Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania!! - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-29, 10:41   #4681
Mordsith
Wtajemniczenie

Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania

Dzień dobry!
Ja to chyba najbardziej podpasowuję się pod posty heroine, bo z moją dietą i motywacją jest tragicznie. Nie wiem jak odzyskac motywację i chęci do dalszej walki...

Igunia u mnie z kg podobnie, bo mam ok 162 a waga 67-69 :/

Paula udanej majówki

kasiarzynaa witaj w naszych progach

Reszta dyskusji została zamknięta, więc nie będę dodawać swoich opinii.
Przepraszam Was za to, że ostatnio tak mało się pojawiam, ale mam troszkę problemów. Szukam nowej pracy, bo obecnej mam dośc, niestety moje miasto to totalna dziura i bezrobocie sjest wielkie, do tego wszystkie małe firemki bankrutują i ciężko jest znaleść jakąś normalną pracę.. Mam nadzieję, że do końca czerwca uda mi się coś znaleść, bo inaczej zwariuję tu gdzie jestem :/
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 11:16   #4682
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania

hejo

będę póki co rzadko zaglądać, bo mam trochu spraw do przemyślenia, itd itp;/

wczoraj miałam ostatnie zajecia więc mam już WAKACJE
w drugiej połowie maja mam ino 1 egzamin i ew 1 zaliczenie, a zajęć już niet

Paula udanego wyjazdu

kasiarzynaa witam

Igunia dawaj pyska i częściej zaglądaj

Mordsith też szukam innej pracy, najlepiej w zawodzie, ale zadowolę się każdą, bo ta mnie też już delikatnie mówiąc wkurza

przedwczoraj i wczoraj biegałam krótko ale szybko.. plus zrobiłam trochu innych ćwiczonek..
dziś też już godzina ćwiczeń za mną tylko one pozwalają mi zapomnieć o problemach

dziś wyjęłam notatki na egzam, i powoli zaczynam je czytać 8 str A4 za mną.. nudna ta dydaktyka jak byk dobrze, ze jeszcze sporo czasu do egzaminu..

z jedzeniem u mnie różnie.. niby mało jem a waga rośnie.. mam nadzieję, że to tylko przez zbliżającą się @

papasie

mykam na obiadek (zupka jarzynowa)

miłego dnia

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 12:12   #4683
kasiarzynaa
Zakorzenienie

Mordsith - witam. I mam nadzieje, że wkrótce znajdziesz dogodną dla Ciebie prace Z tymi upadającymi firmami to jak u mnie, niegdyś było ich wiele teraz totalna kicha, za to....buduja się same centra handlowe

aassiia1988 - witam również

Ja dzisiaj oglądałam ślub Kate i Williama jeżdząc na rowerku i dobrze, że coś robiłam bo inaczej chyba bym zasneła z nudów

czas na drugie śniadanko czyli Activie
a na obiad pierś z kurczaka i brokuły
kasiarzynaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 14:37   #4684
Mordsith
Wtajemniczenie

Wyruszam do znienawidzonej przeze mnie pracy... wysłałam wczoraj 2 cv i dzisiaj trzecie, może ktoś się odezwie Miłego dnia lasencje, u mnie pada
Stary 2011-04-29, 16:00   #4685
yessabell
Wtajemniczenie

Mord trzymam kciuczki za prace ja chyba niedługo pojde biegac, musze wyrzucic z siebie całe nerwy jakie mnie trzymaja :P
Stary 2011-04-29, 17:02   #4686
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Bryy! ;*

Paulaa, miłego wyjazduu ;*

Asiaa, wakacjeee?
pyszny masz obiadeek
oo taak, ćwiczenia na problemy najlepsze

Yess czemu nerwy?
ja jak jestem zła i idę biegać, to mam takiego kopaa, tak mi się fajnie biega, z taką złością i siłą zarazem

