|
|
#2371 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Essence cz. IX
|
|
|
|
#2372 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez już nie chcę Meteorytów i tym bardziej ciesze się, że zrobiłam zapas pudru Cytat:
tez nie chcę nowego pasiaka, chyba będzie gorszy... stary jest tak ślicznie złoty no i... na razie nie widać żeby miał się kończyć ![]() Cytat:
Kobieto, ale dałaś ![]() Cytat:
ojj tak
|
|
#2373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jest znowu? kiedys byla, potem zniknela ughhhh w tesco goclaw - i tam masz i nature i douglasa
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyznaję szczerze, że ja mam dłuższe ale moje mają inny kształt ![]() ciekawe jak u mnie będzie wyglądać taka brzoskwinka
|
|
|
#2375 |
|
Wtajemniczenie
|
o, masz
dopiero doczytalam jak to... przeciez na goclawiu bylo ladnie zaopatrzone naturzysko
|
#2376 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2378 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was jest zorientowana kiedy nowe dostawy w Gdańsku?
Po namyśle skusiłabym się na jeszcze pare rzeczy. Nie spieszyłam się bo niby stała oferta, a tu co? Dni mijają, szafy opustoszały i żadnych świerzych kontenerów ![]() Ps. Co sądzicie o białym pękaczu? Jakiś taki dziwny jest, jak się za grubo pomaluje to w ogóle nie pęka, a jak cieniej, to owszem pękniecia są fajne, ale zaczyna sie też "kurczyć" u nasady paznokcia, i wyglada to tak jakbyśmy nie domalowały :/ Też tak macie? |
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że jutro w końcu kupię swój upragniony korektor
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam nowe korektory,ale szczerze to nie wiem do czego one są przeznaczone? Pod oczy?Na przebarwienia skórne?
|
|
|
|
#2381 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2382 | |||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Cytat:
. Szukam od dawna jasnego kryjącego lakieru. Większość jasnych, z którymi miałam do czynienia była półprzezroczysta i widać było tę durnowatą białą końcówkę.Właśnie myślałam o fioletowym linerze, bo mam bzika na punkcie fioletu (pół mojej szafy jest w tym kolorze ). Cytat:
(i moja chęć robienia wszystkiego, tylko nie tego co powinnam). Pisałaś kiedyś, żeby spróbować nałożyć pomadkę na policzki, w celu sprawdzenia tego, czy będzie nam pasowała aplikacja różu w płynie . A balsam sam wpadł mi do ręki .
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
A czy lakiery multi diamention xxxl shine są w 1 czy w 2 szafie? Muszę mieć ten kolor
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1303934658
|
#2384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w sensie, że wygląda jak czarny
|
|
#2385 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2386 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
wiadomo, starałam się równo "nabrać" Meteorytów, więc wygląda na jaśniejszy w pasku, ale produkty nałożone pędzlem dają identyczny efekt Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-05-03 o 20:24 |
|
|
|
|
#2387 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2388 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojjj! To ja niedobra ![]() Cytat:
![]() Faktycznie bardzo podobne są Jupi
|
||
|
|
|
#2391 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2392 |
|
Przyczajenie
|
Od początku:
1. Eyeliner gel jest tak samo trwały jak bobbi brown, tylko troszkę gorzej się nakłada, ale minimalnie 2. Pękasz jest..wow...najlepszy pędzelek do modelowania oka jaki mam. 2. Nowy rozświetlacz z sun club pięknie rozświetla twarz, i jest wart każdej kwoty. 3. Baza pod cienie z Rock you? Chyba tak jest masakryczna..nic nie robi z cieniami!! Lepsza jest ta z catrice... 3. Cienie z Rock you mają słaba pigmentacje i uwierzcie nie ma na co czekać.... 4. Szminka all about cupcake wymiata! ))
|
|
|
|
#2393 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Łzy w oczach już miałam, aż tu nagle zadzwonił Cytat:
|
|
|
#2395 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny. Mam pytanko. Widziała już któraś z Was w Krakowie limitowankę YR?
|
|
|
|
#2396 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wanna Kiss? ma kremowe wykończenie,cała płytka jest równo pokryta lakierem.To ,,żelowe'' lakiery dają efekt jaśniejszej końcówki. A eyeliner naprawdę ok,co prawda mam go dopiero jeden dzień,ale jestem zadowolona.Trudno się go zmywa. ![]() Cytat:
W drugiej. Cytat:
Widzę,że Ty również zauważyłaś,że to jest kopia meteorytów,ja o tym pisałam wczoraj. Mam Mythic i śmiało mogę stwierdzić,że dają taki sam efekt.Na pewno nie jest to coś niezbędnego do życia ,ale naprawdę przydatna rzecz,zwłaszcza na wiosnę i lato. Jak ktoś ma okazję,to niech lepiej kupuje,bo potem będzie tak samo jak z innymi rzeczami-tylko na allegro za sporą $$. W mojej ulubionej Naturze,już w dzień dostawy Blossom nie było ani jednego pudru kwiatuszkowego.
|
|||
|
|
|
#2397 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() o kurczę, czyżby Panie w sklepie zgarnęły limitkę dla siebie
|
|
|
|
|
#2398 | ||
|
Zakorzenienie
|
filety rulezzzz
![]() Cytat:
O, Boziu! Baaaardzo bym chciała, ale jakieś 2 godziny temu u mnie zaczęło okropnie lać i zapowiadają na Lubelszczyźnie i Podkarpaciu opady śniegu, więc raczej nici z mojego wypadu. Kurcze, no i długi weekend zmarnowany, a było tyle planów. I do tego wspomniałaś o tym piwku, tak że teraz to normalnie się zapłaczę, bo bardzo chętnie bym się z Wami spiknęła i poznała na żywo, a tak to d.upa Czemu moje wszystkie plany biorą ostatnio w łeb Cytat:
nie sądziłam, że takie zamieszanie wywoła moja wizualizacja
|
||
|
|
|
#2399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2400 |
|
Raczkowanie
|
Moja wish lista :-D
1) Liner w żelu jeszcze nie wiem jaki kolor, wacham sie miedzy czarnym a fioletem :/ 2) Pedzelki do linera, ze dwa na pewno 3) Czarny pękacz (mimo że nie bardzo mi wychodzi ich uzywanie odczuwam potrzebę posiadania ) 4) z c&g kolor lime up! . Niby stara edycja a w kilku naturach szukałam i nie ma 5) To już tak opcjonalnie: zastanawiam się nad jakimś topperem brokatowym. A teraz by się wypadało zastanowić czy na prawde mi to wszystko potrzebne.... Ale po co :P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.

nie zwróciłam uwagi na koszty przesyłki.szkoda bo niektóre zestawy naprawdę fajne.

tez nie chcę nowego pasiaka, chyba będzie gorszy... stary jest tak ślicznie złoty no i... na razie nie widać żeby miał się kończyć
) i dyrygującą swoimi chłopami:
Biedna ekspedientka musiała słuchać moich lamentów na temat opóźnionej dostawy (i poradziła przyjść w środę, straszna kobieta z niej). Może jakaś Warszawianka zna dobrze zaopatrzoną Naturę? Bo ta w Promenadzie świeci pustkami.

Będę Ci dozgonnie wdzięczna
......
nie sądziłam, że takie zamieszanie wywoła moja wizualizacja