|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie
Cytat:
Cytat:
Jest tak jak Grazin pisze...dziecko może mieć wpisanego ojca ale ten ojciec przecież nie musi wychowywać dziecka a matka nie doznała cudownego samozapłodnienia ojca zna, ojciec się przyznaje do dziecka ale matka z nim nie żyje, czyli jest samotną matką. A co do tego kogo wliczają...to ciężko to określić kogo wliczają a kogo nie. Jeżeli mieszka się pod jednym dachem przysłowiowym, to można udowadniać jakoś że prowadzi się oddzielne gospodarstwo, u nas na uczelni tak niektóre dziewczyny robiły. No ale u nich to faktycznie było tak że one same sobie wszystko opłacały, jedzenie rachunki po części i inne rzeczy. No same siebie utrzymywały. Dziewczyny..brzuch nam dzisiaj zaoszczędził wydania 250zł wjechałam pod zakaz, świadomie chciałam sobie skrócić drogę i jak tylko wjechałam to z naprzeciwka wyjechała policja jak tak to ich nigdy nie ma a tutaj klops. No mówię no trudno, wiem że źle zrobiłam miałam pecha i tyle. Ale wzięli dokumenty ode mnie posiedzieli w radiowozie, pewnie sprawdzili moje konto punktowe, a że puste, nawet żadnego pouczenia ani nic to wyszedł pan policjant i pouczył mnie, jeszcze rzucił tekstem że to wykroczenie to by było 250zł i 5 punktów i że to by już wyprawka była. no ale mam nauczkę żeby sobie drogi nie skracać następnym razem, wstyd mi teraz
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie
Właśnie zjadłam mega zdrowy gorący kubek
Na której stronie materaca najpierw kładziemy dziecko? Wiem że była o tym mowa ale nie zapisałam sobie i zapomniałam, starość nie radość Welfinek, ale masz termin na jutro czy umówioną cesarkę? Bzyczka, no nieźle to Ci się upiekło
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2011-05-03 o 17:23 |
|
|
|
#3513 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na kokosie na poczatek
|
|
|
#3515 |
|
BAN stały
|
MoniaK - termin
![]() enchantresss - jutro tata przyjdzie mi złożyć
|
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
łoo matko ja nawet nie wiedziałam że to jakaś różnica z tym materacem...idę zaraz sprawdzę jak ja mam wsadzony
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
paulis, anulka, renee - nie godze sie
ale też nie kłócę oczywiscie mąz słowa nie dotrzymał i jeszcze go nie ma !! Przed chwila dzwonił, ze wychodzi z pracy - musiał iśc na jakies calle - tzn na pewno nie musiał bo generalnie jego firma w wiekszości nie pracuje - jednak on bez pracy zyc nie moze i najczesciej czy to 1,3 maj, czy wszystkich swietych czy 11.11 to on do pracy MUSI zajerzec Powiedział ze jedzie sie wykąpsiac, spakowac, wypić kawe, wypalic papierosa, coś zjeść i wyjezdza... tak wiec znając jego tempo moze ok 20 wyjedzie z Krk (a przypominam, że wczoraj sie zaklinał, ze o 6 rano wyjedzie z domu i o 8 u mnie będzie) Zakładał, ze bedzie pracował ode mnie z domu.... prosiłam wczoraj 5x by nie obiecywal bo pewnie nie da rady byc tak rano... ale mąż przysiegał ze sie zmienił i bedzie zdania dotrzymywał skonczyło sie jak zwykle.... No nic... Moze za jakieś nascie lat sie przyzwyczaje.. bo dla mnie takie rzucanie słów na wiatr to coś najgorszego co może byc.Wazne ze cisnienia nie mam tzn niskiego tez nie mam bo ciagle ok 130/80 - 135/85 ale nie biore leków Tak na szybko Was przeleciałam bo lezałam przed tv, słuchalam opowiadan rodziców i spałam 3h, bo czekałam na nich do 2 a wstałam o 7.Anulko, Ty taka smutasna dziś jestes Przykro mi bardzo... czy juz troszke humorek sie poprawił ? Ja kocham kurnik, ciupałam tam kiedys namietnie w literaki, domino ale nie zagladałam juz dłuuuuuuuugo. A snieg u nas sypie i sypie............ moje auto ma jeszcze zimowe opony hihi ale to tylko dlatego, ze ida do wywalenia juz i kazali mi do oporu na nich jezdzic az je zedrę a letnie muszę i tak kupic - wszystkie w tym samym czasie sie wykonczyły Enchantresss jak Twoje samopoczucie przed jutrem? Od ktorej godzinki mamy trzymac kciuki ?? Grazin, ale fajowskie gadzety dostałas Jak skurczybyki ??Ile Ty masz czapeczek ??????????????????? Matall, brawo za nastepny tydzien !! Oby juz ostatni ![]() Listopadowa, andziot... bo ja normalnie na J. Góre pojadę jutro prosić o Wasze rozpakowanie Ejjj nooooo - dziewczynki w Waszych brzusiach - apeluję do Was Na zewnątrz fik, zimę w maju podziwiac, bo więcej się takowa może nie zdarzyc Loluś, ale miałaś wenę na porzadki Straszne to jest jak nad człowiekiem coś wisi, że trzeba zrobic. No ale za to jaka satysfakcja teraz Wózeczek macie już u siebie ?Renee słoneczko ???? OMG ! u mnie na drzewach juz z 20 cm sniegu Piekną magnolię pewnie szlag trafi I Ty kolejna masz dziś dzień na porządki Szalejecie no ale jak masz wenę to trzeba korzystac
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
czyli na tej "chropowatej" stronie?