Mord, trzymam kciuki, żeby Twoja motywacja wróćiła może jakieś zdjęcia pani w bikini pomogą?
no i za pracę też trzymam

Iguniaa wpaadaaj, wpadaj do nas <of kors> jak najczęściej

kasiarzynaa fajnie masz z tą przyjaciółką, razem raźniej
a jak wrażenia po ślubie?

ogłaszaaaam dłuuugi weekeeeend

jeejuuu, ależ jestem zmęczonaaa moja klasa przygotowywała sale do matur, trzeba było poznosić ławki na salę gimnastyczną, poukładać numerki , losy ... skończyłam lekcje o 14 a wróciłam do domu dopiero przed chwilą... a ręce od noszenia ławek tak mnie bolą, że masakra jakaś

znowu mam tyle planów na ten weekend najważniejszy: zmobilizować się i biegać dwa razy na dzień najpierw rano ok 6, potem wieczorem może się udaa

Mysteriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 17:29   #4687
201608251020
Konto usunięte

A mi się plany wakacyjne zmieniły i lecę do Luksemburga chyba w sierpniu z TŻem
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-29, 17:43   #4688
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

Witam chciala bym do was dolaczyc
Jestem mama 14 miesiecznego Szymonka problem z waga pojawil sie u mnie wlasnie po ciazy przytylam nie duzo bo 13 kg po porodzie po 2 dniach ubylo mi 8kg potem kolejne no ale jak zaczelam karmic to znowu mi waga wzrosla i tak z 48 kg z przed ciazy mam 60kg plus brzuch kory mi zostal,nie mam czasu na silownie,basen odpada bo nie umiem plywac,ogolnie cale dnie spedzamy z synkiem razem mieszkamy na Zielonej Wyspie od 2 lat,
Ale co najgorsze moja zmora sa slodycze i wszelakie Fast Foody
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 18:33   #4689
kasiarzynaa
Zakorzenienie

Napisałam tu takiego długiego posta nacisnełam coś i mi wszystko poszło wrr

paollino - Luksemburg świetne miejsce

elcia0787 - witamy No cóż na początek najlepiej odstawić fast-food'y i ogranicz chociaż troche słodycze i juz może troche ruszy się waga i oponka

Mysteriness - no czasem zapomni się i jest dla mnie miła chociaż ostatnio wstrętna baba tylko na mnie krzyczy, ale cóś zrobić...Trzeba kochać dalej A Ty nauczycielką jesteś? Czego uczysz? Ja pochodze z nauczycielskiej rodziny, co w czasach uczniowskich dało mi troche po dupie ; p A ślub...hmm bez rewelacji w sumie, sama ceremonia mnie znudziła, że mało z rowerku jak jeżdziłam nie spadłam. A włączyłam głownie z ciekawości kto będzie z gości i...dla kreacji by oglądnać

elcia0787 - witamy No najlepiej jakbyś te zmory ograniczyła lub zredukowała do 0, chociaż jedną Na początek fastfood papa, a słodycze chociaż troche ogranicz i myśle, że już może jakiś efekt będzie

dzisiaj jeżdziłam prawie 2h na rowerku stacjonarnym i tyłek mnie boli...ale chociaż wiem jak się geje czują (nie obrażajac nikogo;P)
Stary 2011-04-29, 18:35   #4690
201608251020
Konto usunięte

Gdzie moja kultura Witam nowe dziewczynki

Moja mama zmilczała kwestię mojego przyszłego lotu samolotem, ale widziałam że jej to absolutnie nie w smak
Stary 2011-04-29, 18:50   #4691
Malenka321
Zakorzenienie

