]() ![]() ![]() elcia0787 - myśle, że radykalnie nie odmawiaj sobie tego słodkiego, trochę słodkości człowiek potrzebuje. Myśle że fastfood'y to najgorsze zło nie tylko dla figury, ale dla zdrowia, tylko czemu one takie dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Zadomowienie
|
Yess
![]() ![]() ![]() brawo za ćwiczenia ![]() ![]() Paoll ![]() Elcia ![]() ![]() ![]() Kasiarzyna - aa takie butyy ![]() no tak, nauczyciel ma dużo wolnego ![]() o co chodzi w Twoim podpisie o ycd? ![]() ![]()
Edytowane przez Mysteriness Czas edycji: 2011-04-29 o 21:01 Powód: zakumałam ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
Mysteriness - przeczytaj sobie ten artykuł http://twistservice.pl/pl/hip-hop/50...z-street-dance tutaj jest zawarte wszystko co mam na ten temat do powiedzenia + jedynym stylem który tam jest na prawdę ukazany to modern jazz i możliwe, że towarzyski (chociaż nie znam, więc nie wypowiadam sie na ten temat)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam i mam podły humor, do tego zjadłam dziś batona i wogóle nie trzymam diety bo piję jeszcze desperadosa
![]() elcia witaj ![]() ![]() paoll ![]() ![]() Dziękuję dziewuszki za kciuki i wiarę we mnie, bo ja sama już wątpię... ![]()
#4704 |
Zakorzenienie
|
kasiarzyna,mysterines tak tez zrobie zaczne stopniowo ograniczac moze to bedzie lepsze niz tak nagle przestac
![]() ![]() mordsith witam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- laski co takiego wogole mozna jesc na diecie,od jutra tak na prawde zaczynam i nie wiem co zjesc na sniadanie,obiad ,kolacje |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rano na sniadanie zjadlam jajko z salata i smietanka light ![]() ![]() co myslicie o tych platkach ryzowych i takim pieczywie chrupkim takich cienkich kawaleczkach nie wiem jak sie nazywaja |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4708 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.