![]() |
#2461 |
Zadomowienie
|
Dot.: Essence cz. IX
Dawno się nie udzielałam na essencowych wątkach, ale taką informacją się trzeba podzielic
![]() W nowo otwartej naturze w Starogardzie Gdańskim (na rynku) są dwie szafy essence + catrice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe, bo tej Natury w Starogardzie nie dopisali w spisie z poprzedniej strony.
Cieszę się, że w nowootwieranych standardem są 2 szafy ![]() ![]()
![]() |
#2463 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
43 Where is the Party, swatch na blogu ![]() http://makeupmaniak.blogspot.com/ Cytat:
Ja cały czas dopisuje, chyba będe miała wszystkie, ale stopniowo ![]() Ja też je kocham do szaleństwa ;p Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zadomowienie
|
Dzisiejsze zakupy
![]() ![]()
#2467 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pedzelek z Catrice jest świetny. mam oba, ale korzystam z Catrice (tej cienkiej końcówki) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To pędzelek biorę z Catrice ![]()
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
a powiedz mi jeszcze czy widziałaś plytki ze stempelkami na cały paznokieć?
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
No nie!! Nie było Poznania na liście
![]() ![]()
#2471 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Kasza Manna;26701337]Na fb pojawiła się lista drogerii, do których wstawią Catrice. No i na Pomorzu jest tylko Gdynia, chociaż to Gdańsk ma więcej Natur, obfituje w Essence i essence'omaniaczki i bardziej by się ucieszył z kolejnej okazji do wydania pieniążków
![]() Swoją drogą mogliby tak umieszczać tam więcej informacji z wyprzedzeniem. Albo robić jakieś konkursy fejsbukowe, np. z nagrodami z Essence ![]() oto treść wiadomości: Kochani, nadeszła długo oczekiwana przez Was chwila! Spełniamy Waszą prośbę. Oto lista Drogerii Natura, w których w maju pojawią się szafy CATRICE: Lublin, CH Stokrotka, ul. Ametystowa 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Otwiera Ci się już bez problemu? ![]() ![]() tak tak juz wszystko ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam już i wrzuciłam na Bloga makijaż pasiakiem CaC. Możesz sobie oblookać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Już naprawiłam i powinien działać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
a teraz działa, ale masz literówkę w słowie BLOG
![]() Przepraszam, że tak zwracam uwagę, ale chcę dobrze ![]()
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Wtajemniczenie
|
A przede mną na biurku stoją nareszcie moje wszystkie (prawie) wyczekane kosmetyki
![]() Kupiłam: - Matt Top Coat - Special Effect Topper - 02 Circus Confetti - Eyelnier żelowy fiolet 03 Berlin Rocks (wyszłam w takim szoku z Douglasa, że w tramwaju musiałam sprawdzać, ćzy na pewno dobry kolor, przez okulary wyglądał na brąz i o mało na zawał nie umarłam, bo nie lubię brązów :P) I z Essence to tyle, za to udało mi się upolować ostatni(!) pędzelek do eye-linera z Catrice i już go pokochałam ![]() ![]() Kreskę linerem już strzeliłam, wyszła cudowna (ach, ten pędzelek!) choć fiolet trochę ciemny ![]() Chciałam kupić jeszcze pękacz, ale nie było ani na Floriańskiej, ani na Starowiślnej, ale na nim mi najmniej akurat zależało ![]() A co do krakowskich drogerii - o dziwo więcej znalazłam na Starowiślnej niż Floriańskiej, gdzie do paznokci poza nowymi lakierami nie było właściwie nic, brak pędzelków, a na resztę nie patrzyłam. Za to udało mi się kupić liner (raaaaany, jak się cieszę!). Na Starowiślnej za to była dziwna rzecz - nowości były, ale tylko w pierwszej połowie drugiej szafy, że tak powiem, tzn. tylko special toppery, za to nie było eyelnierów, korektorów itp. A z 1sza szafą nie wiem jak, bo nawet nie patrzyłam. Szafa Kobo pełniutka, Catrice jako-tako, pędzelków były po 1-2 sztuki z każdego rodzaju, ja wzięłam ostatni do eyelinera. |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
Sexi dzięki - mega
![]() Swoją drogą skąd masz takie rzęsiska? ![]() Poznanianki jakby któraś była w pestce to może niech napisze co się tam dzieje - ja sie boje wyjść na deszcz ![]()
#2479 |
Zakorzenienie
|
s kto wie co się dzieje w Rossmanie w Galerii Bałtyckiej :P?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sexuś, a że tak zapytam, jak Ci się sprawuje ten duży pędzel do pudru, który zamieściłaś na zdjęciu ze sprzęciorem? Chodzi mi o jakość wykonania, z jakiego włosia jest zrobiony i czy nie drapie buzi przy nakładaniu pudru sypkiego... Sory za off ale bardzo zachęcająco wyglada ten pędzlak na zdjęciu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Raczkowanie
|
Na moim blogu możecie obejrzeć oba katalogi
![]() Zapraszam ![]() (żem się naskanowała jak głupia ![]()
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie ![]() Edytowane przez PieceOfMoris Czas edycji: 2011-05-04 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
kupiłam korektor
![]()
#2483 |
Zakorzenienie
|
Przyznać się...