paollino zazdroszcze wakacji... ja to chyba nie pojade nigdzie... powód??-> cotygodniowe wizyty u psycho ale to dla mojego dobra...
elcia0787 a jaki masz wzrost , że dążysz do tak niskiej wagi hm?? pozqa tym przy dziecku też mozna schudnąć. Popatrz:
abawa z dzieckiem przez 30 minut 160 kcal
- zabawa klockami przez godzinę 70 kcal
- skakanie przez 15 minut 150 kcal
- czołganie się z dzieckiem po podłodze przez 30 minut 400 kcal
- schodzenie po schodach przez 30 minut 182 kcal
- spokojny spacer z wózkiem 100 kcal
- spacer w umiarkowanym tempie 120 kcal
- ubieranie i rozbieranie dziecka 118 kcal
- sprzątanie porozrzucanych zabawek 80 kcal
- czytanie dziecku bajek 150 kcal
- wałkowanie ciasta 170 kcal
- ubijanie ziemniaków na purée 170 kcal
- zmywanie po dużym obiedzie 157 kcal
- chodzenie po sklepach (przez godzinę) 157 kcal
- dekorowanie mieszkania 247 kcal
- szybkie tańce (przez godzinę) 306 kcal
- oglądanie telewizji (przez godzinę) 18 kcal

mozesz posadzić bejbi na swoim brzuszku i robić skłony w przód itd a dla twojego dziecka to będzie super zabawa

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 18:55   #4692
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
paollino zazdroszcze wakacji... ja to chyba nie pojade nigdzie... powód??-> cotygodniowe wizyty u psycho ale to dla mojego dobra...
Oj kochana, gdyby nie to, że TŻ ma tam siostrę i szwagra, to raczej nie zobaczyłabym takiego kawałka świata Po prostu taniej nas wyjdzie za 2 bilety lotnicze (tam będziemy mieć jedzenie, pokój u nich itp.) i tydzień w Luxie, niż tydzień nad morzem ze wszystkim
Stary 2011-04-29, 19:08   #4693
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Oj kochana, gdyby nie to, że TŻ ma tam siostrę i szwagra, to raczej nie zobaczyłabym takiego kawałka świata Po prostu taniej nas wyjdzie za 2 bilety lotnicze (tam będziemy mieć jedzenie, pokój u nich itp.) i tydzień w Luxie, niż tydzień nad morzem ze wszystkim

korzystaj jak tylko masz okazje;* ja uciekam.. mam dość na dziś... godzina spacerku godzina ćwiczeń i praca, potemw domu i leci jak z bicza strzelił... papapa;*

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-04-29, 19:19   #4694
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

kasiarzyna dzieki wlasnie taki mam zamiar,najpierw fast food potem slodkie ale ze slodkim bedzie ciezej bo moj TZ uwielbia slodkie i zawsze u nas w domu musi byc slodkie wiec pokusa
malenka ja mam 162 przed ciaza wazylam 49 kg i nie bylam jakos szczegolnie wychudzona nawet brzucha nie mialam plaskiego
dzieki za cwiczenia od jutra zaczne
Stary 2011-04-29, 19:24   #4695
honeyasik86
Wtajemniczenie

Hej Kochane Witaj Elcia Już my Cię dopilnujemyyyy Kochane moje ja nie wiem kiedy będe, bo wiadomo weekend majowy i działki, grille, picie i tak dalej... Postaram się nie grzeszyć, ale głównie to cieszę się że sie spotkam z ludźmi, pogadamy, pośmiejemy się i z wolnego rzecz jasna Także wszystkim Wam życzę udanej majóweczki Kocham
Stary 2011-04-29, 19:45   #4696
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Paoll, pewniee, korzystaj jak się da fajnieee zazdroszczę

kasiarzynaa czemu krzyczy?
nieee, nie jestem nauczycielką uczennicą ale nauczycielką chcę być
ale Kate sukienką miała ładną, to trzeba przyznać no nie?