eee to jeszcze nie jest powiedziane, że jutro urodzisz Daisyyy, no żeszzz kurde My już tu myślałyśmy, że romantic wieczór macie Ja też nie znoszę takiej niesłowności
|
#3519 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sama nie wiem .. ale wydaje mi się, że jak pianka-kokos to nie robi to jakiejś dużej różnicy, hmmmmmm .......Cytat:
normalnie pałą go !ja też strasznie nie lubię jak mi ktoś obiecuje, a potem jego słowami można sobie za przeproszeniem tyłeczek podetrzeć .. ostatnio mi TŻ obiecał, że już do porodu NIC nie pije na pewno, a w wielkanoc się z moimi wujkami napił .. niby głupio było odmówić, ale przecież obiecał także obiecanki cacanki .. a samopoczucie w porządku dziś, najgorszy będzie czwartek-matma .. kciuki od 9, bo o 9 zaczynamy pisać .. ale w sumie trzymajcie już od 7 żebym gdzieś po drodze do szkoły się nie połamała, nie urodziła czy coś..
|
|
#3520 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edzik wychodź jutro ![]() Narobił zamieszania, jak tż był w szpitalu i teraz wszyscy dzwonią i pytają czy już. A on NIC ![]() enchant Nie pamiętam dokładnej liczby, ale wiem, że ona się sama dziwiła, jak znajdowała zdjęcia, które na forum wrzucała, bo nie pamiętała, że takie ma I było tego NAPRAWDĘ dużo ![]() daisy Mam nadzieję, że już ostatni ![]() enchant Trzymamy mocno już dziś, żebyś się wyspała, żebyś dotarła na czas i bezproblemowo, a jutro od 9 będziemy trzymać, żeby Ci dobrze poszło
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie to jest taka trawka
Enchann, to trzymamy jutro kciuki
|
#3523 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
jesteście NAJUKOCHAŃSZE na świecie ! tyle w temacie , o .
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
Kochaniutkie walcze z jego niesłownościa szósty rok.. niereformowalny
Nie zdziwie sie tez, jesli w ogole nie przyjdzie bo przeciez w sobote dzwonił, ze za chwilkę wyjezdza a gdy do niego zadzwoniłam powiedział, ze "jestem pijany" Nie wazne. Es od POZIOMKI!!!!!!!! MELDUJE Z FRONTU, ŻE OBLAŁA MNIE FALA MIŁOŚCI NIE DO OPISANIA. HANECZKA JEST GRZECZNA I ŁADNIE UCZY SIĘ CIUMKAC CYCA. JA DOCHODZE DO SIEBIE PO CC. POZDROWIENIA DLA NASZEJ FORUMOWEJ PACZKI SZCZEGÓŁY I ZDJECIA JAK WRÓCE CZYLI PT CHYBA ![]() ![]() POZDROWIENIA OD HANKI KONSTYTUCJI :d
|
#3525 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No i polecam Ci tą specjalizację nauczycielską No i możesz po takiej specjalizacji uczyć w przedszkolu i szkole (podstawówka, gimnazjum,liceum). A tłumacza to możesz sobie po studiach spokojnie zrobić nawet w rok, dostaniesz papierek i będziesz siedziała w słownikach ![]() Cytat:
Zdarzyło się nawet tak, jak pisze matall, że znalazłam zdjęcia bodziaków, które prezentowałam na forum a nie wiedziałam, że je w ogóle mam i okazało się, że wrzuciłam do szafy "reklamóweczkę" ciuszków i kompletnie o nich zapomniałam No i wyszło na to, że mam 50szt. bodziaków A na tą chwilę pasujących na Igusię mam tylko 7 szt. ale powoli dorasta do reszty
|
|
#3526 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
daisy kochana on Cię powinien na rękach nosić ! a nie takie cuda wyczyniać .. a sms od poziomki mnie rozczulił ![]() to musi być niesamowite uczucie.. taka fala bezgranicznej miłości do dzidzi .. hanka konstytucja hihi
|
|
#3527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fala miłości... Już się nie mogę doczekać jej zdjęć
|
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z niecierpliwością czekam na fotki ![]() Moria Piękny avatar Ddaaiissyy
Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-05-03 o 18:11 |
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
To Pozioma miała cc? Myślałam że ona cały czas nastawiała się na sn.