Która wykupiła w Naturze przy Metrze Centrum wszystkie lakiery Blossoms? ![]() ![]() Poszłam dzisiaj a tam 3 cienie na krzyż... ![]() ![]()
![]() |
#2484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Wtajemniczenie
|
a catrice w pile to nie ;(
świat mody i urody i diet ![]() było->72 ![]() ![]() ![]() 10,5 kg = aktualizacja 2013 mam 93 ![]() ![]() ![]() 28.05 - 90,9 ![]() kolejna dieta Herbalife ![]() ![]() Edytowane przez karolajjnn Czas edycji: 2011-05-04 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma za co ![]() Takie mi urosły ale różowy MA i tak nie uwydatnia wszystkich walorów moich rzęs. Przy odpowiednim tuszu sięgają brwi i zaczepiają o włoski. Jak mnie dziewczyny malują w szkole to przy nakładaniu tuszu (zazwyczaj używamy takich za ok.10zł) mają takiego suprisa, że im szczęki opadają ![]() Jaki deszcz? Słońce świeci ![]() Cytat:
To tak: Ten duży pędzel jest z FM (z resztą jest tam napisane). Sprawuje się idealnie - włosie jest syntetyczne ale bardzo miękkie i sprężyste, absolutnie nie drapie, doskonale wtłacza puder w podkład zarówno jak nakładamy go metodą pac, pac/wtłaczania czy rozsmarowywania. Rączka świetnie trzyma się w ręce. Włosie przy nasadzie jest karbowane więc, jak wypierzmy pędzel to możemy je mocno ścisnąć i nadmiar wody ze środka zostanie wyciśnięty i pędzel szybko schnie. Nie puszcza farby przy myciu. Cena bardzo przystępna - 24zł. Same ochy i achy ale jednak pędzel ma też wadę - jedną ale poważną a mianowicie niesamowicie poszcza włosie. Włoski się nie łamią tylko wypadają całe. Na szczęście są na tyle długie, że nie wypadają na twarz przy malowaniu tylko zostają w pędzlu a później można/trzeba je wyciągnąć. Najgorzej jest po myciu ale nie jak jest mokry tylko jak już wyschnie. Jestem z niego bardzo zadowolona ale jak ten egzemplarz się zmarni to będę musiała poszukać czegoś lepszej jakości. Jak będę miała pracę to pomyślę nad MACem, a jak nie to Maestro (wiem, że mają takie duże kulki za ok 60zł) albo Kozłowski. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
Sexi, dziękuję Ci bardzo za odpowiedź
![]() Jeśli chodzi o maestro to ja już chodzę z dobre pół roku, jak nie więcej, koło ich 190 (ta kulka do pudru właśnie), ale stwierdziłam, że jak mam zamawiać, to wiecej niż jeden pedzel i chciałabym jeszcze osławiony 497 do blendowania (podono świetny zamiennik MACowego 217) i takie słodkie jajeczko do bązeru i różu nr 155 (ale niestety, tego jeszcze w swojej ofercie nie mają, podono ma wejść jako nowość, ale kiedy? niewiadomo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() u mnie pękacze schodzą szybko i nie mogę ich zastać, korektorów nadal brak:/
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
Dotarla do mojej Natury kolejna partia nowosci, tym razem ze stalej oferty z drugej szafy.
Kupilam: - puder rozswietlajacy Sun Club - dwie kredki konturowki do oczu z serii Metallics: zolta i jasnozielona Niestety nie bylo czarnego pekacza. Patrzylam jeszcze na korektory, ale oba kolory o wiele za jasne dla mnie ![]()
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.