Malenkaa , łooszz , nawet oglądanie tv spala kalorie? super
Kochaana, jeszcze całe życie przed Tobą, na pewno pojedziesz w jakieś wspaniałe miejsce z jakąś wspaniałą osobą

Witaaaj elciaa ooo niee nie nie, słodycze to ZUOOOO i fast foody też

Honey! miłej majóweczki

pobiegałam 30 min wiećej nie dałam rady przez kolkę

Stary 2011-04-29, 19:53   #4697
yessabell
Wtajemniczenie

i ja witam Witam Elcię nono, moja droga, słodkie w domu to pokusa, wiem cos o tym ale trzeba cwiczyc silną wole
w ogole widze, że nasz watek cieszy sie duża popularnoscia

Myss, Ty nauczycielką? nono moje dzieci będą sie u Ciebie uczyły, pamiętaj

Maleńka: ja na wakacje tez nigdzie chyba nie pojade, no chyba ze sama sobie za nie zapłace, czyli pewnie tylko na 2 dni gdzies wybyje, a poki co nie mam z kim..

paoll: super, ciesze sie ze jedziesz

ja dzis pobiegałam 30 minut, mmm kocham to! i poćwiczyłam drugie 30 minut lekka kolacja i jest git

Majóweczka w domu, niestety ale przynajmniej odpoczne i nadrobie zaległosci w pracach na uczelnie, bo mam ich sporo

dobrej nocki

Edytowane przez yessabell
Czas edycji: 2011-04-29 o 19:55
yessabell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 20:05   #4698
201608251020
Konto usunięte

A ja zrobiłam 550 kroków na stepperze
Stary 2011-04-29, 20:20   #4699
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

Dziekuje za mile powitanie
mysteriness oj tak slodycze to moja najwieksza zmora ale w koncu sie zdeterminowalam
yessabell oj tak moj TZ tez uwielbia slodkie i je dosc sporo tyle ze po nim nie widac chudy jak palec a po mnie tak mam juz oponke i chce sie jej pozbyc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-29, 20:45   #4700
kasiarzynaa
Zakorzenienie

Mysteriness - a bo podobno głupoty o sobie gadam, bla bla, a to na nią działa jak płachta na byka W byciu nauczycielem jest tylko jeden plus - dużo wolnego. Ja gdybym została nauczycielką to bym się nad dziećmi znecała, za te wszystkie krzywdy moje, także lepiej nie A sukienka wpadła w mój gust, góre jak dla mnie miała super

elcia0787 - myśle, że radykalnie nie odmawiaj sobie tego słodkiego, trochę słodkości człowiek potrzebuje. Myśle że fastfood'y to najgorsze zło nie tylko dla figury, ale dla zdrowia, tylko czemu one takie dobre

Butomaniaczka
Stary 2011-04-29, 20:54   #4701
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Yess zapamiętam
brawo za ćwiczenia

Paoll

Elcia słodycze przyciągają - racja. Ale stopniowe ograniczanie prowadzi chyba do coraz mniejszego apetytu na nie przynajmniej tak na mnie działa... czasami mam ochotę coś słodkiego zjeśc, ale wtedy sobie myślę, że to tylko chwila przyjemności, a potem będę żałować. No i ochota mi przechodzi

Kasiarzyna - aa takie butyy
no tak, nauczyciel ma dużo wolnego
o co chodzi w Twoim podpisie o ycd? -> aaa, dobraa, już zakumałaam

Edytowane przez Mysteriness
Czas edycji: 2011-04-29 o 21:01 Powód: zakumałam ;d
Stary 2011-04-29, 21:43   #4702
kasiarzynaa
Zakorzenienie

Mysteriness - przeczytaj sobie ten artykuł http://twistservice.pl/pl/hip-hop/50...z-street-dance tutaj jest zawarte wszystko co mam na ten temat do powiedzenia + jedynym stylem który tam jest na prawdę ukazany to modern jazz i możliwe, że towarzyski (chociaż nie znam, więc nie wypowiadam sie na ten temat)

Butomaniaczka
Stary 2011-04-29, 22:29   #4703
Mordsith
Wtajemniczenie

Wróciłam i mam podły humor, do tego zjadłam dziś batona i wogóle nie trzymam diety bo piję jeszcze desperadosa

elcia witaj gdzie wpisowe??

paoll za stepper, poza tym zazdroszczę wyjazdu Ja raczej na wakcje też nigdzie nie pojadę, chyba że tylko na weekend jakiś, bo postanowiliśmy z TŻ odkładać pieniążki. Poza tym jeśli uda mi się zmienić pracę ( a mam nadzieję, ze tak będzie ) to i tak będę sobie musiała na urlop zbierać dni od nowa, więc na wakacje nie będę miała...