|
|
#3530 |
|
Zadomowienie
|
Mary i Hanka Konstytucja
Ddaaiissuś za ciśnienie Dobrze, że nie jest takie niskie jak wczoraj. uffNa męża nie wsciekaj się jeszcze bardzo, zobaczymy co będzie jak przyjedzie - jak będzie się starał o naszą kochaną Ddaaiissunię Wózek jest.. ale jeszcze w pudłach Jedyne co to fotelik wyciagnełam i stoi na honorowym miejscu na środku stołu.. a w sumie wyciągnełam tylko dlatego, że kupiłam fajną zabaweczkę do fotelika, taką pszczółkę kolorową i chciałam przymierzyć A wy postanowiliście już czy Mutsy czy Murę bierzecie? Kiedy kupujecie? Grazin a co ty zadecydowałaś coś w sprawie furki dla Sebastianka?? Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-05-03 o 18:13 |
|
|
|
#3531 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a w przedszkolu, podstawówce i chyba gimnazjum można już po samym licencjacie podobno pracować ? bo chyba w szkole średniej już trzeba mgr .. a co do ubranek.. pocieszyłaś mnie ![]() ja aktualnie mam około 40 bodziaków, ale kilka mam na 68cm nawet , więc mam nadzieję, że zdążę w to Malutką ubrać
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Idę sobie położyć błoto na paszczę i będę wyglądać jak prawdziwa Fiona
Ciekawe czy w nocy któraś urodzi
|
#3534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3535 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z żółtej glinki antystresowa moria , avatarek faktycznie prześliczny w ogóle oglądam album Iguśki conajmniej raz dziennie i się Nią zachwycam !
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chcę FALĘ MIŁOŚCI już poczuć !!!!!!!!!!!!!!!!!!
o jakich Wy rzeczach gadacie : błoto, rzyganie, trawka ![]() ja dopakowuje torbę do końca (chyba się nie zmieszczę) i udzielam instrukcji w razie W i co do Zosi ..... (spytałam nawet mężula czy wie gdzie ma Zosia ciuszki i jedzenie, a on do mnie: " to Zosia je ????? " )enchan POKAŻ CO POTRAFI PRAWDZIWA MAMUŚKA jutro (tzn nie ródź tylko napisz pięknie maturkę )ale mnie kłuuuuje w przyziemiu ... |
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Lolus, JA postanowiłam jaki wózek... a co
Chyba moge sobie porządzić czasem a na dodatek jak sie okazało wózek nam kupują moi rodzice - uparli się i koniec.... Chcą sie czuc dziadkami pełna geba.. kłocenie sie z nimi, ze stac nas jeszcze poki co na wózio nic nie da... Tak wiec tylko i wyłącznie MURA wchodzi w gre Wiesz co, a czy ten fotelik to tez moze byc traktowany jako takie nosidełko, że moge z dzidzią wskoczyć do sklepu na szybkie zakupy trzymając ją własnie w tym foteliku? Czy są jeszcze jakieś dodatkowe sprzęty własnie typu nosidełko ? Moria TWOJ AVATAR MoniaK jakie bloto a romantyczne wieczory i mój maz? No way... chyba, ze jak sobie meza zmienie On jest tak romantyczny jak z koziej dupy trąbkaMnie znów dzień w dzień czysci moze organizm rozpocząć oczyszczanie miesiac przed terminem chyba nie
|
#3538 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale i tak najlepsze było jak nie zauważył, że Zosieńce woda z wanny wyleciała ![]() ok, jutro dam z siebie wszystko ![]() kładę brzuch na ławkę i jazdaaa Cytat:
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie coraz gorzej idzie jedzenie, tzn coraz mniej mi się w żołądku mieści chyba
latam do toalety co chwilę, mała mnie kopie gdzie popadnie, ciężko mi się już siedzi...no masakra...chciałabym już urodzić chyba jutro mam wizytę na 13,15 mam wcześniej zrobić KTG...ile to trwa?? Żebym za długo tam siedzieć nie musiała
|
|
#3540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.. A fotelik dokładnie tak jak piszesz.. to jest i nosidełko i siedzonko dla dzidzi do samochodu i jeszcze nawet jako bujak może posłużyć, bo połozone na parkiecie daje się huśtać heh Tak sobie myślę, że jak do znajomych wpadniemy z dzidzią, to wiadomo małego w tym foteliku przyniesiemy z autka i w razie co mozna będzie tak go pobujać.. bo w domu, to wiadomo, będzie miał swój specjalny, kolorowy bujaczek ![]() Andziotku męzuś jest "debeściak" |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.

ojca zna, ojciec się przyznaje do dziecka ale matka z nim nie żyje, czyli jest samotną matką.

Przykro mi bardzo... czy juz troszke humorek sie poprawił ?
Jak skurczybyki ??
My już tu myślałyśmy, że romantic wieczór macie 

już dziś, żebyś się wyspała, żebyś dotarła na czas i bezproblemowo, a jutro od 9 będziemy trzymać, żeby Ci dobrze poszło