|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy mozna zglosic wkladki?
Skoro sa na naszym KWC waciki
, skoro sa patyczki do uszu, skoro sa nawet poduszeczki do szpilek (! ), to rozumiem, ze moge zglosic rowniez fajne tampony i wkladki higieniczne..?
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy mozna zglosic wkladki?
Jakiś czas temu ktoś chciał zgłosić i nie przepuściliśmy. Nie sądzę, żeby coś się w tej kwestii zmieniło
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Waciki jak najbardziej wchodzą w zakres akcesoriów do pielęgnacji urody, patyczki również - sama stosuję je do korekt makijażu
Linka do poduszeczki do szpilek poproszę, bo nie znalazłam takiego przedmiotu ![]() Tampony, wkładki higieniczne i podpaski nie będą przyjmowane
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=7712 ![]() Nad wkladkami sie zastanowcie, moze to nie jest taki dokonca zly pomysl..
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Rany, a ja myślałam, że chodzi o poduszeczki do szpilek, ale nie do butów, tylko takie, których używają krawcowe
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko jedno do czego są, poduszeczki wylatują, nie bedziemy stosować formuły rozszerzajacej Ostatnio dezodorantu do butów Scholla też nie przyjęłam ![]() Podpaskom i wkładkom na razie mowimy nasze stanowcze "eee tam"
|
|
|
#7 |
|
KWC
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
No dobra, niejasno sie wyrazilam A jak to sie w ogole nazywa? Poduszki czy wkladki? A buty to szpilki przeciez o nie tu chodzi... Swoja droga.. co na wizazu mialy by robic poduszki do szpilek
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne dla katalogu kosmetyków
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.

, skoro sa patyczki do uszu, skoro sa nawet poduszeczki do szpilek (!
), to rozumiem, ze moge zglosic rowniez fajne tampony i wkladki higieniczne..?

A jak to sie w ogole nazywa? Poduszki czy wkladki? A buty to szpilki przeciez o nie tu chodzi...