Dziękuję dziewuszki za kciuki i wiarę we mnie, bo ja sama już wątpię...
Stary 2011-04-29, 22:45   #4704
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

kasiarzyna,mysterines tak tez zrobie zaczne stopniowo ograniczac moze to bedzie lepsze niz tak nagle przestac kurcze to brzmi jak bym z nalogu wychodzila chociaz poniekad to chyba jest nalog
mordsith witam wpisowe hmmm trzymam kciuki zebys wytrwala w swoim postanowieniu

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

laski co takiego wogole mozna jesc na diecie,od jutra tak na prawde zaczynam i nie wiem co zjesc na sniadanie,obiad ,kolacje
Stary 2011-04-30, 06:19   #4705
Malenka321
Zakorzenienie

hej dziewuszki ja z majóweczki nie skorzystam bo u nas deszcze zapowiadaja jak zwykle... ale dziś jade posiedziec do knajpy więc chociaż tyle

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-04-30, 09:19   #4706
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mordsith Pokaż wiadomość
paoll za stepper, poza tym zazdroszczę wyjazdu Ja raczej na wakcje też nigdzie nie pojadę, chyba że tylko na weekend jakiś, bo postanowiliśmy z TŻ odkładać pieniążki. Poza tym jeśli uda mi się zmienić pracę ( a mam nadzieję, ze tak będzie ) to i tak będę sobie musiała na urlop zbierać dni od nowa, więc na wakacje nie będę miała...
Tak strasznie się cieszę, zobaczę trochę świata jestem naprawdę zachwycona a jak nam będzie brakowało jakiegoś wypoczynku mniej aktywnego, to sobie pojedziemy na weekend w góry w sierpniu i tyle
Stary 2011-04-30, 09:55   #4707
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

Cytat:
Tak strasznie się cieszę, zobaczę trochę świata jestem naprawdę zachwycona a jak nam będzie brakowało jakiegoś wypoczynku mniej aktywnego, to sobie pojedziemy na weekend w góry w sierpniu i tyle
A gdzie sie wybierasz jesli moge zapytac?

ja rano na sniadanie zjadlam jajko z salata i smietanka light nie mam nic innego w lodowce bez kalori wiec robie liste i pedze na zakupy
co myslicie o tych platkach ryzowych i takim pieczywie chrupkim takich cienkich kawaleczkach nie wiem jak sie nazywaja
Stary 2011-04-30, 09:58   #4708
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
A gdzie sie wybierasz jesli moge zapytac?
Luksemburg
Stary 2011-04-30, 10:02   #4709
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

Cytat:
Luksemburg
ooo no to fajnie wakacje podobno jest piekny Luksemburg osobiscie nie wiem bo nie bylam
ja za dwa tyg jade tez na odpoczynek i nie moge sie juz doczekac

kurcze kupilam nowy proszek i mnie chyba uczulil musze zmienic i sprawdzic czy to od niego
Stary 2011-04-30, 10:06   #4710
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
ooo no to fajnie wakacje podobno jest piekny Luksemburg osobiscie nie wiem bo nie bylam
ja za dwa tyg jade tez na odpoczynek i nie moge sie juz doczekac
Też nigdy nie byłam i strasznie się cieszę dlatego Zwłaszcza że tylko bilety lotnicze musimy kupić i wziąć sobie trochę euro na swoje wydatki, bo mieszkanie będzie u siostry TŻa i jej męża
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości