|
|
#2221 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Essence cz. IX
Cytat:
Cytat:
Bo przy tej ilości rozswietlaczy z moich zapasach szkoda by było, żeby się zmarnowały. Ale kupowałam jak poszło info, że jest wycofywany a ja tak go kochałam i nie wyobrażałam sobie nic innego. Ale Essence jak zawsze mnie zaskoczyło
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
||
|
|
|
#2222 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Powodzenia jutro życzę Tobie i wszystkim essence'owym maturzystkom ![]() (dawno temu )
|
|
|
#2223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Żartujesz! Ten legendarny AOH to mi się śnił po nocach, a tu proszę, taka okazja! Bardzo chętnie przyjmę jednego z Twoich pod swój dach i obiecuję, że nie opuszczę go aż do śmierci Powiedz tylko proszę cenę plus koszty przesyłki oczywiście, a ja wszystko pokryję. Najchętniej zrobiłabym Ci przelew na konto i po sprawie
|
||
|
|
|
#2224 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiec jeśli dziś jakiś szaleniec nie wdarł się i nie wykradł pudrów, to jutro powinny być ![]() Cytat:
![]() Nie ma problemu, nareszcie moje wycieczki do Natur się przydadzą, teraz to w nocy, po północy zaprowadzę każdego zbłąkanego wedrowca (wędrowczynię) do najbliższej Natury Miłego zwiedzania naszego miasta szkoda, że pogoda taka sobie
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie |
||
|
|
|
#2225 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli któraś Wizażanka nie załapała sie na puder Blossoms to chętnie odstąpię
Użyłam ze 4 razy, ma starty lekko wzorek na powierzchni, ale efekt nie do mojej cery. Oddam za koszty przesyłki albo z rąk do rąk przy okazji, jeśli ktoś mieszka na Czubach (głównie okolice Jutrezenki, Jana Pawła)
|
|
|
|
#2226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
|
|
|
#2227 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() Albo - zaproponuję w zamian coś z moich wątków (wymiankowych
|
|
|
|
|
#2228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do pogody, to mam nadzieję, że jednak się jakoś uda, zresztą mój TŻ to prawdziwy zaklinacz pogody Jak byliśmy w tamtym roku w Oświęcimiu to lało jak z cebra, kiedy wychodziliśmy z baraków świeciło słonce, a kiedy przesuwaliśmy się do następnego zaczynał padać deszcz![]() Cytat:
Już wysyłam wiadomość na PW |
||
|
|
|
#2229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez ajay Czas edycji: 2011-05-03 o 12:52 |
|
|
|
|
#2230 |
|
Zadomowienie
|
Czy któraś z Was pamięta może po ile był rozświetlacz z Moonlight collection ? Bo śni mi się po nocach i ciągle o nim marzę, a jak widzę ceny na allegro to
Dałabym za niego sporo, ale nie będę chyba przepłacać przeszło 20 zł...
|
#2231 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a szkoda, bo też bym chętnie kupiła
Edytowane przez NioseWamPicie Czas edycji: 2011-05-03 o 12:48 |
|
|
|
|
#2232 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz bd jako to zła jestem, ale mi też nie chce się robic zdjęć i często wstawiałam zdjęcia z googli, no chyba, ze gdzies na zdjęciu było napisane, zeby nie kopiowac...
|
|
|
|
#2234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2235 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem, że to dalej niż Chorzów, ale jak chcesz to mogę jutro podskoczyć do Natury jak będzie to kupie a w weekend będę w K-cach to możemy się gdzieś spotkać i Ci go dam Hm...?
|
|
#2236 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam CaCa i z niepokojem zauważyłam wgłębienie na jego środku a ostatnio używam go często jako cieni i mi jest przykro z powodu tego wgłębienia ![]() Cytat:
RtP na wymiance, AOH już jakiś czas temu wymieniłam. CaC mam jeden i trochę żałuję, że nie kupiłam drugiego ale staram się myśleć zdroworozsądkowo bo poza nimi mam jeszcze inne kosmetyki![]() Ło matko Padłam i umarłam! Powiedz mi, że Twój aparat i mój monitor przekłamują, i że on nie jest taki strasznie ciemny![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#2237 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co wiem w naturach jest 20% zniżki na cienie MySecret po okazaniu legitymacji szkolnej
Nie wiem czy byłoby dobrze gdyby była zniżka na essence, bo mój mózg działa tak: jest zniżka -> oszczędzasz -> co masz kupić jutro, pojutrze, za miesiąc -> kup dziś, więc chyba wzięłabym całą szafę na plecy i ją po prostu wyniosła
|
|
|
|
#2238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2240 |
|
Raczkowanie
|
http://www.drogerienatura.pl/aktualn...ka_promocyjna/
Tu na dole na zielonym tle jest napisane. Chyba tylko szkolnej ;/ |
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2242 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No trudno... Jakoś sobie z tym poradzę P.S. Nie żebym nie miała podbitej legitymacji studenckiej ![]() Dziewczyny ja wiem, że offtop, ale miałyście te dwustronne kredki z sensique? Warto kupić? Bo kolory mają fajne
"Kiedy kogoś kochasz, Twoje rzęsy podskakują i wychodzą z Ciebie małe gwiazdki" Edytowane przez anulka_nr1 Czas edycji: 2011-05-03 o 13:14 |
|
|
|
|
#2243 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2245 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja również mam ten pędzelek i polecam go bardzo gorąco! jest cudownie mięciusieńki, ma odpowiednią gęstość i po jego zakupie rzuciłam w kąt pędzel do różu Victoria's Secret, dodatkowo kupiłam taki drugi, do noszenia w torebce, bo puder do szybkich poprawek równiez rozprowadza świetnie! kup go koniecznie |
|
|
|
|
#2246 |
|
Konto usunięte
|
Witajcie dziewczyny,
śledzę ten wątek od jakiegoś czasu, więc postanowiłam się wypowiedzieć. Z najnowszej limitowanki udało mi się nabyć puder, lakier oraz cień (kolor niezapominajki). O pudrach, czy lakierach napisano wiele, więc wypowiem się, jedynie o cieniu. Generalnie, jestem średnio zadowolona. Lewa strona jest matowa, prawa zaś leciutko błyszczy. Cienie są słabo napigmentowane, zwłaszcza prawa strona - generalnie cienie nadają się do delikatnego makijażu. Mi to akurat pasuje, gdyż maluję oczy na jasne kolory. Wadą tych cieni jest to, iż mocno się osypują w trakcie aplikacji oraz ich średnia trwałość - mam bezproblemowe powieki, jednak bez bazy kolor bardzo szybko zbladł i stał się ledwie widoczny. Sama nie wiem, co o nich myśleć, pewnie za jakiś czas o nich zapomnę.
|
|
|
|
#2247 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2248 |
|
Zadomowienie
|
Sexi, obawiam się, ze nie przekłamuje. Pigmentacja jest zabójcza i dlatego już nastawiam się na bardzo delikatną obsługę nowego pasiaka.
Najwyżej będę z uporem maniaka zużywać jako cienie.
|
|
|
#2249 |
|
Zadomowienie
|
jak były żele do mycia twarzy z Be Beauty (te produkowane przez Tołpę) w biedronce to kupiłam cztery niebieskie i trzy różowe. Ale nie żałuję!
|
|
|
|
#2250 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, a czy któraś ma brzoskwiniowy róż z essence i może się wypowiedzieć czy jest on cokolwiek wart?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

Właśnie dlatego staram się wstawiać własne logo na każde wystawione gdzieś przeze mnie zdjęcie.
Pasiak jest piękny tylko, że wersja brunetkowa (bo zgaduję, że taką masz) jest dla mnie miażdżąco ciemna. Nie byłabym w stanie jej nałożyć na buzię

Bo przy tej ilości rozswietlaczy z moich zapasach szkoda by było, żeby się zmarnowały. Ale kupowałam jak poszło info, że jest wycofywany a ja tak go kochałam i nie wyobrażałam sobie nic innego. Ale Essence jak zawsze mnie zaskoczyło 

kla ski:

a szkoda, bo też bym chętnie kupiła 

Padłam i umarłam! Powiedz mi, że Twój aparat i mój monitor przekłamują, i że on nie jest taki strasznie ciemny